Denkverbot
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
Aha, toliko si slab pa ti žena dođe kao bodyguard :) (ovo je opaska na davno rečeno da bi popio sa mnom kavu jedino uz prisustvo žene:))aben wrote:
ča bolji? ne, nego i srbi i pederi i uhljebi i žene imaju određene disadvantages. ali, jo morin projti preko svega osin preko žena, zbog nekih urođenih sklonosti...
(a, možda sam krivo shvatila rečenicu:))
Guest- Guest
mativka wrote:Aha, toliko si slab pa ti žena dođe kao bodyguard :) (ovo je opaska na davno rečeno da bi popio sa mnom kavu jedino uz prisustvo žene:))aben wrote:
ča bolji? ne, nego i srbi i pederi i uhljebi i žene imaju određene disadvantages. ali, jo morin projti preko svega osin preko žena, zbog nekih urođenih sklonosti...
(a, možda sam krivo shvatila rečenicu:))
haha, al, ne, zajebavan se, neman libido ćelavih ljudi...jedino nis nika uspi nojti zajednički jazik s ženami. jedina dodirna točka nam je bila seks, i žena mi govori da ne zun govoriti s curami a da ih ne kuvan...u ton smislu nemun prijateljice, dakle, a ne da sun veliki jeboč
2014-04-16
Bome, niti ja :)aben wrote:da, nojgora odlika ljudi,mativka wrote:Ma mi i ne čitamo do kraja, samo pretpostavljamo i pokušavamo napraviti neku svoju poveznicu :)aben wrote:al je poznato to s kontekston? samo disleksičari imaju takove elemente, a njih niko ne priznaje...
ako nas ikad vanzemaljci dojdu osvojiti, jo se zbog toga uopće ne ću opirati..
Imala sam želju otići na stepenice Machu Piccua, sjesti i čekati vanzemaljce (jel se ispravno kaže vanzemaljac ili izvanzemaljac?)
Guest- Guest
vanzemaljci,
a zoč biš pošla u pripizdinu čekati ih?
2014-04-16
Razumijem te :)aben wrote:
haha, al, ne, zajebavan se, neman libido ćelavih ljudi...jedino nis nika uspi nojti zajednički jazik s ženami. jedina dodirna točka nam je bila seks, i žena mi govori da ne zun govoriti s curami a da ih ne kuvan...u ton smislu nemun prijateljice, dakle, a ne da sun veliki jeboč
Niti ja nemam prijatelja, a bome niti prijateljice :) (imam puuuno poznanika ali nemam čak ni prijateljice s kojom bih ispijala kave) Problem je u meni, odmah da napomenem :))
Guest- Guest
youre patheticmativka wrote:Razumijem te :)aben wrote:
Niti ja nemam prijatelja, a bome niti prijateljice :) (imam puuuno poznanika ali nemam čak ni prijateljice s kojom bih ispijala kave) Problem je u meni, odmah da napomenem :))
2014-04-16
Pa zbog povijesti :) Imam osjećaj da bi ih tamo najprije prizvala :))) Puno gledam one dokumentarce na History :) Sviđa mi se i onaj tip, tj ovaj :)) :aben wrote:vanzemaljci,
Guest- Guest
Volim ju :)aben wrote:youre pathetic
Bilo bi monotono kada je ne bi bilo :)
Što zapravo predstavlja pojam patetičnosti?!
Guest- Guest
jarče živote, vode ako zagrebeš dublje od deset centimetri, nojdeš više povjesti nego u celoj meriki:)mativka wrote:Pa zbog povijesti :) Imam osjećaj da bi ih tamo najprije prizvala :))) Puno gledam one dokumentarce na History :) Sviđa mi se i onaj tip, tj ovaj :)) :aben wrote:vanzemaljci,
2014-04-16
koga voliš?mativka wrote:Volim ju :)aben wrote:youre pathetic
Bilo bi monotono kada je ne bi bilo :)
Što zapravo predstavlja pojam patetičnosti?!
pa nedostatak prijatelja
2014-04-16
hahahhah, ma simpa mi je baš zbog te svoje strasti. Kao moje sjedenje na stepenicama :)) :
Guest- Guest
Volim biti patetična :) Tj. dođe mi tako, želim reći, ispadne :) (ali samo se ponašam spontano:))aben wrote:
koga voliš?
pa nedostatak prijatelja
Stvar je u tome što ne osjećam kao nedostatak već više kao neko poželjno stanje. Ali ne snalazim se u odnosima :) Mislim dubljim :)
Guest- Guest
strast ti je siditi na skalinama?
strava;
mi ljudi smo toliko rozličiti,
pa je moguće da je ispravan samo jedun čovik na svitu, a svi ostali su zapravo varijacije greške. čini mi se da boi jo mogo biti taj jedun..
strava;
pa je moguće da je ispravan samo jedun čovik na svitu, a svi ostali su zapravo varijacije greške. čini mi se da boi jo mogo biti taj jedun..
2014-04-16
a, onda nisi patetik.mativka wrote:Volim biti patetična :) Tj. dođe mi tako, želim reći, ispadne :) (ali samo se ponašam spontano:))aben wrote:
koga voliš?
pa nedostatak prijatelja
Stvar je u tome što ne osjećam kao nedostatak već više kao neko poželjno stanje. Ali ne snalazim se u odnosima :) Mislim dubljim :)
ne snalaziš, a zoč?
2014-04-16
aben wrote:a, buden onda tako.
rodi se o jenoj uhljebici u gradskog depertmentu za parkove, mi bi rekli da rodi u nasadima, ona veruje u government, sve njene kolege su oportunisti, a šef joj je
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-drzavna-agencija-hakom-radni-dan-provela-na-izletu-posluju-u-minusu-a-mi-im-placamo-zabavu/919927.aspx
Strast je osjećati se ispunjenim:) Pa mene ispunjavaju tako neke stvari :) U miru te baš obuzme cijelog. Ne moš to osjetiti u kafiću :)))aben wrote:strast ti je siditi na skalinama?
strava;
Jesi li ti to napisao negdje, baš nešto dobro vezano uz te varijacije osobnog mišljenja i ostalih :) Ostalo mi je to nešto u sjećanju... (znam da sam se oko toga malo zamislila)..
Guest- Guest
Primjer, nikoga ne čekam, kada mi je dosadno, pokupim se...Onako, nisam previše kooperativna :)aben wrote:
a, onda nisi patetik.
ne snalaziš, a zoč?
Guest- Guest
https://strasilo.wordpress.com/2012/12/26/hakom-1/
hakom je dijamant
hakom je dijamant
2014-04-16
mativka wrote:Strast je osjećati se ispunjenim:) Pa mene ispunjavaju tako neke stvari :) U miru te baš obuzme cijelog. Ne moš to osjetiti u kafiću :)))aben wrote:strast ti je siditi na skalinama?
strava;
Jesi li ti to napisao negdje, baš nešto dobro vezano uz te varijacije osobnog mišljenja i ostalih :) Ostalo mi je to nešto u sjećanju... (znam da sam se oko toga malo zamislila)..
a dobro, i jo sun protivnik kafićov,
ali to sa skalinama je malo previše precizno, da zvuči ko fetiš:)
2014-04-16
hm..da..ali, ki igro za raju, i zanemaruje taktiku, završi isto ki un ki igro protiv raje:)mativka wrote:Primjer, nikoga ne čekam, kada mi je dosadno, pokupim se...Onako, nisam previše kooperativna :)aben wrote:
a, onda nisi patetik.
ne snalaziš, a zoč?
2014-04-16
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50