Denkverbot
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Denkverbot
A to je nekako prirodan slijed :) :aben wrote:svi pokušavaju prebociti trošak svog postojanja na svih. to se ocjenjuje legitimnim naporom, ako tražiš da ljudi žive od svog rada si ekstremist
- prvo na roditelje
- kada oni dignu ruke ili te nekako psihički dovedu do ruba traženja, muškarac/žena
- kada vidiš da ni to ne pali, uvijek je tu država koja će popraviti stvar :D
Guest- Guest
Jok, na konje vrane, suspregnute! :) (to mi je tužnije u onom tvom filmu, nego ovo).. wrote:baš pogledah te Mostove okruga Madison--
trebao sam plakat na to? :D
Ako voliš sapunice - da :)
Guest- Guest
uvika smetneš s uma dobrovoljnost, roditelji guštaju trošiti na dicu, muževi na žene, a država...
2014-04-16
Misliš li da je i dobrovoljnost bez uvjeta, bez očekivanja. Onako iz dobrote ili volje?! :)aben wrote:uvika smetneš s uma dobrovoljnost, roditelji guštaju trošiti na dicu, muževi na žene, a država...
Guest- Guest
mativka wrote:Jok, na konje vrane, suspregnute! :) (to mi je tužnije u onom tvom filmu, nego ovo).. wrote:baš pogledah te Mostove okruga Madison--
ma shvaćam, vječna dilema, ostati vjeran sebi ili nečemu za što smatraš da ti je dužnost..
ljudi se sretnu, kliknu, ali smatraju da je bolje neke stvari žrtvovati zbog realnog života.. i RL wins.. hm :/ :(
mativka wrote:Misliš li da je i dobrovoljnost bez uvjeta, bez očekivanja. Onako iz dobrote ili volje?! :)aben wrote:uvika smetneš s uma dobrovoljnost, roditelji guštaju trošiti na dicu, muževi na žene, a država...
irelevantno, neki očekuju, neki ne očekuju a zajedničko in je ča su dobrovoljni.
2014-04-16
Nisam to željela reći..... wrote:mativka wrote:Jok, na konje vrane, suspregnute! :) (to mi je tužnije u onom tvom filmu, nego ovo).. wrote:baš pogledah te Mostove okruga Madison--
ma shvaćam, vječna dilema, ostati vjeran sebi ili nečemu za što smatraš da ti je dužnost..
ljudi se sretnu, kliknu, ali smatraju da je bolje neke stvari žrtvovati zbog realnog života.. i RL wins.. hm :/ :(
Plakala bih na konje vrane namjerno pokorene, bez ikakve svrhe, osim egoistične....svrhe dokazivanja...(to mi je najtužnije)
Ako si vjeran sebi, to u sebi uključuje osjećaj dužnosti, s obzirom na svjesnost sebe i sveobuhvatnost svoje osobnosti. Tu mi nema dileme.
Ljudi se ne žele odreći vlastite sebičnosti i navike...Kic, tko se još ima vremena zamarati nesigurnom ljubavlju, kada ti je veća radost sigurna već nešto :)
Sve se može kupiti...:)
Guest- Guest
Zbunjuje me riječ dobrovoljno....aben wrote:mativka wrote:Misliš li da je i dobrovoljnost bez uvjeta, bez očekivanja. Onako iz dobrote ili volje?! :)aben wrote:uvika smetneš s uma dobrovoljnost, roditelji guštaju trošiti na dicu, muževi na žene, a država...
irelevantno, neki očekuju, neki ne očekuju a zajedničko in je ča su dobrovoljni.
U sebi sadržava dvije premise, a to su: dobro i voljnost...
Smatram ih kontradiktornim...
Guest- Guest
mativka wrote:Nisam to željela reći..... wrote:mativka wrote:Jok, na konje vrane, suspregnute! :) (to mi je tužnije u onom tvom filmu, nego ovo).. wrote:baš pogledah te Mostove okruga Madison--
Plakala bih na konje vrane namjerno pokorene, bez ikakve svrhe, osim egoistične....svrhe dokazivanja...(to mi je najtužnije)
Ako si vjeran sebi, to u sebi uključuje osjećaj dužnosti, s obzirom na svjesnost sebe i sveobuhvatnost svoje osobnosti. Tu mi nema dileme.
Ljudi se ne žele odreći vlastite sebičnosti i navike...Kic, tko se još ima vremena zamarati nesigurnom ljubavlju, kada ti je veća radost sigurna već nešto :)
Sve se može kupiti...:)
ja pričam sam sa sobom nekad u postovima priznajem, ali tebe stvarno teško razumijem nekad..
šta se može kupiti :^^
Sve se može kupiti...... wrote:
ja pričam sam sa sobom nekad u postovima priznajem, ali tebe stvarno teško razumijem nekad..
šta se može kupiti :^^
Guest- Guest
Sve se kupuje i prodaje u konačnici.....Stvar je samo u cijeni...... wrote:da se neke stvari ne mogu kupiti? :)
Guest- Guest
mativka wrote:Sve se kupuje i prodaje u konačnici.....Stvar je samo u cijeni...... wrote:da se neke stvari ne mogu kupiti? :)
čudim se što uopće ima sukoba u svijetu onda..
znaš ono kad Nastasja Filipovna baci 100.000 rublja jednog prosca u kamin, jedna od upečatljivijih scena iz Idiota..
Da znam, ne bih se osjećala poput Idiota :D.. wrote:mativka wrote:Sve se kupuje i prodaje u konačnici.....Stvar je samo u cijeni...... wrote:da se neke stvari ne mogu kupiti? :)
čudim se što uopće ima sukoba u svijetu onda..
znaš ono kad Nastasja Filipovna baci 100.000 rublja jednog prosca u kamin, jedna od upečatljivijih scena iz Idiota..
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50