Denkverbot
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
Tu si gdje jesi...aben wrote:
da, jo ga naučin odgovornisti, predan ga uhljebima, i vrate mi ga ubijenog duha, sa sposobnostima varanja i izbjegavanja. pih.
drustvo nema mozak, pa prema tome ne odlučuje. jedino entiteti s mozgom moru odlučivati.
meni se uopće ne nameće pitanje kako minjati drustvo. društvon je nemoguće upravljati racionalno, to je složen sustav i svaki pokušaj kontrole i predviđanja, bit će uspješan ka srbske teritorijalne pretenzije. tvoje natojanje da se petljaš u mišljenja pojedinaca je..kako bi se izrozi a da ne spomenen staljina? a nikako:)
Što bi ti preporučio Entitetima?
Možda s razlogom nisi Lenjina spomenuo?! :D
Ja sam doista samo Čardak....
Guest- Guest
aben wrote:mativka samo instiktivno broni svoju poziciju, ni u stanju priznati sebi neugodne istine o naravi njenoga posla, i gaženju volje miroljubivih pojedinaca radi održanja iluzije prozora od marmelode,
predati se while winning? aben!
You can try - whit Mativka :) (simple) :)
Guest- Guest
poruči bi entitetima da se klonu mene i mojih entiteta, osim kroz dobrovoljnu suradnju:)mativka wrote:Tu si gdje jesi...aben wrote:
da, jo ga naučin odgovornisti, predan ga uhljebima, i vrate mi ga ubijenog duha, sa sposobnostima varanja i izbjegavanja. pih.
drustvo nema mozak, pa prema tome ne odlučuje. jedino entiteti s mozgom moru odlučivati.
meni se uopće ne nameće pitanje kako minjati drustvo. društvon je nemoguće upravljati racionalno, to je složen sustav i svaki pokušaj kontrole i predviđanja, bit će uspješan ka srbske teritorijalne pretenzije. tvoje natojanje da se petljaš u mišljenja pojedinaca je..kako bi se izrozi a da ne spomenen staljina? a nikako:)
Što bi ti preporučio Entitetima?
Možda s razlogom nisi Lenjina spomenuo?! :D
Ja sam doista samo Čardak....
2014-04-16
opet si o seksu počelamativka wrote:aben wrote:mativka samo instiktivno broni svoju poziciju, ni u stanju priznati sebi neugodne istine o naravi njenoga posla, i gaženju volje miroljubivih pojedinaca radi održanja iluzije prozora od marmelode,
[size=46]predati se while winning? aben![/size]
You can try - whit Mativka :) (simple) :)
2014-04-16
Koja uključuje što? (uvijek postoje pravila) :)aben wrote:
poruči bi entitetima da se klonu mene i mojih entiteta, osim kroz dobrovoljnu suradnju:)
Guest- Guest
Ako bih ja o sexu počela, planula bi sva brda i planine, čak i rosom obojana ravnine bi se zapalile i žarom progovarale. :)aben wrote:
opet si o seksu počela
Zbog dobrohotnosti sam uvijek suzdržana :)
Guest- Guest
ča uključuje ča?
jebote, nagomilalo ti se te energije,a?
2014-04-16
Vidiš, čim se pomenu neke stvari, više nisam svoja :Daben wrote:ča uključuje ča?
Eto imaš Asa u, u.....:D
Ma neću više, moram se uozbiljiti, sljedeći tjedan go gotov...i opet po starom...Imam neki osjećaj promjena..
Guest- Guest
jel istina da te država tiro da uzmeš dvi sedmice godušnjeg u komodu?
2014-04-16
a znun, i jo brojin sitno, još tri tjedna i gotovo...
unda još tribo preživiti jesensku depru:(
unda još tribo preživiti jesensku depru:(
2014-04-16
Strasno sam joj podlozna. Vec jutrom osjetim kako se jesen priblizava.
Zato iskoristi svoje preostalo vrijeme, ne misli na nista...:-)
Zato iskoristi svoje preostalo vrijeme, ne misli na nista...:-)
Guest- Guest
ali, znoš, ka se malo bolje pogledo, jesen je fantastično godišnje doba, dobro mi je ča se morin lipo obući, tunke jaketice i guće, priroda je lipša i aktivnija, ni ni vruće ni zima, kiše peru naše grihe od leta, zrok miriše...samo da ni morati odlaziti u nabavu šoldi..
2014-04-16
"to nije nikakvo rješenje"?!
pa to je rješenje svih rješenja
pa to je rješenje svih rješenja
2014-04-16
Ima li kakav sticky s najavama zanimljivih dogadjaja?
Uglavnom, ne znam gdje ovo postaviti pa cu prilijepiti i ovdje.
Dakle, Liburnicon u Opatiji, od 19.-21.08. :)
http://www.liburnicon.com/liburnicon-2016/program/
Uglavnom, ne znam gdje ovo postaviti pa cu prilijepiti i ovdje.
Dakle, Liburnicon u Opatiji, od 19.-21.08. :)
http://www.liburnicon.com/liburnicon-2016/program/
Guest- Guest
svi pokušavaju prebociti trošak svog postojanja na svih. to se ocjenjuje legitimnim naporom, ako tražiš da ljudi žive od svog rada si ekstremist
2014-04-16
Jesen me podsjeća (pokušavam predočiti osjećaje), na trenutak kada ti liječnik govori neku lošu dijagnozu, na trenutak kada si svjestan prolaznosti, kada postaješ svjestan trenutka života u kojem živiš (to je rana jesen), trenutka u kojem postaješ svjestan boja, kada otvoriš oči. Trenutka u kojem vidiš prolaznost svih tih predivnih boja koje prije nisi primjećivao, ali jesen je, uskoro će sve ocvasti, boje izblijediti, a ti si sve propustio....aben wrote:ali, znoš, ka se malo bolje pogledo, jesen je fantastično godišnje doba, dobro mi je ča se morin lipo obući, tunke jaketice i guće, priroda je lipša i aktivnija, ni ni vruće ni zima, kiše peru naše grihe od leta, zrok miriše...samo da ni morati odlaziti u nabavu šoldi..
No, ako se ne prepustiš tuzi, ako ne izgubiš nadu, uvijek je tu proljeće da popravi stvar :)
Poput sunca i kiše :)
Guest- Guest
A to je nekako prirodan slijed :) :aben wrote:svi pokušavaju prebociti trošak svog postojanja na svih. to se ocjenjuje legitimnim naporom, ako tražiš da ljudi žive od svog rada si ekstremist
- prvo na roditelje
- kada oni dignu ruke ili te nekako psihički dovedu do ruba traženja, muškarac/žena
- kada vidiš da ni to ne pali, uvijek je tu država koja će popraviti stvar :D
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50