Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
Samo te prave majmunom i ne daju banane? Jebeš to. Meni su lepše srpske maline. Jeste da su 4 evra, ali bar ne ispadnem majmun.maggie13 wrote:Ne daju ti ništa, moraš platit..1,7 ojra/kg...zato se tebi ne ulazi u Eu, sad je meni jasno..ti si k'o neki srpski Bračanin..dzango wrote:U EU ti daju banane svaki dan i imaš komforan kavez.Regoč wrote:Banane se bile rietka roba i bile su skupe
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bilo je još prednosti. Mada Juga jeste bila sranje. Ali nije u tome problem. Problem je što današnje države na valjaju. Da valjaju, niko ne bi pričao o Jugi.vuksadinare wrote:od svega u jugi..su bili najzanimljiviji derbiji velike cetvorke....nikad bez frke...
Ja sam kad samo bio mali uvijek jeo napola trule banane, mama kupovala samo na sniženju.
A moja Doroteja sad lijepe žute.
A moja Doroteja sad lijepe žute.
crvenkasti-
2014-04-17
Imao je on i tenk, ali ga nije znao vozit...i jebiga.vuksadinare wrote:...dobro...imao si pistolj na vodu..sta bi htio vise..v_vlado wrote:Ja u jugi nisam imao internet ni mobitel......sad imam......sad mi je puuuno bolje,samo ja to ne osjetim......tako mi kažu i ja im vjerujem.....
Last edited by Ero on 15/7/2016, 13:47; edited 1 time in total
...recimo gdje si imao piliku prebiti srbina i opsovat mu cigansku mater...nego na derbijima hajduka sa zvezdom ili partizanom....odnosno dinama sa zvezdom ili partizanom..a da ne budes priveden i optuzen za nacionalizam...ono sacekusa..brzopotezno cipelarenje ili par samara..posaljes ga u tri ciganske
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Konfederacija samo na papiru. U realnosti je centralizovano kao i JugaEro wrote:EU je (konfederacija) ono što SM nije htio prihvatiti i odlučio se ratom ostvariti nemoguće...dzango wrote:Ero wrote:Provo priča gluposti.
Juga je bila monstrum, koji je mogao postojati upravo na želju Zapada.
A EU je mega Juga.
.
Last edited by dzango on 15/7/2016, 13:49; edited 1 time in total
Joj vremena......radne akcije.....a pice neobrijane,samo muslićke zbrijane.....ovo danas ne znaš što saftaš....vuksadinare wrote:...recimo gdje si imao piliku prebiti srbina i opsovat mu cigansku mater...nego na derbijima hajduka sa zvezdom ili partizanom....odnosno dinama sa zvezdom ili partizanom..a da ne budes priveden i optuzen za nacionalizam...ono sacekusa..brzopotezno cipelarenje ili par samara..posaljes ga u tri ciganske
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ma jok. U čemu to vidiš "centralizovanje" u EU?dzango wrote:Konfederacija samo na papiru. U realnosti je mnogo više centralizovano od Juge.Ero wrote:EU je (konfederacija) ono što SM nije htio prihvatiti i odlučio se ratom ostvariti nemoguće...dzango wrote:Ero wrote:Provo priča gluposti.
A EU je mega Juga.
daj me mojme....sjetih se tog vremena....šumqa striborova je goli otok za one šume....v_vlado wrote:Joj vremena......radne akcije.....a pice neobrijane,samo muslićke zbrijane.....ovo danas ne znaš što saftaš....vuksadinare wrote:...recimo gdje si imao piliku prebiti srbina i opsovat mu cigansku mater...nego na derbijima hajduka sa zvezdom ili partizanom....odnosno dinama sa zvezdom ili partizanom..a da ne budes priveden i optuzen za nacionalizam...ono sacekusa..brzopotezno cipelarenje ili par samara..posaljes ga u tri ciganske
2015-09-08
U tome što se o svemu odlučuje u Berlinu. Mada zvanično nije tako. Mala YU je u tome bila mnogo poštenija od ove mega YU.Ero wrote:Ma jok. U čemu to vidiš "centralizovanje" u EU?dzango wrote:Konfederacija samo na papiru. U realnosti je mnogo više centralizovano od Juge.Ero wrote:EU je (konfederacija) ono što SM nije htio prihvatiti i odlučio se ratom ostvariti nemoguće...dzango wrote:Ero wrote:Provo priča gluposti.
A EU je mega Juga.
Baš u svemu? Daj barem jedan konkretan primjer.dzango wrote:U tome što se o svemu odlučuje u Berlinu. Mada zvanično nije tako. Mala YU je u tome bila mnogo poštenija od ove mega YU.Ero wrote:Ma jok. U čemu to vidiš "centralizovanje" u EU?dzango wrote:Konfederacija samo na papiru. U realnosti je mnogo više centralizovano od Juge.Ero wrote:EU je (konfederacija) ono što SM nije htio prihvatiti i odlučio se ratom ostvariti nemoguće...dzango wrote:
A EU je mega Juga.
Aje, jednake plate smo imali i na Koovu i u Sloveniji. To vam fali?dzango wrote: Mala YU je u tome bila mnogo poštenija od ove mega YU.
dzango wrote:Bilo je još prednosti. Mada Juga jeste bila sranje. Ali nije u tome problem. Problem je što današnje države na valjaju. Da valjaju, niko ne bi pričao o Jugi.vuksadinare wrote:od svega u jugi..su bili najzanimljiviji derbiji velike cetvorke....nikad bez frke...
Kad pogledaš ove slike na linku ispod nastale u doba Juge nije baš bilo tako crno kako se danas priča ...pronađite Krešu
http://www.index.hr/black/clanak/foto-kakva-moda-kakvi-badici-kakav-stil-split-osamdesetih-je-ludji-nego-danas/906096.aspx
Guest- Guest
Poslednji. Otvaranje poglavlja Srbiji. HR nije htela ali je onda Angela podviknula.Ero wrote:Baš u svemu? Daj barem jedan konkretan primjer.dzango wrote:U tome što se o svemu odlučuje u Berlinu. Mada zvanično nije tako. Mala YU je u tome bila mnogo poštenija od ove mega YU.Ero wrote:Ma jok. U čemu to vidiš "centralizovanje" u EU?dzango wrote:Konfederacija samo na papiru. U realnosti je mnogo više centralizovano od Juge.Ero wrote:
EU je (konfederacija) ono što SM nije htio prihvatiti i odlučio se ratom ostvariti nemoguće...
Meni sigurno ne fali. Ni YU, ni EU. A i plate nisu bile iste.Ero wrote:Aje, jednake plate smo imali i na Koovu i u Sloveniji. To vam fali?dzango wrote: Mala YU je u tome bila mnogo poštenija od ove mega YU.
kad kazu da danasnji badici vise otkrivaju nego skrivaju...jebote ovi badici iz osamdesetih...su otkrivali pol pice...a sise su bile polugole...
2015-09-08
Problem je što svi u svom odnosu prema YU polaze od svog političkog stava. I onda u skladu sa tim kažu da je sve bilo dobro ili da ništa nije bilo dobro. Istina je kao i obično negde na sredini.Usne Stjepana Gnječa wrote:dzango wrote:Bilo je još prednosti. Mada Juga jeste bila sranje. Ali nije u tome problem. Problem je što današnje države na valjaju. Da valjaju, niko ne bi pričao o Jugi.vuksadinare wrote:od svega u jugi..su bili najzanimljiviji derbiji velike cetvorke....nikad bez frke...
Kad pogledaš ove slike na linku ispod nastale u doba Juge nije baš bilo tako crno kako se danas priča ...pronađite Krešu
http://www.index.hr/black/clanak/foto-kakva-moda-kakvi-badici-kakav-stil-split-osamdesetih-je-ludji-nego-danas/906096.aspx
To je valjalo nili nije valjalo?vuksadinare wrote:kad kazu da danasnji badici vise otkrivaju nego skrivaju...jebote ovi badici iz osamdesetih...su otkrivali pol pice...a sise su bile polugole...
pa naravno da ej valjalo....poglec ovu ispod tusa....pol pice joj viri vani...dzango wrote:To je valjalo nili nije valjalo?vuksadinare wrote:kad kazu da danasnji badici vise otkrivaju nego skrivaju...jebote ovi badici iz osamdesetih...su otkrivali pol pice...a sise su bile polugole...
2015-09-08
To nisam primetio. Ali sam primetio nekoliko njih vrhunski vajanih.vuksadinare wrote:pa naravno da ej valjalo....poglec ovu ispod tusa....pol pice joj viri vani...dzango wrote:To je valjalo nili nije valjalo?vuksadinare wrote:kad kazu da danasnji badici vise otkrivaju nego skrivaju...jebote ovi badici iz osamdesetih...su otkrivali pol pice...a sise su bile polugole...
Vidjet ćete 18.-og o čemu se radilo, ito tek prvu polovicu.dzango wrote:Poslednji. Otvaranje poglavlja Srbiji. HR nije htela ali je onda Angela podviknula.Ero wrote:Baš u svemu? Daj barem jedan konkretan primjer.dzango wrote:U tome što se o svemu odlučuje u Berlinu. Mada zvanično nije tako. Mala YU je u tome bila mnogo poštenija od ove mega YU.Ero wrote:Ma jok. U čemu to vidiš "centralizovanje" u EU?dzango wrote:
Konfederacija samo na papiru. U realnosti je mnogo više centralizovano od Juge.
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Ekonomisti u Davosu: Bitcoin nije prava valuta i to nikada neće postati
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Jugoslavija je bila utopija
» Jugoslavija bi danas bila svetska sila
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Jugoslavija je bila utopija
» Jugoslavija bi danas bila svetska sila
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
Page 3 of 14