Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
Traperice i to levisice,kupovao sam u Rijeci. Sportsku opremu (i to vrhunsku Adidas)također u Jugi.Regoč wrote:
Daj, Jastrebe, bio si mlad i bolio te kurac što po kavu moraš u Grac, po rifle u Trst, a inflacija ti pojede pola plaće. A od toga što si nabrojao, pamtim kao meni bitno samo Magazin.
U Trstu sam par puta bezuspješno tražio Adidas trenerku i dres.
Kavu nikad nisam pio,pa me baš bilo briga.
Uglavnom život je bio manje napet i bezbrižan. (govorim o Breninoj eri,ne o dobi rezolucije IB-a i nasilne kolektivizacije)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ekonomija je najbitniji segment a ne neka lepa Brena zabavljacica koju sistem gura u prvi plan da gurne stvarne probleme pod tapet.
Tako i današnja EU ono statistike BDP ovo ono stavlja u prvi plan a u stvarnosti ???
A u stvarnosti :
I ovo jer za Hr ima neko opravdanje a za navodno bogatu NJemačku NEMA :
Tako i današnja EU ono statistike BDP ovo ono stavlja u prvi plan a u stvarnosti ???
A u stvarnosti :
I ovo jer za Hr ima neko opravdanje a za navodno bogatu NJemačku NEMA :
Last edited by RayMabus on 15/7/2016, 20:08; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hahahahahahaha.... Onda popi nikad ne bi vozali se uokolo sa Renaultima. (uhlavnom su vozali renoiće).Regoč wrote:jastreb wrote:RayMabus wrote:jastreb wrote:Regoč wrote: auto nisi mogao voziti kad si htio, nego kad ti država odobri.
2014-04-22
Tko priziva Jugu neka samo zamisli ovu Bosnu i ove njihove politicare da ih mora iz svog đepa finacirat jer to je ono sad kao ista ekonomska zajednica u tom slucaju.
MA BJEŽI COECE.
MA BJEŽI COECE.
2014-04-11
Nitko ne traži obnovu Juge. Ja prvi ne bih bio za ujedinjenje zemalja ex Jugoslavije,ali da mi je u ono doba bilo lijepo,bilo je.RayMabus wrote:Tko priziva Jugu neka samo zamisli ovu Bosnu i ove njihove politicare da ih mora iz svog đepa finacirat jer to je ono sad kao ista ekonomska zajednica u tom slucaju.
MA BJEŽI COECE.
To su moje uspomene i to lijepe uspomene,koje mi nitko neće uzeti niti nagrditi.
I to je to.
2014-04-22
Ja se od toga samo sjecam Milke Planinc i redukcija struje, pa bi morala nakon skole na 10 kat pjeske hodati, inace nemam nekih trauma.
darla- Admin
2015-10-22
Da, Jastrebe, osamdesete! Divkina era, a ne Brenina. Bezbrižan si imao život jer si bio mlad. Ni mene nije dirala inflacija, ali moje starce jest.
Dovoljno ti je samo zamislit da je Bosna u jednoj cijelini sa Hr i ono ovi bosančerosi ti popuju , moraš nekog Dodika i Izetbegovića i njihove poltrone financirat a ono ovi samo gledaju kako će ukrast.
Imamo mi i svoje a sad zamisli da još ove natovariš na porezni sistem plus ono ekipa vlada pa svoje ljude gura po sistemu podobni a ne sposobni.
MA BJEŽI.
Imamo mi i svoje a sad zamisli da još ove natovariš na porezni sistem plus ono ekipa vlada pa svoje ljude gura po sistemu podobni a ne sposobni.
MA BJEŽI.
Last edited by RayMabus on 15/7/2016, 20:17; edited 1 time in total
2014-04-11
manje znali,manje odgovarali,manje brinuli..di ces bolje..Regoč wrote:Da, Jastrebe, osamdesete! Divkina era, a ne Brenina. Bezbrižan si imao život jer si bio mlad. Ni mene nije dirala inflacija, ali moje starce jest.
2014-04-12
Haludovo u doba Juge.
2014-04-22
Učio sam uz petrolejku kao moj dida u doba kralja Aleksandra. S tim da on nije imao električne instalacije u roditeljskoj kući.darla wrote:Ja se od toga samo sjecam Milke Planinc i redukcija struje, pa bi morala nakon skole na 10 kat pjeske hodati, inace nemam nekih trauma.
jastreb wrote:Ne znam kako je bilo u Titovoj eri,bio sam mali(stariji kažu da je bilo love ko mravi i pljeve).
Svi smo bili miljarderi. Majkemi.
Last edited by Ero on 15/7/2016, 20:19; edited 1 time in total
Haludovo u doba neovisne Hrvatske.
2014-04-22
Ne trubi. Ovo je iz doba 1992.Ero wrote:jastreb wrote:Ne znam kako je bilo u Titovoj eri,bio sam mali(stariji kažu da je bilo love ko mravi i pljeve).
Svi smo bili miljarderi. Majkemi.
2014-04-22
I ja bih opet bio diete, ali s ovom pameću. S onom istom ne bih znao uživati u bezbrižnosti.maggie13 wrote:manje znali,manje odgovarali,manje brinuli..di ces bolje..Regoč wrote:Da, Jastrebe, osamdesete! Divkina era, a ne Brenina. Bezbrižan si imao život jer si bio mlad. Ni mene nije dirala inflacija, ali moje starce jest.
Ovo kad netko shvati taj Jugu prizivat više nece ....a to da treba trgovinski surađivat i to pa to po meni nikad nije ni bilo upitno al to je nešto drugo a ne prizivanje JUge.RayMabus wrote:Dovoljno ti je samo zamislit da je Bosna u jednoj cijelini sa Hr i ono ovi bosančerosi ti popuju , moraš nekog Dodika i Izetbegovića i njihove poltrone financirat a ono ovi samo gledaju kako će ukrast.
MA BJEŽI.
Hbla vas ona.
2014-04-11
Izlazim da provucem bedz pre neki minut, pita me sef za Tita na brzaka da ka zen jel bilo dobro ili kako vlada misljenje u Italiji da se zivelo na hlebu i krompiru u Jugoslaviji.
Pricao sa drugim kolegom, inace sef ultra komunista, ima zvezdu petokraku na kicmi istetoviranu.
Hrvati i Slovenci su ostavili lose misljenje, tako da i
Pricao sa drugim kolegom, inace sef ultra komunista, ima zvezdu petokraku na kicmi istetoviranu.
Hrvati i Slovenci su ostavili lose misljenje, tako da i
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ovo je,kako i sama slika kaže iz 1993.Ero wrote:
Znači ex Yu.
2014-04-22
tako bitnu ulogu hrvati nisu imali
niti ce ikad imati u bilo kojoj drzavnoj zajednici
kao što su imali u yugoslavijama.
niti ce ikad imati u bilo kojoj drzavnoj zajednici
kao što su imali u yugoslavijama.
Guest- Guest
Regoč wrote:
Učio sam uz petrolejku kao moj dida u doba kralja Aleksandra. S tim da on nije imao električne instalacije u roditeljskoj kući.
Vis toga se ne sjecam i to je trajalo samo jednu godinu ako se dobro sjecam i nije bilo svaki dan ili kako vec. Nekih oskudica hrane se ne sjecam moram priznati, sjecam se da smo kavu mljeli u ducanu ili doma na ruke, znaci kave je bilo i banana je u moje vrijeme bilo, jer su mi bana sa petit buerre keksima bile glavna prehrana. U Trst se islo to je.
darla- Admin
2015-10-22
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» Ekonomisti u Davosu: Bitcoin nije prava valuta i to nikada neće postati
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Jugoslavija je bila utopija
» Jugoslavija bi danas bila svetska sila
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Jugoslavija je bila utopija
» Jugoslavija bi danas bila svetska sila
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
Page 8 of 14