Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
Vidjet ćete 18.-og o čemu se radilo, ito tek prvu polovicu.dzango wrote:Poslednji. Otvaranje poglavlja Srbiji. HR nije htela ali je onda Angela podviknula.Ero wrote:Baš u svemu? Daj barem jedan konkretan primjer.dzango wrote:U tome što se o svemu odlučuje u Berlinu. Mada zvanično nije tako. Mala YU je u tome bila mnogo poštenija od ove mega YU.Ero wrote:Ma jok. U čemu to vidiš "centralizovanje" u EU?dzango wrote:
Konfederacija samo na papiru. U realnosti je mnogo više centralizovano od Juge.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
vuksadinare wrote:pa naravno da ej valjalo....poglec ovu ispod tusa....pol pice joj viri vani...dzango wrote:To je valjalo nili nije valjalo?vuksadinare wrote:kad kazu da danasnji badici vise otkrivaju nego skrivaju...jebote ovi badici iz osamdesetih...su otkrivali pol pice...a sise su bile polugole...
Ja ne vidim a ti vidiš da joj pol pice viri vani. Jel si ti ikad vidio cijelu picu? Znas di je pola?
Guest- Guest
Šta je 18.? Mi stalno treba nešto da vidimo i nikako da dočekamo da vidimo. Verovatno zato što nam pre toga jave iz Berlina.Ero wrote:Vidjet ćete 18.-og o čemu se radilo, ito tek prvu polovicu.dzango wrote:Poslednji. Otvaranje poglavlja Srbiji. HR nije htela ali je onda Angela podviknula.Ero wrote:Baš u svemu? Daj barem jedan konkretan primjer.dzango wrote:U tome što se o svemu odlučuje u Berlinu. Mada zvanično nije tako. Mala YU je u tome bila mnogo poštenija od ove mega YU.Ero wrote:
Ma jok. U čemu to vidiš "centralizovanje" u EU?
Last edited by dzango on 15/7/2016, 14:40; edited 1 time in total
pa tad su koke bile jako dobre...bas se drzalo dosta do linije..i nisu bile premrsave niti predebele...dzango wrote:To nisam primetio. Ali sam primetio nekoliko njih vrhunski vajanih.vuksadinare wrote:pa naravno da ej valjalo....poglec ovu ispod tusa....pol pice joj viri vani...dzango wrote:To je valjalo nili nije valjalo?vuksadinare wrote:kad kazu da danasnji badici vise otkrivaju nego skrivaju...jebote ovi badici iz osamdesetih...su otkrivali pol pice...a sise su bile polugole...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ok ti nisi vidio...Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:pa naravno da ej valjalo....poglec ovu ispod tusa....pol pice joj viri vani...dzango wrote:To je valjalo nili nije valjalo?vuksadinare wrote:kad kazu da danasnji badici vise otkrivaju nego skrivaju...jebote ovi badici iz osamdesetih...su otkrivali pol pice...a sise su bile polugole...
Ja ne vidim a ti vidiš da joj pol pice viri vani. Jel si ti ikad vidio cijelu picu? Znas di je pola?
2015-09-08
Usne Stjepana Gnječa wrote:dzango wrote:Bilo je još prednosti. Mada Juga jeste bila sranje. Ali nije u tome problem. Problem je što današnje države na valjaju. Da valjaju, niko ne bi pričao o Jugi.vuksadinare wrote:od svega u jugi..su bili najzanimljiviji derbiji velike cetvorke....nikad bez frke...
Kad pogledaš ove slike na linku ispod nastale u doba Juge nije baš bilo tako crno kako se danas priča ...pronađite Krešu
http://www.index.hr/black/clanak/foto-kakva-moda-kakvi-badici-kakav-stil-split-osamdesetih-je-ludji-nego-danas/906096.aspx
Evo ga, grli Sevku.
Guest- Guest
Kako ide ona pjesma..
1972 godine, godine na svitu
ajme ča je tek onda lipo bilo
lipo bilo u Splitu.
1972 godine, godine na svitu
ajme ča je tek onda lipo bilo
lipo bilo u Splitu.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebiga. I tebi se tada dizao 10 puta dnevno.vuksadinare wrote:pa tad su koke bile jako dobre...bas se drzalo dosta do linije..i nisu bile premrsave niti predebele...dzango wrote:To nisam primetio. Ali sam primetio nekoliko njih vrhunski vajanih.vuksadinare wrote:pa naravno da ej valjalo....poglec ovu ispod tusa....pol pice joj viri vani...dzango wrote:To je valjalo nili nije valjalo?vuksadinare wrote:kad kazu da danasnji badici vise otkrivaju nego skrivaju...jebote ovi badici iz osamdesetih...su otkrivali pol pice...a sise su bile polugole...
..dobro jos sam te 1985 nisam bil za pravu drkicudzango wrote:Jebiga. I tebi se tada dizao 10 puta dnevno.vuksadinare wrote:pa tad su koke bile jako dobre...bas se drzalo dosta do linije..i nisu bile premrsave niti predebele...dzango wrote:To nisam primetio. Ali sam primetio nekoliko njih vrhunski vajanih.vuksadinare wrote:pa naravno da ej valjalo....poglec ovu ispod tusa....pol pice joj viri vani...dzango wrote:
To je valjalo nili nije valjalo?
2015-09-08
A jel prepoznajete V. Huljić?
Tad još ni pisala stupidne textove.
Guest- Guest
ova desno mi malo nesto baca na tebe.....Eva wrote:A jel prepoznajete V. Huljić?
2015-09-08
Ne znam ko je to. Ali ako je ova levo, sve joj je oprošteno.Eva wrote:A jel prepoznajete V. Huljić?
Dobra
2014-04-15
Tako se pisalo, da je to on. Uglavnom se nismo slagali, ali lipo smo se znali nadivanit.maggie13 wrote:Ovo je on napisao..imam neodoljiv osjećaj..priznao,ili ne..Regoč wrote:Ako je Provo novinar, onda je Sandi Blagonić, negdašnji rnk1974.
Toga se ne sjećam?!
U jugi su moje koke nosile jajca u slami,danas nose u sijenu...........napredak....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:U jugi su moje koke nosile jajca u slami,danas nose u sijenu...........napredak....
2015-09-08
u magli mi je taj nick..ne pamtim imena .. B-)Regoč wrote:Tako se pisalo, da je to on. Uglavnom se nismo slagali, ali lipo smo se znali nadivanit.maggie13 wrote:Ovo je on napisao..imam neodoljiv osjećaj..priznao,ili ne..Regoč wrote:Ako je Provo novinar, onda je Sandi Blagonić, negdašnji rnk1974.
Toga se ne sjećam?!
obicno se otkriju,namjerno ili ne ;-)
2014-04-12
A jesu li bile politički osvesćene i jesu li imale pravo da se nacionalno izjasne?v_vlado wrote:U jugi su moje koke nosile jajca u slami,danas nose u sijenu...........napredak....
I tjeraju nas u crkvu.dzango wrote:I sada su isti, samo nisu više komunisti.crvenkasti wrote:provocator wrote:Bilo bi zgodno postaviti ono pitanje na koje još nismo dobili suvisli i zadovoljavajući odgovor; što je u Jugoslaviji bilo loše, a da sada nije barem tri puta lošije, i što je u Jugoslaviji bilo dobro, a da sada nije – barem pet puta lošije?
Ne kaže se uzalud da pametan čovjek s vremenom ima sve manje predrasuda, a budala sve više.
Na svim rukovodećim položajima su bili Srbi i komunisti koji nam nisu dali da idemo u crkvu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro je dok ne počnu da nam isteruju đavole.jastreb wrote:I tjeraju nas u crkvu.dzango wrote:I sada su isti, samo nisu više komunisti.crvenkasti wrote:provocator wrote:Bilo bi zgodno postaviti ono pitanje na koje još nismo dobili suvisli i zadovoljavajući odgovor; što je u Jugoslaviji bilo loše, a da sada nije barem tri puta lošije, i što je u Jugoslaviji bilo dobro, a da sada nije – barem pet puta lošije?
Ne kaže se uzalud da pametan čovjek s vremenom ima sve manje predrasuda, a budala sve više.
Na svim rukovodećim položajima su bili Srbi i komunisti koji nam nisu dali da idemo u crkvu.
U jugi sam grah kopao,danas ga špricam 3 puta.....napredak i bolje.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Ekonomisti u Davosu: Bitcoin nije prava valuta i to nikada neće postati
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Jugoslavija je bila utopija
» Jugoslavija bi danas bila svetska sila
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Jugoslavija je bila utopija
» Jugoslavija bi danas bila svetska sila
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
Page 4 of 14