60 mrtvih...
Page 4 of 20
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: 60 mrtvih...
ne bu, pogotovo ne kada budu fr i de cuzamen...vuksadinare wrote:....ne bu bilo dobro....
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Koji se to kurac nas tiče? Nismo si ih dovlačili, nismo ih bombardirali. Tko je, nek se vadi iz govanah.RayMabus wrote:Eskalirat će. Bit će građanski rat u Francuskoj ( Evropi ). Bit će miljoni mrtvih.
Mene se tice jer je to slom emanicpacije.Regoč wrote:Koji se to kurac nas tiče? Nismo si ih dovlačili, nismo ih bombardirali. Tko je, nek se vadi iz govanah.RayMabus wrote:Eskalirat će. Bit će građanski rat u Francuskoj ( Evropi ). Bit će miljoni mrtvih.
Samo trpaj.
RayMabus- Posts : 183872
2014-04-11
jednog dana će netko morati, htio ili ne, sve to potrpat u kaveze pa na stočne vagone i vratit odakle je došlo.
jednog dana će netko morati reagirati na neki način, osim paljenjem svijeća i ostavljanjem medeka na mjestu ubojstva, i farbanja avatara, jer to nije odgovor.
Što prije, to bolje.
jednog dana će netko morati reagirati na neki način, osim paljenjem svijeća i ostavljanjem medeka na mjestu ubojstva, i farbanja avatara, jer to nije odgovor.
Što prije, to bolje.
Znaci ne sviđa ti se new age emanicpirano društvo aka matrijahalna imperija .....roza boja na cvijetice , ružicasti zidovi i ružicaste svinje ....samo zamisli da je roze bolje i svijet je super.marcellus wrote:jednog dana će netko morati, htio ili ne, sve to potrpat u kaveze pa na stočne vagone i vratit odakle je došlo.
Što prije, to bolje.
Ženski mozak vlada svijetom.
RayMabus- Posts : 183872
2014-04-11
.....tko kaze da nije dobra i korisna ona..'oko za oko zub za zub'---pa kad ti moje ja cu tvoje pa ajd ponovno pokusajte....tako rade izraelci...ubis dva izraelaca..oni zrokaju pola gaze
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
samo da opet ne bi neki cvilili i kasnije pricali o nekim logorima...marcellus wrote:jednog dana će netko morati, htio ili ne, sve to potrpat u kaveze pa na stočne vagone i vratit odakle je došlo.
Što prije, to bolje.
2014-12-30
zanimljivo, mi štitimo svoje ekosustave, sigurno niti jedan razuman i odgovoran upravitelj neće u europsku šumu, zoo ili park dovesti agresivnu vrstu iz afrike, bila to žaba ili hijena. jer bi sjebale domicilne vrste.
ali zato uvozimo agresivne vrste iz afrike i azije sred naših gradova. I gledamo kako nas uništavaju
ali zato uvozimo agresivne vrste iz afrike i azije sred naših gradova. I gledamo kako nas uništavaju
vuksadinare wrote:.....tko kaze da nije dobra i korisna ona..'oko za oko zub za zub'---pa kad ti moje ja cu tvoje pa ajd ponovno pokusajte....tako rade izraelci...ubis dva izraelaca..oni zrokaju pola gaze
ali mi smo kržćani. Posrali smo se na kršćanstvo i prezreli ga, istjerali iz zakona, morala, svakodnevnog života, ali prema kozojebima i dalje glumimo kršćane i kršćanski moral umjesto da jednostavno kao izraelci kažemo, imamo pravo braniti sebe, postavit ćemo zid oko naše države i donijet ćemo zakone
I ja neprekidno divanim: ugledajmo se na Žide! Kako u jedinstvu, tako i u odlučnosti.
kakav putin taj je zabranio u rusiji moitvu krscana na javnim mjestima..dovoljno...u svakom rusu cuci staljinist...kako jednom neko receepikur37 wrote:Prokleti Putin .....
2015-09-08
jebali vas cifuti, da vas jebali. pasva sranja krecu od njih, a to seze od kraja drugog rata.Regoč wrote:I ja neprekidno divanim: ugledajmo se na Žide! Kako u jedinstvu, tako i u odlučnosti.
2014-12-30
A Tuđman? On je kriv što nama trećega. U kojem ti, uzgred, nisi nikada ni živio.epikur37 wrote:Prokleti Putin .....
tocno manje vise..ali naveo sam samo primjer kako to oni rjesavaju..'ti mene ja tebe dva puta vise'hyperion wrote:jebali vas cifuti, da vas jebali. pasva sranja krecu od njih, a to seze od kraja drugog rata.Regoč wrote:I ja neprekidno divanim: ugledajmo se na Žide! Kako u jedinstvu, tako i u odlučnosti.
2015-09-08
...ne..on je racunao da bu tuzla ili bar jedan dio tuzlanske opcine bio u trecem..gdje zivi dosta hrvata...tj gdje su vecina...Regoč wrote:A Tuđman? On je kriv što nama trećega. U kojem ti, uzgred, nisi nikada ni živio.epikur37 wrote:Prokleti Putin .....
2015-09-08
Židovi su dobar primjer kako se gradi i brani država te kako se čuva nacionalni identitet. Čemu ljutnja?hyperion wrote:jebali vas cifuti, da vas jebali. pasva sranja krecu od njih, a to seze od kraja drugog rata.Regoč wrote:I ja neprekidno divanim: ugledajmo se na Žide! Kako u jedinstvu, tako i u odlučnosti.
veber-
2014-12-30
Vazno da je Kovac poslao hrvatsku vojsku na istok prema Rusima gdje zajedno pod američkim zapovjedništvom kidišu na Putina :D
a ovo u francuskoj, to su nesporazumi sa saveznicima
a ovo u francuskoj, to su nesporazumi sa saveznicima
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
hyperion wrote:rjesenje je jednostavno. ove protjerat, one potapat
pa to bi svako normalan napravio
Možda Epi, za Tuđmana trebam izvor.vuksadinare wrote:...ne..on je racunao da bu tuzla ili bar jedan dio tuzlanske opcine bio u trecem..gdje zivi dosta hrvata...tj gdje su vecina...Regoč wrote:A Tuđman? On je kriv što nama trećega. U kojem ti, uzgred, nisi nikada ni živio.epikur37 wrote:Prokleti Putin .....
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Similar topics
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici
» Američki CDC - imat ćemo oko 100.000-200.000 mrtvih
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici
» Američki CDC - imat ćemo oko 100.000-200.000 mrtvih
Page 4 of 20