60 mrtvih...
Page 2 of 20
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: 60 mrtvih...
necu to gledat..ne bih cijelu noc zaspala..laka ti noc..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ovo je u nasem susjedstvu..nema potrebe za takvom osudom..i sama sam tu bila vise puta,setala,gledala..sto ne znaci da besmislenost zrtava koje ti navodis nije jednaka.
2014-04-12
Winter is coming wrote:ovo se u iraku desava svaki dn p se niko ne zgrazava,Turci npr tamane kurde vec 15 godina i nikog ne boli kurac,a nad ovim se zgrazate,pljuc
evo, prva moralna vertikala na temi koja nema kičmu, čekaju se ostali sa sličnim osudama kapitalizma i zapada
Guest- Guest
maggie13 wrote:Ovo je u nasem susjedstvu..nema potrebe za takvom osudom..i sama sam tu bila vise puta,setala,gledala..sto ne znaci da besmislenost zrtava koje ti navodis nije jednaka.
tako je, tko smo mi da sudimo
Guest- Guest
to je osveta križarima za križarske ratove pred 800 gidina, stigla ih je božja kazna
Guest- Guest
pa nisam te nesto vidio na nekim temama o iraku,siriji,turskoj da si nesto zalila za tim ljudimamaggie13 wrote:Ovo je u nasem susjedstvu..nema potrebe za takvom osudom..i sama sam tu bila vise puta,setala,gledala..sto ne znaci da besmislenost zrtava koje ti navodis nije jednaka.
2014-04-14
vlasti mole građane da ne objavljuju šokantne slike i filmove, jer bi to moglo poslati krivu sliku o muslimanskim sugrađanima
https://twitter.com/Cernovich/status/753719546259791872
https://twitter.com/Cernovich/status/753719546259791872
Guest- Guest
ti si bolji čovjek od mene ti voliš sve ljude, svi ste multikulturna braća, problem je Amerika koja stvara nemir u svijetu pa ne možete živjeti u ljubaviWinter is coming wrote:pa nisam te nesto vidio na nekim temama o iraku,siriji,turskoj da si nesto zalila za tim ljudimamaggie13 wrote:Ovo je u nasem susjedstvu..nema potrebe za takvom osudom..i sama sam tu bila vise puta,setala,gledala..sto ne znaci da besmislenost zrtava koje ti navodis nije jednaka.
Guest- Guest
ja sam još napredniji humanist, ja sam intergalatički xenofil, vi niste bili dovoljno suosjećajni kada je planet Inconia orbitalno bombardiran od rase Yor prije 300 milijuna godina u zvježđu Oriona, tada niste žalili , sada žalitededa hipster wrote:ti si bolji čovjek od mene ti voliš sve ljude, svi ste multikulturna braća, problem je Amerika koja stvara nemir u svijetu pa ne možete živjeti u ljubaviWinter is coming wrote:pa nisam te nesto vidio na nekim temama o iraku,siriji,turskoj da si nesto zalila za tim ljudimamaggie13 wrote:Ovo je u nasem susjedstvu..nema potrebe za takvom osudom..i sama sam tu bila vise puta,setala,gledala..sto ne znaci da besmislenost zrtava koje ti navodis nije jednaka.
Guest- Guest
kamion je navodno imo eksploziv i puške pozadi, pa mi nije jasno
di su ostali ili je ovaj prevozio oružje pa ga možd policija zaustavljala i onda se on zaletio
di su ostali ili je ovaj prevozio oružje pa ga možd policija zaustavljala i onda se on zaletio
deda hipster wrote:ti si bolji čovjek od mene ti voliš sve ljude, svi ste multikulturna braća, problem je Amerika koja stvara nemir u svijetu pa ne možete živjeti u ljubaviWinter is coming wrote:pa nisam te nesto vidio na nekim temama o iraku,siriji,turskoj da si nesto zalila za tim ljudimamaggie13 wrote:Ovo je u nasem susjedstvu..nema potrebe za takvom osudom..i sama sam tu bila vise puta,setala,gledala..sto ne znaci da besmislenost zrtava koje ti navodis nije jednaka.
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
http://metro.co.uk/2016/07/12/we-are-on-the-brink-of-civil-war-warns-french-intelligence-chief-6002362/
2014-04-14
Nikakovo cudo ili nesta novo. Bilo je samo pitanje vremena. Takodjer kada ce se desiti iduci put. Postoje dva moguca raspleta, bumo videli, rekose slepci....Pokoj vjecni zrtvama.
2014-04-14
zabranili oruzje i eto ti zla ljudi se nemogu braniti
2014-04-14
Francuz tuniskog porijekla. Majku mu , opet sam se zajebo, mislo neki Slovak ili Finaca a ono..... Jebi ga.
2014-04-14
Naslovi novina"Francuska u soku". Aaaa??????
2014-04-14
Oni su u zadnje vrijeme svako malo pa u šoku.abraham wrote:Naslovi novina"Francuska u soku". Aaaa??????
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
u zadnje vrijeme su se samo okomili na te žabare
2014-04-14
Prnuo francuski turizam u ćabar. Nema rasta ekonomije , slijedi porast nezaposlenosti , još više mladih Arapa na birou za zapošljavanje koji neznaju di ce sa sobom.
Ha ha ha ha ha
Spirala propadanja.
Ha ha ha ha ha
Spirala propadanja.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
sve sto dotaknu ti anglosaksonci raspada se,a dolazak jebaca kamila ima itekako veze sa njima
2014-04-14
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Similar topics
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» Uragan u Moskvi, 13 mrtvih i 70 ranjenih
» Izgorijo Portugal , najmanje 62 mrtvih
» Sukobi u Džibutiju: najmanje 19 mrtvih
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» Uragan u Moskvi, 13 mrtvih i 70 ranjenih
» Izgorijo Portugal , najmanje 62 mrtvih
» Sukobi u Džibutiju: najmanje 19 mrtvih