60 mrtvih...
Page 14 of 20
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: 60 mrtvih...
IDENTIFIKOVAN TERORISTA IZ NICE! Tunižanin (31) vikao ALAHU AKBAR dok je 2 kilometra gazio ljude!
U kamionu je pronađena i lična karta teroriste, i zasad je potvrđeno da je reč o državljaninu Francuske tunižanskog porekla. Kamion je, kako javljaju mediji, bio napunjen oružjem i granatama
Njegovi tačni motivi još nisu poznati, ali spekuliše se da je povezan sa ISIS, i da iza napada stoji muslimanski radikalizam.
U kamionu je pronađena i lična karta teroriste, i zasad je potvrđeno da je reč o državljaninu Francuske tunižanskog porekla. Kamion je, kako javljaju mediji, bio napunjen oružjem i granatama
Njegovi tačni motivi još nisu poznati, ali spekuliše se da je povezan sa ISIS, i da iza napada stoji muslimanski radikalizam.
Last edited by chater on 15/7/2016, 11:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Tko je ikad razumio nekoga tko laje ko besan pas?!?Noor wrote:jebat ga, mislila sam da ćeš lavež razumjeti....skvičat i mukat ipak ne znam.gargamel0101 wrote:
Pa onda što laješ?
Eno Izrael se ponaša ko besan pas, pa imaju problema sa muslimanima, jer ovi ne kuže besnog psa.
Btw, kratite te citate.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
marcellus wrote:evo plenković osudio napad
naravno, treba osuditi napad, pa neće valjda osuditi ideologiju koja stoji iza napada, to bi bilo uvrjedljivo i rasizam
Guest- Guest
I opet se izraelu i Jahvi tresu gaće, pa im treba pomoć sotone Hillary. Eno Soros laje na Trumpa, jer ne zna kako Trump diše u vezi Izraela.Eva wrote:
Ima, oni ionak svoju djecu i žene stavljaju iza deva i koza po važnosti.
Pametno igraju.
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Tko je ikad razumio nekoga tko laje ko besan pas?!?Noor wrote:jebat ga, mislila sam da ćeš lavež razumjeti....skvičat i mukat ipak ne znam.gargamel0101 wrote:
Pa onda što laješ?
Eno Izrael se ponaša ko besan pas, pa imaju problema sa muslimanima, jer ovi ne kuže besnog psa.
Btw, kratite te citate.
למצוץ זרגים
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Tko je ikad razumio nekoga tko laje ko besan pas?!?Noor wrote:jebat ga, mislila sam da ćeš lavež razumjeti....skvičat i mukat ipak ne znam.gargamel0101 wrote:
Pa onda što laješ?
Btw, kratite te citate.
IL nema problema s Muslimanima koji su cijepljeni, kad smo kod bjesnoće.
Evo jednog koji pjeva na ivritu.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:
I opet se izraelu i Jahvi tresu gaće, pa im treba pomoć sotone Hillary. Eno Soros laje na Trumpa, jer ne zna kako Trump diše u vezi Izraela.
Pametno igraju.
A Obama i Hilary pogodovali Iranu na štetu interesa Izraela, sve se uklapa.
Guest- Guest
Jel Plenki rekao da je za ovo kriv tiranin Assad i ruska prijetnja?marcellus wrote:evo plenković osudio napad a orešković izrazio sućut francuskim građevinama
Kermit-
2014-04-17
Gdje je Đoda? nedostaje mi podatak da u Moskvi živi 55% muslimana
Kermit-
2014-04-17
rekao je da je kriva Francuska i križarski ratovi, te se isprčao što su i Hrvati križariasilovski wrote:Jel Plenki rekao da je za ovo kriv tiranin Assad i ruska prijetnja?marcellus wrote:evo plenković osudio napad a orešković izrazio sućut francuskim građevinama
Last edited by deda hipster on 15/7/2016, 11:21; edited 1 time in total
Guest- Guest
kakvu štetu? Osim toga SAD-e pomaže kanibalima da rasture Siriju a sve za račun Izrealadeda hipster wrote:gargamel0101 wrote:
I opet se izraelu i Jahvi tresu gaće, pa im treba pomoć sotone Hillary. Eno Soros laje na Trumpa, jer ne zna kako Trump diše u vezi Izraela.
Pametno igraju.
Kermit-
2014-04-17
gargamel0101 wrote:I opet se izraelu i Jahvi tresu gaće, pa im treba pomoć sotone Hillary. Eno Soros laje na Trumpa, jer ne zna kako Trump diše u vezi Izraela.Eva wrote:
Ima, oni ionak svoju djecu i žene stavljaju iza deva i koza po važnosti.
Pametno igraju.
Trumpov zet Židov. Kak bi disal?
Guest- Guest
asilovski wrote:Gdje je Đoda? nedostaje mi podatak da u Moskvi živi 55% muslimana
A meni Jodica fali
Guest- Guest
Pa ne znam. Soros misli da ne voli Izrel, a Soros sve pogodi ili se barem potrudi da bude kako on hoće. Uostalom mala se uvijek može razvesti.Eva wrote:
Slab vam je Jahve kad mu treba pomoć sotone Hillary. Mora po proteine i u teretanu..
Last edited by gargamel0101 on 15/7/2016, 11:21; edited 1 time in total
2015-07-23
U Izraelskom interesu je bilo da se Iran razvali poput Iraka, to su godinama zagovarali, a ne da on zauzme mjesto Saudijske Arabije, mjesto najboljeg američkog frenda koji će ostvariti stabilnost regije svojim utjecajem.asilovski wrote:kakvu štetu? Osim toga SAD-e pomaže kanibalima da rasture Siriju a sve za račun Izrealadeda hipster wrote:gargamel0101 wrote:
Pametno igraju.
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Pa ne znam. Soros misli da ne voli Izrel, a Soros sve pogodi ili se barem potrudi da bude kako on hoće. Uostalom mala se uvijek može razvesti.Eva wrote:
Obožava svog zeta Židova. Logično je da ne želi zeta rastužit.
Guest- Guest
chater wrote:IDENTIFIKOVAN TERORISTA IZ NICE! Tunižanin (31) vikao ALAHU AKBAR dok je 2 kilometra gazio ljude!
koje iznenađenje a ja mislio da je u kamionu bila časna koja je vikala faljen isus
Ipak mislim da više voli Ameriku, a Amerikancima se više ne ratuje za Izrael. Mala se uvijek može razvesti.Eva wrote:
Obožava svog zeta Židova. Logično je da ne želi zeta rastužit.
2015-07-23
Zaboravio si Mariju.marcellus wrote:chater wrote:IDENTIFIKOVAN TERORISTA IZ NICE! Tunižanin (31) vikao ALAHU AKBAR dok je 2 kilometra gazio ljude!
koje iznenađenje a ja mislio da je u kamionu bila časna koja je vikala faljen isus
2015-07-23
Noor wrote:na tebe mi anlaser niti ne radideda hipster wrote:ona ti je ko dizel motor, kasno paligargamel0101 wrote:
To što je deda napisao je sarkazam. Baš se vidi da sam bio upravu. Odmah se primite žđidovske ugroženosti. Prošlo je 70 godina.
nisi svjesna kako grješiš ti
Guest- Guest
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Similar topics
» U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici
» Američki CDC - imat ćemo oko 100.000-200.000 mrtvih
» Libija - 16 mrtvih, 50 ranjenih
» umjereni teroristički čin u turskoj 28 mrtvih
» Cetrnaest mrtvih na ruskoj podmornici