Sunce materino (chat)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
ideś u kazalište ilifrakcija wrote:ja stalno na daskama koje život znače, a fali mi dasaka pa je sve nestabilno, ko na lošoj skeliprckov wrote:haha, sve ti serije znaśfrakcija wrote:to je ka u prosjacima i sinovima kad je šunje iša na kurve.. dat će tebi tvoj šunje i 7 maraka, a de se ti malo brani, koprcaj, hihoći, nedaj se..prckov wrote:moraš malo radi igrefrakcija wrote:
šta ću se borit kaš me nagovorit?
il si mogla reć možeš ti mene ufatit
al ne znam oko će vikat pusti me
niśt ne znaš
mogla bi bit šaptač kad igraju u kazalištu
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
ne, nego sama izvodim sceneprckov wrote:ideś u kazalište ilifrakcija wrote:ja stalno na daskama koje život znače, a fali mi dasaka pa je sve nestabilno, ko na lošoj skeliprckov wrote:haha, sve ti serije znaśfrakcija wrote:to je ka u prosjacima i sinovima kad je šunje iša na kurve.. dat će tebi tvoj šunje i 7 maraka, a de se ti malo brani, koprcaj, hihoći, nedaj se..prckov wrote:
moraš malo radi igre
il si mogla reć možeš ti mene ufatit
al ne znam oko će vikat pusti me
niśt ne znaš
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a to, kod kuće ili svudafrakcija wrote:ne, nego sama izvodim sceneprckov wrote:ideś u kazalište ilifrakcija wrote:ja stalno na daskama koje život znače, a fali mi dasaka pa je sve nestabilno, ko na lošoj skeliprckov wrote:haha, sve ti serije znaśfrakcija wrote:
to je ka u prosjacima i sinovima kad je šunje iša na kurve.. dat će tebi tvoj šunje i 7 maraka, a de se ti malo brani, koprcaj, hihoći, nedaj se..
2014-04-19
a kako mi di dođe nadahnućeprckov wrote:a to, kod kuće ili svudafrakcija wrote:ne, nego sama izvodim sceneprckov wrote:ideś u kazalište ilifrakcija wrote:ja stalno na daskama koje život znače, a fali mi dasaka pa je sve nestabilno, ko na lošoj skeliprckov wrote:
haha, sve ti serije znaś
2016-03-09
znaci svudafrakcija wrote:a kako mi di dođe nadahnućeprckov wrote:a to, kod kuće ili svudafrakcija wrote:ne, nego sama izvodim sceneprckov wrote:ideś u kazalište ilifrakcija wrote:
ja stalno na daskama koje život znače, a fali mi dasaka pa je sve nestabilno, ko na lošoj skeli
a šta najviśe voliš radit
plesat?
2014-04-19
plesom izbacujem nagomilane frustracije, da ..a često i pjevam.. doma mi ne daju.. :(prckov wrote:znaci svudafrakcija wrote:a kako mi di dođe nadahnućeprckov wrote:a to, kod kuće ili svudafrakcija wrote:ne, nego sama izvodim sceneprckov wrote:
ideś u kazalište ili
plesat?
2016-03-09
ma ne znaju cijenit tvoj glasić i talenatfrakcija wrote:plesom izbacujem nagomilane frustracije, da ..a često i pjevam.. doma mi ne daju.. :(prckov wrote:znaci svudafrakcija wrote:a kako mi di dođe nadahnućeprckov wrote:a to, kod kuće ili svudafrakcija wrote:
ne, nego sama izvodim scene
plesat?
ja znan
2014-04-19
još niko nije pofalija moj dalmatinski
2014-04-19
meni se pari kad čitan da svi govoru dalmatinski..pogotovo ako čitan na glas..
jel ti imaš sarejevski naglasak, il koji?
2016-03-09
haha eto vidišfrakcija wrote:meni se pari kad čitan da svi govoru dalmatinski..pogotovo ako čitan na glas..
i ja dalmatinac i plovim netom sa svojon šinjorinom
2014-04-19
frakcija wrote:meni se pari kad čitan da svi govoru dalmatinski..pogotovo ako čitan na glas..
2014-04-19
nemam sarajevski
2014-04-19
jel zenički ..jel ko nele đuro, izet, i co?prckov wrote:nemam sarajevski
2016-03-09
ja pričan dalmtinskifrakcija wrote:jel zenički ..jel ko nele đuro, izet, i co?prckov wrote:nemam sarajevski
eo pročitaj naglas paš viidit
2014-04-19
znam ja imitirat i bosanski.. imam ujnu bosanku i umirem od smijeha na sve što progovori..uvijek mislim da se šali..a ima puno prostodušnih narodnih poštapalica, provala.prckov wrote:ja pričan dalmtinskifrakcija wrote:jel zenički ..jel ko nele đuro, izet, i co?prckov wrote:nemam sarajevski
2016-03-09
odakle je onafrakcija wrote:znam ja imitirat i bosanski.. imam ujnu bosanku i umirem od smijeha na sve što progovori..uvijek mislim da se šali..a ima puno prostodušnih narodnih poštapalica, provala.prckov wrote:ja pričan dalmtinskifrakcija wrote:jel zenički ..jel ko nele đuro, izet, i co?prckov wrote:nemam sarajevski
2014-04-19
mislim da je negdje oko tuzle..zaboravila kako se točno zove selo.. srpkinja je, ali je hrvatica ..ko crveniprckov wrote:odakle je onafrakcija wrote:znam ja imitirat i bosanski.. imam ujnu bosanku i umirem od smijeha na sve što progovori..uvijek mislim da se šali..a ima puno prostodušnih narodnih poštapalica, provala.prckov wrote:ja pričan dalmtinskifrakcija wrote:jel zenički ..jel ko nele đuro, izet, i co?prckov wrote:nemam sarajevski
2016-03-09
hladno..hladno..frakcija wrote:mislim da je negdje oko tuzle..zaboravila kako se točno zove selo.. srpkinja jeprckov wrote:odakle je onafrakcija wrote:znam ja imitirat i bosanski.. imam ujnu bosanku i umirem od smijeha na sve što progovori..uvijek mislim da se šali..a ima puno prostodušnih narodnih poštapalica, provala.prckov wrote:ja pričan dalmtinskifrakcija wrote:
jel zenički ..jel ko nele đuro, izet, i co?
ne poznajem naglasak tamo
2014-04-19
Ja bi onako od oka rekla da je Prcko srednja Bosna ...
darla- Admin
2015-10-22
ko u neleta, slično .. a tako govori i jedan mali kojem predajem, on je iz Rame..prckov wrote:hladno..hladno..frakcija wrote:mislim da je negdje oko tuzle..zaboravila kako se točno zove selo.. srpkinja jeprckov wrote:odakle je onafrakcija wrote:znam ja imitirat i bosanski.. imam ujnu bosanku i umirem od smijeha na sve što progovori..uvijek mislim da se šali..a ima puno prostodušnih narodnih poštapalica, provala.prckov wrote:
ja pričan dalmtinski
ne poznajem naglasak tamo
2016-03-09
heheSonikkin wrote:Ja bi onako od oka rekla da je Prcko srednja Bosna ...
2014-04-19
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50