Sunce materino (chat)
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
heheSonikkin wrote:Ja bi onako od oka rekla da je Prcko srednja Bosna ...
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
a ti si navrnuti dalmatinac.. biokovo..otoci.. ma zaebi to..bitni su korijeni i njima se treba ponosit.. merrak..prckov wrote:heheSonikkin wrote:Ja bi onako od oka rekla da je Prcko srednja Bosna ...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
prckov wrote:heheSonikkin wrote:Ja bi onako od oka rekla da je Prcko srednja Bosna ...
Jesam pogodila, a?
darla- Admin
2015-10-22
e pitaj tog malog jel ikad zaboravio putovnicu kad je iso izsplita za ramufrakcija wrote:ko u neleta, slično .. a tako govori i jedan mali kojem predajem, on je iz Rame..prckov wrote:hladno..hladno..frakcija wrote:mislim da je negdje oko tuzle..zaboravila kako se točno zove selo.. srpkinja jeprckov wrote:odakle je onafrakcija wrote:
znam ja imitirat i bosanski.. imam ujnu bosanku i umirem od smijeha na sve što progovori..uvijek mislim da se šali..a ima puno prostodušnih narodnih poštapalica, provala.
ne poznajem naglasak tamo
pootovo ako je crn
2014-04-19
stari mi porjeklom izPločafrakcija wrote:a ti si navrnuti dalmatinac.. biokovo..otoci.. ma zaebi to..bitni su korijeni i njima se treba ponosit.. merrak..prckov wrote:heheSonikkin wrote:Ja bi onako od oka rekla da je Prcko srednja Bosna ...
2014-04-19
evo i tebiSonikkin wrote:prckov wrote:heheSonikkin wrote:Ja bi onako od oka rekla da je Prcko srednja Bosna ...
Jesam pogodila, a?
2014-04-19
mali hvali veliča ramu.. is ništa niste vidjeli.. morate to vidjet.. ispitujem ja njega na bosanski, a njemu bude drago.. onda zapjevamo himzu polovinu.. on sav ponosanprckov wrote:e pitaj tog malog jel ikad zaboravio putovnicu kad je iso izsplita za ramufrakcija wrote:ko u neleta, slično .. a tako govori i jedan mali kojem predajem, on je iz Rame..prckov wrote:hladno..hladno..frakcija wrote:mislim da je negdje oko tuzle..zaboravila kako se točno zove selo.. srpkinja jeprckov wrote:
odakle je ona
pootovo ako je crn
2016-03-09
ojebote,frakcija wrote:mali hvali veliča ramu.. is ništa niste vidjeli.. morate to vidjet.. ispitujem ja njega na bosanski, a njemu bude drago.. onda zapjevamo himzu polovinu.. on sav ponosanprckov wrote:e pitaj tog malog jel ikad zaboravio putovnicu kad je iso izsplita za ramufrakcija wrote:ko u neleta, slično .. a tako govori i jedan mali kojem predajem, on je iz Rame..prckov wrote:hladno..hladno..frakcija wrote:
mislim da je negdje oko tuzle..zaboravila kako se točno zove selo.. srpkinja je
pootovo ako je crn
jel hrvat, mršav i crn
2014-04-19
aj šel not spik eni mor.prckov wrote:ojebote,frakcija wrote:mali hvali veliča ramu.. is ništa niste vidjeli.. morate to vidjet.. ispitujem ja njega na bosanski, a njemu bude drago.. onda zapjevamo himzu polovinu.. on sav ponosanprckov wrote:e pitaj tog malog jel ikad zaboravio putovnicu kad je iso izsplita za ramufrakcija wrote:ko u neleta, slično .. a tako govori i jedan mali kojem predajem, on je iz Rame..prckov wrote:
hladno..hladno..
pootovo ako je crn
jel hrvat, mršav i crn
2016-03-09
haha ne zam ga ja, sreoga u autobusu pa on uspanicio kad je otkrio da nema putovnicu, ja mu rako proćeš ne brinifrakcija wrote:aj šel not spik eni mor.prckov wrote:ojebote,frakcija wrote:mali hvali veliča ramu.. is ništa niste vidjeli.. morate to vidjet.. ispitujem ja njega na bosanski, a njemu bude drago.. onda zapjevamo himzu polovinu.. on sav ponosanprckov wrote:e pitaj tog malog jel ikad zaboravio putovnicu kad je iso izsplita za ramufrakcija wrote:
ko u neleta, slično .. a tako govori i jedan mali kojem predajem, on je iz Rame..
pootovo ako je crn
jel hrvat, mršav i crn
2014-04-19
plizprckov wrote:haha ne zam ga ja, sreoga u autobusu pa on uspanicio kad je otkrio da nema putovnicu, ja mu rako proćeš ne brinifrakcija wrote:aj šel not spik eni mor.prckov wrote:ojebote,frakcija wrote:mali hvali veliča ramu.. is ništa niste vidjeli.. morate to vidjet.. ispitujem ja njega na bosanski, a njemu bude drago.. onda zapjevamo himzu polovinu.. on sav ponosanprckov wrote:
e pitaj tog malog jel ikad zaboravio putovnicu kad je iso izsplita za ramu
pootovo ako je crn
jel hrvat, mršav i crn
kontinjju
2014-04-19
ma kako si ga sreo? ti si dolje 10 mjeseci..on mi je prvašićprckov wrote:plizprckov wrote:haha ne zam ga ja, sreoga u autobusu pa on uspanicio kad je otkrio da nema putovnicu, ja mu rako proćeš ne brinifrakcija wrote:aj šel not spik eni mor.prckov wrote:ojebote,frakcija wrote:
mali hvali veliča ramu.. is ništa niste vidjeli.. morate to vidjet.. ispitujem ja njega na bosanski, a njemu bude drago.. onda zapjevamo himzu polovinu.. on sav ponosan
jel hrvat, mršav i crn
kontinjju
2016-03-09
onda nije onfrakcija wrote:ma kako si ga sreo? ti si dolje 10 mjeseci..on mi je prvašićprckov wrote:plizprckov wrote:haha ne zam ga ja, sreoga u autobusu pa on uspanicio kad je otkrio da nema putovnicu, ja mu rako proćeš ne brinifrakcija wrote:aj šel not spik eni mor.prckov wrote:
ojebote,
jel hrvat, mršav i crn
kontinjju
ovog sam sreo kad je bioraspust čini mi se
a i on je nešto falio tu ramu ako se dobro sjećam
2014-04-19
jel se preziva marić
2014-04-19
idem sad u đihad na birokratiju..prckov wrote:onda nije onfrakcija wrote:ma kako si ga sreo? ti si dolje 10 mjeseci..on mi je prvašićprckov wrote:plizprckov wrote:haha ne zam ga ja, sreoga u autobusu pa on uspanicio kad je otkrio da nema putovnicu, ja mu rako proćeš ne brinifrakcija wrote:
aj šel not spik eni mor.
kontinjju
ovog sam sreo kad je bioraspust čini mi se
a i on je nešto falio tu ramu ako se dobro sjećam
2016-03-09
ajd i poderi ih
2014-04-19
nije ni ovaj malifrakcija wrote:nijeprckov wrote:jel se preziva marić
2014-04-19
ha ha ha...to je prepoznatljiv etnicitet..frakcija wrote:mislim da je negdje oko tuzle..zaboravila kako se točno zove selo.. srpkinja je, ali je hrvatica ..ko crveniprckov wrote:odakle je onafrakcija wrote:znam ja imitirat i bosanski.. imam ujnu bosanku i umirem od smijeha na sve što progovori..uvijek mislim da se šali..a ima puno prostodušnih narodnih poštapalica, provala.prckov wrote:ja pričan dalmtinskifrakcija wrote:
jel zenički ..jel ko nele đuro, izet, i co?
eo pročitaj naglas paš viidit
2014-04-12
do save sam iso vozom pa onda vlakom
2014-04-14
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50