Sunce materino (chat)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
pa ovo śto se deremfrakcija wrote:šta?prckov wrote:frakcijooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
e ako je ovo normalno onda jebiga
pročitaj post iznad prvo
prckov- Posts : 34498
2014-04-18
da normalno pišeš kad nisi gladan?prckov wrote:pa ovo śto se deremfrakcija wrote:šta?prckov wrote:frakcijooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pročitaj post iznad prvo
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
na forumu ili?frakcija wrote:nije, čituckam po forumu.. jučer sam čak pričala s drugim ljudima..u stvari to je tebi jutrosprckov wrote:sad ona raspavlja sa onim mulcima
otkini im nos
2014-04-18
nije, reko sam sad mogu normalno pisatfrakcija wrote:da normalno pišeš kad nisi gladan?prckov wrote:pa ovo śto se deremfrakcija wrote:šta?prckov wrote:frakcijooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pročitaj post iznad prvo
pa se odma ztim nenormalno derem
oli ti mene opet pilaš
2014-04-18
e, u stvari idem nešto reč.. pa ne mogu jer sam glup..a treba što kraće toprckov wrote:na forumu ili?frakcija wrote:nije, čituckam po forumu.. jučer sam čak pričala s drugim ljudima..u stvari to je tebi jutrosprckov wrote:sad ona raspavlja sa onim mulcima
otkini im nos
(uhvatio me crvenkasti momenat..zapravo nije onaj forumaš mene uhvatio..nego me je obuzeo njegov sindrom na trenutak)
2016-03-09
slabo ti ja znam procijenit što je normalno.prckov wrote:nije, reko sam sad mogu normalno pisatfrakcija wrote:da normalno pišeš kad nisi gladan?prckov wrote:pa ovo śto se deremfrakcija wrote:šta?prckov wrote:frakcijooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pročitaj post iznad prvo
oli ti mene opet pilaš
2016-03-09
al ću te zato ja uhvatitfrakcija wrote:e, u stvari idem nešto reč.. pa ne mogu jer sam glup..a treba što kraće toprckov wrote:na forumu ili?frakcija wrote:nije, čituckam po forumu.. jučer sam čak pričala s drugim ljudima..u stvari to je tebi jutrosprckov wrote:sad ona raspavlja sa onim mulcima
otkini im nos
(uhvatio me crvenkasti momenat..zapravo nije onaj forumaš mene uhvatio..nego me je obuzeo njegov sindrom na trenutak)
2014-04-18
eto vdiš da i ti trebaš mene za neštofrakcija wrote:slabo ti ja znam procijenit što je normalno.prckov wrote:nije, reko sam sad mogu normalno pisatfrakcija wrote:da normalno pišeš kad nisi gladan?prckov wrote:pa ovo śto se deremfrakcija wrote:
šta?
pročitaj post iznad prvo
oli ti mene opet pilaš
2014-04-18
eto recimo ne znam što bi rekla na ovo.. sad ne znam nastavit pošalicu.prckov wrote:al ću te zato ja uhvatitfrakcija wrote:e, u stvari idem nešto reč.. pa ne mogu jer sam glup..a treba što kraće toprckov wrote:na forumu ili?frakcija wrote:nije, čituckam po forumu.. jučer sam čak pričala s drugim ljudima..u stvari to je tebi jutrosprckov wrote:sad ona raspavlja sa onim mulcima
otkini im nos
2016-03-09
nu meneprckov wrote:al ću te zato ja uhvatitfrakcija wrote:e, u stvari idem nešto reč.. pa ne mogu jer sam glup..a treba što kraće toprckov wrote:na forumu ili?frakcija wrote:nije, čituckam po forumu.. jučer sam čak pričala s drugim ljudima..u stvari to je tebi jutrosprckov wrote:sad ona raspavlja sa onim mulcima
otkini im nos
2014-04-18
reci....iiiju đavlefrakcija wrote:eto recimo ne znam što bi rekla na ovo.. sad ne znam nastavit pošalicu.prckov wrote:al ću te zato ja uhvatitfrakcija wrote:e, u stvari idem nešto reč.. pa ne mogu jer sam glup..a treba što kraće toprckov wrote:na forumu ili?frakcija wrote:
nije, čituckam po forumu.. jučer sam čak pričala s drugim ljudima..u stvari to je tebi jutros
2014-04-18
šta ću se borit kaš me nagovorit?prckov wrote:reci....iiiju đavlefrakcija wrote:eto recimo ne znam što bi rekla na ovo.. sad ne znam nastavit pošalicu.prckov wrote:al ću te zato ja uhvatitfrakcija wrote:e, u stvari idem nešto reč.. pa ne mogu jer sam glup..a treba što kraće toprckov wrote:
na forumu ili?
2016-03-09
moraš malo radi igrefrakcija wrote:šta ću se borit kaš me nagovorit?prckov wrote:reci....iiiju đavlefrakcija wrote:eto recimo ne znam što bi rekla na ovo.. sad ne znam nastavit pošalicu.prckov wrote:al ću te zato ja uhvatitfrakcija wrote:
e, u stvari idem nešto reč.. pa ne mogu jer sam glup..a treba što kraće to
il si mogla reć možeš ti mene ufatit
al ne znam oko će vikat pusti me
niśt ne znaš
2014-04-18
jedno o. je viškaprckov wrote:moraš malo radi igrefrakcija wrote:šta ću se borit kaš me nagovorit?prckov wrote:reci....iiiju đavlefrakcija wrote:eto recimo ne znam što bi rekla na ovo.. sad ne znam nastavit pošalicu.prckov wrote:
al ću te zato ja uhvatit
niśt ne znaš
2014-04-18
to je ka u prosjacima i sinovima kad je šunje iša na kurve.. dat će tebi tvoj šunje i 7 maraka, a de se ti malo brani, koprcaj, hihoći, nedaj se..prckov wrote:moraš malo radi igrefrakcija wrote:šta ću se borit kaš me nagovorit?prckov wrote:reci....iiiju đavlefrakcija wrote:eto recimo ne znam što bi rekla na ovo.. sad ne znam nastavit pošalicu.prckov wrote:
al ću te zato ja uhvatit
niśt ne znaš
2016-03-09
ili si mogla reć nećeš me nać sakiću se u ormar
2014-04-18
moš ti uključit autopilot, a ja ću gledat i učit. :Dprckov wrote:ili si mogla reć nećeš me nać sakiću se u ormar
2016-03-09
haha, sve ti serije znaśfrakcija wrote:to je ka u prosjacima i sinovima kad je šunje iša na kurve.. dat će tebi tvoj šunje i 7 maraka, a de se ti malo brani, koprcaj, hihoći, nedaj se..prckov wrote:moraš malo radi igrefrakcija wrote:šta ću se borit kaš me nagovorit?prckov wrote:reci....iiiju đavlefrakcija wrote:
eto recimo ne znam što bi rekla na ovo.. sad ne znam nastavit pošalicu.
niśt ne znaš
mogla bi bit šaptač kad igraju u kazalištu
2014-04-18
ja stalno na daskama koje život znače, a fali mi dasaka pa je sve nestabilno, ko na lošoj skeliprckov wrote:haha, sve ti serije znaśfrakcija wrote:to je ka u prosjacima i sinovima kad je šunje iša na kurve.. dat će tebi tvoj šunje i 7 maraka, a de se ti malo brani, koprcaj, hihoći, nedaj se..prckov wrote:moraš malo radi igrefrakcija wrote:šta ću se borit kaš me nagovorit?prckov wrote:
reci....iiiju đavle
niśt ne znaš
2016-03-09
haha, bi ja ali nije istofrakcija wrote:moš ti uključit autopilot, a ja ću gledat i učit. :Dprckov wrote:ili si mogla reć nećeš me nać sakiću se u ormar
dođe kao da sam sebe proganjam
treba mi joj oj.....pardon, tvoj input
2014-04-18
ideś u kazalište ilifrakcija wrote:ja stalno na daskama koje život znače, a fali mi dasaka pa je sve nestabilno, ko na lošoj skeliprckov wrote:haha, sve ti serije znaśfrakcija wrote:to je ka u prosjacima i sinovima kad je šunje iša na kurve.. dat će tebi tvoj šunje i 7 maraka, a de se ti malo brani, koprcaj, hihoći, nedaj se..prckov wrote:moraš malo radi igrefrakcija wrote:
šta ću se borit kaš me nagovorit?
niśt ne znaš
2014-04-18
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50