Sunce materino (chat)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
....jel to zapovijedSonikkin wrote:vuksadinare wrote:Eh sad sto se tice sekundiranja tice..vidim da si i ti aktivna..razumijem tvoju naklonost rodjama..tak da..Sonikkin wrote:vuksadinare wrote:Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
Dobro, imas li ti ikakav osjecaj za moment ili nesto, pa nije tvoje da ti sekundiras ... stvarno si a tulipan
Slusaj budaletino, pusti ljude da sami rijese stvari izmedju sebe koje su ozbiljne, vrati se kad bude zajebancija, jel jasno?
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Ljubav za razliku od žudnje ne donosi nesreću nikome, nego liječi sve one koji su u njenoj blizini. Po plodovima se prepoznaje.prckov wrote:mom stvarnom životu nemože ništa naštetit, nisu nam okolnosti iste,frakcija wrote:možeš kroz šalu dozirat izraze naklonosti..odmjerenovuksadinare wrote:Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
ali uvalit se u duboko virtualno afektiranje šteti i zdravlju i stvarnom životu.. onom u kojem smo dužni tegliti svoje križeve.
situacije su različite, zato sam ti ono sinoć i reko
nije to odvajanje od realnosti nego pozivanje na istu
enivej, to ne mjenja niśta od onog što sam inače govorio ranije
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ja sam svjestan da ti rizikuješ i hoću da damo vremena,frakcija wrote:a slaba sam malo i ne znam se nosit sa afektacijom.. to je u nas izraz slabosti.. ko i rečenica bez beštimje.
Prci se kalio drugačije..on je nomad samotnjak.
takođe ja ne znam tvoju stvarnu situaciju,
nisi je nikad ni rekla
tek površno
zato ne mogu vršiti pritsak na tebe
niti želim da se igram kad je najveći ulog sa tvoje strane
nit će vrieme pobjećj
niti ja
2014-04-19
slažem se,frakcija wrote:Ljubav za razliku od žudnje ne donosi nesreću nikome, nego liječi sve one koji su u njenoj blizini. Po plodovima se prepoznaje.prckov wrote:mom stvarnom životu nemože ništa naštetit, nisu nam okolnosti iste,frakcija wrote:možeš kroz šalu dozirat izraze naklonosti..odmjerenovuksadinare wrote:Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
ali uvalit se u duboko virtualno afektiranje šteti i zdravlju i stvarnom životu.. onom u kojem smo dužni tegliti svoje križeve.
s tim da je nekoliko ljubavi u igri
moja nije upitna
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
Nanačin tvoja ljubav oplemenjuje svijet? Na koji način će se manifestirati, da ugodiš Bogu? (On je ljubomoran, sam kaže)prckov wrote:slažem se,frakcija wrote:Ljubav za razliku od žudnje ne donosi nesreću nikome, nego liječi sve one koji su u njenoj blizini. Po plodovima se prepoznaje.prckov wrote:mom stvarnom životu nemože ništa naštetit, nisu nam okolnosti iste,frakcija wrote:možeš kroz šalu dozirat izraze naklonosti..odmjerenovuksadinare wrote:Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
moja nije upitna
2016-03-09
Sto da radim...da te poslusam?Sonikkin wrote:vuksadinare wrote:
....jel to zapovijed
Je.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
onda kad budeš znala više o meni
onda kad popijemo taj čaj
tek tada ćeš ti znat šta želiš
ja znam sad, meni je lakśe
pošto mije izuzetno stalo do tebe,
i pošto te isto tako cijenim
želim da što manje budeš izložena riziku
ako nemože 0%
onda kad popijemo taj čaj
tek tada ćeš ti znat šta želiš
ja znam sad, meni je lakśe
pošto mije izuzetno stalo do tebe,
i pošto te isto tako cijenim
želim da što manje budeš izložena riziku
ako nemože 0%
2014-04-19
Internet je pon osamljenih ljudi koji čeznu za romansom. A romansa je mjehurić od sapunice, bijeg od realnosti. Nešto što će odgodit, a zatim produbit agoniju samoće.
2016-03-09
nisam sigran da sam razumio nazalost osim ako na početku nisi falila...Na (koji)načinfrakcija wrote:Nanačin tvoja ljubav oplemenjuje svijet? Na koji način će se manifestirati, da ugodiš Bogu? (On je ljubomoran, sam kaže)prckov wrote:slažem se,frakcija wrote:Ljubav za razliku od žudnje ne donosi nesreću nikome, nego liječi sve one koji su u njenoj blizini. Po plodovima se prepoznaje.prckov wrote:mom stvarnom životu nemože ništa naštetit, nisu nam okolnosti iste,frakcija wrote:
možeš kroz šalu dozirat izraze naklonosti..odmjereno
moja nije upitna
2014-04-19
nije to kod mene slucaj,frakcija wrote:Internet je pon osamljenih ljudi koji čeznu za romansom. A romansa je mjehurić od sapunice, bijeg od realnosti. Nešto što će odgodit, a zatim produbit agoniju samoće.
jesi li ti usamljena
2014-04-19
Sad san sitila kad sam bila cura .. i sviđa mi se par momčića.. Onda sa svima dogovorim dejt u isto vrijeme, na istom mjestu. U početku se gledaju s kosa, onda postanu nerazdvojni doživotni prijatelji..
sićan se kad me jedan odredio pitat da oću li mu bit cura.. vidiš po napetoj faci i odsutnom pogledu.. stane, pogleda u me.. ja brže idem vezat špigetu koje nema..onda uvalim priču.. opet stanka.. brže ja počela pivat ojkalice po gradu, da bude neugodnjak..al ne popušta..zajunio..odredio da neće više čekat pravi trenutak..
i ja juriš prema autobusu koji upravo zatvara vrata i uskočim unutra.. a on se izvanka dere "oš mi bit cura??!!"..
a meni se ote na sav glas, od bijega adrenalina "Ajme meni majko moja!".. a cili pazar i stanica i bus gledaju scenu.. to mu je posli bila uvik noćna-mora scena..
sićan se kad me jedan odredio pitat da oću li mu bit cura.. vidiš po napetoj faci i odsutnom pogledu.. stane, pogleda u me.. ja brže idem vezat špigetu koje nema..onda uvalim priču.. opet stanka.. brže ja počela pivat ojkalice po gradu, da bude neugodnjak..al ne popušta..zajunio..odredio da neće više čekat pravi trenutak..
i ja juriš prema autobusu koji upravo zatvara vrata i uskočim unutra.. a on se izvanka dere "oš mi bit cura??!!"..
a meni se ote na sav glas, od bijega adrenalina "Ajme meni majko moja!".. a cili pazar i stanica i bus gledaju scenu.. to mu je posli bila uvik noćna-mora scena..
2016-03-09
Naravno da jesam. To je krs velikih vračeva.prckov wrote:nije to kod mene slucaj,frakcija wrote:Internet je pon osamljenih ljudi koji čeznu za romansom. A romansa je mjehurić od sapunice, bijeg od realnosti. Nešto što će odgodit, a zatim produbit agoniju samoće.
jesi li ti usamljena
2016-03-09
jesi bila vragfrakcija wrote:Sad san sitila kad sam bila cura .. i sviđa mi se par momčića.. Onda sa svima dogovorim dejt u isto vrijeme, na istom mjestu. U početku se gledaju s kosa, onda postanu nerazdvojni doživotni prijatelji..
jadni momci, i ti su bili probni
viđaš li tog hrabrog
2014-04-19
neda mu žena. ja bi se s njom družila i s njim, al je on pretjerano sretan kad me vidi, onda ga ona oplali tavom po glavi.prckov wrote:jesi bila vragfrakcija wrote:Sad san sitila kad sam bila cura .. i sviđa mi se par momčića.. Onda sa svima dogovorim dejt u isto vrijeme, na istom mjestu. U početku se gledaju s kosa, onda postanu nerazdvojni doživotni prijatelji..
viđaš li tog hrabrog
2016-03-09
aha, ali ti se druziš sa realnim ljudima,frakcija wrote:Naravno da jesam. To je krs velikih vračeva.prckov wrote:nije to kod mene slucaj,frakcija wrote:Internet je pon osamljenih ljudi koji čeznu za romansom. A romansa je mjehurić od sapunice, bijeg od realnosti. Nešto što će odgodit, a zatim produbit agoniju samoće.
jesi li ti usamljena
radiš i imaš nekakav socijalni život
kako to
2014-04-19
e što tebe treba po guzifrakcija wrote:neda mu žena. ja bi se s njom družila i s njim, al je on pretjerano sretan kad me vidi, onda ga ona oplali tavom po glavi.prckov wrote:jesi bila vragfrakcija wrote:Sad san sitila kad sam bila cura .. i sviđa mi se par momčića.. Onda sa svima dogovorim dejt u isto vrijeme, na istom mjestu. U početku se gledaju s kosa, onda postanu nerazdvojni doživotni prijatelji..
viđaš li tog hrabrog
2014-04-19
To su površni odnosi.prckov wrote:aha, ali ti se druziš sa realnim ljudima,frakcija wrote:Naravno da jesam. To je krs velikih vračeva.prckov wrote:nije to kod mene slucaj,frakcija wrote:Internet je pon osamljenih ljudi koji čeznu za romansom. A romansa je mjehurić od sapunice, bijeg od realnosti. Nešto što će odgodit, a zatim produbit agoniju samoće.
jesi li ti usamljena
kako to
2016-03-09
da, takve i ja imam ovdjefrakcija wrote:To su površni odnosi.prckov wrote:aha, ali ti se druziš sa realnim ljudima,frakcija wrote:Naravno da jesam. To je krs velikih vračeva.prckov wrote:nije to kod mene slucaj,frakcija wrote:Internet je pon osamljenih ljudi koji čeznu za romansom. A romansa je mjehurić od sapunice, bijeg od realnosti. Nešto što će odgodit, a zatim produbit agoniju samoće.
jesi li ti usamljena
kako to
za dublje odnose potrebna je određena doza ljubavi i bliskosti
i određene "frkvencje"
sve ono što ja osjećam prema tebi
mada moram priznat i strah me je
2014-04-19
Kad sam se tek udala
(za lika kojemu su ostali radili spačke iz komedije)..svi ti moji prijatelji i bivše simpatije su poprilično nastavili živit s nama.. muž ih je zva "prči".. Dici bi bilo dosadno pa bi uvik pitali "kad će doć pući?".. jel s prčima se obično ide na izlete i plaže i ima puno cjelodnevnog sadržaja.. veselja..pjesme plesa, šale.. onda bi im moj svekar drža predavanje da to nije red da se oni druže sa mnom.. mom ocu koji je živio s nama, nisu smetali jer ih je poznavao od malena, njemu su isto bili ko familija.. ja sam sve ljude koje znam i međusobno upoznala.. tako da mi npr cilo selo poznaje cili razred.. tu se puno brakova sklopilo..(i ja in svima kriva za sve :P)
(za lika kojemu su ostali radili spačke iz komedije)..svi ti moji prijatelji i bivše simpatije su poprilično nastavili živit s nama.. muž ih je zva "prči".. Dici bi bilo dosadno pa bi uvik pitali "kad će doć pući?".. jel s prčima se obično ide na izlete i plaže i ima puno cjelodnevnog sadržaja.. veselja..pjesme plesa, šale.. onda bi im moj svekar drža predavanje da to nije red da se oni druže sa mnom.. mom ocu koji je živio s nama, nisu smetali jer ih je poznavao od malena, njemu su isto bili ko familija.. ja sam sve ljude koje znam i međusobno upoznala.. tako da mi npr cilo selo poznaje cili razred.. tu se puno brakova sklopilo..(i ja in svima kriva za sve :P)
2016-03-09
nikad nemoj spajat parovefrakcija wrote:Kad sam se tek udala
tako je jedan navalio na moju bivšu (eto ti safe word) da ga upozna sa kolegicom
poslije se uzeli, ona ga par puta istukla, jednom završio u blnici, i on ośo na novi zeland
ostalaona sa djetetom i nikad mojoj ex nije oprostila
a susjedi
eto
2014-04-19
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50