Sunce materino (chat)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
prckov wrote:frakcija wrote:Prci ne vadi...(mislim to je komentar, NE imperativ)
ja tebe volim
a ti mene prepadaš
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
vuksadinare wrote:Naravno da se zezas...ko se smije sa ljubavlju zezat...Noor wrote:vuksadinare wrote:.....di bi je prckov izludio...ta on je njoj sve...
a zezam se...znam ja to
ae
Guest- Guest
ne me quitte pas.prckov wrote:nemoj otićfrakcija wrote:Prci ne vadi...(mislim to je komentar, NE imperativ)
2016-03-09
nećeš me vise prepadat?frakcija wrote:prckov wrote:frakcija wrote:Prci ne vadi...(mislim to je komentar, NE imperativ)
ja tebe volim
a ti mene prepadaš
jel to taj pozdrav znači?
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
a dasta...sta si ti mislila...kad covik voli onda voli..ko smo mi da to preispitujemoNoor wrote:vuksadinare wrote:Naravno da se zezas...ko se smije sa ljubavlju zezat...Noor wrote:vuksadinare wrote:.....di bi je prckov izludio...ta on je njoj sve...
a zezam se...znam ja to
ae
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
jesi ljuta na menefrakcija wrote:ne me quitte pas.prckov wrote:nemoj otićfrakcija wrote:Prci ne vadi...(mislim to je komentar, NE imperativ)
2014-04-19
nisam, nego zabrinutaprckov wrote:jesi ljuta na menefrakcija wrote:ne me quitte pas.prckov wrote:nemoj otićfrakcija wrote:Prci ne vadi...(mislim to je komentar, NE imperativ)
2016-03-09
zaštofrakcija wrote:nisam, nego zabrinutaprckov wrote:jesi ljuta na menefrakcija wrote:ne me quitte pas.prckov wrote:nemoj otićfrakcija wrote:Prci ne vadi...(mislim to je komentar, NE imperativ)
2014-04-19
nekako mi pari da se previše odvajaš od realnosti. Trebaš se više družit sa opipljivim ljudima.prckov wrote:zaštofrakcija wrote:nisam, nego zabrinutaprckov wrote:jesi ljuta na menefrakcija wrote:ne me quitte pas.prckov wrote:
nemoj otić
(sad će stavit naglasak na opipavanje)
2016-03-09
a dasta...sta si ti mislila...kad covik voli onda voli..ko smo mi da to preispitujemoNoor wrote:vuksadinare wrote:Naravno da se zezas...ko se smije sa ljubavlju zezat...Noor wrote:vuksadinare wrote:.....di bi je prckov izludio...ta on je njoj sve...
a zezam se...znam ja to
ae
2015-09-08
Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
2015-09-08
nisam ne brini, druzim se ja. Pa ovdje živim sa vrlo brbljivom cimericomfrakcija wrote:nekako mi pari da se previše odvajaš od realnosti. Trebaš se više družit sa opipljivim ljudima.prckov wrote:zaštofrakcija wrote:nisam, nego zabrinutaprckov wrote:jesi ljuta na menefrakcija wrote:
ne me quitte pas.
(sad će stavit naglasak na opipavanje)
i glupom
na žalost
ne znam da li si me dobro razumila sinoć
to mene brine
2014-04-19
možeš kroz šalu dozirat izraze naklonosti..odmjerenovuksadinare wrote:Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
ali uvalit se u duboko virtualno afektiranje šteti i zdravlju i stvarnom životu.. onom u kojem smo dužni tegliti svoje križeve.
2016-03-09
vuksadinare wrote:Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
Dobro, imas li ti ikakav osjecaj za moment ili nesto, pa nije tvoje da ti sekundiras ... stvarno si a tulipan
darla- Admin
2015-10-22
Ja imam čitavo pleme.. vrhunac moje naklonosti je nastojanje integracije novog člana u pleme.
2016-03-09
mom stvarnom životu nemože ništa naštetit, nisu nam okolnosti iste,frakcija wrote:možeš kroz šalu dozirat izraze naklonosti..odmjerenovuksadinare wrote:Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
ali uvalit se u duboko virtualno afektiranje šteti i zdravlju i stvarnom životu.. onom u kojem smo dužni tegliti svoje križeve.
situacije su različite, zato sam ti ono sinoć i reko
nije to odvajanje od realnosti nego pozivanje na istu
enivej, to ne mjenja niśta od onog što sam inače govorio ranije
2014-04-19
a slaba sam malo i ne znam se nosit sa afektacijom.. to je u nas izraz slabosti.. ko i rečenica bez beštimje.
Prci se kalio drugačije..on je nomad samotnjak.
Prci se kalio drugačije..on je nomad samotnjak.
2016-03-09
Eh sad sto se tice sekundiranja tice..vidim da si i ti aktivna..razumijem tvoju naklonost rodjama..tak da..Sonikkin wrote:vuksadinare wrote:Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
Dobro, imas li ti ikakav osjecaj za moment ili nesto, pa nije tvoje da ti sekundiras ... stvarno si a tulipan
2015-09-08
vuksadinare wrote:Eh sad sto se tice sekundiranja tice..vidim da si i ti aktivna..razumijem tvoju naklonost rodjama..tak da..Sonikkin wrote:vuksadinare wrote:Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
Slusaj budaletino, pusti ljude da sami rijese stvari izmedju sebe koje su ozbiljne, vrati se kad bude zajebancija, jel jasno?
darla- Admin
2015-10-22
to je ohrabrujućefrakcija wrote:Ja imam čitavo pleme.. vrhunac moje naklonosti je nastojanje integracije novog člana u pleme.
2014-04-19
....jel to zapovijedSonikkin wrote:vuksadinare wrote:Eh sad sto se tice sekundiranja tice..vidim da si i ti aktivna..razumijem tvoju naklonost rodjama..tak da..Sonikkin wrote:vuksadinare wrote:Vrlo dobronamjerna frakcijina preporuka...
Slusaj budaletino, pusti ljude da sami rijese stvari izmedju sebe koje su ozbiljne, vrati se kad bude zajebancija, jel jasno?
2015-09-08
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50