Sunce materino (chat)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
nikad nisam bio na lastovufrakcija wrote:lastovo..on je mlečanin..prckov wrote:kolko je građevinsko zemljište u tom selufrakcija wrote:stric ima 4 dice i čopor unučadi.. oni su tamo .. kad san se ja rodila spavali smo u konobi..posli doziđavali prostorije.. veliki je stes živit na rpi .. ja ću sebi ziđat malo dalje na osami.. zapravo neću ziđat nego sklepat brvnaru jer nije građevinsko područje zbog dalekovoda.. a imaden i na moru, tamo ujcima apartmani, a meni šuma - građevna.. iako ja znan frentat odoma u strica ili ujca.. a muž ima na otoku al mu je malo grom udrija u kuću.prckov wrote:imaš li kuću na selu di si živila
a muž ti vjerojatno ima na šolti
čuo sam da su tamo uglavnom spliće
jel se kuća zapalla
bil gromobra pomogo
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
malo su napukli vanjski kameni zidovi.., a i krov se urušioprckov wrote:nikad nisam bio na lastovufrakcija wrote:lastovo..on je mlečanin..prckov wrote:kolko je građevinsko zemljište u tom selufrakcija wrote:stric ima 4 dice i čopor unučadi.. oni su tamo .. kad san se ja rodila spavali smo u konobi..posli doziđavali prostorije.. veliki je stes živit na rpi .. ja ću sebi ziđat malo dalje na osami.. zapravo neću ziđat nego sklepat brvnaru jer nije građevinsko područje zbog dalekovoda.. a imaden i na moru, tamo ujcima apartmani, a meni šuma - građevna.. iako ja znan frentat odoma u strica ili ujca.. a muž ima na otoku al mu je malo grom udrija u kuću.prckov wrote:imaš li kuću na selu di si živila
jel se kuća zapalla
bil gromobra pomogo
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
na lastovu te obuzme neki ugodan osjećaj potpune odvojenosti od ostatka svijeta.. ništa te više ne veže za kopno..
2016-03-09
na lastovu te obuzme neki ugodan osjećaj potpune odvojenosti od ostatka svijeta.. ništa te više ne veže za kopno..
2016-03-09
pa popravite tofrakcija wrote:malo su napukli vanjski kameni zidovi.., a i krov se urušioprckov wrote:nikad nisam bio na lastovufrakcija wrote:lastovo..on je mlečanin..prckov wrote:kolko je građevinsko zemljište u tom selufrakcija wrote:
stric ima 4 dice i čopor unučadi.. oni su tamo .. kad san se ja rodila spavali smo u konobi..posli doziđavali prostorije.. veliki je stes živit na rpi .. ja ću sebi ziđat malo dalje na osami.. zapravo neću ziđat nego sklepat brvnaru jer nije građevinsko područje zbog dalekovoda.. a imaden i na moru, tamo ujcima apartmani, a meni šuma - građevna.. iako ja znan frentat odoma u strica ili ujca.. a muž ima na otoku al mu je malo grom udrija u kuću.
jel se kuća zapalla
bil gromobra pomogo
jel fino na lasovu
2014-04-19
bude li turista tamofrakcija wrote:na lastovu te obuzme neki ugodan osjećaj potpune odvojenosti od ostatka svijeta.. ništa te više ne veže za kopno..
ima li koja plaža
2014-04-19
a ne mogu, to je svekrovo.. on ne želi interveniratiprckov wrote:pa popravite tofrakcija wrote:malo su napukli vanjski kameni zidovi.., a i krov se urušioprckov wrote:nikad nisam bio na lastovufrakcija wrote:lastovo..on je mlečanin..prckov wrote:
kolko je građevinsko zemljište u tom selu
jel se kuća zapalla
bil gromobra pomogo
jel fino na lasovu
na lastovu je raj na zemlji
2016-03-09
to je super, itreba bit nešto nesvakidašnjefrakcija wrote:na lastovu te obuzme neki ugodan osjećaj potpune odvojenosti od ostatka svijeta.. ništa te više ne veže za kopno..
2014-04-19
samo da te poz..nek'si nam dosla..*♡*anarki wrote::)
2014-04-12
lastovo je prilično divlje i park je prirode.. oni koji dolaze dolaze već generacijama.. uglavnom tu navraćaju jahte pa činu štetu po podanku sidrima..prckov wrote:bude li turista tamofrakcija wrote:na lastovu te obuzme neki ugodan osjećaj potpune odvojenosti od ostatka svijeta.. ništa te više ne veže za kopno..
ima li koja plaža
2016-03-09
jel svekar ima još djecefrakcija wrote:a ne mogu, to je svekrovo.. on ne želi interveniratiprckov wrote:pa popravite tofrakcija wrote:malo su napukli vanjski kameni zidovi.., a i krov se urušioprckov wrote:nikad nisam bio na lastovufrakcija wrote:
lastovo..on je mlečanin..
jel se kuća zapalla
bil gromobra pomogo
jel fino na lasovu
2014-04-19
nema.. gasi in se racaprckov wrote:jel svekar ima još djecefrakcija wrote:a ne mogu, to je svekrovo.. on ne želi interveniratiprckov wrote:pa popravite tofrakcija wrote:malo su napukli vanjski kameni zidovi.., a i krov se urušioprckov wrote:
nikad nisam bio na lastovu
jel se kuća zapalla
bil gromobra pomogo
jel fino na lasovu
2016-03-09
dziz što ste ga vi dalmatinci utanjili sa djecomfrakcija wrote:nema.. gasi in se racaprckov wrote:jel svekar ima još djecefrakcija wrote:a ne mogu, to je svekrovo.. on ne želi interveniratiprckov wrote:pa popravite tofrakcija wrote:
malo su napukli vanjski kameni zidovi.., a i krov se urušio
jel fino na lasovu
pa što neda da se kuća popravi
2014-04-19
ukratko, on izbjegava bilo kakav oblik stresa..prckov wrote:dziz što ste ga vi dalmatinci utanjili sa djecomfrakcija wrote:nema.. gasi in se racaprckov wrote:jel svekar ima još djecefrakcija wrote:a ne mogu, to je svekrovo.. on ne želi interveniratiprckov wrote:
pa popravite to
jel fino na lasovu
2016-03-09
mislim da mi je jasnofrakcija wrote:ukratko, on izbjegava bilo kakav oblik stresa..prckov wrote:dziz što ste ga vi dalmatinci utanjili sa djecomfrakcija wrote:nema.. gasi in se racaprckov wrote:jel svekar ima još djecefrakcija wrote:
a ne mogu, to je svekrovo.. on ne želi intervenirati
ok, ajd ja tebe i ti mene pitaš/mo po jedno pitanje a moamo tačno odgovoit
2014-04-19
(ope će me pitat kolko iman kila)..tijelo uronjeno u strah izgubi onoliko od svoje smrtnosti koliko teži istisnuti strah..
2016-03-09
haha, neću, to me i ne zanma, ti si meni naljepša na svijetu. ...nego me zanimalo šta bi ti pitalafrakcija wrote:(ope će me pitat kolko iman kila)..tijelo uronjeno u strah izgubi onoliko od svoje smrtnosti koliko teži istisnuti strah..
2014-04-19
šta radiš za novac, ono kad radiš (ako se sićaš) :Pprckov wrote:haha, neću, to me i ne zanma, ti si meni naljepša na svijetu. ...nego me zanimalo šta bi ti pitalafrakcija wrote:(ope će me pitat kolko iman kila)..tijelo uronjeno u strah izgubi onoliko od svoje smrtnosti koliko teži istisnuti strah..
2016-03-09
ček ček, nismo se dogovorili oćemo li se igratfrakcija wrote:šta radiš za novac, ono kad radiš (ako se sićaš) :Pprckov wrote:haha, neću, to me i ne zanma, ti si meni naljepša na svijetu. ...nego me zanimalo šta bi ti pitalafrakcija wrote:(ope će me pitat kolko iman kila)..tijelo uronjeno u strah izgubi onoliko od svoje smrtnosti koliko teži istisnuti strah..
ti odma pitaš
2014-04-19
eno sad i utekla
2014-04-19
Lastovo je super, ja svake godine idem na karneval u drugom mjesecu, posebno nesto. I ima zanimljvih stvarcica, recimo broj 46, ima 46 polja i 46 kapelica i crkava. Staro Lastovo grad je skroz pusto, svi su na obalu preselili, a prekrasno je, gradjeno u obliku amfiteatra. Plaze su carobne. Ja se tila udat na Lastovo, ali jebiga Bog htio drugacije.
darla- Admin
2015-10-22
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50