Sunce materino (chat)
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
a ja te uvatim ko u baletufrakcija wrote:gdje mogu dobavit dno i odbacit se ko pliskavica.prckov wrote:to je fino, a jel u plićakufrakcija wrote:haha, jedva.. a ne mogu duboko jer me odma uši zabole.. a volim plesat u moru.. u bezgravitacijskom stanju.. odaberem valu prema muzici koju puštaju i sav dan izvodim bal na vodi.. eto to mi je zabava, a ne neke tamo agresivne društvene igre u kojima stradam..prckov wrote:zar možeš ikakofrakcija wrote:i ne mogu ronit bez da začepim nos.. to mi se svak ruga.
pa dignem iznad glave malo zavrtim pa polako sklizeš u moj zagrljaj
2014-04-19
izgleda da je iskliznula i utekla
2014-04-19
ki angujaprckov wrote:izgleda da je iskliznula i utekla
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ovo ne plačem nego plivam
2014-04-19
anguja je neka zmijasta riba?frakcija wrote:ki angujaprckov wrote:izgleda da je iskliznula i utekla
2014-04-19
jeguljaprckov wrote:anguja je neka zmijasta riba?frakcija wrote:ki angujaprckov wrote:izgleda da je iskliznula i utekla
2016-03-09
znao samfrakcija wrote:jeguljaprckov wrote:anguja je neka zmijasta riba?frakcija wrote:ki angujaprckov wrote:izgleda da je iskliznula i utekla
kojuribu voliš jest
ja sam tamo jeo brancin i zaboravio sam drugu
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
ajme uvatilo me jist srdele.. a kasno je za na peškariju..prckov wrote:znao samfrakcija wrote:jeguljaprckov wrote:anguja je neka zmijasta riba?frakcija wrote:ki angujaprckov wrote:izgleda da je iskliznula i utekla
kojuribu voliš jest
2016-03-09
peškarja?frakcija wrote:ajme uvatilo me jist srdele.. a kasno je za na peškariju..prckov wrote:znao samfrakcija wrote:jeguljaprckov wrote:anguja je neka zmijasta riba?frakcija wrote:
ki anguja
kojuribu voliš jest
srdele imaju puno kostijui teško ih pripremit
2014-04-19
ribarnica..prckov wrote:peškarja?frakcija wrote:ajme uvatilo me jist srdele.. a kasno je za na peškariju..prckov wrote:znao samfrakcija wrote:jeguljaprckov wrote:
anguja je neka zmijasta riba?
kojuribu voliš jest
ma samo onu središnju izvadiš..nemaju ni puno krljušti .. bukva ima više drače pa moraš pripazit
2016-03-09
šta je sad bukvafrakcija wrote:ribarnica..prckov wrote:peškarja?frakcija wrote:ajme uvatilo me jist srdele.. a kasno je za na peškariju..prckov wrote:znao samfrakcija wrote:
jegulja
kojuribu voliš jest
ma samo onu središnju izvadiš..nemaju ni puno krljušti .. bukva ima više drače pa moraš pripazit
bosanac?
2014-04-19
imaš li kuću na selu di si živila
2014-04-19
volim bukvu i giricu i traglju, dica oće mol, pišmol i list..uvatilo me na srdelu..na gradele bacan lokarde i sarune.. to sve riba koja bude po 10 kn..osim mola.. ono za 50 kn moš učinit feštu.prckov wrote:šta je sad bukvafrakcija wrote:ribarnica..prckov wrote:peškarja?frakcija wrote:ajme uvatilo me jist srdele.. a kasno je za na peškariju..prckov wrote:
znao sam
kojuribu voliš jest
bosanac?
2016-03-09
stric ima 4 dice i čopor unučadi.. oni su tamo .. kad san se ja rodila spavali smo u konobi..posli doziđavali prostorije.. veliki je stes živit na rpi .. ja ću sebi ziđat malo dalje na osami.. zapravo neću ziđat nego sklepat brvnaru jer nije građevinsko područje zbog dalekovoda.. a imaden i na moru, tamo ujcima apartmani, a meni šuma - građevna.. iako ja znan frentat odoma u strica ili ujca.. a muž ima na otoku al mu je malo grom udrija u kuću.prckov wrote:imaš li kuću na selu di si živila
2016-03-09
u starom gradu su prdavali srdelu za 20 kn
2014-04-19
kolko je građevinsko zemljište u tom selufrakcija wrote:stric ima 4 dice i čopor unučadi.. oni su tamo .. kad san se ja rodila spavali smo u konobi..posli doziđavali prostorije.. veliki je stes živit na rpi .. ja ću sebi ziđat malo dalje na osami.. zapravo neću ziđat nego sklepat brvnaru jer nije građevinsko područje zbog dalekovoda.. a imaden i na moru, tamo ujcima apartmani, a meni šuma - građevna.. iako ja znan frentat odoma u strica ili ujca.. a muž ima na otoku al mu je malo grom udrija u kuću.prckov wrote:imaš li kuću na selu di si živila
a muž ti vjerojatno ima na šolti
čuo sam da su tamo uglavnom spliće
2014-04-19
lastovo..on je mlečanin..prckov wrote:kolko je građevinsko zemljište u tom selufrakcija wrote:stric ima 4 dice i čopor unučadi.. oni su tamo .. kad san se ja rodila spavali smo u konobi..posli doziđavali prostorije.. veliki je stes živit na rpi .. ja ću sebi ziđat malo dalje na osami.. zapravo neću ziđat nego sklepat brvnaru jer nije građevinsko područje zbog dalekovoda.. a imaden i na moru, tamo ujcima apartmani, a meni šuma - građevna.. iako ja znan frentat odoma u strica ili ujca.. a muž ima na otoku al mu je malo grom udrija u kuću.prckov wrote:imaš li kuću na selu di si živila
2016-03-09
ne znam..moje selo spada pod grad split šire područje, a drugo pod grad omiš..prckov wrote:kolko je građevinsko zemljište u tom selufrakcija wrote:stric ima 4 dice i čopor unučadi.. oni su tamo .. kad san se ja rodila spavali smo u konobi..posli doziđavali prostorije.. veliki je stes živit na rpi .. ja ću sebi ziđat malo dalje na osami.. zapravo neću ziđat nego sklepat brvnaru jer nije građevinsko područje zbog dalekovoda.. a imaden i na moru, tamo ujcima apartmani, a meni šuma - građevna.. iako ja znan frentat odoma u strica ili ujca.. a muž ima na otoku al mu je malo grom udrija u kuću.prckov wrote:imaš li kuću na selu di si živila
2016-03-09
nikad nisam bio na lastovufrakcija wrote:lastovo..on je mlečanin..prckov wrote:kolko je građevinsko zemljište u tom selufrakcija wrote:stric ima 4 dice i čopor unučadi.. oni su tamo .. kad san se ja rodila spavali smo u konobi..posli doziđavali prostorije.. veliki je stes živit na rpi .. ja ću sebi ziđat malo dalje na osami.. zapravo neću ziđat nego sklepat brvnaru jer nije građevinsko područje zbog dalekovoda.. a imaden i na moru, tamo ujcima apartmani, a meni šuma - građevna.. iako ja znan frentat odoma u strica ili ujca.. a muž ima na otoku al mu je malo grom udrija u kuću.prckov wrote:imaš li kuću na selu di si živila
jel se kuća zapalla
bil gromobra pomogo
2014-04-19
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50