Sunce materino (chat)
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
..a sto da im kvarim idilu....a pogotovo nemam jal..sto bi imao jal...Sonikkin wrote:vuksadinare wrote:
nisam...jednostavno covjek rekao imate pp...jebote privatizirao chat..pa ne mo's pricat...o drugim temama..ono izgubis volju doci na chat..nemam ni's protiv...doista.....ali tako ej znas i sama...
Pa ko ti brani pricati, kako ja pricam, jebote sto mrzim ljudski jal ...
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
traži pažnjumaggie13 wrote:vuce,sto si ljubomoran ;D
2014-04-19
znam,samo na krivi nacin..;-)prckov wrote:traži pažnjumaggie13 wrote:vuce,sto si ljubomoran ;D
di si ti nama,vuce,sto ima?,8-)
2014-04-12
..ne nismo preozbiljni.....cini ti se....ako je nesto intimno onda je intimno...zato i sluzi privat....maggie13 wrote:Meni ne smeta nimalo..'ko nam brani tu cetat,a bude i drugih light tema..Njima je fora ovako,veber i ti ste preozbiljni ;P
2015-09-08
prckov wrote:traži pažnjumaggie13 wrote:vuce,sto si ljubomoran ;D
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a sto da im kvarim idilu....a pogotovo nemam jal..sto bi imao jal...Sonikkin wrote:vuksadinare wrote:
nisam...jednostavno covjek rekao imate pp...jebote privatizirao chat..pa ne mo's pricat...o drugim temama..ono izgubis volju doci na chat..nemam ni's protiv...doista.....ali tako ej znas i sama...
Pa ko ti brani pricati, kako ja pricam, jebote sto mrzim ljudski jal ...
2014-04-19
Da, sto htjedoh reci Prcko, ima jedno deset godina i ja se vako ko i ti zaljubi do usiju, to ti bilo prije boema. I mene je druga strana bolivala bokalima virtualne vode , medjutim ja sam odlucila zaginit i gotovo. Posli smo se nasli pa se zatreska ki mala treskalica, danas smo dobri frendovi, et.
darla- Admin
2015-10-22
..sve pet...svasta i ponesto...maggie13 wrote:znam,samo na krivi nacin..;-)prckov wrote:traži pažnjumaggie13 wrote:vuce,sto si ljubomoran ;D
di si ti nama,vuce,sto ima?,8-)
2015-09-08
vuksadinare wrote:
..a sto da im kvarim idilu....a pogotovo nemam jal..sto bi imao jal...
Imas jal, svako malo iskaces sa kakvim zlockastim komentarom iz busije. Evo si danas jedva docekao Vebera da prosere nesto.
Nis ne kvais ako se znas uklopiti u zajebanciju.
darla- Admin
2015-10-22
bar nešto, i prijateljstvo je dobro,Sonikkin wrote:Da, sto htjedoh reci Prcko, ima jedno deset godina i ja se vako ko i ti zaljubi do usiju, to ti bilo prije boema. I mene je druga strana bolivala bokalima virtualne vode , medjutim ja sam odlucila zaginit i gotovo. Posli smo se nasli pa se zatreska ki mala treskalica, danas smo dobri frendovi, et.
jel se on oženio
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
..daj molim te......samo kazem da mi ej to smijesno i gotovo....sta im je tesko prebacit se na pp....kom sta dokazuje ovdje prckov..da ej zaljubljen..pa sto to mora znat citav svijet.ok razumijem zaljubljenost..ali brate imaj neku granicuSonikkin wrote:vuksadinare wrote:
..a sto da im kvarim idilu....a pogotovo nemam jal..sto bi imao jal...
Imas jal, svako malo iskaces sa kakvim zlockastim komentarom iz busije. Evo si danas jedva docekao Vebera da prosere nesto.
Nis ne kvais ako se znas uklopiti u zajebanciju.
2015-09-08
no,dobro,nije bas tako intimno..sviđa im se ovaj nacin i podrzimo ih..sve su to male zivotne srece..'ko ce kome sudit ili predbacivat..treba iskoristit svaki trenutak ;-)vuksadinare wrote:..ne nismo preozbiljni.....cini ti se....ako je nesto intimno onda je intimno...zato i sluzi privat....maggie13 wrote:Meni ne smeta nimalo..'ko nam brani tu cetat,a bude i drugih light tema..Njima je fora ovako,veber i ti ste preozbiljni ;P
kako djeca?
nadam se dobro,cim ti dobro spavas 8-)
2014-04-12
prckov wrote:
bar nešto, i prijateljstvo je dobro,
jel se on oženio
Je, on ima boemicu .
darla- Admin
2015-10-22
vuksadinare wrote:
..daj molim te......samo kazem da mi ej to smijesno i gotovo....sta im je tesko prebacit se na pp....kom sta dokazuje ovdje prckov..da ej zaljubljen..pa sto to mora znat citav svijet.ok razumijem zaljubljenost..ali brate imaj neku granicu
A tko odredjuje granice ti? Mislim jebote kenjuckate dole na sexu, na modi, sad je problem jer tu ne mozete kenjuckat, ajd ne dizi mi zivac u ranu zoru. Jebe se tebi za Prcka, tebe nes drugo svrbi.
darla- Admin
2015-10-22
pa ne sudim im ni ja...sto bi mu sudio...nego malo mi neozbiljno..eto to..i jos a'k je covjek u godinama...mlade razumijem...a djeca?..ok...kod tebe?...slabo nam hajdukmaggie13 wrote:no,dobro,nije bas tako intimno..sviđa im se ovaj nacin i podrzimo ih..sve su to male zivotne srece..'ko ce kome sudit ili predbacivat..treba iskoristit svaki trenutak ;-)vuksadinare wrote:..ne nismo preozbiljni.....cini ti se....ako je nesto intimno onda je intimno...zato i sluzi privat....maggie13 wrote:Meni ne smeta nimalo..'ko nam brani tu cetat,a bude i drugih light tema..Njima je fora ovako,veber i ti ste preozbiljni ;P
kako djeca?
nadam se dobro,cim ti dobro spavas 8-)
2015-09-08
a sto me svrbi?Sonikkin wrote:vuksadinare wrote:
..daj molim te......samo kazem da mi ej to smijesno i gotovo....sta im je tesko prebacit se na pp....kom sta dokazuje ovdje prckov..da ej zaljubljen..pa sto to mora znat citav svijet.ok razumijem zaljubljenost..ali brate imaj neku granicu
A tko odredjuje granice ti? Mislim jebote kenjuckate dole na sexu, na modi, sad je problem jer tu ne mozete kenjuckat, ajd ne dizi mi zivac u ranu zoru. Jebe se tebi za Prcka, tebe nes drugo svrbi.
2015-09-08
vuksadinare wrote:
a sto me svrbi?
To sto si popusio virtualno,pa jos lizes rane, zato se i vuces ovuda ko glu'va kucka.
darla- Admin
2015-10-22
a jebote,Sonikkin wrote:prckov wrote:
bar nešto, i prijateljstvo je dobro,
jel se on oženio
Je, on ima boemicu .
jeste se zamjenili
2014-04-19
ni's ja nisam popusio....odakle ti to?Sonikkin wrote:vuksadinare wrote:
a sto me svrbi?
To sto si popusio virtualno,pa jos lizes rane, zato se i vuces ovuda ko glu'va kucka.
2015-09-08
lakše s njim,Sonikkin wrote:vuksadinare wrote:
sav mi je nekako osjetljiv
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
prckov wrote:
a jebote,
jeste se zamjenili
Si vidio?
Slatko je to sve i opet bi sve isto ponovila
darla- Admin
2015-10-22
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50