Sunce materino (chat)
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
što, oćeš da i ja tebe učimfrakcija wrote:tražila san di roko prč ući anđu vlajinu plivat, al su makli.prckov wrote:ajd sad iš
otice mi frakcija
niste joj ni do gležnjeva
kakoje to tužno
prckov- Posts : 34494
2014-04-18
znala sam da je kritika ;Dvuksadinare wrote:kak to da si meni prigovorila nakon dva,tri ljubavna glazbena broja i posta da neke ljubavne izricaje zadrzim privat a ovo toleriras prckovu..nije li malo licemjerno jednom jedno savjetovat a drugom to isto odobravati..cudni kriterijimaggie13 wrote:nema problema,slusam te :-)vuksadinare wrote:Megi ti i ja moramo porazgovarati...
Hmmm,reci cu ti samo da su okolnosti drugacije..ne bih ih dalje pojasnjavala jer ti se ne bi dobro sjelo..;-)
2014-04-11
a ća se ovi muškardini na me jididu?prckov wrote:što, oćeš da i ja tebe učimfrakcija wrote:tražila san di roko prč ući anđu vlajinu plivat, al su makli.prckov wrote:ajd sad iš
otice mi frakcija
kakoje to tužno
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
..kakve okolnosti?..pa to bilo prije mjesec dana....nego ono 'moj je pa mu u zube necu gledat'maggie13 wrote:znala sam da je kritika ;Dvuksadinare wrote:kak to da si meni prigovorila nakon dva,tri ljubavna glazbena broja i posta da neke ljubavne izricaje zadrzim privat a ovo toleriras prckovu..nije li malo licemjerno jednom jedno savjetovat a drugom to isto odobravati..cudni kriterijimaggie13 wrote:nema problema,slusam te :-)vuksadinare wrote:Megi ti i ja moramo porazgovarati...
Hmmm,reci cu ti samo da su okolnosti drugacije..ne bih ih dalje pojasnjavala jer ti se ne bi dobro sjelo..;-)
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
eno veber doli kaju naganja sa tećon.. da nije kaki fetiš?
2016-03-09
nije fetiš. samo ju zovem na ručak.frakcija wrote:eno veber doli kaju naganja sa tećon.. da nije kaki fetiš?
2014-12-30
ahah,je da volim frakciju i prcija i odvojeno,i otprije,ali neces me navuc da se izlanem..dovoljno sam ti rekla,take it or leave it.. ;-)vuksadinare wrote:..kakve okolnosti?..pa to bilo prije mjesec dana....nego ono 'moj je pa mu u zube necu gledat'maggie13 wrote:znala sam da je kritika ;Dvuksadinare wrote:kak to da si meni prigovorila nakon dva,tri ljubavna glazbena broja i posta da neke ljubavne izricaje zadrzim privat a ovo toleriras prckovu..nije li malo licemjerno jednom jedno savjetovat a drugom to isto odobravati..cudni kriterijimaggie13 wrote:nema problema,slusam te :-)vuksadinare wrote:Megi ti i ja moramo porazgovarati...
Plus,nisam te kritizirala,vec savjetovala..i ovo mi je hvala..;D
2014-04-11
zašto opsesivno diljem neta nudiš dievama ručkove?veber wrote:nije fetiš. samo ju zovem na ručak.frakcija wrote:eno veber doli kaju naganja sa tećon.. da nije kaki fetiš?
2016-03-09
bolje da ja to ne komentiramfrakcija wrote:a ća se ovi muškardini na me jididu?prckov wrote:što, oćeš da i ja tebe učimfrakcija wrote:tražila san di roko prč ući anđu vlajinu plivat, al su makli.prckov wrote:ajd sad iš
otice mi frakcija
kakoje to tužno
2014-04-18
Mene ti prcko sutra neće bit, iden na Gospe vraćanja.
2016-03-09
početak, lakše se opuste uz jelo. pogotovo kada netko drugi dvori...frakcija wrote:zašto opsesivno diljem neta nudiš dievama ručkove?veber wrote:nije fetiš. samo ju zovem na ručak.frakcija wrote:eno veber doli kaju naganja sa tećon.. da nije kaki fetiš?
...megi nikako da ode sa mnom na ručak
2014-12-30
pa kako da se opuste..ako ti okolo letaš po servis..po sataru..po sekirče?veber wrote:početak, lakše se opuste uz jelo. pogotovo kada netko drugi dvori...frakcija wrote:zašto opsesivno diljem neta nudiš dievama ručkove?veber wrote:nije fetiš. samo ju zovem na ručak.frakcija wrote:eno veber doli kaju naganja sa tećon.. da nije kaki fetiš?
...megi nikako da ode sa mnom na ručak
2016-03-09
fino, ides sa dicom ičovikomfrakcija wrote:Mene ti prcko sutra neće bit, iden na Gospe vraćanja.
2014-04-18
restoran, fjulijo, restoran.
ja ni paštetu ne znam sam namazat na kruh
ja ni paštetu ne znam sam namazat na kruh
2014-12-30
...savjetovala si me da ljubavne izricaje koristim privat i zadrzim za sebe..dok sam ja to isto rekao prckovu rekla si pusti ljude nek si tako salju poruke...dakle...maggie13 wrote:ahah,je da volim frakciju i prcija i odvojeno,i otprije,ali neces me navuc da se izlanem..dovoljno sam ti rekla,take it or leave it.. ;-)vuksadinare wrote:..kakve okolnosti?..pa to bilo prije mjesec dana....nego ono 'moj je pa mu u zube necu gledat'maggie13 wrote:znala sam da je kritika ;Dvuksadinare wrote:kak to da si meni prigovorila nakon dva,tri ljubavna glazbena broja i posta da neke ljubavne izricaje zadrzim privat a ovo toleriras prckovu..nije li malo licemjerno jednom jedno savjetovat a drugom to isto odobravati..cudni kriterijimaggie13 wrote:
nema problema,slusam te :-)
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
sviđa mi se to mjesto
2014-04-18
savjetovala sam te da ne govoris privatne info previse..a,ljuba ne sa jete dijelim u skladu sa situacijom..B-)vuksadinare wrote:...savjetovala si me da ljubavne izricaje koristim privat i zadrzim za sebe..dok sam ja to isto rekao prckovu rekla si pusti ljude nek si tako salju poruke...dakle...maggie13 wrote:ahah,je da volim frakciju i prcija i odvojeno,i otprije,ali neces me navuc da se izlanem..dovoljno sam ti rekla,take it or leave it.. ;-)vuksadinare wrote:..kakve okolnosti?..pa to bilo prije mjesec dana....nego ono 'moj je pa mu u zube necu gledat'maggie13 wrote:znala sam da je kritika ;Dvuksadinare wrote:
kak to da si meni prigovorila nakon dva,tri ljubavna glazbena broja i posta da neke ljubavne izricaje zadrzim privat a ovo toleriras prckovu..nije li malo licemjerno jednom jedno savjetovat a drugom to isto odobravati..cudni kriteriji
2014-04-11
vidi ću onoga donžuana. nek bar njegov sin oženi koju moju ćer a?prckov wrote:sviđa mi se to mjesto
2016-03-09
haha, valjaju li mu sinovifrakcija wrote:vidi ću onoga donžuana. nek bar njegov sin oženi koju moju ćer a?prckov wrote:sviđa mi se to mjesto
a što je najvažnije valjajuli tvojoj dici
btw jesu li curice na tebe
2014-04-18
starija ima muževo narav, a kopija moje matere. a mlađa je cila kopija moga ćaća .. i po naravi i po izgledu.prckov wrote:haha, valjaju li mu sinovifrakcija wrote:vidi ću onoga donžuana. nek bar njegov sin oženi koju moju ćer a?prckov wrote:sviđa mi se to mjesto
njegov sin je zeru mlaji, a lip ko on kad je bija dite.
2016-03-09
rodio se novi donžuan,frakcija wrote:starija ima muževo narav, a kopija moje matere. a mlađa je cila kopija moga ćaća .. i po naravi i po izgledu.prckov wrote:haha, valjaju li mu sinovifrakcija wrote:vidi ću onoga donžuana. nek bar njegov sin oženi koju moju ćer a?prckov wrote:sviđa mi se to mjesto
njegov sin je zeru mlaji, a lip ko on kad je bija dite.
di živi, jel tu
kakve ti je naravi bio ćaća
2014-04-18
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50