Sunce materino (chat)
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
slabašnu djecu radost rađa, i njezin porod brzo gine.. dok pjesme rasplamsane bolom svijetle kao aureoli za daljinecrvenkasti wrote:prckov wrote:mrtvo slovocrvenkasti wrote:jebeš stihove
laž i
utjeha za one koji nemaju život
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:slabašnu djecu radost rađa, i njezin porod brzo gine.. dok pjesme rasplamsane bolom svijetle kao aureoli za daljinecrvenkasti wrote:prckov wrote:mrtvo slovocrvenkasti wrote:jebeš stihove
laž i
utjeha za one koji nemaju život
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
ideš li na plažu
2014-04-19
Ne znam iz kojeg je ovo filma, gledao sam ga kad sam bio mali:
Do you know why there are so many songs about unrequited love?
Because, if love is requited, you've got better things then write songs.
crvenkasti-
2014-04-17
ne.. jer mi se mrsko vraćat uzbrdo po asfaltu.. odma me glava zaboli.. čekam da me netko transportira.. a nisam sigurna imam li i kupaći?.. i nisam se izbikarila.prckov wrote:ideš li na plažu
2016-03-09
čru det. :Dcrvenkasti wrote:Ne znam iz kojeg je ovo filma, gledao sam ga kad sam bio mali:
2016-03-09
biće i oni slušali narodnjakecrvenkasti wrote:Ne znam iz kojeg je ovo filma, gledao sam ga kad sam bio mali:
2014-04-19
jesi li daleko od plažefrakcija wrote:ne.. jer mi se mrsko vraćat uzbrdo po asfaltu.. odma me glava zaboli.. čekam da me netko transportira.. a nisam sigurna imam li i kupaći?.. i nisam se izbikarila.prckov wrote:ideš li na plažu
2014-04-19
nizbrdo je bliže.. 10 minprckov wrote:jesi li daleko od plažefrakcija wrote:ne.. jer mi se mrsko vraćat uzbrdo po asfaltu.. odma me glava zaboli.. čekam da me netko transportira.. a nisam sigurna imam li i kupaći?.. i nisam se izbikarila.prckov wrote:ideš li na plažu
2016-03-09
što te zaboli glava,frakcija wrote:nizbrdo je bliže.. 10 minprckov wrote:jesi li daleko od plažefrakcija wrote:ne.. jer mi se mrsko vraćat uzbrdo po asfaltu.. odma me glava zaboli.. čekam da me netko transportira.. a nisam sigurna imam li i kupaći?.. i nisam se izbikarila.prckov wrote:ideš li na plažu
imaš nizak tlak?
2014-04-19
neam pojma, imam na visoke i niske temperature migrene već godinama.. a tlaka mi da mi dojtori čačkaju po glavi.. oni samo zajebu.prckov wrote:što te zaboli glava,frakcija wrote:nizbrdo je bliže.. 10 minprckov wrote:jesi li daleko od plažefrakcija wrote:ne.. jer mi se mrsko vraćat uzbrdo po asfaltu.. odma me glava zaboli.. čekam da me netko transportira.. a nisam sigurna imam li i kupaći?.. i nisam se izbikarila.prckov wrote:ideš li na plažu
imaš nizak tlak?
2016-03-09
ako je migrena i ne mogu puno pomoć, zavisno od slučajafrakcija wrote:neam pojma, imam na visoke i niske temperature migrene već godinama.. a tlaka mi da mi dojtori čačkaju po glavi.. oni samo zajebu.prckov wrote:što te zaboli glava,frakcija wrote:nizbrdo je bliže.. 10 minprckov wrote:jesi li daleko od plažefrakcija wrote:
ne.. jer mi se mrsko vraćat uzbrdo po asfaltu.. odma me glava zaboli.. čekam da me netko transportira.. a nisam sigurna imam li i kupaći?.. i nisam se izbikarila.
imaš nizak tlak?
jel ti pomognu tablete protiv bolova
2014-04-19
pomognu mi i najmanje količine.. baby lupocet ako popijem u startu..prije nego li se rasplamsa.. a ako se razbukta onda slinim i niš ne kužim i sve me boli,.. ko potres mozga ..(kojeg sam zaradila plešuć na vrhovima prstiju, u mrkloj noći po rubu fontane, jer mi došlo nadahnuće.. al dobro imala sam 4)prckov wrote:ako je migrena i ne mogu puno pomoć, zavisno od slučajafrakcija wrote:neam pojma, imam na visoke i niske temperature migrene već godinama.. a tlaka mi da mi dojtori čačkaju po glavi.. oni samo zajebu.prckov wrote:što te zaboli glava,frakcija wrote:nizbrdo je bliže.. 10 minprckov wrote:
jesi li daleko od plaže
imaš nizak tlak?
2016-03-09
bila nemirna, jesi li se puno udarilafrakcija wrote:pomognu mi i najmanje količine.. baby lupocet ako popijem u startu..prije nego li se rasplamsa.. a ako se razbukta onda slinim i niš ne kužim i sve me boli,.. ko potres mozga ..(kojeg sam zaradila plešuć na vrhovima prstiju, u mrkloj noći po rubu fontane, jer mi došlo nadahnuće.. al dobro imala sam 4)prckov wrote:ako je migrena i ne mogu puno pomoć, zavisno od slučajafrakcija wrote:neam pojma, imam na visoke i niske temperature migrene već godinama.. a tlaka mi da mi dojtori čačkaju po glavi.. oni samo zajebu.prckov wrote:što te zaboli glava,frakcija wrote:
nizbrdo je bliže.. 10 min
imaš nizak tlak?
jel to bilo u tom selu
2014-04-19
A,autom nema smisla jer je guzva apsurdna..zato ja na otok koji wknd u 8. I nagustam se ;-)
2014-04-12
di se ti kupašmaggie13 wrote:A,autom nema smisla jer je guzva apsurdna..zato ja na otok koji wknd u 8. I nagustam se ;-)
imate katamaran za bol
2014-04-19
na Hvaru ;-)prckov wrote:di se ti kupašmaggie13 wrote:A,autom nema smisla jer je guzva apsurdna..zato ja na otok koji wknd u 8. I nagustam se ;-)
imate katamaran za bol
2014-04-12
aj,izguglaj pa nam javi B-)crvenkasti wrote:Ne znam iz kojeg je ovo filma, gledao sam ga kad sam bio mali:
2014-04-12
di, stari gad ili hvarmaggie13 wrote:na Hvaru ;-)prckov wrote:di se ti kupašmaggie13 wrote:A,autom nema smisla jer je guzva apsurdna..zato ja na otok koji wknd u 8. I nagustam se ;-)
imate katamaran za bol
2014-04-19
sv nedilja,zorace,hvar..i dalje ;-)prckov wrote:di, stari gadili hvarimaggie13 wrote:na Hvaru ;-)prckov wrote:di se ti kupašmaggie13 wrote:A,autom nema smisla jer je guzva apsurdna..zato ja na otok koji wknd u 8. I nagustam se ;-)
imate katamaran za bol
2014-04-12
frakcija jede
2014-04-19
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50