ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Veze "Ruskog kapitala" i HDZa su deblje nego što je itko očekivao

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Veze "Ruskog kapitala" i HDZa su deblje nego što je itko očekivao - Page 3 Empty Re: Veze "Ruskog kapitala" i HDZa su deblje nego što je itko očekivao

Post by Guest 12/7/2016, 22:21

Leviathan2 wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:ja milijun puta ponavljam da je Putin napravio dobar potez u Siriji i podržavam Iran, assada, i hezbollah.

isto milijun puta ponavljam, putin je napravio agresiju na ukrainu, proxy agresiju .

ništa u svijetu nije crno bijelo, većina stvari su sive.. putin napravi dobar potez(sirija) i loš potez(ukraina).

greska, putin nije napravio nista veliko u siriji nego je morao uci ukoliko je htjeo sacuvat saveznika, ukrajina, ameri su uzeli ukrajinu i jedini nacin da ukrajina ne udje u nato je stalna zona sukoba,  to je vec bio iznudjen potez, janukovica nije mogao poduprijet jer je onaj dobivao tikove na svaki susanj i utekao ko zadnje govno iz ukrajine a ameri su imali agresivnije igrace i dobro pripremjene, znaci nije bio los potez nego iznudjen potez, da ameri nisu napravili revoluciju u ukrajini krim bi jos bio ukrajinski a novorusije nebi bilo, isto je bilo i sa gruzijom,  sto se tice sirije, assad je bio u kurcu totalka jer su ga rusili turci saudi  zhidi ameri i bilo je pitanje dana kad ce na podmornicu, znaci tu su uletjeli kako treba da pomognu savezniku

U Siriji je napravio on ekstra posao.....a uvjeren sam da nema na citavom ovom jebenom forumu osobe koja vise prezire Ruse od mene. Da nije usao kad je usao Asad bi vrisnuo i tamo bi danas bio jos veci nered. Ovako je barem gamad na okupu,podrzavanjem Assadovih manijaka koji nisu prijetnja pak nikome van same Sirije. Se eliminira velik broj manijaka koji bi sutra bili prijetnja Europi,Rusiji,Izraelu,Turskoj nebitno.... to je bio vrhunski potez. Cak bi ga nazvao plemenitim da se radi o bilo kome drugome osim o Rusima.

Guest
Guest

Back to top Go down

Veze "Ruskog kapitala" i HDZa su deblje nego što je itko očekivao - Page 3 Empty Re: Veze "Ruskog kapitala" i HDZa su deblje nego što je itko očekivao

Post by epikur37 12/7/2016, 22:22

bogomdani wrote:
epikur37 wrote:u glavnom mi rusofili imamo i svoju temu ovdje , novopridošle kolege dobro ste došli....da čujemo i vaša iskustva i nove spoznaje o američkom izdrkavanju po našem kontinentu i potrebi da srušimo euroatlantizam ;)

Vjerujem da vi kao obraćenici imate dodatni žar :)

Malo su je Yehud i Medo militarizirali ali hajde..prilog tome,lijepa ruska Rujka.. jocolor

Veze "Ruskog kapitala" i HDZa su deblje nego što je itko očekivao - Page 3 08

Pa jesu, mi ideolozi se baš ne snalazimo u tim vojnim pitajima ali neka dečki rade...još ti baciš kakvu žensku i sve 5 :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by jokerman 12/7/2016, 22:23

covjek koje mu je moral i pravda na prvom mjestu, odnosno moralna osoba, u danasnjim globalno'politickim zbivanjima drzi fige rusu! nemoralni i degenerci su za amere.

punkt

ps. ali dans se nesta zanimljivo dogodilo tamo kod kineza, haski sud, po amerovu nalogu, osporio teritorijalne zahtjeve Kini u kineskom moru kroz onu filipinsku sirotinju,,, bogumi ameri dami sebi jamu kopaju,, samo ih treba u nju lagano pogurat,, a kao ide sve,, bit ce i tog

2015-08-02

Back to top Go down

Post by epikur37 12/7/2016, 22:24

MaximusDecimusMiridije wrote:
Leviathan2 wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:ja milijun puta ponavljam da je Putin napravio dobar potez u Siriji i podržavam Iran, assada, i hezbollah.

isto milijun puta ponavljam, putin je napravio agresiju na ukrainu, proxy agresiju .

ništa u svijetu nije crno bijelo, većina stvari su sive.. putin napravi dobar potez(sirija) i loš potez(ukraina).

greska, putin nije napravio nista veliko u siriji nego je morao uci ukoliko je htjeo sacuvat saveznika, ukrajina, ameri su uzeli ukrajinu i jedini nacin da ukrajina ne udje u nato je stalna zona sukoba,  to je vec bio iznudjen potez, janukovica nije mogao poduprijet jer je onaj dobivao tikove na svaki susanj i utekao ko zadnje govno iz ukrajine a ameri su imali agresivnije igrace i dobro pripremjene, znaci nije bio los potez nego iznudjen potez, da ameri nisu napravili revoluciju u ukrajini krim bi jos bio ukrajinski a novorusije nebi bilo, isto je bilo i sa gruzijom,  sto se tice sirije, assad je bio u kurcu totalka jer su ga rusili turci saudi  zhidi ameri i bilo je pitanje dana kad ce na podmornicu, znaci tu su uletjeli kako treba da pomognu savezniku

U Siriji je napravio on ekstra posao.....a uvjeren sam da nema na citavom ovom jebenom forumu osobe koja vise prezire Ruse od mene. Da nije usao kad je usao Asad bi vrisnuo i tamo bi danas bio jos veci nered. Ovako je barem gamad na okupu,podrzavanjem Assadovih manijaka koji nisu prijetnja pak nikome van same Sirije. Se eliminira velik broj manijaka koji bi sutra bili prijetnja Europi,Rusiji,Izraelu,Turskoj nebitno.... to je bio vrhunski potez. Cak bi ga nazvao plemenitim da se radi o bilo kome drugome osim o Rusima.

Ajde, ajde i ti se sad imaš zašto posuti pepelom....bokte i banirao si me zbog podrške asadu dok si bio zaluđen freedom fighterima :)

Al dobro,mald si učiš ali evo neki opet nikako da uberu a godine prolaze :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 12/7/2016, 22:26

Ti si od mene stariji 2-3 godine maksimalno :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 12/7/2016, 22:27

jokerman wrote:covjek koje mu je moral i pravda na prvom mjestu, odnosno moralna osoba, u danasnjim globalno'politickim zbivanjima drzi fige rusu! nemoralni i degenerci su za amere.

punkt

x

jokerman wrote:ps. ali dans se nesta zanimljivo dogodilo tamo kod kineza, haski sud, po amerovu nalogu, osporio teritorijalne zahtjeve Kini u kineskom moru kroz onu filipinsku sirotinju,,, bogumi ameri dami sebi jamu kopaju,, samo ih treba u nju lagano pogurat,, a kao ide sve,, bit ce i tog

Oni su imperij koji ne može preživjeti pad i postati normalna država, silaskom postaju iracionalni i turbulentni....
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 12/7/2016, 22:28

MaximusDecimusMiridije wrote:Ti si od mene stariji 2-3 godine maksimalno :)

Mislim da sam i mlađi čak al te mogu poslati po šibice :D :p

ja sam 78 godište
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 12/7/2016, 22:29

81-vo. Dakle kosto rekoh....2-3 godine max :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 12/7/2016, 22:30

epikur37 wrote:

ja sam 78 godište
jebo godine, ime te vadi, to je to:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 12/7/2016, 22:31

MaximusDecimusMiridije wrote:81-vo. Dakle kosto rekoh....2-3 godine max :D

Brat mi je tvoje godište, e to je. Mislio sam da si stariji...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 12/7/2016, 22:31

dijagram wrote:
epikur37 wrote:

ja sam 78 godište

nomen est omen ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 12/7/2016, 22:32

Jok. 26.10.1981. Dan oslobodjenja Metkovica :D po Jugoslavenskom nauku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jokerman 12/7/2016, 22:34

sta je ovo, sama gerijatrija!   nego, da se bar forumasenje racuna u staz,, bit ce i to,, bit ce

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Kermit 12/7/2016, 22:34

jebeš Ruse, meni nije jasno kako Hadeze trpi da Vrdoljak preko PPD-a krade miljune ako ne milijarde i još im se ruga, e to mi je najveća misterija, osim ako isto tako ne kradu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 12/7/2016, 22:34

epikur37 wrote:
dijagram wrote:
epikur37 wrote:

ja sam 78 godište

nomen est omen ;)
ae, forever young :)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 12/7/2016, 22:39

Danas Plenković na predstavljanju u Osijeku ni zuc o SDP-u i Milanoviću. Vrlo uopćeno o svemu. Nabrijan je na Rusiju kao opasnost itd.  Opći dojam slab. Riječ je o izverziranom aparatčiku EU.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 12/7/2016, 22:41

kofein wrote:Danas Plenković na predstavljanju u Osijeku ni zuc o SDP-u i Milanoviću. Vrlo uopćeno o svemu. Nabrijan je na Rusiju kao opasnost itd.  Opći dojam slab. Riječ je o izverziranom aparatčiku EU.

Marc ga je dobro opisao: briselski tovljenik, odgovara mu fizički,karakterno i politički
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 12/7/2016, 22:42

asilovski wrote:jebeš Ruse, meni nije jasno kako Hadeze trpi da Vrdoljak preko PPD-a krade miljune ako ne milijarde i još im se ruga, e to mi je najveća misterija, osim ako isto tako ne kradu

Pa jebote, tko je dao pare kao pozajmicu?   Iz iste bare piju i slonovi i krokodili ponekad.  To što je to sranje, druga je stvar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/7/2016, 22:48

epikur37 wrote:
kofein wrote:Danas Plenković na predstavljanju u Osijeku ni zuc o SDP-u i Milanoviću. Vrlo uopćeno o svemu. Nabrijan je na Rusiju kao opasnost itd.  Opći dojam slab. Riječ je o izverziranom aparatčiku EU.

Marc ga je dobro opisao: briselski tovljenik, odgovara mu fizički,karakterno i politički

Toliko je umrtvio nazočne svojim "pledoajeom", da su i pitanja bila takva na kraju. Tvrdi  između ostalog,kako su NATO i euroatlantske odrednice glavni smjer kojim Hrvatska treba artikulirati svoje interese. Sprdao se s europarlamentarcima koji imaju pokoju pozitivnu riječ za Putina itd.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 12/7/2016, 22:50

Znači on i Đukanović su ista klasa cijinog kursa
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 12/7/2016, 22:52

aparačik, dobro da u EU ide u doba velikh turbulencija jer tu se takve ljigavci uoće ne snalaze, a reci što je još pričao? hvalio je prijatelje vehabije? druko za rat?
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics