HAHAHAH, UBILO još jednog Ruskog(pro-Ruskog) vođu pobune.. hahahah
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: HAHAHAH, UBILO još jednog Ruskog(pro-Ruskog) vođu pobune.. hahahah
prvi komentar na video je najjači
Guest- Guest
Шашлик по-донецьки.
Šašlik po donjecki.. - mislim da je šašlik vjerojatno neko ukrainsko/rusko jelo, vidim Ukrainci likuju po internetu.. čekam komentare sa ovoga jednoga srpskog site-a što još radi..
Šašlik po donjecki.. - mislim da je šašlik vjerojatno neko ukrainsko/rusko jelo, vidim Ukrainci likuju po internetu.. čekam komentare sa ovoga jednoga srpskog site-a što još radi..
Guest- Guest
eo ubili su i neke civile, u biti rusija ide na masovno naoružavanje Donjecka i vjerojatno na ofanzivu kako bi ih otjerali iz okolice Donjecka
Kermit-
2014-04-17
ražnjići pobogu đodaPinochet wrote:Шашлик по-донецьки.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
eo ubili su i neke civile, u biti rusija ide na masovno naoružavanje Donjecka i vjerojatno na ofanzivu kako bi ih otjerali iz okolice Donjecka
opet..
za sada niti jednog od ovih svih ubojstava(motorola, mozgov, ovaj, i još nekoliko drugih) nije dokazano tko ih je ubio..
1)ili ukrainski komandosi/saboteri, ako jesu, onda su ukrainci jebački
2)ili sam Putin i Ruski FSB
3)ili međusobno
aj ti budi pametan, niti jedno ubojstvo nije rješenjo..
čak na onoga nesretnog Givija(medolino je imao njegov avatar) je pokušan atentat, samo je pitanje vremena kada će i njega u vazduh... iako većina tih novoruskih vođa su se obogatili u ratu, pa je lako moguće da su se međusobno
Guest- Guest
Neće Rusija tek tako, Ukraina je koliko toliko obnovila vojsku, imali bi Rusi previše mrtvih i gubitaka, pokazalo se na primjeru dolje bliskog istoka kako se muče sa 20 000 kozojeba, ne isplati se kačiti sa Ukraincima
Guest- Guest
naravno da nece....sto su ovi prorusi mislili da drugi imaju pracke koliko im je putinova propaganda isprala mozgovePinochet wrote:Neće Rusija tek tako, Ukraina je koliko toliko obnovila vojsku, imali bi Rusi previše mrtvih i gubitaka, pokazalo se na primjeru dolje bliskog istoka kako se muče sa 20 000 kozojeba, ne isplati se kačiti sa Ukraincima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://www.youtube.com/watch?v=qQeT2HT2wbM
jebote ovaj Rus kada priča ovaj Ruski lagano, doslovno razmiš 95%(doduše malo znam i ruskog ali ono )
jebote ovaj Rus kada priča ovaj Ruski lagano, doslovno razmiš 95%(doduše malo znam i ruskog ali ono )
Guest- Guest
vuksadinare wrote:naravno da nece....sto su ovi prorusi mislili da drugi imaju pracke koliko im je putinova propaganda isprala mozgovePinochet wrote:Neće Rusija tek tako, Ukraina je koliko toliko obnovila vojsku, imali bi Rusi previše mrtvih i gubitaka, pokazalo se na primjeru dolje bliskog istoka kako se muče sa 20 000 kozojeba, ne isplati se kačiti sa Ukraincima
Jučer su im Ukrainci pokonili jednu točku(balističku raketu) negdje u donjeck..
Ukrainci imaju par stotina tih točaka raketa.. većinu su obnovili, pa aj ti pošalji vojsku a onda ti na glavu padaju balističke rakete.. nije to kačenje sa nekim kozojebima koji najjače oružje imaju ručni raketni bacač..
Guest- Guest
moš mislit, bio mi je lega tamo ljetos, kaže rasulo, osim toga pola Ukra boli kurac za DonjeckPinochet wrote:Neće Rusija tek tako, Ukraina je koliko toliko obnovila vojsku, imali bi Rusi previše mrtvih i gubitaka, pokazalo se na primjeru dolje bliskog istoka kako se muče sa 20 000 kozojeba, ne isplati se kačiti sa Ukraincima
Kermit-
2014-04-17
vjerojatno, ali druga polovica će se ratovati.. dovoljno za mobilizirati milijune muškaraca, pošto Ukrainci nemgou kao Hrvati uteći u Njemačku ili Irsku, njih se sve vraća nazad u Ukrainuasilovski wrote:moš mislit, bio mi je lega tamo ljetos, kaže rasulo, osim toga pola Ukra boli kurac za DonjeckPinochet wrote:Neće Rusija tek tako, Ukraina je koliko toliko obnovila vojsku, imali bi Rusi previše mrtvih i gubitaka, pokazalo se na primjeru dolje bliskog istoka kako se muče sa 20 000 kozojeba, ne isplati se kačiti sa Ukraincima
Guest- Guest
pa da..svi smo mi putin boljsevikasilovski wrote:moš mislit, bio mi je lega tamo ljetos, kaže rasulo, osim toga pola Ukra boli kurac za DonjeckPinochet wrote:Neće Rusija tek tako, Ukraina je koliko toliko obnovila vojsku, imali bi Rusi previše mrtvih i gubitaka, pokazalo se na primjeru dolje bliskog istoka kako se muče sa 20 000 kozojeba, ne isplati se kačiti sa Ukraincima
2015-09-08
pa da..svi smo mi putin boljsevikasilovski wrote:moš mislit, bio mi je lega tamo ljetos, kaže rasulo, osim toga pola Ukra boli kurac za DonjeckPinochet wrote:Neće Rusija tek tako, Ukraina je koliko toliko obnovila vojsku, imali bi Rusi previše mrtvih i gubitaka, pokazalo se na primjeru dolje bliskog istoka kako se muče sa 20 000 kozojeba, ne isplati se kačiti sa Ukraincima
2015-09-08
Ukrajinska vojska tamo granatira i ruše sve pred sobom, nebitno dal bio rus il ukrajinac. oni su na kraju krajeva i zmombali donbas arenu pa sad šahtjor tamo ne može utakmice igrat
Guest- Guest
Ma yodu ti slušaj a ne toga šta je tamo bio
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..zlocinci..ko i hrvati sto su srusili vukovar pa sad optuzuju nevine srbe...nema nevinijih na svijetu od rusa i srba..svi drugi ubice i zlocinciMarx wrote:Ukrajinska vojska tamo granatira i ruše sve pred sobom, nebitno dal bio rus il ukrajinac. oni su na kraju krajeva i zmombali donbas arenu pa sad šahtjor tamo ne može utakmice igrat
2015-09-08
Podsjeća me na onaj srpski dokumentarac "Vidimo se u čitulji".
ovaj i ne voli baš rusevuksadinare wrote:pa da..svi smo mi putin boljsevikasilovski wrote:moš mislit, bio mi je lega tamo ljetos, kaže rasulo, osim toga pola Ukra boli kurac za DonjeckPinochet wrote:Neće Rusija tek tako, Ukraina je koliko toliko obnovila vojsku, imali bi Rusi previše mrtvih i gubitaka, pokazalo se na primjeru dolje bliskog istoka kako se muče sa 20 000 kozojeba, ne isplati se kačiti sa Ukraincima
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ubilo ruskog generala u siriji
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Ubilo još jednog crnca...
» Žrtve ruskog bombardovanja.
» EU povećava uvoz ruskog plina
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Ubilo još jednog crnca...
» Žrtve ruskog bombardovanja.
» EU povećava uvoz ruskog plina
Page 1 of 3