Od Šiptara sam ovo očekivao, ali ne od Crnogoraca
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Od Šiptara sam ovo očekivao, ali ne od Crnogoraca
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=10&dd=11&nav_id=1602710
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Od Šiptara sam ovo očekivao, ali ne od Crnogoraca
Morem plovi jedna mala barka ....mala barkaaaaa
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Mislio sam da je šala, nemam reči - Savićević TRAŽIO da me ne puste
Udarna vest stigla je iz Crne Gore o zabrani ulaska Zvezdana Terzića u tu zemlju, oglasio se i čelnik Crvene zvezde i poručio kako iza poteza vlasti iz komšiluka stoji predsednik FS Crne Gore.
https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/zvezdan-terzic-zabranjen-ulaz-dejan-savicevic/z7xr9vc
2014-08-25
https://www.google.com/amp/s/m.vecernji.hr/amp/sport/video-legendarni-srbin-izvrije-ao-hrvate-pa-zapjevao-cetnicku-pjesmu-1301454
2014-04-11
Dejo. Igrač kojeg sam najviše volio gledati. Il Genio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dejo nije obavio razgovor pred utakmicu sa Kosovom, zavukli mu ga i sada peni.
Dvaput sebi zabio autogol.
Nema iskustvo, jer da ima, napravio bi prvo razgovor sa članovima reprezentacije CG iz Srbije.
Kasnije otpustio trenera a ovi ga odmah uzese za Srbiju.
Neiskusan i iz problema u problem.
Sta ce resiti?
Nista, pljuje po samom sebi, dok je Terzić veća zmija.
Dvaput sebi zabio autogol.
Nema iskustvo, jer da ima, napravio bi prvo razgovor sa članovima reprezentacije CG iz Srbije.
Kasnije otpustio trenera a ovi ga odmah uzese za Srbiju.
Neiskusan i iz problema u problem.
Sta ce resiti?
Nista, pljuje po samom sebi, dok je Terzić veća zmija.
2014-08-25
Ova dvojica su 1993 godište , 26 godina , rođeni u Srbiji , igrali za mladu reprezentaciju Srbije , nikakve veze s Cg a sad vidin da primaju igrače rođene u FR Jugoslaviji dakle Srbija i Cg. Znači svi rođeni do 2006 godine. Samo štaš morat igrat s Kosovom. Ovi neće igrat više za Cg a ni za nikoju reprezentaciju pošto su već igrali za jednu. U prevodu tko oče igrat za Cg morat će i poštivat državu a ista je priznala Kosovo tako da nepoštivanje toga : letiš.
U prevodu Srbi ih naguzili jer nakon ovoga neće nitko iz Srbije a da je Srbin igrat za Milu , ostaju mu Sanđaklije i Kosovari.
U prevodu Srbi ih naguzili jer nakon ovoga neće nitko iz Srbije a da je Srbin igrat za Milu , ostaju mu Sanđaklije i Kosovari.
2014-04-11
Razišli se 2006 dakle ta šema je još 10 do 15 godina u igri al ovo su mogli i drukčije napravit ako već misle uzimat Srbiji igrače a to je onda dogovoriš se da ćeš igrat al pod uvjetom da ne igraš kad je Kosovo s druge strane ili samo rečeš da si prilađen i rješen problem.
Cg i nogomet nije nešto zanimljiva priča , mafijaška država a takvi im je i nogomet. Oni su među prvih deset od zadi. Ipak je to država od 650 tisuća ljudi. Kad su klubovi u pitanju ta liga je slaba , eto jedino šta prvak igra u ligi prvaka i još dva kluba u Europi.
Vjerovatno će uletit koji stranac , moguće iz Italije pošto u IItaliji treće regiinalne lige su jače od njihove prve a ode ipak nešto igra u Europi tako da ono sve je to biznis.
Ne mora Italija al netko tko ima nos za biznis i onda kupi jedan klub , ojača ga i igra u Europi.
Cg i nogomet nije nešto zanimljiva priča , mafijaška država a takvi im je i nogomet. Oni su među prvih deset od zadi. Ipak je to država od 650 tisuća ljudi. Kad su klubovi u pitanju ta liga je slaba , eto jedino šta prvak igra u ligi prvaka i još dva kluba u Europi.
Vjerovatno će uletit koji stranac , moguće iz Italije pošto u IItaliji treće regiinalne lige su jače od njihove prve a ode ipak nešto igra u Europi tako da ono sve je to biznis.
Ne mora Italija al netko tko ima nos za biznis i onda kupi jedan klub , ojača ga i igra u Europi.
2014-04-11
Prva crnogorska liga , 10 klubova a od toga je pet iz Pogorice , jedan iz Danilovgrada , Nikšić , Kotor , Petrovac i Pljevlja
https://www.rezultati.com/nogomet/crna-gora/prva-crnogorska-liga/tablica/
Pet klubova iz Pogorice , pametnom dovoljno , pola prve lige glavni grad.
https://www.rezultati.com/nogomet/crna-gora/prva-crnogorska-liga/tablica/
Pet klubova iz Pogorice , pametnom dovoljno , pola prve lige glavni grad.
2014-04-11
Jučer su igrali protiv Bugara , ostali nula nula , u ponediljak igraju s Kosovom
https://www.google.com/amp/s/www.vijesti.me/sport/fudbal/uzivo-crna-gora-bugarska-hadzibegic-iznenadio-sastavom-debi-sekulica-mugosa-na-klupi%3famp
Liga in je slaba a igrači ako su bolji idu odma vanka tako da su se bacili na jačanje omladinskog kadra i tako jačaju reprezentaciju i onda imaju neke događaje pošto se sve igra u Podgorici kad se igra u Cg ( liga nacija , kavalifikacije za EP i SP ).
Nisu se do sad kvalificirali ni na jedno Ep ni Sp pa im je to cilj no daleko su od toga , na ovo iduće EP se neće kvalificirat.
https://www.google.com/amp/s/www.vijesti.me/sport/fudbal/uzivo-crna-gora-bugarska-hadzibegic-iznenadio-sastavom-debi-sekulica-mugosa-na-klupi%3famp
Liga in je slaba a igrači ako su bolji idu odma vanka tako da su se bacili na jačanje omladinskog kadra i tako jačaju reprezentaciju i onda imaju neke događaje pošto se sve igra u Podgorici kad se igra u Cg ( liga nacija , kavalifikacije za EP i SP ).
Nisu se do sad kvalificirali ni na jedno Ep ni Sp pa im je to cilj no daleko su od toga , na ovo iduće EP se neće kvalificirat.
2014-04-11
Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.dzango wrote:Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Cg = cigani.
2014-04-11
Ništa ne kužim, ko koga tu i zašto, al deju sam upoznala ko klinka:), on igrao u milanu? Ako je to taj..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.dzango wrote:Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Cg = cigani.
hvala na objasnjenju, dzani ;-)dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.dzango wrote:Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Cg = cigani.
Ko tebe lutio ?:)dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.dzango wrote:Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Cg = cigani.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti samo kaži, moje je da odradim.Maggie19 wrote:hvala na objasnjenju, dzani ;-)dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.dzango wrote:Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Cg = cigani.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Niko. Samo ne bi da od ove jajare prave nekog velikog Srbina i šta ti ja znam. Čovek je Vučićev potrčko i lopura neviđenih razmera. U suštini sukob mafijaških klanova.kaya wrote:Ko tebe lutio ?:)dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.dzango wrote:Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Cg = cigani.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Srbija dominiše.dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.dzango wrote:Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Cg = cigani.
2014-04-11
Mudro zboris.dzango wrote:Ti samo kaži, moje je da odradim.Maggie19 wrote:hvala na objasnjenju, dzani ;-)dzango wrote:Nek si jebu mater i jedni i drugi. Ovi su igrali za CG kako bi sebi digli cenu što je odgovaralo i naprednjačkom Tvorziću a odluku da ne igraju protiv Kosova su doneli pred samu utakmicu po diktatu naprednjačke uprave CZ i onog Pedera koji bi tako da pumpa nekakvo lažno srpstvo. Ista je to mafija.RayMabus wrote:Milogorci , u ovom slučaju. Njima fali igrača i ona kradu po Srbiji na šemu rođeni u zajedničkoj državi. Pa i ja san rođen u Jugoslaviji , po toj logici bi ja moga igrat za Makedoniju. I onda kad su ova dvojica iz Srbije okrenila glavu na Kosovo onda otkaz i sad ne mogu igrat nigdi više za reprezentaciju. Pa triba ih odjebat te Cg.dzango wrote:Vučićev Tvorzić i Milogorci. Ne znaš ko je veći ološ.
Cg = cigani.
Ti ces mi biti savjetnik za istocni front foruma ;-D
Inace, Savicevic sad malo zaglumio, a tog drugog ocito ne treba ni komentirat puno.
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» TITO bi Kosovo bez Albanaca i Crnu Goru bez Crnogoraca. Mir i stabilnost regije su ugroženi
» 15. vek-kosmet bez siptara
» tramp vs srbije i ßiptara
» debakl šiptara u čileu
» Slatinčanima je dosta Šiptara
» 15. vek-kosmet bez siptara
» tramp vs srbije i ßiptara
» debakl šiptara u čileu
» Slatinčanima je dosta Šiptara
Page 1 of 3