Veze "Ruskog kapitala" i HDZa su deblje nego što je itko očekivao
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Veze "Ruskog kapitala" i HDZa su deblje nego što je itko očekivao
Ne...Želim ti reći da ovdje ne postoji sukob ljevice i desnice...To je prošlost...Danas imamo jednu drugu '' ili-ili '' situaciju...Kozmoplitizam --> ukidanje nacionalnih država, stvaranje '' zajednica građana '' ( Europska država, Svjetska država ) ili nacionalizam --> Svatko će se zatvorititi u vlastite granice, napraviti barikade i ako je to smisao života ovdje na Zemlji, pa neka bude...Leviathan2 wrote:ezek, zajebajesred wolf wrote:Ljevica i desnica danas nemaju isti smisao kao i u dvadesetom stoljeću...Danas je na djelu jedan drugi sukob...Sukob kozmopolita i nacionalista...
ti nazivas ove kozmopolitima, ove dzabalebare iz radnicke fronte, parazite iz kojekakovih lgbthznjrb udruga, oni podrzavaju sve i svasta samo da ostanu iznad povrsine u politickoj mocvari, pravi kozmopolit se ne bakce politikom i prizemnim radnjama, nacionalisti danas nisu nacionalisti kao nekad nit definitivno moraju biti desnica, ja znam hrpu zescih nacionalista koji su svojim razmisljanjima kako bi drustvo trebalo izgledat blizi anarhistima nego nekoj fasistoidnoj stranci
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Gle ovih rusofila iz hadezea počeli pušiti i članke s indexa :)
Neka, lijepo da ste došli barba Putinu pod noge a nije, te rusi ovo, te barbari, te despoti, bog čuva ameriku i slično...
Lipo :)
Neka, lijepo da ste došli barba Putinu pod noge a nije, te rusi ovo, te barbari, te despoti, bog čuva ameriku i slično...
Lipo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prosječnom rusofilu sigurno odgovara kada Putin ulaže u Hrvatsku. A još u najdomoljubniju stranku, gdje ćeš bolje. Spasiva tovariši...tre911 wrote:epi i asila?preko_vode_do_slobode wrote:pojedini članovi foruma na aparatima
Hrvatska desnica voli putina kao i ukrajinska ili poljska :D
No dobro,možda se nešto i pomakne, evo joda će se za početak prestati radovati svakom uspjehu vegabita u siriji, tre će podržati odmjeren odgovor rusije u Ukrajini ...i tako dalje
No dobro,možda se nešto i pomakne, evo joda će se za početak prestati radovati svakom uspjehu vegabita u siriji, tre će podržati odmjeren odgovor rusije u Ukrajini ...i tako dalje
2015-08-06
ja milijun puta ponavljam da je Putin napravio dobar potez u Siriji i podržavam Iran, assada, i hezbollah.
isto milijun puta ponavljam, putin je napravio agresiju na ukrainu, proxy agresiju .
ništa u svijetu nije crno bijelo, većina stvari su sive.. putin napravi dobar potez(sirija) i loš potez(ukraina).
isto milijun puta ponavljam, putin je napravio agresiju na ukrainu, proxy agresiju .
ništa u svijetu nije crno bijelo, većina stvari su sive.. putin napravi dobar potez(sirija) i loš potez(ukraina).
Guest- Guest
opet grijesis, nemamo kozmopolizam nego imamo samo okrupnjavanje jedne azdaje koja se zove kapital i vlast, s druge strane imamo otpor ljudi koji vide odljudjivanje u toj cijeloj prici, inace zesci nacionalisti su za euniju recimo, ja sam protiv bilo kakove superdrzave jer ta ista sper drzava ce se na kraju urusit u krvi i i nazadovanje, o slobodama covjeka osim probranih da ne govorimo, medjutim imao bih otvorene granice, ja u svojoj drzavi uredjujem po svom ceifu a ti u svojoj po svom, ja postujem tvoja pravila kod tebe a ti moja kad dojdes kod mene, osloboditi kreativnost kod ljudi, ljudi kao ljudi nisu problem nego su problem vodje i vladari koji guraju ljude u sukob, jer jedan sukob izmedju jure i shtefa je goli kurac ali ako svaki digne svoje selo to je vec problemred wolf wrote:Ne...Želim ti reći da ovdje ne postoji sukob ljevice i desnice...To je prošlost...Danas imamo jednu drugu '' ili-ili '' situaciju...Kozmoplitizam --> ukidanje nacionalnih država, stvaranje '' zajednica građana '' ( Europska država, Svjetska država ) ili nacionalizam --> Svatko će se zatvorititi u vlastite granice, napraviti barikade i ako je to smisao života ovdje na Zemlji, pa neka bude...Leviathan2 wrote:ezek, zajebajesred wolf wrote:Ljevica i desnica danas nemaju isti smisao kao i u dvadesetom stoljeću...Danas je na djelu jedan drugi sukob...Sukob kozmopolita i nacionalista...
ti nazivas ove kozmopolitima, ove dzabalebare iz radnicke fronte, parazite iz kojekakovih lgbthznjrb udruga, oni podrzavaju sve i svasta samo da ostanu iznad povrsine u politickoj mocvari, pravi kozmopolit se ne bakce politikom i prizemnim radnjama, nacionalisti danas nisu nacionalisti kao nekad nit definitivno moraju biti desnica, ja znam hrpu zescih nacionalista koji su svojim razmisljanjima kako bi drustvo trebalo izgledat blizi anarhistima nego nekoj fasistoidnoj stranci
u glavnom mi rusofili imamo i svoju temu ovdje , novopridošle kolege dobro ste došli....da čujemo i vaša iskustva i nove spoznaje o američkom izdrkavanju po našem kontinentu i potrebi da srušimo euroatlantizam ;)
Vjerujem da vi kao obraćenici imate dodatni žar :)
2015-08-06
preko_vode_do_slobode wrote:ja milijun puta ponavljam da je Putin napravio dobar potez u Siriji i podržavam Iran, assada, i hezbollah.
eo trebao je amerima pustiti da mu uđu u trbuh i to preko državnog udara u Kijevu...:D bože lika
a s druge strane veseliš se svakom uspjehu vehabita protiv sirijske vojke...
blje nema svrhe, ostanimo na ignore :)= najbolje
2015-08-06
Nažalost, ti si se pogubio...Zarobljen si u jednom tranzitnom vremenu...Leviathan2 wrote:opet grijesis, nemamo kozmopolizam nego imamo samo okrupnjavanje jedne azdaje koja se zove kapital i vlast, s druge strane imamo otpor ljudi koji vide odljudjivanje u toj cijeloj prici, inace zesci nacionalisti su za euniju recimo, ja sam protiv bilo kakove superdrzave jer ta ista sper drzava ce se na kraju urusit u krvi i i nazadovanje, o slobodama covjeka osim probranih da ne govorimo, medjutim imao bih otvorene granice, ja u svojoj drzavi uredjujem po svom ceifu a ti u svojoj po svom, ja postujem tvoja pravila kod tebe a ti moja kad dojdes kod mene, osloboditi kreativnost kod ljudi, ljudi kao ljudi nisu problem nego su problem vodje i vladari koji guraju ljude u sukob, jer jedan sukob izmedju jure i shtefa je goli kurac ali ako svaki digne svoje selo to je vec problemred wolf wrote:Ne...Želim ti reći da ovdje ne postoji sukob ljevice i desnice...To je prošlost...Danas imamo jednu drugu '' ili-ili '' situaciju...Kozmoplitizam --> ukidanje nacionalnih država, stvaranje '' zajednica građana '' ( Europska država, Svjetska država ) ili nacionalizam --> Svatko će se zatvorititi u vlastite granice, napraviti barikade i ako je to smisao života ovdje na Zemlji, pa neka bude...Leviathan2 wrote:ezek, zajebajesred wolf wrote:Ljevica i desnica danas nemaju isti smisao kao i u dvadesetom stoljeću...Danas je na djelu jedan drugi sukob...Sukob kozmopolita i nacionalista...
red wolf-
2016-02-10
Upravi tako... nije napravljeno iz čista mira kao što su iz čista mira razorene neke države po B Istoku, nego kao reakcija na državni udar u susjednoj državi u kojoj pola stanovnika govori samo ruski...preko_vode_do_slobode wrote:
isto milijun puta ponavljam, putin je napravio agresiju na ukrainu,
ništa u svijetu nije crno bijelo, većina stvari su sive..
greska, putin nije napravio nista veliko u siriji nego je morao uci ukoliko je htjeo sacuvat saveznika, ukrajina, ameri su uzeli ukrajinu i jedini nacin da ukrajina ne udje u nato je stalna zona sukoba, to je vec bio iznudjen potez, janukovica nije mogao poduprijet jer je onaj dobivao tikove na svaki susanj i utekao ko zadnje govno iz ukrajine a ameri su imali agresivnije igrace i dobro pripremjene, znaci nije bio los potez nego iznudjen potez, da ameri nisu napravili revoluciju u ukrajini krim bi jos bio ukrajinski a novorusije nebi bilo, isto je bilo i sa gruzijom, sto se tice sirije, assad je bio u kurcu totalka jer su ga rusili turci saudi zhidi ameri i bilo je pitanje dana kad ce na podmornicu, znaci tu su uletjeli kako treba da pomognu saveznikupreko_vode_do_slobode wrote:ja milijun puta ponavljam da je Putin napravio dobar potez u Siriji i podržavam Iran, assada, i hezbollah.
jebiga kako bilo da bilo sada se ratuje sa tom državom.mutava baštarda wrote:Upravi tako... nije napravljeno iz čista mira kao što su iz čista mira razorene neke države po B Istoku, nego kao reakcija na državni udar u susjednoj državi u kojoj pola stanovnika govori samo ruski...preko_vode_do_slobode wrote:
isto milijun puta ponavljam, putin je napravio agresiju na ukrainu,
ništa u svijetu nije crno bijelo, većina stvari su sive..
Guest- Guest
Haha dobar.epikur37 wrote:u glavnom mi rusofili imamo i svoju temu ovdje , novopridošle kolege dobro ste došli....da čujemo i vaša iskustva i nove spoznaje o američkom izdrkavanju po našem kontinentu i potrebi da srušimo euroatlantizam ;)
Leviathan2 wrote:greska, putin nije napravio nista veliko u siriji nego je morao uci ukoliko je htjeo sacuvat saveznika, ukrajina, ameri su uzeli ukrajinu i jedini nacin da ukrajina ne udje u nato je stalna zona sukoba, to je vec bio iznudjen potez, janukovica nije mogao poduprijet jer je onaj dobivao tikove na svaki susanj i utekao ko zadnje govno iz ukrajine a ameri su imali agresivnije igrace i dobro pripremjene, znaci nije bio los potez nego iznudjen potez, da ameri nisu napravili revoluciju u ukrajini krim bi jos bio ukrajinski a novorusije nebi bilo, isto je bilo i sa gruzijom, sto se tice sirije, assad je bio u kurcu totalka jer su ga rusili turci saudi zhidi ameri i bilo je pitanje dana kad ce na podmornicu, znaci tu su uletjeli kako treba da pomognu saveznikupreko_vode_do_slobode wrote:ja milijun puta ponavljam da je Putin napravio dobar potez u Siriji i podržavam Iran, assada, i hezbollah.
u siriji je napravio dobar potez, mislim bilo je očekivano da će se ovako razviti situacija(unatoč tome kada sam rekao da će zračni napadi sačuvati assada ali mu neće dobiti rat, onda ste me svi popljuvali i da mrzim rusiju jer sam rekao da neće rat biti gotov u 3 dana )
što se tiče ukraine, eh koliko je to dobar potez za Putinu i Rusiju tek će se još vidjeti..
u ukraini čak i hrpa rusa se okrenila protiv putina.. sada kada je uzeo Krim + Donjeck i Luganjsk, Ukrainci u ostatku države(nekih 93% teritorija pod kontrolom Kijeva) čine preko 90% stanovništva
ako je prije prema Rusiji naginjalo 40-50% ukrainaca, sada je postotak puno niži.. mislim da pro-ruske stranke koje su prije znale osvojiti izbore sada ne osvajaju niti nekoliko mandata..
Guest- Guest
Malo su je Yehud i Medo militarizirali ali hajde..prilog tome,lijepa ruska Rujka..epikur37 wrote:u glavnom mi rusofili imamo i svoju temu ovdje , novopridošle kolege dobro ste došli....da čujemo i vaša iskustva i nove spoznaje o američkom izdrkavanju po našem kontinentu i potrebi da srušimo euroatlantizam ;)
Guest- Guest
ne, ti si se navukao na pajka i neke zakulisane igre dokonih masoncina , svijet kao takav je podlozan programiranju i upravljanju do odredjenog stupnja, onda slijedi reakcija i mjenjaju se igraci, kad se mjenjaju igraci mjenjaju se i smjerovi i pravila igre, lete glave, gori nebo gori zemlja,red wolf wrote:Nažalost, ti si se pogubio...Zarobljen si u jednom tranzitnom vremenu...Leviathan2 wrote:opet grijesis, nemamo kozmopolizam nego imamo samo okrupnjavanje jedne azdaje koja se zove kapital i vlast, s druge strane imamo otpor ljudi koji vide odljudjivanje u toj cijeloj prici, inace zesci nacionalisti su za euniju recimo, ja sam protiv bilo kakove superdrzave jer ta ista sper drzava ce se na kraju urusit u krvi i i nazadovanje, o slobodama covjeka osim probranih da ne govorimo, medjutim imao bih otvorene granice, ja u svojoj drzavi uredjujem po svom ceifu a ti u svojoj po svom, ja postujem tvoja pravila kod tebe a ti moja kad dojdes kod mene, osloboditi kreativnost kod ljudi, ljudi kao ljudi nisu problem nego su problem vodje i vladari koji guraju ljude u sukob, jer jedan sukob izmedju jure i shtefa je goli kurac ali ako svaki digne svoje selo to je vec problemred wolf wrote:Ne...Želim ti reći da ovdje ne postoji sukob ljevice i desnice...To je prošlost...Danas imamo jednu drugu '' ili-ili '' situaciju...Kozmoplitizam --> ukidanje nacionalnih država, stvaranje '' zajednica građana '' ( Europska država, Svjetska država ) ili nacionalizam --> Svatko će se zatvorititi u vlastite granice, napraviti barikade i ako je to smisao života ovdje na Zemlji, pa neka bude...Leviathan2 wrote:ezek, zajebajesred wolf wrote:Ljevica i desnica danas nemaju isti smisao kao i u dvadesetom stoljeću...Danas je na djelu jedan drugi sukob...Sukob kozmopolita i nacionalista...
a idrkavanje da ce neka superdrzava dici ljude u neku bolju buducnost, to mozda za one koji budu "odabrani", bolja buducnost ce poceti onda kad "odabrani" budu odbaceni napretkom svijesti kod ljudskijeh bica, do tad ezek shuti , poklopi se ushima i uci, uci da mozes rasirit um u 5 dimenzija, tek tad ces bit spreman za korak naprijed
Ni jedan proruski potez a posebice politiku ja ne vidjeh od njega, njegov ministar istjera vojsku na rusku granicu, pretpostavljam da hasanče isto sanja o ustaškoj legiji na staljingradu i slično.
Banac im je savjetnik i guraju ga za ambasadora, a znamo što Bančina misli o svemu....
Dodatno precjednica inzistira na jadran-baltiku što sam odmah prepoznao kao američku spačku a marc se zaletio da je to iskorak iz balkana i slično...
dajte molim vas, da me bolje čitate manje bi se saplitali....
i prestanite srat
@ kad je u pitanju naš Karamrle on se jadan pogubio, bit će žena nešto namiještala on papak poveo se za tim i to je to.
Ni jedan proruski potez a posebice politiku ja ne vidjeh od njega, njegov ministar istjera vojsku na rusku granicu, pretpostavljam da hasanče isto sanja o ustaškoj legiji na staljingradu i slično.
Banac im je savjetnik i guraju ga za ambasadora, a znamo što Bančina misli o svemu....
Dodatno precjednica inzistira na jadran-baltiku što sam odmah prepoznao kao američku spačku a marc se zaletio da je to iskorak iz balkana i slično...
dajte molim vas, da me bolje čitate manje bi se saplitali....
i prestanite srat
Last edited by epikur37 on 12/7/2016, 22:11; edited 1 time in total
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Haha dobar.epikur37 wrote:u glavnom mi rusofili imamo i svoju temu ovdje , novopridošle kolege dobro ste došli....da čujemo i vaša iskustva i nove spoznaje o američkom izdrkavanju po našem kontinentu i potrebi da srušimo euroatlantizam ;)
ma seru kvake...ono za rusiju a dosad je popljuvali sto puta i dalje navijaju protiv nje ....
zašto, e da bi na našoj suverenističkoj i kritičkoj strani skupili ruke za spas karamrleta i njegove lustracije...
Međutim, ne....
2015-08-06
hdz , a i citave hrvatske politicke strukture su od neovisnosti americke pudlice, to je amer zapiso, a rus nije ni imao nekog strateskog interesa tu ulazit, osim mozda nekih minornih ulaganja,, i to ona klika koja je ''opozcija'' Putinu.
jokerman wrote:hdz , a i citave hrvatske politicke strukture su od neovisnosti americke pudlice, to je amer zapiso, a rus nije ni imao nekog strateskog interesa tu ulazit, osim mozda nekih minornih ulaganja,, i to ona klika koja je ''opozcija'' Putinu.
Ma jasna stvar, nego ovdje ekipica se zaigrala u svom filmu, sve ispremetali pa se ni sami više ne snalaze :)
2015-08-06
Leviathan2 wrote:greska, putin nije napravio nista veliko u siriji nego je morao uci ukoliko je htjeo sacuvat saveznika, ukrajina, ameri su uzeli ukrajinu i jedini nacin da ukrajina ne udje u nato je stalna zona sukoba, to je vec bio iznudjen potez, janukovica nije mogao poduprijet jer je onaj dobivao tikove na svaki susanj i utekao ko zadnje govno iz ukrajine a ameri su imali agresivnije igrace i dobro pripremjene, znaci nije bio los potez nego iznudjen potez, da ameri nisu napravili revoluciju u ukrajini krim bi jos bio ukrajinski a novorusije nebi bilo, isto je bilo i sa gruzijom, sto se tice sirije, assad je bio u kurcu totalka jer su ga rusili turci saudi zhidi ameri i bilo je pitanje dana kad ce na podmornicu, znaci tu su uletjeli kako treba da pomognu saveznikupreko_vode_do_slobode wrote:ja milijun puta ponavljam da je Putin napravio dobar potez u Siriji i podržavam Iran, assada, i hezbollah.
U Siriji je napravio on ekstra posao.....a uvjeren sam da nema na citavom ovom jebenom forumu osobe koja vise prezire Ruse od mene. Da nije usao kad je usao Asad bi vrisnuo i tamo bi danas bio jos veci nered. Ovako je barem gamad na okupu,podrzavanjem Assadovih manijaka koji nisu prijetnja pak nikome van same Sirije. Se eliminira velik broj manijaka koji bi sutra bili prijetnja Europi,Rusiji,Izraelu,Turskoj nebitno.... to je bio vrhunski potez. Cak bi ga nazvao plemenitim da se radi o bilo kome drugome osim o Rusima.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HAHAHAH, UBILO još jednog Ruskog(pro-Ruskog) vođu pobune.. hahahah
» Kapitalizam bez kapitala
» Od Šiptara sam ovo očekivao, ali ne od Crnogoraca
» DA LI ITKO MOŽE OVO OBJASNITI?!!
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala
» Kapitalizam bez kapitala
» Od Šiptara sam ovo očekivao, ali ne od Crnogoraca
» DA LI ITKO MOŽE OVO OBJASNITI?!!
» Dug rafinerije u Brodu duplo veći od kapitala