Gorbačov: "NATO se sprema za napad na Rusiju"
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Gorbačov: "NATO se sprema za napad na Rusiju"
Jel može još slikica s prijetnjama od ruskog atomskog napada?Yehudi wrote:
Ti i sl očito nemate dicu koja bi tribala glumiti topovsko meso.....opet
Samo ovi puta bi EU ostala pustopoljina, jednako kao i pola -usa-
Nejasno je zašto zagovarate takvu kataklizmu.
Last edited by Ero on 13/7/2016, 12:51; edited 1 time in total
Čekaju samo epija da se potpiše na par njukova i oma krećeprckov wrote:jel počelo
Guest- Guest
I ja se to pitam. Ovo sa NATO savezom je nešto kao i ono kad SAD-e na početku svake godine propada, pa nikako da propadne.prckov wrote:jel počelo
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
tre911 wrote:Ne mogu vjerovati da si toliko zaluđen da ne vidiš gdje bi to sve odveloepikur37 wrote:Rujama je najbolje da roknu direkt ameriku, ne isplati se gubit vrijeme na glupe poljake ilu jos gluplje ukre.
Bez problema bih to potpisao.
Kaj trebaju, pustiti da im se ovi uvale u trbuh, nahuškaju istočnoeuropske debile i iz daljine vode rat na ruskom teritoriju.
Taman posla, njuk u glavu sred bijele kuće.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Na dobrom su putu da se uruše iznutra... svaka sila za vrimena...gargamel0101 wrote:I ja se to pitam. Ovo sa NATO savezom je nešto kao i ono kad SAD-e na početku svake godine propada, pa nikako da propadne.prckov wrote:jel počelo
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
marcellus wrote:HarleyQ wrote:asilovski wrote:Kako ne pa ovo se huška jako dugo, vidi se u svim zapadnim medijima, naravno ne klasični sukob već neko hibridno sranje i to isključivo ako Hillary dođe na vlast i preko Evrope ne izravnoepikur37 wrote:Kako god, ne vjerujem u to ali da su jameri agresivni i provociraju to da. Ako pukne , nadam se da će ih Moskva spaliti a ovi istočnoeuropski idiotima dati dobru lekciju.
E sad da je karamarko ostao na vlasti kao ruski igrač on bi povukao hrvatsku vojsku i ukinuo sankcije rusiji te pozvao na zatiopljenje odnosa...reklka bi iluzija uehhehehlooool :D
marcelus je postao rusofil
i njega tržište regulira
crvenkasti-
2014-04-17
Putin Fires Military Commanders Who Refuse To Fight West In Upcoming War
Posted on July 12, 2016 by Sean Adl-Tabatabai in News, World // 0 Comments
Russian President Vladimir Putin has fired every single commander in Russia’s Baltic fleet who have refused to fight the West in an upcoming war.
Putin fired 50 officers of the fleet alongside Vice Admiral Viktor Kravchuk and his chief of staff Rear Admiral Sergei Popov in a shake-up designed to purge traitors in the Russian military.
Dailymail.co.uk reports:
Reports in Russia also suggested the purges followed an alleged cover-up of a submarine accident, flaws in recruitment and military construction projects.
It comes amid an undisclosed number of other senior officers of the fleets have been fired over serious flaws in combat training and their failure to take proper care of personnel.
The purges’ scope and publicity make them highly unusual for the Russian military, which usually removes senior officers in a more subtle way.
It is particularly unexpected as it follows Putin’s visit to the Baltic fleet last year in Kalingrad, during which he praised its performance.
However, there has been speculation the drastic measures were prompted after the US Navy ship the USS Donald Cook was ‘buzzed’ by Russian fighter bombers in April, which was meant to be part of a series of confrontations against Western ships in the Baltic.
But international affairs analyst Peter Coates told news.com.au: ‘But the Russian Baltic Fleet, however, refused to follow such dangerous orders – hence Putin’s retaliation against his own naval officers.
Meanwhile after news of the sackings were announced, the Moscow Times noted that ‘not since Stalin’s purges had so many officers been ousted at once.’
The Baltic fleet has become increasing significant to Russia recently with the break up of the Soviet Union and defection of states such as Latvia, Lithuania and Estonia.
The only remaining Russian enclave on the Baltic coast is Kaliningrad, the most militarized plot of land in Europe — and one of the catalysts for a planned build-up of forces by the Western military alliance on its eastern flank.
Though small — about the size of Connecticut — Kaliningrad loomed large for leaders at the NATO Warsaw summit
NATO military and civilian leaders fear that Russia is using Kaliningrad to create what is known as an anti-access/area denial bubble, using systems like surface-to-air missile batteries to deny NATO access to certain areas in its own territory in the event of a conflict.
‘There was no reason to be very concerned five years ago when you could count on more or less peaceful behavior of the Russian side,’ said Igor Sutyagin, a research fellow in Russian studies at the Royal United Services Institute in London.
‘Now it’s becoming more and more possible that these forces could be used, and this is reason for concern.’
Prior to the Second World War, Kaliningrad was Koenigsberg, a northern district of what was then East Prussia, home of the 18th-century philosopher Immanuel Kant, and a grain, dairy and meat supplier to the rest of Germany.
At the end of World War II the province fell to the Soviet Union; the 1.2 million Germans living there were expelled and the Baltic province was repopulated by Soviet citizens and became a garrison area and missile depot for the Red Army.
Posted on July 12, 2016 by Sean Adl-Tabatabai in News, World // 0 Comments
Russian President Vladimir Putin has fired every single commander in Russia’s Baltic fleet who have refused to fight the West in an upcoming war.
Putin fired 50 officers of the fleet alongside Vice Admiral Viktor Kravchuk and his chief of staff Rear Admiral Sergei Popov in a shake-up designed to purge traitors in the Russian military.
Dailymail.co.uk reports:
Reports in Russia also suggested the purges followed an alleged cover-up of a submarine accident, flaws in recruitment and military construction projects.
It comes amid an undisclosed number of other senior officers of the fleets have been fired over serious flaws in combat training and their failure to take proper care of personnel.
The purges’ scope and publicity make them highly unusual for the Russian military, which usually removes senior officers in a more subtle way.
It is particularly unexpected as it follows Putin’s visit to the Baltic fleet last year in Kalingrad, during which he praised its performance.
However, there has been speculation the drastic measures were prompted after the US Navy ship the USS Donald Cook was ‘buzzed’ by Russian fighter bombers in April, which was meant to be part of a series of confrontations against Western ships in the Baltic.
But international affairs analyst Peter Coates told news.com.au: ‘But the Russian Baltic Fleet, however, refused to follow such dangerous orders – hence Putin’s retaliation against his own naval officers.
Meanwhile after news of the sackings were announced, the Moscow Times noted that ‘not since Stalin’s purges had so many officers been ousted at once.’
The Baltic fleet has become increasing significant to Russia recently with the break up of the Soviet Union and defection of states such as Latvia, Lithuania and Estonia.
The only remaining Russian enclave on the Baltic coast is Kaliningrad, the most militarized plot of land in Europe — and one of the catalysts for a planned build-up of forces by the Western military alliance on its eastern flank.
Though small — about the size of Connecticut — Kaliningrad loomed large for leaders at the NATO Warsaw summit
NATO military and civilian leaders fear that Russia is using Kaliningrad to create what is known as an anti-access/area denial bubble, using systems like surface-to-air missile batteries to deny NATO access to certain areas in its own territory in the event of a conflict.
‘There was no reason to be very concerned five years ago when you could count on more or less peaceful behavior of the Russian side,’ said Igor Sutyagin, a research fellow in Russian studies at the Royal United Services Institute in London.
‘Now it’s becoming more and more possible that these forces could be used, and this is reason for concern.’
Prior to the Second World War, Kaliningrad was Koenigsberg, a northern district of what was then East Prussia, home of the 18th-century philosopher Immanuel Kant, and a grain, dairy and meat supplier to the rest of Germany.
At the end of World War II the province fell to the Soviet Union; the 1.2 million Germans living there were expelled and the Baltic province was repopulated by Soviet citizens and became a garrison area and missile depot for the Red Army.
2014-04-14
Ma kakvi. To se par negroida buni, a ostali samo šute. I prošle godine su negroidi nešto izvodili, pa se ništa nije desilo. No biggie.mutava baštarda wrote:Na dobrom su putu da se uruše iznutra... svaka sila za vrimena...gargamel0101 wrote:I ja se to pitam. Ovo sa NATO savezom je nešto kao i ono kad SAD-e na početku svake godine propada, pa nikako da propadne.prckov wrote:jel počelo
http://www.zerohedge.com/news/2016-07-12/ordained-african-american-minister-asks-what-if-whites-strike-back
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
https://hr.rbth.com/politics/2016/07/10/opasnost-od-nuklearne-katastrofe-veca-nego-tijekom-hladnog-rata_610281
Guest- Guest
Ne bi bilo dobro preći jasno uspostavljenu NATO-vu crtu.Naebo je tko je pređe.
HarleyQ wrote:asilovski wrote:Kako ne pa ovo se huška jako dugo, vidi se u svim zapadnim medijima, naravno ne klasični sukob već neko hibridno sranje i to isključivo ako Hillary dođe na vlast i preko Evrope ne izravnoepikur37 wrote:Kako god, ne vjerujem u to ali da su jameri agresivni i provociraju to da. Ako pukne , nadam se da će ih Moskva spaliti a ovi istočnoeuropski idiotima dati dobru lekciju.
E sad da je karamarko ostao na vlasti kao ruski igrač on bi povukao hrvatsku vojsku i ukinuo sankcije rusiji te pozvao na zatiopljenje odnosa...reklka bi iluzija uehhehehlooool :D
neve jebem li ti svetog vasilija ja stavio ovu fotku na svoj zid sad imam takvu svađu rusofila i amerofila na fejsu da će mi se frendovi poklat
kiki help izmoderiraj mi zid baniraj to tamo :D
Lavrov: NATO da objasni odluke, komentari nisu ohrabrujući
sreda, 13.07.2016. u 15:01
Сергеј Лавров (Фото Ројтерс)
MOSKVA – Rusija želi da razume objašnjenje odluka NATO-a donetih na samitu 8. i 9. jula un Varšavi, jer javni komentari nisu ohrabrujući, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
„Pre svega želimo da shvatimo objašnjenje NATO-a o odlukama koje su donete na samitu u Varšavi. Ono što smo čuli u javnim komentarima, naravno, nije ohrabrujuće. Prevlađuje želja da se sačuva veštacki stvoren lik neprijatelja da bi se na toj osnovi zahtevalo jedinstvo redova i konsolidacija pozicije”, izjavio je ruski ministar na konferenciji za medije u Astani.
Rusija je spremna za saradnju sa Severnoatlantskim paktom u okviru osnivačkog akta Rusija-NATO, rekao je Lavrov.
Kako prenosi Sputnik, on je izrazio nadu da će se u Alijansi oslanjati na sporazume koji su sadržani u okviru osnivačkog akta.
„Mi smo spremni za to”, rekao je Lavrov novinarima u glavnom gradu Kazahstana.
On je istakao da „nije Rusija obustavila dogovor sa NATO-om i upravo zato pakt treba da preduzme sve korake za reanimaciju saradnje”.
„Što se tiče dugoročnog karaktera odnosa Rusije sa NATO-om, nismo mi raskinuli sporazum o saradnji u oblasti borbe protiv terorizma. Nismo mi zamrzavali saradnju za podršku avganistanskih snaga bezbednosti da bi se oni efikasnije borili protiv IS, nismo mi obustavili sve ostale oblike saradnje izmedu Rusije i Severnoatlantskog pakta”, naglasio je Lavrov, govoreći i o sastanku Saveta Rusija-NATO koji se danas održava u Briselu, prenosi Tanjug.
„Ako su oni zamrzli ovaj mehanizam, onda oni treba i da preduzimaju korake za reanimaciju ovog Saveta. Oni su tražili da se održi sastanak Saveta Rusija-NATO. Mi smo im izašli u susret”, zaključio je Lavrov.
sreda, 13.07.2016. u 15:01
Сергеј Лавров (Фото Ројтерс)
MOSKVA – Rusija želi da razume objašnjenje odluka NATO-a donetih na samitu 8. i 9. jula un Varšavi, jer javni komentari nisu ohrabrujući, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
„Pre svega želimo da shvatimo objašnjenje NATO-a o odlukama koje su donete na samitu u Varšavi. Ono što smo čuli u javnim komentarima, naravno, nije ohrabrujuće. Prevlađuje želja da se sačuva veštacki stvoren lik neprijatelja da bi se na toj osnovi zahtevalo jedinstvo redova i konsolidacija pozicije”, izjavio je ruski ministar na konferenciji za medije u Astani.
Rusija je spremna za saradnju sa Severnoatlantskim paktom u okviru osnivačkog akta Rusija-NATO, rekao je Lavrov.
Kako prenosi Sputnik, on je izrazio nadu da će se u Alijansi oslanjati na sporazume koji su sadržani u okviru osnivačkog akta.
„Mi smo spremni za to”, rekao je Lavrov novinarima u glavnom gradu Kazahstana.
On je istakao da „nije Rusija obustavila dogovor sa NATO-om i upravo zato pakt treba da preduzme sve korake za reanimaciju saradnje”.
„Što se tiče dugoročnog karaktera odnosa Rusije sa NATO-om, nismo mi raskinuli sporazum o saradnji u oblasti borbe protiv terorizma. Nismo mi zamrzavali saradnju za podršku avganistanskih snaga bezbednosti da bi se oni efikasnije borili protiv IS, nismo mi obustavili sve ostale oblike saradnje izmedu Rusije i Severnoatlantskog pakta”, naglasio je Lavrov, govoreći i o sastanku Saveta Rusija-NATO koji se danas održava u Briselu, prenosi Tanjug.
„Ako su oni zamrzli ovaj mehanizam, onda oni treba i da preduzimaju korake za reanimaciju ovog Saveta. Oni su tražili da se održi sastanak Saveta Rusija-NATO. Mi smo im izašli u susret”, zaključio je Lavrov.
Nisi, ali si okupirao Krim, podržavaš rat u Donbasu itd...Ništa NATO nije zaboravio.
Držite se crte i to je to.
Držite se crte i to je to.
ta tvoja zamišljena moćna i jasna 'crta' očito je još bliža od ove:
.. a i Rusi su fkt gadno naebali
U.S. issues formal protest to Russia over Baltic Sea incident
http://edition.cnn.com/2016/04/13/politics/russian-fighter-jet-us-destroyer/
.. a i Rusi su fkt gadno naebali
U.S. issues formal protest to Russia over Baltic Sea incident
http://edition.cnn.com/2016/04/13/politics/russian-fighter-jet-us-destroyer/
neva- Posts : 4367
2014-04-12
i frendovi su ti ludi ko i timarcellus wrote:neve jebem li ti svetog vasilija ja stavio ovu fotku na svoj zid sad imam takvu svađu rusofila i amerofila na fejsu da će mi se frendovi poklat
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Sad mi je puno jasnije što ti je oko dode i srba, ti jednostavno nisi normalanepikur37 wrote:tre911 wrote:Ne mogu vjerovati da si toliko zaluđen da ne vidiš gdje bi to sve odveloepikur37 wrote:Rujama je najbolje da roknu direkt ameriku, ne isplati se gubit vrijeme na glupe poljake ilu jos gluplje ukre.
Kaj trebaju, pustiti da im se ovi uvale u trbuh, nahuškaju istočnoeuropske debile i iz daljine vode rat na ruskom teritoriju.
Guest- Guest
tre911 wrote:Sad mi je puno jasnije što ti je oko dode i srba, ti jednostavno nisi normalanepikur37 wrote:tre911 wrote:Ne mogu vjerovati da si toliko zaluđen da ne vidiš gdje bi to sve odveloepikur37 wrote:Rujama je najbolje da roknu direkt ameriku, ne isplati se gubit vrijeme na glupe poljake ilu jos gluplje ukre.
Meni je isto jasno zašto ti mrziš ruse i volio bi da ih istočnoeuropska žgadija pod američkom palicom iz daljine napadne...
2015-08-06
HarleyQ wrote:i frendovi su ti ludi ko i timarcellus wrote:neve jebem li ti svetog vasilija ja stavio ovu fotku na svoj zid sad imam takvu svađu rusofila i amerofila na fejsu da će mi se frendovi poklat
ne fakat imam WW3 na svom fejsu
ono jedni bi slali trupe na staljingrad drugi su ono nuke washington dc
marcellus wrote:ono jedni bi slali trupe na staljingrad drugi su ono nuke washington dc
pošteno :D
2015-08-06
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» NATO generali najavljuju napad na Rusiju u slučaju hakerskog napada na državu članicu
» Amerika u Srbiji sprema medijski desant na Rusiju!
» američki neoconsi za napad na rusiju
» Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad
» Jerusalem Post: Sprema se masivni taktički napad na Iran
» Amerika u Srbiji sprema medijski desant na Rusiju!
» američki neoconsi za napad na rusiju
» Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad
» Jerusalem Post: Sprema se masivni taktički napad na Iran
Page 5 of 8