Gorbačov: "NATO se sprema za napad na Rusiju"
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Gorbačov: "NATO se sprema za napad na Rusiju"
inače ovdje me je odmah napalo što smatram da je nemoguće da NATo našteti Rusiji jer sam rekao NATO nema snage za napad na rusiju(bez par godina pripreme što bi svi vidjeli).
sada vam i to nevalja..
inače nesvhaćam koji kurac se itko na zapadu uznemirava oko rusije, jer u rusiji se množe muslimani, evo ove gdoine 2milijuna ih u moskvi bilo, treba sačekati 30-40godina i muslimani će poraziti ruse, a onda umjesto njih imati ćeš Moskovski kalifat pa se sa njima ratuj.
Berlinski kalifat protiv Moskovskog kalifata
sada vam i to nevalja..
inače nesvhaćam koji kurac se itko na zapadu uznemirava oko rusije, jer u rusiji se množe muslimani, evo ove gdoine 2milijuna ih u moskvi bilo, treba sačekati 30-40godina i muslimani će poraziti ruse, a onda umjesto njih imati ćeš Moskovski kalifat pa se sa njima ratuj.
Berlinski kalifat protiv Moskovskog kalifata
Guest- Guest
sa čime da NATo napadne Rusiju? ja vam to govorim a onda vam opet nevalja? kako bi vi sa trenutnim NATO snagama izveli napad na Rusiju? sa kojim oružjem?
par tisuća amera i britanaca ne vrijedi kurca na istoku europe, to nestane u 48 sati.
jedino da Ukrainu uvučeš u rat, zajedno sa Poljskom Rumunjskom i cijeli NATO savezom, onda je to već rokačina, a onda prelazi nuklearno oružje i adio.
Ništa od svega toga, jedino za 50godina..
Islamski Kalifat Britanije napao Islamski Kalifat Francuske koji je sklopio savez sa Moskovstanom protiv Berlinstana
par tisuća amera i britanaca ne vrijedi kurca na istoku europe, to nestane u 48 sati.
jedino da Ukrainu uvučeš u rat, zajedno sa Poljskom Rumunjskom i cijeli NATO savezom, onda je to već rokačina, a onda prelazi nuklearno oružje i adio.
Islamski Kalifat Britanije napao Islamski Kalifat Francuske koji je sklopio savez sa Moskovstanom protiv Berlinstana
Guest- Guest
ima nato s cim napasti ruse, mislis da ameri nemaju skladista po njemackoj i europi puna, dosta samo naoruzat budale, medjutim ameri imaju raketa vise nego rusi, ovaj takozvani stit nije nista drugo do izgovor za postavljanje raketa prema rusiji da bi se u prvom udaru neutraliziralenjene nuklearne snage, rusi su toga itekako svjesni i zbog toga vecinu svojih nuklearnih snaga drze u mobilnom skladistenju, sto kojekakovi trgovacki brodovi, sto podmornice sto vlakovi sto one velike labudice, isto tako ameri su svjesni da ako napadnu rusiju slijedi nuklearni odgovor i tomu "strah" od sjevernokorejskih i iranskih raketa pa instaliraju raketni stit prema ruskoj granici,, zivo me zanima s cim bi iran pogodio poljsku il njemacku, il kim jun bi s prackom bacao rakete po eu, mislim halo, a sto se tice ukropa , oni su spremni za sudar s rusijom, medjutim racunaju da ih ruska braca nece sprzit, poljaci su nabrijani al isto tako mislim da rusi nebi imali zal za njima kao slovenskom bracom, rumunji nisu budale, u slucaju rokacine s rusijom rumuni bi isti dan izasli iz natoa i proglasili neutralnost, samo da spau guzicu, znaci ostaju samo poljaci hrvati i rumunji koji bi glumatali budale i isli na rusiju, ,preko_vode_do_slobode wrote:sa čime da NATo napadne Rusiju? ja vam to govorim a onda vam opet nevalja? kako bi vi sa trenutnim NATO snagama izveli napad na Rusiju? sa kojim oružjem?
neki put sa svecom komentiram letenje americkih herkulesa, nisam ih vidjao godinama vise od 2 naleta mjesecno a sad vidjam po 20 naleta dnevno, sto mislis da vozaju, tulipane iz holandije il konzerve sa cistim hrvatskim zrakom, de nemoj me
Pretjerano ,nerealno i subjektivo razmišljanje.Leviathan2 wrote:a joda, i za 50 godina nece biti muslimana ni za lijek u europi,
U Bihaću,Gradačcu,Kladuši ili Višegradu da ne bu bilo muslimana?
Imaš li čime potkrijepiti ovu teoriju?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
oni tamo mi ovamojastreb wrote:Pretjerano ,nerealno i subjektivo razmišljanje.Leviathan2 wrote:a joda, i za 50 godina nece biti muslimana ni za lijek u europi,
U Bihaću,Gradačcu,Kladuši ili Višegradu da ne bu bilo muslimana?
Imaš li čime potkrijepiti ovu teoriju?
utorak, 12. jul 2016, 17:25 -> 17:59
Izvor: Tanjug
Crnogorski premijer Milo Đukanović pozvao je Evropsku uniju da se ne bavi prednostima i manama proširenja već da primeni energičnu strategiju prema Rusiji, koja se zajedno sa protivnicima Unije i NATO "aktivno bori za uticaj na Zapadnom Balkanu".
Rusi imaju svoja "uporišta" čija je uloga da se protive NATO i EU ne samo u Crnoj Gori "već u svim zemljama regiona," rekao je Đukanović u intervjuu portalu EU Obzerver, tokom nedavnog samita u Varšavi.
Milo Đukanović (arhivska fotografija)
"Ta manjina ima veoma česte kontakte sa Moskvom. Jasno je da Rusija podržava i obezbeđuje logistiku izvesnim političkim strankama, nevladinim organizacijama i medijima koji pokušavaju da osujete put Crne Gore u evroatlantske integracije", dodao je crnogorski premijer.
Prema njegovoj proceni, 30 odsto ljudi u regionu se protivi zapadnim integracijama. "Ljudi sa najnižim primanjima u regionu u kome je prosečni bruto nacionalni dohodak po stanovniku samo 6.000 evra, ne vide dugoročnu dobrobit od proevropskih ekonomskih reformi i plaše se "novine" političkih vrednosti EU, ističe crnogorski premijer.
Đukanović takođe tvrdi da ovi ljudi "još neguju izvesnu emotivnu vezanost za Rusiju iz prošlosti."
"Oni žele da Crna Gora bude zaglavljena u raljama retrogradne prošlosti. Plaše se svega što je novo jer nemaju dovoljno samopouzdanja da se prilagode promenama," rekao je crnogorski premijer, ocenivši da ih to "čini lakim plenom za rusku propagandu".
Đukanović zato EU poziva da prestane da se bavi prednostima i manama proširenja i da primeni energičniju strategiju prema Rusiji.
"Gde god nema EU ili NATO druge snage će popuniti prostor," smatra Đukanović aludirajući ne samo na Rusiju već i na radikalni islam, prenosi EU Obzerver.
Po njegovom mišljenju, EU treba da pomogne da se ljudi brže izbave iz siromaštva i da jasnije pokaže diplomatsku podršku saveznicima na Balkanu, a Berlinski proces, odnosno nemačku inicijativu za redovne samite EU i balkanskih lidera, vidi kao deo ispravne "terapije" za boljke regiona.
utorak, 12. jul 2016, 17:25 -> 17:59
Izvor: Tanjug
Crnogorski premijer Milo Đukanović pozvao je Evropsku uniju da se ne bavi prednostima i manama proširenja već da primeni energičnu strategiju prema Rusiji, koja se zajedno sa protivnicima Unije i NATO "aktivno bori za uticaj na Zapadnom Balkanu".
Rusi imaju svoja "uporišta" čija je uloga da se protive NATO i EU ne samo u Crnoj Gori "već u svim zemljama regiona," rekao je Đukanović u intervjuu portalu EU Obzerver, tokom nedavnog samita u Varšavi.
Milo Đukanović (arhivska fotografija)
"Ta manjina ima veoma česte kontakte sa Moskvom. Jasno je da Rusija podržava i obezbeđuje logistiku izvesnim političkim strankama, nevladinim organizacijama i medijima koji pokušavaju da osujete put Crne Gore u evroatlantske integracije", dodao je crnogorski premijer.
Prema njegovoj proceni, 30 odsto ljudi u regionu se protivi zapadnim integracijama. "Ljudi sa najnižim primanjima u regionu u kome je prosečni bruto nacionalni dohodak po stanovniku samo 6.000 evra, ne vide dugoročnu dobrobit od proevropskih ekonomskih reformi i plaše se "novine" političkih vrednosti EU, ističe crnogorski premijer.
Đukanović takođe tvrdi da ovi ljudi "još neguju izvesnu emotivnu vezanost za Rusiju iz prošlosti."
"Oni žele da Crna Gora bude zaglavljena u raljama retrogradne prošlosti. Plaše se svega što je novo jer nemaju dovoljno samopouzdanja da se prilagode promenama," rekao je crnogorski premijer, ocenivši da ih to "čini lakim plenom za rusku propagandu".
Đukanović zato EU poziva da prestane da se bavi prednostima i manama proširenja i da primeni energičniju strategiju prema Rusiji.
"Gde god nema EU ili NATO druge snage će popuniti prostor," smatra Đukanović aludirajući ne samo na Rusiju već i na radikalni islam, prenosi EU Obzerver.
Po njegovom mišljenju, EU treba da pomogne da se ljudi brže izbave iz siromaštva i da jasnije pokaže diplomatsku podršku saveznicima na Balkanu, a Berlinski proces, odnosno nemačku inicijativu za redovne samite EU i balkanskih lidera, vidi kao deo ispravne "terapije" za boljke regiona.
Đukanović? Našljednik Savića Markovića-Štedimlije i Sekule Drljevića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Leviathan2 wrote:ima nato s cim napasti ruse, mislis da ameri nemaju skladista po njemackoj i europi puna, dosta samo naoruzat budale, medjutim ameri imaju raketa vise nego rusi, ovaj takozvani stit nije nista drugo do izgovor za postavljanje raketa prema rusiji da bi se u prvom udaru neutraliziralenjene nuklearne snage, rusi su toga itekako svjesni i zbog toga vecinu svojih nuklearnih snaga drze u mobilnom skladistenju, sto kojekakovi trgovacki brodovi, sto podmornice sto vlakovi sto one velike labudice, isto tako ameri su svjesni da ako napadnu rusiju slijedi nuklearni odgovor i tomu "strah" od sjevernokorejskih i iranskih raketa pa instaliraju raketni stit prema ruskoj granici,, zivo me zanima s cim bi iran pogodio poljsku il njemacku, il kim jun bi s prackom bacao rakete po eu, mislim halo, a sto se tice ukropa , oni su spremni za sudar s rusijom, medjutim racunaju da ih ruska braca nece sprzit, poljaci su nabrijani al isto tako mislim da rusi nebi imali zal za njima kao slovenskom bracom, rumunji nisu budale, u slucaju rokacine s rusijom rumuni bi isti dan izasli iz natoa i proglasili neutralnost, samo da spau guzicu, znaci ostaju samo poljaci hrvati i rumunji koji bi glumatali budale i isli na rusiju, ,preko_vode_do_slobode wrote:sa čime da NATo napadne Rusiju? ja vam to govorim a onda vam opet nevalja? kako bi vi sa trenutnim NATO snagama izveli napad na Rusiju? sa kojim oružjem?
neki put sa svecom komentiram letenje americkih herkulesa, nisam ih vidjao godinama vise od 2 naleta mjesecno a sad vidjam po 20 naleta dnevno, sto mislis da vozaju, tulipane iz holandije il konzerve sa cistim hrvatskim zrakom, de nemoj me
tko će upravljati tim oružjem. današnji vojnik se trenira pola godine za upravljati običnim tenkvom, a za kompleksnija oružja samo brutalna seelekcija ide.
NATO uz granicu sa Rusijom jednostavno nema niti približno dovoljno niti vojnika niti oružja da bi izveo neki napad na Rusiju. Satralo bi ih samo tako. To su uglavnom obrambene snage koje bi eventualno trebali kupovati vrijeme itd..
da bi se napala Rusija , trebalo bi se naoružavati godinama unaprijed. pa i sam Putin je svoju vojsku modernizira intezivno 10ak godina(i još nije gotov), tako i NATO da bi napao Rusiju trebalo bi nekoliko godina priprema..
Guest- Guest
Prodao skoro cijelo crnogorsko primorje Rusima, i on sad upozorava...ajde :)
Guest- Guest
dobio faks od USA ambasadora, što točno da izjavi i to je kraj..Arthas wrote:Prodao skoro cijelo crnogorsko primorje Rusima, i on sad upozorava...ajde :)
nakon toga ide na večeru sa nekim ruskim oligarhom koji će ga podmazati da mu proda neki hotel
Guest- Guest
Ima li netko odgovor na pitanje --> Zašto bi netko napao Rusiju?
red wolf-
2016-02-10
lako je naći razlog zašto napasti nekoga, pitanje je sa čime napasti rusijured wolf wrote:Ima li netko odgovor na pitanje --> Zašto bi netko napao Rusiju?
Guest- Guest
Daj mi razlog zašto bi NATO napao Rusiju?...preko_vode_do_slobode wrote:lako je naći razlog zašto napasti nekoga, pitanje je sa čime napasti rusijured wolf wrote:Ima li netko odgovor na pitanje --> Zašto bi netko napao Rusiju?
red wolf-
2016-02-10
Jedina koja ima opipljive razloge je Kina. Realno.red wolf wrote:Ima li netko odgovor na pitanje --> Zašto bi netko napao Rusiju?
Pa dobro, razumijem, ali ću se ovdje suzdržati od dubljeg analiziranja toga...Ipak je ovdje naglasak da će NATO napasti Rusiju...Mene zanima zašto?...Ero wrote:Jedina koja ima opipljive razloge je Kina. Realno.red wolf wrote:Ima li netko odgovor na pitanje --> Zašto bi netko napao Rusiju?
red wolf-
2016-02-10
nece, rusi se laganica izvlace iz vrne gore vec godinama, jedan moj suplemenik je dole direktor ruskog hotela i kaze da su rusi prodali vise od polovice hotela,preko_vode_do_slobode wrote:dobio faks od USA ambasadora, što točno da izjavi i to je kraj..Arthas wrote:Prodao skoro cijelo crnogorsko primorje Rusima, i on sad upozorava...ajde :)
nakon toga ide na večeru sa nekim ruskim oligarhom koji će ga podmazati da mu proda neki hotel
veli da ih doslovno tjeraju iz crne gore, policija, porezna, kojekakove inspekcije, sanitarna mu je svaki tjedan u hotelu i takve sheme, ocito je djukanovicu stislo da ga ameri ne ostave na suhom jer za njim jos uvijek postoji interpolova tjeralica isto kao i za tacijem, al dok slusaju dotle to miruje
zasto ju je napoleon napao, il hicored wolf wrote:Pa dobro, razumijem, ali ću se ovdje suzdržati od dubljeg analiziranja toga...Ipak je ovdje naglasak da će NATO napasti Rusiju...Mene zanima zašto?...Ero wrote:Jedina koja ima opipljive razloge je Kina. Realno.red wolf wrote:Ima li netko odgovor na pitanje --> Zašto bi netko napao Rusiju?
Nebitno za ovu temu...Leviathan2 wrote:zasto ju je napoleon napao, il hicored wolf wrote:Pa dobro, razumijem, ali ću se ovdje suzdržati od dubljeg analiziranja toga...Ipak je ovdje naglasak da će NATO napasti Rusiju...Mene zanima zašto?...Ero wrote:Jedina koja ima opipljive razloge je Kina. Realno.red wolf wrote:Ima li netko odgovor na pitanje --> Zašto bi netko napao Rusiju?
red wolf-
2016-02-10
mora napasti jer ako se ne nastavi siriti onda ce se urusiti sam od sebe
2014-04-14
Pa već je napadnuta, Kijev, Damask, Tripoli, današnja paradigma rata je nešto sasvim drugačije nego prije 50 ili 100 godina to nema veze, iako i tada neke stvari nisu oku vidljivered wolf wrote:Daj mi razlog zašto bi NATO napao Rusiju?...preko_vode_do_slobode wrote:lako je naći razlog zašto napasti nekoga, pitanje je sa čime napasti rusijured wolf wrote:Ima li netko odgovor na pitanje --> Zašto bi netko napao Rusiju?
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» NATO generali najavljuju napad na Rusiju u slučaju hakerskog napada na državu članicu
» Amerika u Srbiji sprema medijski desant na Rusiju!
» američki neoconsi za napad na rusiju
» Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad
» Jerusalem Post: Sprema se masivni taktički napad na Iran
» Amerika u Srbiji sprema medijski desant na Rusiju!
» američki neoconsi za napad na rusiju
» Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad
» Jerusalem Post: Sprema se masivni taktički napad na Iran
Page 3 of 8