Gorbačov: "NATO se sprema za napad na Rusiju"
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Gorbačov: "NATO se sprema za napad na Rusiju"
Eva wrote:marcellus wrote:HarleyQ wrote:nadam se da nema mrtvih i ranjenihmarcellus wrote:"kako je počeo treći svjetski rat na mom fejsbuku"
btw, tko zasad pobjeđuje?
atila rastura
Pa kaj si napisal?
Marcelus sad voli Ruse, a Amerikanci ne valjaju.
Konsternacija, jebote!
crvenkasti- Posts : 29698
2014-04-17
Pa niš čudno, kaj ni Marčelo najpoznatiji forumski i ini kameleon. Tak da ne znam koga to iznenađuje, osim tebe glupana.
Guest- Guest
Mene zanima kaj je napisal da se oni svadiju.
Guest- Guest
Izgubio sam oslonac i putokaz. Kamo ću sad?
Tko sam?
Tko sam?
crvenkasti-
2014-04-17
ne znam što je napisao, ali kaže da je prenio ovu sliku dolje koju sam stavila prije na temi.. and then all hell break loseEva wrote:Pa kaj napisal, daj mi ti Neve prepričaj, kad on čmrlji!
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Haha, thx Neve. Pa da, slika govori sve. Ali me čudi makljaži. Sad su mu neki frendovi Hlebinci zamjerili, kao Crveni npr., a kao da ga ne znaju. Marčelo uvijek uskače u vlak koji brže vozi.
Guest- Guest
Eva wrote:Haha, thx Neve. Pa da, slika govori sve. Ali me čudi makljaži. Sad su mu neki frendovi Hlebinci zamjerili, kao Crveni npr., a kao da ga ne znaju. Marčelo uvijek uskače u vlak koji brže vozi.
2014-04-12
HarleyQ wrote:znači prorusko-antisoroševsko-anticionistička struja vodi, Hun će amerofile sam pregazitimarcellus wrote:HarleyQ wrote:nadam se da nema mrtvih i ranjenihmarcellus wrote:"kako je počeo treći svjetski rat na mom fejsbuku"
atila rastura
ko staljin poljsku 39.
Eva wrote:marcellus wrote:HarleyQ wrote:nadam se da nema mrtvih i ranjenihmarcellus wrote:"kako je počeo treći svjetski rat na mom fejsbuku"
atila rastura
Pa kaj si napisal?
baš niš samo sam sliku zakeljil
a zna se da slika govori tisuću riječi, bio si neoprezanmarcellus wrote:baš niš samo sam sliku zakeljil
sad ćeš morati organizirati pomirbeni roštilj za svoju nabrijanu fejsbuk ekipu
Marc ->
2014-04-12
HarleyQ wrote:a zna se da slika govori tisuću riječi, bio si neoprezanmarcellus wrote:baš niš samo sam sliku zakeljil
sad ćeš morati organizirati pomirbeni roštilj za svoju nabrijanu fejsbuk ekipu
Marc ->
za svih tisuću i kusur? Ili samo za onih stotinjak koji su se uključili u fejsbučni WW3?
Znači, marcelus zapravo nije odvratan, čim ima više od tisuću prijatelja.
Mi imamo pogrešan dojam.
Mi imamo pogrešan dojam.
crvenkasti-
2014-04-17
10+HarleyQ wrote:ne znam što je napisao, ali kaže da je prenio ovu sliku dolje koju sam stavila prije na temi.. and then all hell break loseEva wrote:Pa kaj napisal, daj mi ti Neve prepričaj, kad on čmrlji!
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Znači, marcelus zapravo nije odvratan, čim ima više od tisuću prijatelja.
Mi imamo pogrešan dojam.
Ne, nego je HR puna budala.
Guest- Guest
Ja bih volio biti marcelusov prijatelj. Kako se to postaje?
crvenkasti-
2014-04-17
ma samo za one najagresivnije i najgore.. pacificiraj ih s piletinom, ribom, nemoj crveno meso, od toga će biti još gorimarcellus wrote:za svih tisuću i kusur? Ili samo za onih stotinjak koji su se uključili u fejsbučni WW3?
vidiš kakav je asila, to mu je 100% od previše crvenog mesa :P
2014-04-12
Eva wrote:Pa niš čudno, kaj ni Marčelo najpoznatiji forumski i ini kameleon. Tak da ne znam koga to iznenađuje, osim tebe glupana.
zakaj kameleon? ja uvijek gledam naše interese. Ako su nam interesi kompatibilni u nekom pitanju s amerima, ok. Ako su kompatibilni s rusima, pametan političar u tom slučaju ide s rusima. U politici ne postoje prijatelji, samo saveznici. A saveznike definira interes. Ameri imaju svoj interes u ovom dijelu svijeta, koji je legitiman, mi imamo isto tako svoje legitimne interese koji nisu isti kao američki, pače su trenutno suprotni.
marcellus wrote:Eva wrote:Pa niš čudno, kaj ni Marčelo najpoznatiji forumski i ini kameleon. Tak da ne znam koga to iznenađuje, osim tebe glupana.
zakaj kameleon? ja uvijek gledam naše interese. Ako su nam interesi kompatibilni u nekom pitanju s amerima, ok. Ako su kompatibilni s rusima, pametan političar u tom slučaju ide s rusima. U politici ne postoje prijatelji, samo saveznici. A saveznike definira interes. Ameri imaju svoj interes u ovom dijelu svijeta, koji je legitiman, mi imamo isto tako svoje legitimne interese koji nisu isti kao američki, pače su trenutno suprotni.
Pa ti reinkarnirani Joža Broz. Tak je i on mutil.
Guest- Guest
marcellus wrote:Eva wrote:Pa niš čudno, kaj ni Marčelo najpoznatiji forumski i ini kameleon. Tak da ne znam koga to iznenađuje, osim tebe glupana.
Znači, ako su nam interewsi kompatibilni sa srbima, idemo opet u Jugoslaviju? Je li, smrade četnički?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:Eva wrote:Pa niš čudno, kaj ni Marčelo najpoznatiji forumski i ini kameleon. Tak da ne znam koga to iznenađuje, osim tebe glupana.
Znači, ako su nam interewsi kompatibilni sa srbima, idemo opet u Jugoslaviju? Je li, smrade četnički?
trenutno naši interesi jesu kompatibilni s vašima, a to je da vi ne idete u nato i EU, a mi ne idemu o region.
Similar topics
» NATO generali najavljuju napad na Rusiju u slučaju hakerskog napada na državu članicu
» Amerika u Srbiji sprema medijski desant na Rusiju!
» američki neoconsi za napad na rusiju
» Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad
» Jerusalem Post: Sprema se masivni taktički napad na Iran
» Amerika u Srbiji sprema medijski desant na Rusiju!
» američki neoconsi za napad na rusiju
» Hrvatska vojska sprema se na Rusko/Srpski napad
» Jerusalem Post: Sprema se masivni taktički napad na Iran
Page 7 of 8