Novi čovjek Vlado Šeks
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Novi čovjek Vlado Šeks
Kićo Slabinac. Ma bile su to samo mačkare. Ukrasni fikusi. Pravu riječ vodili su stari i oprobani kadrovi. Političari sa znanjem i po profesiji.Yehudi wrote:jastreb wrote:Šeks bi se mogao pokazati kao Ćiro Blažević HDZ-a.red wolf wrote:Jedno je sigurno, na izvanrednim izborima voditi će se žestoka bitka između HDZ-a i MOST-a...Pucaju na isto biračko tijelo. Što se Šeksa tiče, on je dokazao da su mnogi došli u HDZ, pa i prošli, ali on ostaje uvijek tu.
Uostalom jedino su ti stari kadrovi kadri učiniti nešto.
Ovi mladi valovi previše naginju prema pravaštvu,klerikalizmu i SAD.
Stanje u HDZ-u mogu popraviti samo stari kadrovi poput Šeksa,a sad bi itekako dobro došla i gospođa Kosor.
Ma kakav Ćiro peder prosviro.....to je klaun obični
Zamisli kakve su tupane iz adezeja gurali u Sabor ,
onog pjevača iz Slavonije ( kakoseono zove, pa ćiru pa terezu pa Filipovića i sl....a komedije i sabora
I tada je HDZ dobivao. Ono što su u hrvatskom nogometu bili Vatreni iz 1998. to su u političkom prvenstvu Hrvatske (mislim po rezultatima na izborima) bili HDZ-ovci sa onom generacijom (Tuđman,Šarinić,Valentić, Mesić,Manolić,Boljkovac,Degoricija,Gaži,Špegelj,barba Luka...)
Sličnost sa Vatrenima je i u tome što ti Vatreni nisu proizvod Hrvatske već su stasali za vrijeme Juge,kao i ovi iz HDZ-a.
E,onda kad je Tuđman umro našli se pametnjakovići filozofirati i knaditi o nekakvoj lustraciji,na koju se kod Tuđmana nije smjelo ni pomišljati.
I ta politika ih je i dovela do ovoga danas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Yehudi wrote:Arthas wrote:
To može objasniti jedino onaj koji pije Pelin od Maraske ( a ne Dalmacija vina )
To je
Al' ako Šeks ne zna, 'ko će znati
2014-04-15
abraham wrote:Daklem , to je to. Jedino se ne slazemo oko Karamarka a vrijeme ce pokazati tko je bio u pravu. Dosadasnji rad mu je za pobljuvati se. Bilo kako bilo Most je cijelu stvar vratio najmanje desetak godina natrag. Tesko objasniti ali vidjeti cete rezultate.marcellus wrote:uostalom, mi ćemo propadati dok god se lustracija ne provede tko god bio na vlasti, tko ne razumije da nema ekonomskog napretka dok se to sve ne razjebe, sve te mafijaške strukture, taj ne kuži kurca o politici.
jebiga svako drugi bi na karamarkovom mjestu jednako prošao. Red difamacije, red zabijanja noževa u leđa unutar HDZ-a, red špijunskih igrica.
uglavnom evo napisao sam pred koji dan da je plenković reko vratit intelektualce u HDZ, predvidio sam da će to bit Kosorica i Prgomet, a izletit će onaj neuki tupan polupismeni hasanebgović
krenulo, jaca se vraća
ovaj put nema jaco guzico se ljevice, nego dobrodošla princezo naša
krenulo, jaca se vraća
ovaj put nema jaco guzico se ljevice, nego dobrodošla princezo naša
red wolf wrote:Jedno je sigurno, na izvanrednim izborima voditi će se žestoka bitka između HDZ-a i MOST-a...
da, bitka za sve skupa 20% birača koji će glasat za jedne ili za druge...
abraham wrote:Daklem , to je to. Jedino se ne slazemo oko Karamarka a vrijeme ce pokazati tko je bio u pravu. Dosadasnji rad mu je za pobljuvati se. Bilo kako bilo Most je cijelu stvar vratio najmanje desetak godina natrag. Tesko objasniti ali vidjeti cete rezultate.marcellus wrote:uostalom, mi ćemo propadati dok god se lustracija ne provede tko god bio na vlasti, tko ne razumije da nema ekonomskog napretka dok se to sve ne razjebe, sve te mafijaške strukture, taj ne kuži kurca o politici.
bilo kako bilo, HDZ ništa bolje od njega nije imao nit će skoro imat a ove druge lustracija ionako ne jebe niti u drugim stranakama ima ikog tko bi je podržao. Osim jelda pravaša, koji su ono stranke od 0.03%
svaka aluzija na šeksa je namjerna
uglavnom hrvatska desnica je paranoična do razine opasnog kretenizma, pa me ne čudi da su popušili foru o karamarku udbašu plasiranu iz udbaških krugova. Njima samo kažeš "ovaj ti je udbaš" i oni zagrizu ko somovi. Što pravi udbaši jasno obilno koriste.
Ali abe, od tebe me to malo čudi
Ali abe, od tebe me to malo čudi
Mislim da je ipak riječ o malo većem postotku...marcellus wrote:red wolf wrote:Jedno je sigurno, na izvanrednim izborima voditi će se žestoka bitka između HDZ-a i MOST-a...
da, bitka za sve skupa 20% birača koji će glasat za jedne ili za druge...
red wolf-
2016-02-10
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
@hornblower
Stari đubar ima kondiciju. Broj popijenih hektolitara je zasigurno impresivan.
Guest- Guest
stari đubar je i dalje krojač hrvatske
on, manolić, mesić... ma ne, ne treba lustracija. Ne treba. To nije primarno.
on, manolić, mesić... ma ne, ne treba lustracija. Ne treba. To nije primarno.
Level: master, 33rd degree.kofein wrote:@hornblower
Guest- Guest
Šeks je asilin mentor, na više razina
2014-04-15
Al' Marca je ovo pogodilo do te mjere da piše monologe kao longi...samo nemoj po emancipirinanim udbašima druže, agentura te prati
2014-04-15
Politicki, a profesionalni Kruno Olujic:)n_razbojnik wrote:Šeks je asilin mentor, na više razina
dijagram-
2015-08-09
uriel wrote:marcellus wrote: karamarku
leave him, he's dead
zato je šeks živ majkulimujebem lopovsku
n_razbojnik wrote:Al' Marca je ovo pogodilo do te mjere da piše monologe kao longi...samo nemoj po emancipirinanim udbašima druže, agentura te prati
lako za karamarka, problem je što smo ostali bez oporbe, i završili smo ko i svaka banana država s pučem nakon izbora. To je ono što boli, ukrajina, sirija, freedom fighteri dobro ovdje smo imali most i medije i nitko nije ubijen, samo ne znam je li to bolje ili još jadnije
Ovdje nitko nije spreman ni poginuti za ideale više, dotle je došlo...a kažu bure baruta...marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Al' Marca je ovo pogodilo do te mjere da piše monologe kao longi...samo nemoj po emancipirinanim udbašima druže, agentura te prati
lako za karamarka, problem je što smo ostali bez oporbe, i završili smo ko i svaka banana država s pučem nakon izbora. To je ono što boli, ukrajina, sirija, freedom fighteri dobro ovdje smo imali most i medije i nitko nije ubijen, samo ne znam je li to bolje ili još jadnije
2014-04-15
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Vlado Šeks objasnio: ja sam iznutra rastočio UDB-u
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
Page 14 of 16