Novi čovjek Vlado Šeks
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Novi čovjek Vlado Šeks
Ovdje nitko nije spreman ni poginuti za ideale više, dotle je došlo...a kažu bure baruta...marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Al' Marca je ovo pogodilo do te mjere da piše monologe kao longi...samo nemoj po emancipirinanim udbašima druže, agentura te prati
lako za karamarka, problem je što smo ostali bez oporbe, i završili smo ko i svaka banana država s pučem nakon izbora. To je ono što boli, ukrajina, sirija, freedom fighteri dobro ovdje smo imali most i medije i nitko nije ubijen, samo ne znam je li to bolje ili još jadnije
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
kafanski ponajviše...a onda Peđadijagram wrote:Politicki, a profesionalni Kruno Olujic:)n_razbojnik wrote:Šeks je asilin mentor, na više razina
2014-04-15
marcellus wrote:uriel wrote:marcellus wrote: karamarku
leave him, he's dead
zato je šeks živ majkulimujebem lopovsku
na kraju moraš priznati da je Josipović bio u pravu, treba cijelu Ustav promijeniti, možda ne na njegov način ali jel, ovako ide to sve po starom uvik..
Riječ je o oko 30 -35 posto biračkog tijela...marcellus wrote:red wolf wrote:
Mislim
nemoj majketi
red wolf-
2016-02-10
Nema te sto cuditi. Idemo kronoloski. Poceo u adz-ju skoro kao barakas ili cak bio tamo. Iskocio iz adz-ja sa MAnolicem, Mesicem , Boljkovcem. Zasto??? Neslaganje sa politikom u BiH ???? Tudjmanovom diktaturom. Idemo dalje. Mesic sa strankom se ne uspijeva dovuci do Sabora. Predsjednicki izbori i Karamarko sef izbornog stozera. POcinju spinovi protiv BH rvata, dijaspore, generala, vracanje pokradene love iz inozemstva, vracanje Brijuna narodu etc. Najgori fasizam u DNRH poslije PAvelica. Mesic dobija izbore. Karakmarko je uz njega. Niti slova o lustraciji i nekog desnicarenja. Predsjednicki izbori, klapa dva. Klap. Za to vrijeme adz zivi neki svoj zivot i Sanader pocinje biti prevelik igrac u svakom pogledu. Procentualnom po najvise. Karamarko nicim izazvan , bez svadje i pompe se "razilazi" od Mesica. Mesic ima samo rijeci hvale . Pocinje priblizavanje adz-ju. Rastava od zene koja je odjednom balast. Citaj pod "zagrebacka muslimanka". Tomica se krsti i ide u ercegovinu na duhovne obnove. Apsi pred tv kamerama i sa do zuba naoruzanim specijacima starcica od 80 ljeta i postaje heroj desnog krila. Nema veze sto je cirkusom definitvno unistio i zadnju mogucnost da se sudi gadu. Nobilo je radio u drugom smijeru i uspio. Tomica ulazi u adz i ostalo se sjecaju i drugi ljudi. Sada sa faktima u ruci , rezultata njegovog rada u adz-ju su do kraja razvaljena stranka bez mogucnosti oporavka, umirovljeni generali i vracanje na duhpvno stanje od 48-49. Sve ostalo je za mene prodavanje magle i pustanje baloncica. Udbas i gad bio i osto. Da taktika sa lustracijom (koja je sada nemoguca i zakasnjela) je dio plana, kao nas Tomica. Desnica u DNRHnije bas puno pametna.marcellus wrote:uglavnom hrvatska desnica je paranoična do razine opasnog kretenizma, pa me ne čudi da su popušili foru o karamarku udbašu plasiranu iz udbaških krugova. Njima samo kažeš "ovaj ti je udbaš" i oni zagrizu ko somovi. Što pravi udbaši jasno obilno koriste.
Ali abe, od tebe me to malo čudi
2014-04-14
da, slika s mesićem iz 2000. jebeni udbaš.
slika franje tuđmana iz partizana, aha znači klao je na bleiburgu
slika franje tuđmana iz partizana, aha znači klao je na bleiburgu
a lustracija je zakašnjela i nemoguća? Možda, ali onda će biti revolucije, kad tad.
Nije, ide lustracija punom parom. Evo Karamarka se opet roštilja u Nacionalu.
Guest- Guest
Eva wrote:Nije, ide lustracija punom parom. Evo Karamarka se opet roštilja u Nacionalu.
da, pa valjda je sad jasno što sam ja govorio, da ga je maknuo Buzin radi veza s Rusima
nema bato labavo ima da se sluša gazdu, uostalom i vi u Austriji imate takvu "demokraciju" gdje se za dozvolu pita amera, nešto ko u Iranu gdje treba dobit dozvolu vijeća mula
uriel wrote:marcellus wrote:uriel wrote:marcellus wrote: karamarku
leave him, he's dead
zato je šeks živ majkulimujebem lopovsku
na kraju moraš priznati da je Josipović bio u pravu, treba cijelu Ustav promijeniti, možda ne na njegov način ali jel, ovako ide to sve po starom uvik..
marčelo je davno spomenuo potrebu stvaranja druge republike.
marcellus wrote:Eva wrote:Nije, ide lustracija punom parom. Evo Karamarka se opet roštilja u Nacionalu.
da, pa valjda je sad jasno što sam ja govorio, da ga je maknuo Buzin radi veza s Rusima
nema bato labavo ima da se sluša gazdu, uostalom i vi u Austriji imate takvu "demokraciju" gdje se za dozvolu pita amera, nešto ko u Iranu gdje treba dobit dozvolu vijeća mula
Viš kak je debela poslušna. Malo se i ona bila otela s lanca, ali su je fućkanja u Domu novinara brzo dozvala k nozi.
Guest- Guest
marcellus wrote:a lustracija je zakašnjela i nemoguća? Možda, ali onda će biti revolucije, kad tad.
Aj Marcel...ovo ti je Hrvatska...kmetovi i indolentni muzeki...si zaboravio...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:marcellus wrote:a lustracija je zakašnjela i nemoguća? Možda, ali onda će biti revolucije, kad tad.
nisam, ali ja ti kažem da će revolucije, kad tad, biti.
Jedino ako je Srbi povedu...ne vidim ja tu kritične mase...mi smo za vječito jamranje, doduše čak ni za to...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Jedino ako je Srbi povedu...ne vidim ja tu kritične mase...mi smo za vječito jamranje, doduše čak ni za to...
meh... a i srbi su ko kurve, milicajci, i taksisti... nikad ih nema kad ih trebaš inače ih ima posvuda
jasambrend wrote:marcellus wrote:a lustracija je zakašnjela i nemoguća? Možda, ali onda će biti revolucije, kad tad.
Dok su HDZ mađaroni i potrčkala ruske mafije.
Guest- Guest
Eva wrote:jasambrend wrote:marcellus wrote:a lustracija je zakašnjela i nemoguća? Možda, ali onda će biti revolucije, kad tad.
ugodno osvježenje na amerovehabijsko poslušničkoj političkoj sceni
marcellus wrote:Eva wrote:jasambrend wrote:marcellus wrote:a lustracija je zakašnjela i nemoguća? Možda, ali onda će biti revolucije, kad tad.
Jel bi radije da te ugrize mamba ili kobra?
Guest- Guest
Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:jasambrend wrote:marcellus wrote:a lustracija je zakašnjela i nemoguća? Možda, ali onda će biti revolucije, kad tad.
radije bih da se držimo rusa, u ovom trenutku.
marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:jasambrend wrote:
Pa i ja isto. Sam kaj im ponuditi? I jel hoće oni vratiti naše dugove?
Guest- Guest
Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:
Pa i ja isto. Sam kaj im ponuditi? I jel hoće oni vratiti naše dugove?
kaj im ponuditi? Blokadu srbije prema EU. Tu imamo zajednički interes.
Similar topics
» Vlado Šeks objasnio: ja sam iznutra rastočio UDB-u
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» NOVI ZAKON:Seks na balkonu plačate 7000 kuna ili idete u zatvor
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
Page 15 of 16