ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novi čovjek Vlado Šeks

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Go down

Novi čovjek Vlado Šeks - Page 13 Empty Re: Novi čovjek Vlado Šeks

Post by marcellus 11/7/2016, 19:13

abraham wrote:Jedno govno drugo ober govno. Nebitno. Bitno je da nitko ne moze objasniti dje je zapelo???? DNRH je sada egal sa Rumunjskom. Zasto????? Zasto je cijeli (uskoro ce i Bugari) istocni lager presisao DNRH???? Pametni, sposobni i sa vizijom i u kurcu. Jedina razlika je da su ovi pocistili Stasije i Securitate i sl organizacije. Bit ce da utvaram, prividjaju mi se stvari i sl.

dobro, zato nećemo udbaša karamarka koji je spomenuo lustraciju, hoćemo petrova i građevinu kojima je to lov na vještice, i agenta sovu i plenkovića. Da, napredak.

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/7/2016, 19:16

marcellus wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
marcellus wrote:a most bi mogao ladno propast na izborima ne vidim da ih više mediji guraju ko prije, očito više nisu potrebni. Cilj je postignut, mafija zacementirana za sve vijeke vjekova, i više niko nema da talasa.

Pa imati ce manje glasova. Najvise radi toga jer su uopce ulazili u bilo kakve sheme s HDZ-gamadi. S druge strane lijepo su poslali sve u picku materinu kad je postalo jasno da gamad ima namjeru ostati gamad do kraja. Pa su se opet malo digli. Koliko bude da bude na kraju balade ja se bas lijepo osjecam jer sam za Most glasao :)

ajde, nek si ti sretan. Evo most je proveo divne reforme :D i vratio milanovića na vlast, a šeksa na vlast u HDZ-u

uskoro i jamba u metković :D

Karamarko je možda podmetnuto kukavičje jaje, ali za Most nema ni najmanje sumnje u to... možda za Živi zid iz fore, a za sve ove druge bih glasovao bacačem plamena najradije...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 11/7/2016, 19:19

n_razbojnik wrote:Samo nek se Ćaća vrati, pa možemo pričat o pomirbi

Car, kralj, bog...ako osnuje stranku nakon ovog očiglednog političkog progona, uclanjujem se odmah...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 19:22

marcellus wrote:
abraham wrote:Jedno govno drugo ober govno. Nebitno. Bitno je da nitko ne moze objasniti dje je zapelo???? DNRH je sada egal sa Rumunjskom. Zasto????? Zasto je cijeli (uskoro ce i Bugari) istocni lager presisao DNRH???? Pametni, sposobni i sa vizijom i u kurcu. Jedina razlika je da su ovi pocistili Stasije i Securitate i sl organizacije. Bit ce da utvaram, prividjaju mi se stvari i sl.

dobro, zato nećemo udbaša karamarka koji je spomenuo lustraciju, hoćemo petrova i građevinu kojima je to lov na vještice, i agenta sovu i plenkovića. Da, napredak.

Pa građevinu je lustracija-boy i doveo :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 19:23

marcellus wrote:

pa to mu jedino zamjeram, što nije rekao ili ću ja bit premijer ili novi izbori

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 19:24

a onda bi lustracije i te kako bilo

što se svetog petrova i 12 apostola demokracije tiče, oni su uspješno minirali plan za smanjenje broja ministarstava a usput onako poslužili su se prevarom birača da bi došli na vlast, ima neki dokument da neće koalirati ni s jednima ni s drugima pa su prvo probali s jednima a onda s drugima

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 11/7/2016, 19:26

uostalom, mi ćemo propadati dok god se lustracija ne provede tko god bio na vlasti, tko ne razumije da nema ekonomskog napretka dok se to sve ne razjebe, sve te mafijaške strukture, taj ne kuži kurca o politici.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 19:27

marcellus wrote:
marcellus wrote:

pa to mu jedino zamjeram, što nije rekao ili ću ja bit premijer ili novi izbori

Jebiga, no guts no glory :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 19:27

marcellus wrote:a onda bi lustracije i te kako bilo

što se svetog petrova i 12 apostola demokracije tiče, oni su uspješno minirali plan za smanjenje broja ministarstava a usput onako poslužili su se prevarom birača da bi došli na vlast, ima neki dokument da neće koalirati ni s jednima ni s drugima pa su prvo probali s jednima a onda s drugima

Yep sve je Bozo kriv i apostoli :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 19:29

notorna Pijandura..amen
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 11/7/2016, 20:15

marcellus wrote:uostalom, mi ćemo propadati dok god se lustracija ne provede tko god bio na vlasti, tko ne razumije da nema ekonomskog napretka dok se to sve ne razjebe, sve te mafijaške strukture, taj ne kuži kurca o politici.
Daklem , to je to. Jedino se ne slazemo oko Karamarka a vrijeme ce pokazati tko je bio u pravu. Dosadasnji rad mu je za pobljuvati se. Bilo kako bilo Most je cijelu stvar vratio najmanje desetak godina natrag. Tesko objasniti ali vidjeti cete rezultate.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 11/7/2016, 20:18

Novi čovjek Vlado Šeks - Page 13 13501792_378962825560734_1960213702688096207_n
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by red wolf 11/7/2016, 20:27

Jedno je sigurno, na izvanrednim izborima voditi će se žestoka bitka između HDZ-a i MOST-a...Pucaju na isto biračko tijelo. Što se Šeksa tiče, on je dokazao da su mnogi došli u HDZ, pa i prošli, ali on ostaje uvijek tu.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Yehudi 11/7/2016, 20:34

marcellus wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam za to da se vrate Jaca i Prgomet :)

jaca je bila ok, i nju su pokušali maknuti na isti način ko i karamarka samo nije upalilo jebiga, propao region

Ali čim je dala člansku karačmarku, on ju je uspio izbaciti  :^0
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by jastreb 11/7/2016, 20:34

red wolf wrote:Jedno je sigurno, na izvanrednim izborima voditi će se žestoka bitka između HDZ-a i MOST-a...Pucaju na isto biračko tijelo. Što se Šeksa tiče, on je dokazao da su mnogi došli u HDZ, pa i prošli, ali on ostaje uvijek tu.
Šeks bi se mogao pokazati kao Ćiro Blažević HDZ-a.

Uostalom jedino su ti stari kadrovi kadri učiniti nešto.

Ovi mladi valovi previše naginju prema pravaštvu,klerikalizmu i SAD.

Stanje u HDZ-u mogu popraviti samo stari kadrovi poput Šeksa,a sad bi itekako dobro došla i gospođa Kosor.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Yehudi 11/7/2016, 20:35

Arthas wrote:Novi čovjek Vlado Šeks - Page 13 13501792_378962825560734_1960213702688096207_n

To može objasniti jedino onaj koji pije Pelin od Maraske ( a ne Dalmacija vina ) drunken
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by jastreb 11/7/2016, 20:37

Nikad nisam bio HDZ-ovac,ali jednom sam uživo gledao nastup gdje Kosor na jednom predizbornom skupu. Žena se uživjela,pjevala i plesala na pozornici uz pjesmu Indire "Svijet voli pobjednike".

Tada sam glasao za Josipovića,ali sam rekao u sebi da ako i gospođa kosor pobijedi uopće mi neće biti žao.

I bio sam u pravu. Ta je žena mogla,da je ostala HDZ odalečiti od frankovluka i klerikalizma i napraviti modernu stranku desnoga centra.

Ali,onda uletješe Karamarko i njegovi rasovi i od gotovine napraviše veresiju.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by red wolf 11/7/2016, 20:37

jastreb wrote:
Pa ako uspije nametnuti neke ideje kako zaustaviti MOST u preuzimanju hadezeovih birača... :D
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Yehudi 11/7/2016, 20:38

jastreb wrote:
red wolf wrote:Jedno je sigurno, na izvanrednim izborima voditi će se žestoka bitka između HDZ-a i MOST-a...Pucaju na isto biračko tijelo. Što se Šeksa tiče, on je dokazao da su mnogi došli u HDZ, pa i prošli, ali on ostaje uvijek tu.

Stanje u HDZ-u mogu popraviti samo stari kadrovi poput Šeksa,a sad bi itekako dobro došla i gospođa Kosor.

Ma kakav Ćiro peder prosviro.....to je klaun obični

Zamisli kakve su tupane iz adezeja gurali u Sabor ,

onog pjevača iz Slavonije ( kakoseono zove, pa ćiru pa terezu pa Filipovića i sl....a komedije i sabora
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by red wolf 11/7/2016, 20:40

jastreb wrote:Nikad nisam bio HDZ-ovac,ali jednom sam uživo gledao nastup gdje Kosor na jednom predizbornom skupu. Žena se uživjela,pjevala i plesala na pozornici uz pjesmu Indire "Svijet voli pobjednike".

Tada sam glasao za Josipovića,ali sam rekao u sebi da ako i gospođa kosor pobijedi uopće mi neće biti žao.

I bio sam u pravu. Ta je žena mogla,da je ostala HDZ odalečiti od frankovluka i klerikalizma i napraviti modernu stranku desnoga centra.

Ali,onda uletješe Karamarko i njegovi rasovi i od gotovine napraviše veresiju.
Ni meni nikad nije bilo jasno zašto su nju izbacili iz HDZ-a...Jest da je bilo smiješno njeno imenovanje na čelo HDZ-a, ali meni je ona sasvim ok. Čak mislim da i dijelim neke stavove s njome.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by jastreb 11/7/2016, 20:46

Yehudi wrote:
jastreb wrote:

Ma kakav Ćiro peder prosviro.....to je klaun obični

Zamisli kakve su tupane iz adezeja gurali u Sabor ,

onog pjevača iz Slavonije ( kakoseono zove, pa ćiru pa terezu pa Filipovića i sl....a komedije i sabora
Kićo Slabinac. Ma bile su to samo mačkare. Ukrasni fikusi. Pravu riječ vodili su stari i oprobani kadrovi. Političari sa znanjem i po profesiji.

I tada je HDZ dobivao. Ono što su u hrvatskom nogometu bili Vatreni iz 1998. to su u političkom prvenstvu Hrvatske (mislim po rezultatima na izborima) bili HDZ-ovci sa onom generacijom (Tuđman,Šarinić,Valentić, Mesić,Manolić,Boljkovac,Degoricija,Gaži,Špegelj,barba Luka...)  

Sličnost sa Vatrenima je i u tome što ti Vatreni nisu proizvod Hrvatske već su stasali za vrijeme Juge,kao i ovi iz HDZ-a.

E,onda kad je Tuđman umro našli se pametnjakovići filozofirati i knaditi o nekakvoj lustraciji,na koju se kod Tuđmana nije smjelo ni pomišljati.

I ta politika ih je i dovela do ovoga danas.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Back to top

- Similar topics