Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
melkior wrote:Naravno. Bit socijalizma jest da nitko ništa ne radi a svu briga i odgovornost plaćaju drugi, odnosno "zajednica" dakle svi odnosno nitko. Nema većeg intelektualnog i financijskog barbarstva od socijalizma.preko_vode_do_slobode wrote:fala kurcumelkior wrote:Sve ove socijaliste treba potaracat. U prirodi je zakon osnovni da se svatko snalazi za sebe i da se svatko brine za vlastito potomstvo, tko ima djecu imat će ih jer ih hoće, tko nema, neće ih imati jer ih neće, nisam ja dužan nikome plaćati njegovu djecu, niti očekujem od ikoga da financira moju. Pokrijte se onima što imate, kako ste si složili postelju, tako ćete i leći.melkior wrote:Zaboravi. Sad će SDP doći na vlast pa ćemo imati liberalni kapitalizam, a smanjit će se i dodatno porez na dohodakRayMabus wrote:
Taktika dva ovna na brvnu.
Jedan ovan je muški i ima trideset godina a jedan je ženski i ima trideset godina i ovaj drugi je karijera , odgađanje djece i to dakle emanicpirano.
Taktika ovna na brvnu je : treseš brvno pa tko je luđi ostaje na njemu.
OPRĆI PO PLAČAMA SVIMA NAKON TRIDESETE ŠTA NEMAJU DJECU ......ODMA POLA PLAČE U FOND ZA PETRU I SLIČNE.
eto ludi njemci odgajaju tuđu djecu, pa porezima ubiju njemce, dok uštede za stan, ovo ono, ne mogu niti njemci imati svi djecu tek tako, a onda turci i arapi štancaju 8dice na račun njemačke radničke klase.
tako potičeš lijene ljude.
U USA nemaju nikakve dječe doplatke, i bijelci tamo imaju natalitet 30-40% veći nego u Europi, natalitet crnaca je isti kao u bijelaca, hispanaca će se izjednačiti(jer ih neće nitko hraniti), i ne samo to, nego u Americi , zadnje istraživanje da uspješniji ljudi počinju u pravilu imati više djece nego oni z McDonaldsa, krivulja se izjednačava..
zato amerika neće propasti, a europa oće.. ujeba vas socijalizam
zapadno kršćanstvo je razvilo dvije suprotne ideologije.
jedna se zove slobodno poduzeništvo - koje je od zapada napravilo vodeću regiju na svijetu
a drugo se zove marksizam/socijalizam koji će zapad i istok europe razjebati u roku par generacija
pa sada ti biraj
Guest- Guest
Meni nije jasno zašto se kaja buni protiv ovoga. Pa jedno dijete te automatski oslobađa poreza. Šta je sad problem i to jedno jbte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neće se tu ništa stimulirat jer u protivnom se nikome neće isplatiti raditi u ovoj zemlji. Pa kad odu van, onda uzimaj umirovljenicima da bi dao parovima koji štancaju po osmero djeceRayMabus wrote:MIslim da će ipak trebati stimulirati i to jako brzo.melkior wrote:Ne treba ništa stimulirat. Ne živi čovjek zbog države niti za državu. Porezi su zločin protiv čovječanstva.RayMabus wrote:Treba stimulirat natalitet. Para nema a owi powiše tridesete šta nemaju djece porez 10% i u fond za natalitet a kome se ne placa neka napravi jedno dijete i oslobođen je toga automatski.
U cemu je problem jbte ?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Hrvatska ima najveća izdvajanja iz bruto plaće za svu silu socijalnih programa, za socijalu, za zdravstveno, za mirovinsko, sad jošsamo fali da s oporezuje i to da bi drugi štancali djecu. A i zdravstveno i socijalno u kurcu, u demografija. Jebali vas porezi na 50 % bruto plaće.melkior wrote:Ne treba ništa stimulirat. Ne živi čovjek zbog države niti za državu. Porezi su zločin protiv čovječanstva.RayMabus wrote:Treba stimulirat natalitet. Para nema a owi powiše tridesete šta nemaju djece porez 10% i u fond za natalitet a kome se ne placa neka napravi jedno dijete i oslobođen je toga automatski.
U cemu je problem jbte ?
imamo brutalne poreze, a opet vojska se raspada, policija i sudovi korumpirani do bola, a bolnice .. jad i čemer evo čitam nekima je hitna snimka pa ih se naruči na snimak tek za 2018 godinu
bježi iz države
Guest- Guest
Biram Kanadu.preko_vode_do_slobode wrote:melkior wrote:Naravno. Bit socijalizma jest da nitko ništa ne radi a svu briga i odgovornost plaćaju drugi, odnosno "zajednica" dakle svi odnosno nitko. Nema većeg intelektualnog i financijskog barbarstva od socijalizma.preko_vode_do_slobode wrote:fala kurcumelkior wrote:Sve ove socijaliste treba potaracat. U prirodi je zakon osnovni da se svatko snalazi za sebe i da se svatko brine za vlastito potomstvo, tko ima djecu imat će ih jer ih hoće, tko nema, neće ih imati jer ih neće, nisam ja dužan nikome plaćati njegovu djecu, niti očekujem od ikoga da financira moju. Pokrijte se onima što imate, kako ste si složili postelju, tako ćete i leći.melkior wrote:
Zaboravi. Sad će SDP doći na vlast pa ćemo imati liberalni kapitalizam, a smanjit će se i dodatno porez na dohodak
eto ludi njemci odgajaju tuđu djecu, pa porezima ubiju njemce, dok uštede za stan, ovo ono, ne mogu niti njemci imati svi djecu tek tako, a onda turci i arapi štancaju 8dice na račun njemačke radničke klase.
tako potičeš lijene ljude.
U USA nemaju nikakve dječe doplatke, i bijelci tamo imaju natalitet 30-40% veći nego u Europi, natalitet crnaca je isti kao u bijelaca, hispanaca će se izjednačiti(jer ih neće nitko hraniti), i ne samo to, nego u Americi , zadnje istraživanje da uspješniji ljudi počinju u pravilu imati više djece nego oni z McDonaldsa, krivulja se izjednačava..
zato amerika neće propasti, a europa oće.. ujeba vas socijalizam
zapadno kršćanstvo je razvilo dvije suprotne ideologije.
jedna se zove slobodno poduzeništvo - koje je od zapada napravilo vodeću regiju na svijetu
a drugo se zove marksizam/socijalizam koji će zapad i istok europe razjebati u roku par generacija
pa sada ti biraj
2015-08-09
Upravo topreko_vode_do_slobode wrote:melkior wrote:Hrvatska ima najveća izdvajanja iz bruto plaće za svu silu socijalnih programa, za socijalu, za zdravstveno, za mirovinsko, sad jošsamo fali da s oporezuje i to da bi drugi štancali djecu. A i zdravstveno i socijalno u kurcu, u demografija. Jebali vas porezi na 50 % bruto plaće.melkior wrote:Ne treba ništa stimulirat. Ne živi čovjek zbog države niti za državu. Porezi su zločin protiv čovječanstva.RayMabus wrote:Treba stimulirat natalitet. Para nema a owi powiše tridesete šta nemaju djece porez 10% i u fond za natalitet a kome se ne placa neka napravi jedno dijete i oslobođen je toga automatski.
U cemu je problem jbte ?
imamo brutalne poreze, a opet vojska se raspada, policija i sudovi korumpirani do bola, a bolnice .. jad i čemer evo čitam nekima je hitna snimka pa ih se naruči na snimak tek za 2018 godinu
bježi iz države
2015-08-09
DIgla se kuka i motika na zakon da ovima preko tridesete šta nemaju djece treba opizdit 10 ,20 % od place na neki fond za natalitet.RayMabus wrote:Meni nije jasno zašto se kaja buni protiv ovoga. Pa jedno dijete te automatski oslobađa poreza. Šta je sad problem i to jedno jbte.
Pa u cemu je problem kad te već jedno dijete oslobađa ovog poreza tj neuplacuješ ništa ?
2014-04-11
melkior wrote:Upravo topreko_vode_do_slobode wrote:melkior wrote:Hrvatska ima najveća izdvajanja iz bruto plaće za svu silu socijalnih programa, za socijalu, za zdravstveno, za mirovinsko, sad jošsamo fali da s oporezuje i to da bi drugi štancali djecu. A i zdravstveno i socijalno u kurcu, u demografija. Jebali vas porezi na 50 % bruto plaće.melkior wrote:Ne treba ništa stimulirat. Ne živi čovjek zbog države niti za državu. Porezi su zločin protiv čovječanstva.RayMabus wrote:Treba stimulirat natalitet. Para nema a owi powiše tridesete šta nemaju djece porez 10% i u fond za natalitet a kome se ne placa neka napravi jedno dijete i oslobođen je toga automatski.
U cemu je problem jbte ?
bježi iz države
kraljevi bi dizali poreze za djecu, a u RH više i nemaš kome naplatiti porez.. upravo radi velikih poreza utekli mladi u njemačku i irsku..
zato treba dignuti još već poreze da ono malo što je ostalo raditi utekne u njemačku i irsku.. i kome ćeš naplatiti taj porez
Guest- Guest
SMiješni ste, Samo teška egoistična ghovna mogu imati išta protiv ovakvog zakona a takvi ako će otic iz ove države jer im ni to ne paše pa kamo srece da odu , spasit čemo se egoista.RayMabus wrote:DIgla se kuka i motika na zakon da ovima preko tridesete šta nemaju djece treba opizdit 10 ,20 % od place na neki fond za natalitet.RayMabus wrote:Meni nije jasno zašto se kaja buni protiv ovoga. Pa jedno dijete te automatski oslobađa poreza. Šta je sad problem i to jedno jbte.
Pa u cemu je problem kad te već jedno dijete oslobađa ovog poreza tj neuplacuješ ništa ?
2014-04-11
Dabogda im restaurirani MIG-ovi iz pretprošlog stoljeća padali po glavama osmero djece Ima se, bit će ADZ Bit će totalni slom sustava i krah društva pa nek postave vojsku na granice da speriječe ljude da bježe van. Sjeverna Koreja press.preko_vode_do_slobode wrote:melkior wrote:Hrvatska ima najveća izdvajanja iz bruto plaće za svu silu socijalnih programa, za socijalu, za zdravstveno, za mirovinsko, sad jošsamo fali da s oporezuje i to da bi drugi štancali djecu. A i zdravstveno i socijalno u kurcu, u demografija. Jebali vas porezi na 50 % bruto plaće.melkior wrote:Ne treba ništa stimulirat. Ne živi čovjek zbog države niti za državu. Porezi su zločin protiv čovječanstva.RayMabus wrote:Treba stimulirat natalitet. Para nema a owi powiše tridesete šta nemaju djece porez 10% i u fond za natalitet a kome se ne placa neka napravi jedno dijete i oslobođen je toga automatski.
U cemu je problem jbte ?
bježi iz države
2015-08-09
Babama, dedama i članovima ADZ-a.preko_vode_do_slobode wrote:melkior wrote:Upravo topreko_vode_do_slobode wrote:melkior wrote:Hrvatska ima najveća izdvajanja iz bruto plaće za svu silu socijalnih programa, za socijalu, za zdravstveno, za mirovinsko, sad jošsamo fali da s oporezuje i to da bi drugi štancali djecu. A i zdravstveno i socijalno u kurcu, u demografija. Jebali vas porezi na 50 % bruto plaće.melkior wrote:
Ne treba ništa stimulirat. Ne živi čovjek zbog države niti za državu. Porezi su zločin protiv čovječanstva.
bježi iz države
kraljevi bi dizali poreze za djecu, a u RH više i nemaš kome naplatiti porez.. upravo radi velikih poreza utekli mladi u njemačku i irsku..
zato treba dignuti još već poreze da ono malo što je ostalo raditi utekne u njemačku i irsku.. i kome ćeš naplatiti taj porez
2015-08-09
I usput protjerat sve pedere i lezbe,RayMabus wrote:SMiješni ste, Samo teška egoistična ghovna mogu imati išta protiv ovakvog zakona a takvi ako će otic iz ove države jer im ni to ne paše pa kamo srece da odu , spasit čemo se egoista.RayMabus wrote:DIgla se kuka i motika na zakon da ovima preko tridesete šta nemaju djece treba opizdit 10 ,20 % od place na neki fond za natalitet.RayMabus wrote:Meni nije jasno zašto se kaja buni protiv ovoga. Pa jedno dijete te automatski oslobađa poreza. Šta je sad problem i to jedno jbte.
2014-04-11
Alo, okrni s oko sebe, svi su egoisti. I to je zapravo, najbolje što nam se moglo dogoditi, barem znaš što možeš očekivati, tapšanje po ramenu i onda nož u leđa je najbolji primjer takve socijalističke prakse koja konačno, uslijed demografske, socijalne, zdravstvene i ekonomske katastrofe uzrokovane socijalističkim mentalitetom sada dolazi do svog kraja.RayMabus wrote:SMiješni ste, Samo teška egoistična ghovna mogu imati išta protiv ovakvog zakona a takvi ako će otic iz ove države jer im ni to ne paše pa kamo srece da odu , spasit čemo se egoista.RayMabus wrote:DIgla se kuka i motika na zakon da ovima preko tridesete šta nemaju djece treba opizdit 10 ,20 % od place na neki fond za natalitet.RayMabus wrote:Meni nije jasno zašto se kaja buni protiv ovoga. Pa jedno dijete te automatski oslobađa poreza. Šta je sad problem i to jedno jbte.
2015-08-09
Pa što su novi porezi na plaću, što je dodatno oporezivanje rada nego upravo nož u leđa. Ubili ste stoku zbog šnicla umjesto da ju šišate.melkior wrote:Alo, okrni s oko sebe, svi su egoisti. I to je zapravo, najbolje što nam se moglo dogoditi, barem znaš što možeš očekivati, tapšanje po ramenu i onda nož u leđa je najbolji primjer takve socijalističke prakse koja konačno, uslijed demografske, socijalne, zdravstvene i ekonomske katastrofe uzrokovane socijalističkim mentalitetom sada dolazi do svog kraja.RayMabus wrote:SMiješni ste, Samo teška egoistična ghovna mogu imati išta protiv ovakvog zakona a takvi ako će otic iz ove države jer im ni to ne paše pa kamo srece da odu , spasit čemo se egoista.RayMabus wrote:DIgla se kuka i motika na zakon da ovima preko tridesete šta nemaju djece treba opizdit 10 ,20 % od place na neki fond za natalitet.RayMabus wrote:Meni nije jasno zašto se kaja buni protiv ovoga. Pa jedno dijete te automatski oslobađa poreza. Šta je sad problem i to jedno jbte.
2015-08-09
epikure,
dobro bi za zajednicu bilo da svaka obitelj ploti danak u krvi, recimo po jedno dite do državi da ova raspolaže išnjin. nema bolje stvori za zajednicu od direktnog uloga, jel tak
biraj, koga bi do, sina oli hći?
dobro bi za zajednicu bilo da svaka obitelj ploti danak u krvi, recimo po jedno dite do državi da ova raspolaže išnjin. nema bolje stvori za zajednicu od direktnog uloga, jel tak
2014-04-16
Problem je što Hrvati već danas plaćaju previše poreza od kojih nemaju baš nikakve koristi. I sad nekome pada na pamet uvoditi nove poreze? Meni država svaki mjesec uzme lovu za mirovinsko ja mirovine neću doživjeti. I ne samo ja, nego nitko mlađi od 40-e mirovinu neće doživjeti. Pa ipak se uredno izdvajaju prinosi za mirovinsko. Trebalo bi pola državne imovine privatizirati, ukinuti više od pola županija, ukinuti pola općina, ikinuti povlaštene mirovine po svim osnovama, tek nakon toga reorganizirati postojeća porezna izdvajanja pa tek na kraju razmišljati o dodatnom oporezivanju. U jebenoj zemlji u kojoj plaćaš 25 % PDV-a.RayMabus wrote:DIgla se kuka i motika na zakon da ovima preko tridesete šta nemaju djece treba opizdit 10 ,20 % od place na neki fond za natalitet.RayMabus wrote:Meni nije jasno zašto se kaja buni protiv ovoga. Pa jedno dijete te automatski oslobađa poreza. Šta je sad problem i to jedno jbte.
2015-08-09
Sere o zajednici, a prvi bi SVOJU djecu da dođe do rata slao preko bare u Ameriku.aben wrote:epikure,
2015-08-09
Uvest ćemo uskoro porez od 10% na one preko trideset godina a nemaju djece i to ide u fond za ove troje i više djece.
Možete i referendum o tome organizirat : ja , epikur i njegova žena smo vam sigurnih 51% da će biti za.
Možete i referendum o tome organizirat : ja , epikur i njegova žena smo vam sigurnih 51% da će biti za.
2014-04-11
Slao bih i ja svoju djecu preko bare u Americi da ih imam, ali barem ne serem o zajednici.melkior wrote:Sere o zajednici, a prvi bi SVOJU djecu da dođe do rata slao preko bare u Ameriku.aben wrote:epikure,
2015-08-09
Nemaš ovaj porez ako imaš i jedno dijete jer ti se automatksi ukida onda.melkior wrote:Problem je što Hrvati već danas plaćaju previše poreza od kojih nemaju baš nikakve koristi. I sad nekome pada na pamet uvoditi nove poreze? Meni država svaki mjesec uzme lovu za mirovinsko ja mirovine neću doživjeti. I ne samo ja, nego nitko mlađi od 40-e mirovinu neće doživjeti. Pa ipak se uredno izdvajaju prinosi za mirovinsko. Trebalo bi pola državne imovine privatizirati, ukinuti više od pola županija, ukinuti pola općina, ikinuti povlaštene mirovine po svim osnovama, tek nakon toga reorganizirati postojeća porezna izdvajanja pa tek na kraju razmišljati o dodatnom oporezivanju. U jebenoj zemlji u kojoj plaćaš 25 % PDV-a.RayMabus wrote:DIgla se kuka i motika na zakon da ovima preko tridesete šta nemaju djece treba opizdit 10 ,20 % od place na neki fond za natalitet.RayMabus wrote:Meni nije jasno zašto se kaja buni protiv ovoga. Pa jedno dijete te automatski oslobađa poreza. Šta je sad problem i to jedno jbte.
Nemaš porez ako imaš i jedno dijete. Imaš gasamo ako nemaš niti jedno a imaš trideset i više godina.
Nema poreza ako imaš samo jedno dijete.
2014-04-11
Neka prenamijene postojeća porezna izdvajanja za agencije za istraživanje ruda i gubljenje vremena.RayMabus wrote:Nemaš ovaj porez ako imaš i jedno dijete jer ti se automatksi ukida onda.melkior wrote:Problem je što Hrvati već danas plaćaju previše poreza od kojih nemaju baš nikakve koristi. I sad nekome pada na pamet uvoditi nove poreze? Meni država svaki mjesec uzme lovu za mirovinsko ja mirovine neću doživjeti. I ne samo ja, nego nitko mlađi od 40-e mirovinu neće doživjeti. Pa ipak se uredno izdvajaju prinosi za mirovinsko. Trebalo bi pola državne imovine privatizirati, ukinuti više od pola županija, ukinuti pola općina, ikinuti povlaštene mirovine po svim osnovama, tek nakon toga reorganizirati postojeća porezna izdvajanja pa tek na kraju razmišljati o dodatnom oporezivanju. U jebenoj zemlji u kojoj plaćaš 25 % PDV-a.RayMabus wrote:DIgla se kuka i motika na zakon da ovima preko tridesete šta nemaju djece treba opizdit 10 ,20 % od place na neki fond za natalitet.RayMabus wrote:Meni nije jasno zašto se kaja buni protiv ovoga. Pa jedno dijete te automatski oslobađa poreza. Šta je sad problem i to jedno jbte.
Nemaš porez ako imaš i jedno dijete. Imaš gasamo ako nemaš niti jedno a imaš trideset i više godina.
Nema poreza ako imaš samo jedno dijete.
2015-08-09
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
Page 7 of 15