Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
Samo nas gledaj.kaja_333 wrote:Izglasat ćete vi kurac .. Na bicikluRayMabus wrote:Na kraju krajeva muškarci su ti koji kreiraju strukturu društva pa cemo Epikur i ja na kraju nadglasati te tzv emancipirane kenje kako ih ja zovem da ih oznacim da se zna tocno na šta se misli pa ce kaja i slicne ostat u manjini .....jer žena je ljubomorna i zavidna na drugu ženu dok muškarci nisu i gledaju društvo u kompletu.
Ja i Epikur nemamo nikavih problema da izglasamo zakon gdje se oni koji nemajudjecu oporezuju dodatno nakon tridesetegodine da bi se stimulirao natalitet onima koji to oće.
Kaja će imat jer je zavidna i ljubomrna.
E moj mali egoiću : NAGUZILI SMO TE.
YOU LOSE.
BY BY
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sve ove socijaliste treba potaracat. U prirodi je zakon osnovni da se svatko snalazi za sebe i da se svatko brine za vlastito potomstvo, tko ima djecu imat će ih jer ih hoće, tko nema, neće ih imati jer ih neće, nisam ja dužan nikome plaćati njegovu djecu, niti očekujem od ikoga da financira moju. Pokrijte se onima što imate, kako ste si složili postelju, tako ćete i leći.melkior wrote:Zaboravi. Sad će SDP doći na vlast pa ćemo imati liberalni kapitalizam, a smanjit će se i dodatno porez na dohodakRayMabus wrote:Taktika dva ovna na brvnu.RayMabus wrote:Može.Sonikkin wrote:RayMabus wrote:
Ha ha ha pa nikakvi problem. Nije meni ništa cudno da ja odem i na žiro račun krknem 1000 kuna nekome posebno kad su djeca u pitanju i to nije do jucer. To je meni praksa i prije od prošle godine kad su mali Ukrajinci dobili 1000 kuna za doć na more i ove kad je dobila ona žena u Županji dvije tisuce kuna. Jednom sam prije par godina jednoj samohranoj majci dao 1000 kuna za školske knjige i to da joj se nađe jer nije imala.
Nemam ja s time nikavih problema ....dapaće.
Ih njega tisucu svako toliko, ne moze tako, na redovitoj bazi cemo ti oplest po novcaniku.
Jedan ovan je muški i ima trideset godina a jedan je ženski i ima trideset godina i ovaj drugi je karijera , odgađanje djece i to dakle emanicpirano.
Taktika ovna na brvnu je : treseš brvno pa tko je luđi ostaje na njemu.
OPRĆI PO PLAČAMA SVIMA NAKON TRIDESETE ŠTA NEMAJU DJECU ......ODMA POLA PLAČE U FOND ZA PETRU I SLIČNE.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Možda i nije loše što neki ovako redovito ispušu nevjerojatnu količinu akumulirane frustracije na forumu, manje su opasni za bližu okolinu.
Guest- Guest
Ako će država dodatno oporezovati rad, onima koji rade najbolje bi bilo da odu u Ameriku pa neka se država jebe sa svojim socijalističkim zakonima, neka uvozi Rumunje da im rade za šaku riže pa neka onda njih oporezuju sa preko 50% poreza na bruto plaću.melkior wrote:Sve ove socijaliste treba potaracat. U prirodi je zakon osnovni da se svatko snalazi za sebe i da se svatko brine za vlastito potomstvo, tko ima djecu imat će ih jer ih hoće, tko nema, neće ih imati jer ih neće, nisam ja dužan nikome plaćati njegovu djecu, niti očekujem od ikoga da financira moju. Pokrijte se onima što imate, kako ste si složili postelju, tako ćete i leći.melkior wrote:Zaboravi. Sad će SDP doći na vlast pa ćemo imati liberalni kapitalizam, a smanjit će se i dodatno porez na dohodakRayMabus wrote:Taktika dva ovna na brvnu.RayMabus wrote:Može.Sonikkin wrote:
Ih njega tisucu svako toliko, ne moze tako, na redovitoj bazi cemo ti oplest po novcaniku.
Jedan ovan je muški i ima trideset godina a jedan je ženski i ima trideset godina i ovaj drugi je karijera , odgađanje djece i to dakle emanicpirano.
OPRĆI PO PLAČAMA SVIMA NAKON TRIDESETE ŠTA NEMAJU DJECU ......ODMA POLA PLAČE U FOND ZA PETRU I SLIČNE.
2015-08-09
filozofija bez kurca.....
kao da jedeš salamu preko izloga...
kao da jedeš salamu preko izloga...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Kreteni ste. Mladi su pobjegli van iz zemlje, ili će pobjeći do kraja godine.melkior wrote:Ako će država dodatno oporezovati rad, onima koji rade najbolje bi bilo da odu u Ameriku pa neka se država jebe sa svojim socijalističkim zakonima, neka uvozi Rumunje da im rade za šaku riže pa neka onda njih oporezuju sa preko 50% poreza na bruto plaću.melkior wrote:Sve ove socijaliste treba potaracat. U prirodi je zakon osnovni da se svatko snalazi za sebe i da se svatko brine za vlastito potomstvo, tko ima djecu imat će ih jer ih hoće, tko nema, neće ih imati jer ih neće, nisam ja dužan nikome plaćati njegovu djecu, niti očekujem od ikoga da financira moju. Pokrijte se onima što imate, kako ste si složili postelju, tako ćete i leći.melkior wrote:Zaboravi. Sad će SDP doći na vlast pa ćemo imati liberalni kapitalizam, a smanjit će se i dodatno porez na dohodakRayMabus wrote:Taktika dva ovna na brvnu.RayMabus wrote:
Može.
2015-08-09
Sretan put ako ti je to lakše nego do tridesete imat jedno dijete jer onda automatski ovaj porez ne placaš.melkior wrote:
Ako će država dodatno oporezovati rad, onima koji rade najbolje bi bilo da odu u Ameriku pa neka se država jebe sa svojim socijalističkim zakonima, neka uvozi Rumunje da im rade za šaku riže pa neka onda njih oporezuju sa preko 50% poreza na bruto plaću.
2014-04-11
Ja imam preko 30 i nemam djece, i ne pada mi na pamet od društva i zajednice tražiti i očekivati da mi financira štancanje djece, niti sam ja to štancanje djece spreman plaćati drugima. I da, široko mi polje.RayMabus wrote:Sretan put ako ti je to lakše nego do tridesete imat jedno dijete jer onda automatski ovaj porez ne placaš.melkior wrote:
Ako će država dodatno oporezovati rad, onima koji rade najbolje bi bilo da odu u Ameriku pa neka se država jebe sa svojim socijalističkim zakonima, neka uvozi Rumunje da im rade za šaku riže pa neka onda njih oporezuju sa preko 50% poreza na bruto plaću.
2015-08-09
SLOBODNO ODHEBITE IZ OVE DRŽAVE AKO VAM JE LAKŠE OTIĆ VANKA NEGO DO TRIDESETE NEIMAT JEDNO DIJETE CIME AUTOMATSKI NE UPADAŠ U OVAJ ZAKON O OPOREZIVANJU.RayMabus wrote:Sretan put ako ti je to lakše nego do tridesete imat jedno dijete jer onda automatski ovaj porez ne placaš.melkior wrote:
AJMO KUPITE PRNJE SVI KOJIMA JE OVO PROBLEM I ODHEBITE IZ OVOG DRUŠTVA I DRŽAVE.
NE TREBAMO VAS.
2014-04-11
Pa sto ga nemaš onda. Pitaj epikura ili bastardu jel imaju kćer od 13 pa neka vas spoje posto svi vi imate slična razmišljanja. Njima bi bilo drago očito a i tebi .RayMabus wrote:Sretan put ako ti je to lakše nego do tridesete imat jedno dijete jer onda automatski ovaj porez ne placaš.melkior wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Imat ćemo referndum o tome. Demokračija. Ja , EPikur , epikurowa žena protiw was.melkior wrote:Ja imam preko 30 i nemam djece, i ne pada mi na pamet od društva i zajednice tražiti i očekivati da mi financira štancanje djece, niti sam ja to štancanje djece spreman plaćati drugima. I da, široko mi polje.RayMabus wrote:Sretan put ako ti je to lakše nego do tridesete imat jedno dijete jer onda automatski ovaj porez ne placaš.melkior wrote:
2014-04-11
fala kurcumelkior wrote:Sve ove socijaliste treba potaracat. U prirodi je zakon osnovni da se svatko snalazi za sebe i da se svatko brine za vlastito potomstvo, tko ima djecu imat će ih jer ih hoće, tko nema, neće ih imati jer ih neće, nisam ja dužan nikome plaćati njegovu djecu, niti očekujem od ikoga da financira moju. Pokrijte se onima što imate, kako ste si složili postelju, tako ćete i leći.melkior wrote:Zaboravi. Sad će SDP doći na vlast pa ćemo imati liberalni kapitalizam, a smanjit će se i dodatno porez na dohodakRayMabus wrote:Taktika dva ovna na brvnu.RayMabus wrote:Može.Sonikkin wrote:
eto ludi njemci odgajaju tuđu djecu, pa porezima ubiju njemce, dok uštede za stan, ovo ono, ne mogu niti njemci imati svi djecu tek tako, a onda turci i arapi štancaju 8dice na račun njemačke radničke klase.
tako potičeš lijene ljude.
U USA nemaju nikakve dječe doplatke, i bijelci tamo imaju natalitet 30-40% veći nego u Europi, natalitet crnaca je isti kao u bijelaca, hispanaca će se izjednačiti(jer ih neće nitko hraniti), i ne samo to, nego u Americi , zadnje istraživanje da uspješniji ljudi počinju u pravilu imati više djece nego oni z McDonaldsa, krivulja se izjednačava..
zato amerika neće propasti, a europa oće.. ujeba vas socijalizam
Guest- Guest
Tripujem da je ovo sigurnih 51%.RayMabus wrote:Imat ćemo referndum o tome. Demokračija. Ja , EPikur , epikurowa žena protiw was.melkior wrote:Ja imam preko 30 i nemam djece, i ne pada mi na pamet od društva i zajednice tražiti i očekivati da mi financira štancanje djece, niti sam ja to štancanje djece spreman plaćati drugima. I da, široko mi polje.RayMabus wrote:Sretan put ako ti je to lakše nego do tridesete imat jedno dijete jer onda automatski ovaj porez ne placaš.melkior wrote:
DOWIĐEMA DEBILI
2014-04-11
Dosadan si, Odi se dopisivat s epijevom kćerkom ako je za udaju, ako ima 13 mislim.RayMabus wrote:Tripujem da je ovo sigurnih 51%.RayMabus wrote:Imat ćemo referndum o tome. Demokračija. Ja , EPikur , epikurowa žena protiw was.melkior wrote:Ja imam preko 30 i nemam djece, i ne pada mi na pamet od društva i zajednice tražiti i očekivati da mi financira štancanje djece, niti sam ja to štancanje djece spreman plaćati drugima. I da, široko mi polje.RayMabus wrote:Sretan put ako ti je to lakše nego do tridesete imat jedno dijete jer onda automatski ovaj porez ne placaš.melkior wrote:
DOWIĐEMA DEBILI
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ajde ostavite kćerke na miru, nek one barem budu pošteđene forumaškog ludila njihovih roditelja.... :)
Guest- Guest
Treba stimulirat natalitet. Para nema a owi powiše tridesete šta nemaju djece porez 10% i u fond za natalitet a kome se ne placa neka napravi jedno dijete i oslobođen je toga automatski.
U cemu je problem jbte ?
U cemu je problem jbte ?
2014-04-11
Naravno. Bit socijalizma jest da nitko ništa ne radi a svu briga i odgovornost plaćaju drugi, odnosno "zajednica" dakle svi odnosno nitko. Nema većeg intelektualnog i financijskog barbarstva od socijalizma.preko_vode_do_slobode wrote:fala kurcumelkior wrote:Sve ove socijaliste treba potaracat. U prirodi je zakon osnovni da se svatko snalazi za sebe i da se svatko brine za vlastito potomstvo, tko ima djecu imat će ih jer ih hoće, tko nema, neće ih imati jer ih neće, nisam ja dužan nikome plaćati njegovu djecu, niti očekujem od ikoga da financira moju. Pokrijte se onima što imate, kako ste si složili postelju, tako ćete i leći.melkior wrote:Zaboravi. Sad će SDP doći na vlast pa ćemo imati liberalni kapitalizam, a smanjit će se i dodatno porez na dohodakRayMabus wrote:Taktika dva ovna na brvnu.RayMabus wrote:
Može.
eto ludi njemci odgajaju tuđu djecu, pa porezima ubiju njemce, dok uštede za stan, ovo ono, ne mogu niti njemci imati svi djecu tek tako, a onda turci i arapi štancaju 8dice na račun njemačke radničke klase.
U USA nemaju nikakve dječe doplatke, i bijelci tamo imaju natalitet 30-40% veći nego u Europi, natalitet crnaca je isti kao u bijelaca, hispanaca će se izjednačiti(jer ih neće nitko hraniti), i ne samo to, nego u Americi , zadnje istraživanje da uspješniji ljudi počinju u pravilu imati više djece nego oni z McDonaldsa, krivulja se izjednačava..
2015-08-09
Ne treba ništa stimulirat. Ne živi čovjek zbog države niti za državu. Porezi su zločin protiv čovječanstva.RayMabus wrote:Treba stimulirat natalitet. Para nema a owi powiše tridesete šta nemaju djece porez 10% i u fond za natalitet a kome se ne placa neka napravi jedno dijete i oslobođen je toga automatski.
U cemu je problem jbte ?
2015-08-09
MIslim da će ipak trebati stimulirati i to jako brzo.melkior wrote:Ne treba ništa stimulirat. Ne živi čovjek zbog države niti za državu. Porezi su zločin protiv čovječanstva.RayMabus wrote:Treba stimulirat natalitet. Para nema a owi powiše tridesete šta nemaju djece porez 10% i u fond za natalitet a kome se ne placa neka napravi jedno dijete i oslobođen je toga automatski.
U cemu je problem jbte ?
2014-04-11
Hrvatska ima najveća izdvajanja iz bruto plaće za svu silu socijalnih programa, za socijalu, za zdravstveno, za mirovinsko, sad jošsamo fali da s oporezuje i to da bi drugi štancali djecu. A i zdravstveno i socijalno u kurcu, u demografija. Jebali vas porezi na 50 % bruto plaće.melkior wrote:Ne treba ništa stimulirat. Ne živi čovjek zbog države niti za državu. Porezi su zločin protiv čovječanstva.RayMabus wrote:Treba stimulirat natalitet. Para nema a owi powiše tridesete šta nemaju djece porez 10% i u fond za natalitet a kome se ne placa neka napravi jedno dijete i oslobođen je toga automatski.
U cemu je problem jbte ?
2015-08-09
melkior wrote:Naravno. Bit socijalizma jest da nitko ništa ne radi a svu briga i odgovornost plaćaju drugi, odnosno "zajednica" dakle svi odnosno nitko. Nema većeg intelektualnog i financijskog barbarstva od socijalizma.preko_vode_do_slobode wrote:fala kurcumelkior wrote:Sve ove socijaliste treba potaracat. U prirodi je zakon osnovni da se svatko snalazi za sebe i da se svatko brine za vlastito potomstvo, tko ima djecu imat će ih jer ih hoće, tko nema, neće ih imati jer ih neće, nisam ja dužan nikome plaćati njegovu djecu, niti očekujem od ikoga da financira moju. Pokrijte se onima što imate, kako ste si složili postelju, tako ćete i leći.melkior wrote:Zaboravi. Sad će SDP doći na vlast pa ćemo imati liberalni kapitalizam, a smanjit će se i dodatno porez na dohodakRayMabus wrote:
Taktika dva ovna na brvnu.
zapadno kršćanstvo je razvilo dvije suprotne ideologije.
jedna se zove slobodno poduzeništvo - koje je od zapada napravilo vodeću regiju na svijetu
a drugo se zove marksizam/socijalizam koji će zapad i istok europe razjebati u roku par generacija
pa sada ti biraj
Guest- Guest
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
» Petra i isilovac
» Rodila se sa identitetom invalida u zdravom tijelu...
» Susret kralji. Elizabete II i kralja Petra II
» Vehabija Petra Stošić protiv Trumpa
Page 6 of 15