Republika protiv islamizma
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Republika protiv islamizma
O, nisam...Iknar je gay wrote:Vjeruj mi da nije,no nekada si i ti bio lak plijen za nas,jeli se sjećaš ?red wolf wrote:A ne, lak plijen za vas...Iknar je gay wrote:A ne,Leviathan nije kandidat za to i ako koristi znakovito ime,on je ipak razboritiji od većine ovdje i ako se to na prvu baš i ne čini tako.red wolf wrote:Ma oni su svi zbunjeni ovdje...Lak plijen za vas...Iknar je gay wrote:
Može bit da ga je to zbunilo.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku greduIknar je gay wrote:I ezekiel i ja,zapravo želimo isto,samo svaki na svoj način,bespotrebno djeljenje ljudske rase na proizvoljne i umjetne odrednice poput religije,nacije i ostalih mentalnih ograničenja.Leviathan2 wrote:mrmljIknar je gay wrote:Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.Leviathan2 wrote:iknar jebe i ne vadi, ezek na aparatima :D
Ne samo na planet kao planet u fizičkom,već i u metafizičkom smislu.Moja i ezekielova strana se bore oko posjedovnog prava za ovaj komadić beskonačnosti.RayMabus wrote:MIsliš na planeti Zemlji da nije u našoj nadležnosti i da smo u suštini ovdje uljezi ? Jel to ? Ako je to bilo pitanje ili konstatacija ona je tocna a ja je nisam nikad ni skrivao.Iknar je gay wrote:Pa zato što mislim da ovdje nije u njihovoj nadležnosti,te da su uljezi.Leviathan2 wrote:shta ti imades protiv ashtar komande i njihovog glasonose na nasijem prostorimaIknar je gay wrote:Pa,ne razumiju ni mene,jedino koga razumiju onog glasonošu Ashtar komande.red wolf wrote:
Oni me jednostavno ne razumiju...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Imaš li zdravstvenih problema?Leviathan2 wrote:iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku greduIknar je gay wrote:I ezekiel i ja,zapravo želimo isto,samo svaki na svoj način,bespotrebno djeljenje ljudske rase na proizvoljne i umjetne odrednice poput religije,nacije i ostalih mentalnih ograničenja.Leviathan2 wrote:mrmljIknar je gay wrote:Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.Leviathan2 wrote:iknar jebe i ne vadi, ezek na aparatima :D
red wolf-
2016-02-10
Svako paušalno mišljenje je apstraktno,čovjek bi se nekad iznenadio stvarnim u odnosu na zamišljeno stanje.Leviathan2 wrote:iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku greduIknar je gay wrote:I ezekiel i ja,zapravo želimo isto,samo svaki na svoj način,bespotrebno djeljenje ljudske rase na proizvoljne i umjetne odrednice poput religije,nacije i ostalih mentalnih ograničenja.Leviathan2 wrote:mrmljIknar je gay wrote:Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.Leviathan2 wrote:iknar jebe i ne vadi, ezek na aparatima :D
2015-07-23
naravno da imam, i ti bi imao da ti neka budala prejde viljuskarompreko stopala :Dred wolf wrote:Imaš li zdravstvenih problema?Leviathan2 wrote:iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku greduIknar je gay wrote:I ezekiel i ja,zapravo želimo isto,samo svaki na svoj način,bespotrebno djeljenje ljudske rase na proizvoljne i umjetne odrednice poput religije,nacije i ostalih mentalnih ograničenja.Leviathan2 wrote:mrmljIknar je gay wrote:
Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.
Ne, ozbiljno, ako imaš, to će se sada riješiti...Leviathan2 wrote:naravno da imam, i ti bi imao da ti neka budala prejde viljuskarompreko stopala :Dred wolf wrote:Imaš li zdravstvenih problema?Leviathan2 wrote:iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku greduIknar je gay wrote:I ezekiel i ja,zapravo želimo isto,samo svaki na svoj način,bespotrebno djeljenje ljudske rase na proizvoljne i umjetne odrednice poput religije,nacije i ostalih mentalnih ograničenja.Leviathan2 wrote:
mrmlj
red wolf-
2016-02-10
jos se nisam iznenadio,Iknar je gay wrote:Svako paušalno mišljenje je apstraktno,čovjek bi se nekad iznenadio stvarnim u odnosu na zamišljeno stanje.Leviathan2 wrote:iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku greduIknar je gay wrote:I ezekiel i ja,zapravo želimo isto,samo svaki na svoj način,bespotrebno djeljenje ljudske rase na proizvoljne i umjetne odrednice poput religije,nacije i ostalih mentalnih ograničenja.Leviathan2 wrote:mrmljIknar je gay wrote:
Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.
godine treniranja su ucinile svoje, mozda mu necu pogodit dizicki izgled al psihicko stanje ziher
lijecis na daljinured wolf wrote:Ne, ozbiljno, ako imaš, to će se sada riješiti...Leviathan2 wrote:naravno da imam, i ti bi imao da ti neka budala prejde viljuskarompreko stopala :Dred wolf wrote:Imaš li zdravstvenih problema?Leviathan2 wrote:iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku greduIknar je gay wrote:
I ezekiel i ja,zapravo želimo isto,samo svaki na svoj način,bespotrebno djeljenje ljudske rase na proizvoljne i umjetne odrednice poput religije,nacije i ostalih mentalnih ograničenja.
Ne ja...Leviathan2 wrote:lijecis na daljinured wolf wrote:Ne, ozbiljno, ako imaš, to će se sada riješiti...Leviathan2 wrote:naravno da imam, i ti bi imao da ti neka budala prejde viljuskarompreko stopala :Dred wolf wrote:Imaš li zdravstvenih problema?Leviathan2 wrote:
iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku gredu
red wolf-
2016-02-10
Dobro,obradio si ezeka,sad još skeniraj mene i onog astharskog pismonošu.Leviathan2 wrote:jos se nisam iznenadio,Iknar je gay wrote:Svako paušalno mišljenje je apstraktno,čovjek bi se nekad iznenadio stvarnim u odnosu na zamišljeno stanje.Leviathan2 wrote:iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku greduIknar je gay wrote:I ezekiel i ja,zapravo želimo isto,samo svaki na svoj način,bespotrebno djeljenje ljudske rase na proizvoljne i umjetne odrednice poput religije,nacije i ostalih mentalnih ograničenja.Leviathan2 wrote:
mrmlj
godine treniranja su ucinile svoje, mozda mu necu pogodit dizicki izgled al psihicko stanje ziher
2015-07-23
Mene zanima samo 4% populacije .....tako da ovo ostalo slobodno nosi.Iknar je gay wrote:Ne samo na planet kao planet u fizičkom,već i u metafizičkom smislu.Moja i ezekielova strana se bore oko posjedovnog prava za ovaj komadić beskonačnosti.RayMabus wrote:MIsliš na planeti Zemlji da nije u našoj nadležnosti i da smo u suštini ovdje uljezi ? Jel to ? Ako je to bilo pitanje ili konstatacija ona je tocna a ja je nisam nikad ni skrivao.Iknar je gay wrote:Pa zato što mislim da ovdje nije u njihovoj nadležnosti,te da su uljezi.Leviathan2 wrote:shta ti imades protiv ashtar komande i njihovog glasonose na nasijem prostorimaIknar je gay wrote:
Pa,ne razumiju ni mene,jedino koga razumiju onog glasonošu Ashtar komande.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ezek.daj pogledaj video na ovoj temi http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10273-televizija-siri-sotonizam-i-unistava-krscanstvo
reci mi što misliš o Miroljubu Petroviću.
2015-07-23
Pretpostavlja se da je oko 4% populacije gayevi,jeli te samo oni zanimaju ?RayMabus wrote:Mene zanima samo 4% populacije .....tako da ovo ostalo slobodno nosi.Iknar je gay wrote:Ne samo na planet kao planet u fizičkom,već i u metafizičkom smislu.Moja i ezekielova strana se bore oko posjedovnog prava za ovaj komadić beskonačnosti.RayMabus wrote:MIsliš na planeti Zemlji da nije u našoj nadležnosti i da smo u suštini ovdje uljezi ? Jel to ? Ako je to bilo pitanje ili konstatacija ona je tocna a ja je nisam nikad ni skrivao.Iknar je gay wrote:Pa zato što mislim da ovdje nije u njihovoj nadležnosti,te da su uljezi.Leviathan2 wrote:
shta ti imades protiv ashtar komande i njihovog glasonose na nasijem prostorima
2015-07-23
Ovo nije vaš svijet...Rečeno vam je davno...Iknar je gay wrote:Ezek.daj pogledaj video na ovoj temi http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10273-televizija-siri-sotonizam-i-unistava-krscanstvo
red wolf-
2016-02-10
Nisi uvijek tako razmišljo.Naprotiv,bio si na rubu.red wolf wrote:Ovo nije vaš svijet...Rečeno vam je davno...Iknar je gay wrote:Ezek.daj pogledaj video na ovoj temi http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10273-televizija-siri-sotonizam-i-unistava-krscanstvo
2015-07-23
Ne. 4% populacije je ekipa koja je u stanju procitat ovu knjigu jer ovo cita od 24 osobe samo jedna. Izracunali smo to odavno.Iknar je gay wrote:Pretpostavlja se da je oko 4% populacije gayevi,jeli te samo oni zanimaju ?RayMabus wrote:Mene zanima samo 4% populacije .....tako da ovo ostalo slobodno nosi.Iknar je gay wrote:Ne samo na planet kao planet u fizičkom,već i u metafizičkom smislu.Moja i ezekielova strana se bore oko posjedovnog prava za ovaj komadić beskonačnosti.RayMabus wrote:MIsliš na planeti Zemlji da nije u našoj nadležnosti i da smo u suštini ovdje uljezi ? Jel to ? Ako je to bilo pitanje ili konstatacija ona je tocna a ja je nisam nikad ni skrivao.Iknar je gay wrote:
Pa zato što mislim da ovdje nije u njihovoj nadležnosti,te da su uljezi.
[size=undefined]Dijanetika razotkriva jedini izvor bola, nezadovoljstava i nedostatka samopouzdanja[/size]
[size=undefined]- reaktivni um,[/size]
[size=undefined]i pokazuje Vam kako ga se riješiti![/size]
Amerièki i svjetski bestseler koji je milijunima ljudi pomogao da žive boljim i sretnijim životom.
DIJANETIKA
Prodano više od 18 milijuna primjeraka
Èini li Vam se da, usprkos svim Vašim naporima da opstanete, skriveni neprijatelj radi protiv Vas? Da, radi. Zove se reaktivni um. On je izvor svih neželjenih emocija, strahova, nedostatka samopouzdanja, te psihosomatskih tegoba i bolova. Dijanetika je jedini naèin pomoæu kojega æete se riješiti reaktivnog uma, te osloboditi svoje istinske sposobnosti. Ljudi razlièitih životnih dobi i zanimanja potvrduju kako im je dijanetika pomogla da: [*] Zadobiju veæe samopouzdanje [*] Ostvare svoje ciljeve [*] Dosegnu samopoštovanje [*] Budu zadovoljni samima sobom [*] Postanu uspješni u svemu što odaberu |
http://croatian.dianetics.org/
Ne možeš biti Asthar ako ovo nisi u stanju progutati ko beba cokoladu.
Svi su Asthari psiholozi.
2014-04-11
tis mi mutan, a longi je simpa bevanda menIknar je gay wrote:Dobro,obradio si ezeka,sad još skeniraj mene i onog astharskog pismonošu.Leviathan2 wrote:jos se nisam iznenadio,Iknar je gay wrote:Svako paušalno mišljenje je apstraktno,čovjek bi se nekad iznenadio stvarnim u odnosu na zamišljeno stanje.Leviathan2 wrote:iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku greduIknar je gay wrote:
I ezekiel i ja,zapravo želimo isto,samo svaki na svoj način,bespotrebno djeljenje ljudske rase na proizvoljne i umjetne odrednice poput religije,nacije i ostalih mentalnih ograničenja.
Kako sad to,da me nisi stvarno pomješao s pravim Iknarom.Leviathan2 wrote:tis mi mutan, a longi je simpa bevanda menIknar je gay wrote:Dobro,obradio si ezeka,sad još skeniraj mene i onog astharskog pismonošu.Leviathan2 wrote:jos se nisam iznenadio,Iknar je gay wrote:Svako paušalno mišljenje je apstraktno,čovjek bi se nekad iznenadio stvarnim u odnosu na zamišljeno stanje.Leviathan2 wrote:
iskreno, ezeka zamisljam kao nekog iskompleksiranog nedozrelog klinca koji visi u podrumu jer se boji svijeta te po internetu kupi svaka sranja s kojima se hrani i u stvari postaje asocijalni slucaj koji ce na kraju postat teret drustva ili ce se ustrikat na neku gredu
2015-07-23
Republika je ok al republika majmuma je ipak republika majmuma. Jedini ideal republike je republika Clearova ili republiak ljudi koji nemaju reaktivni um ( u smislu rekativne banke ) nego samo analticki.
Prototip jedne pozitvne vanzemaljske civilizacije je društvo Clearova a Aashtari su psihologija tj to im je u malom prstu .....zato su mnogi od njih na vodecim položajima tamo ako se inakrniraju sa pete ravni u fizicku.
Prototip jedne pozitvne vanzemaljske civilizacije je društvo Clearova a Aashtari su psihologija tj to im je u malom prstu .....zato su mnogi od njih na vodecim položajima tamo ako se inakrniraju sa pete ravni u fizicku.
2014-04-11
longi, okani se citanja alternativnijeh smicalica hebate,RayMabus wrote:Republika je ok al republika majmuma je ipak republika majmuma. Jedini ideal republike je republika Clearova ili republiak ljudi koji nemaju reaktivni um ( u smislu rekativne banke ) nego samo analticki.
» Rusija brana protiv degeneriranog liberalizma i rastućeg islamizma
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
» Rusija brana protiv degeneriranog liberalizma i rastućeg islamizma
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
Page 5 of 6