Republika protiv islamizma
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Republika protiv islamizma
Uvijek...Iknar je gay wrote:A šta da ti kažem.Ugodno sam iznenađen tvojom susretljivošću.red wolf wrote:Tu sam, kad god je to potrebno...Iknar je gay wrote:Ne kad,već ako..jer koliko god bila čudesna vaša kršćanska ozdravljenja,luciferijanska su još čudesnija.red wolf wrote:Ok...Kad ih budeš imao, samo mi reci...Iknar je gay wrote:
Nikakvih.Od kad sam prešao na ovu stranu,osjećam se pun energije,snažniji,zdraviji,čak i neke stvari koje ti ne mogu reći,
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Pa,ne razumiju ni mene,jedino koga razumiju onog glasonošu Ashtar komande.red wolf wrote:Oni me jednostavno ne razumiju...Iknar je gay wrote:Ezek,bez obzira na naša neslaganja,ti si za mene ok. te mi se ne sviđa kako te neki drugi forumaši tretiraju,unatoč što nekad sam to isprovociraš.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne bih rekao da njega razumiju...On im dođe kao klaun...Iknar je gay wrote:Pa,ne razumiju ni mene,jedino koga razumiju onog glasonošu Ashtar komande.red wolf wrote:Oni me jednostavno ne razumiju...Iknar je gay wrote:Ezek,bez obzira na naša neslaganja,ti si za mene ok. te mi se ne sviđa kako te neki drugi forumaši tretiraju,unatoč što nekad sam to isprovociraš.
red wolf-
2016-02-10
Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.Leviathan2 wrote:iknar jebe i ne vadi, ezek na aparatima :D
2015-07-23
shta ti imades protiv ashtar komande i njihovog glasonose na nasijem prostorimaIknar je gay wrote:Pa,ne razumiju ni mene,jedino koga razumiju onog glasonošu Ashtar komande.red wolf wrote:Oni me jednostavno ne razumiju...Iknar je gay wrote:Ezek,bez obzira na naša neslaganja,ti si za mene ok. te mi se ne sviđa kako te neki drugi forumaši tretiraju,unatoč što nekad sam to isprovociraš.
Sva tri smo za njih klaunovi,no kad dođe vrijeme,onda ćemo viditi tko su bili klaunovi.red wolf wrote:Ne bih rekao da njega razumiju...On im dođe kao klaun...Iknar je gay wrote:Pa,ne razumiju ni mene,jedino koga razumiju onog glasonošu Ashtar komande.red wolf wrote:Oni me jednostavno ne razumiju...Iknar je gay wrote:Ezek,bez obzira na naša neslaganja,ti si za mene ok. te mi se ne sviđa kako te neki drugi forumaši tretiraju,unatoč što nekad sam to isprovociraš.
2015-07-23
Mislim da on misli da si ti Iknar...ja ne bih rekao da si ti Iknar, odnosno onaj koji stoji iza nicka Iknar...Iknar je gay wrote:Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.Leviathan2 wrote:iknar jebe i ne vadi, ezek na aparatima :D
red wolf-
2016-02-10
Pa zato što mislim da ovdje nije u njihovoj nadležnosti,te da su uljezi.Leviathan2 wrote:shta ti imades protiv ashtar komande i njihovog glasonose na nasijem prostorimaIknar je gay wrote:Pa,ne razumiju ni mene,jedino koga razumiju onog glasonošu Ashtar komande.red wolf wrote:Oni me jednostavno ne razumiju...Iknar je gay wrote:Ezek,bez obzira na naša neslaganja,ti si za mene ok. te mi se ne sviđa kako te neki drugi forumaši tretiraju,unatoč što nekad sam to isprovociraš.
2015-07-23
Pa ne znam, mene boli ona stvar što misle...heheheheheheheheheheheIknar je gay wrote:Sva tri smo za njih klaunovi,no kad dođe vrijeme,onda ćemo viditi tko su bili klaunovi.red wolf wrote:Ne bih rekao da njega razumiju...On im dođe kao klaun...Iknar je gay wrote:Pa,ne razumiju ni mene,jedino koga razumiju onog glasonošu Ashtar komande.red wolf wrote:Oni me jednostavno ne razumiju...Iknar je gay wrote:Ezek,bez obzira na naša neslaganja,ti si za mene ok. te mi se ne sviđa kako te neki drugi forumaši tretiraju,unatoč što nekad sam to isprovociraš.
red wolf-
2016-02-10
Može bit da ga je to zbunilo.red wolf wrote:Mislim da on misli da si ti Iknar...ja ne bih rekao da si ti Iknar, odnosno onaj koji stoji iza nicka Iknar...Iknar je gay wrote:Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.Leviathan2 wrote:iknar jebe i ne vadi, ezek na aparatima :D
2015-07-23
Ma oni su svi zbunjeni ovdje...Lak plijen za vas...Iknar je gay wrote:Može bit da ga je to zbunilo.red wolf wrote:Mislim da on misli da si ti Iknar...ja ne bih rekao da si ti Iknar, odnosno onaj koji stoji iza nicka Iknar...Iknar je gay wrote:Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.Leviathan2 wrote:iknar jebe i ne vadi, ezek na aparatima :D
red wolf-
2016-02-10
I ezekiel i ja,zapravo želimo isto,samo svaki na svoj način,bespotrebno djeljenje ljudske rase na proizvoljne i umjetne odrednice poput religije,nacije i ostalih mentalnih ograničenja.Leviathan2 wrote:mrmljIknar je gay wrote:Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.Leviathan2 wrote:iknar jebe i ne vadi, ezek na aparatima :D
2015-07-23
MIsliš na planeti Zemlji da nije u našoj nadležnosti i da smo u suštini ovdje uljezi ? Jel to ? Ako je to bilo pitanje ili konstatacija ona je tocna a ja je nisam nikad ni skrivao.Iknar je gay wrote:Pa zato što mislim da ovdje nije u njihovoj nadležnosti,te da su uljezi.Leviathan2 wrote:shta ti imades protiv ashtar komande i njihovog glasonose na nasijem prostorimaIknar je gay wrote:Pa,ne razumiju ni mene,jedino koga razumiju onog glasonošu Ashtar komande.red wolf wrote:Oni me jednostavno ne razumiju...Iknar je gay wrote:Ezek,bez obzira na naša neslaganja,ti si za mene ok. te mi se ne sviđa kako te neki drugi forumaši tretiraju,unatoč što nekad sam to isprovociraš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ne,Leviathan nije kandidat za to i ako koristi znakovito ime,on je ipak razboritiji od većine ovdje i ako se to na prvu baš i ne čini tako.red wolf wrote:Ma oni su svi zbunjeni ovdje...Lak plijen za vas...Iknar je gay wrote:Može bit da ga je to zbunilo.red wolf wrote:Mislim da on misli da si ti Iknar...ja ne bih rekao da si ti Iknar, odnosno onaj koji stoji iza nicka Iknar...Iknar je gay wrote:Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.Leviathan2 wrote:iknar jebe i ne vadi, ezek na aparatima :D
2015-07-23
zanimljivo, ezek inace prodaje ovdje na forumu luciferijanska ucenja, vis, zaboravih kako se zvala ta pisma neke lodze, masona il tako nesto, davno bijase kad citah, a kune se u krista, jos zanimljivije je sto je taj krist bio samo samozvani prorok sa nesto indijskih spiritualistickijeh trikova, i jos bolji stos je da lik nije uopce bio zakucan na kriz, to su kasnije ubacili, negdje oko 200 godina iza
A ne, lak plijen za vas...Iknar je gay wrote:A ne,Leviathan nije kandidat za to i ako koristi znakovito ime,on je ipak razboritiji od većine ovdje i ako se to na prvu baš i ne čini tako.red wolf wrote:Ma oni su svi zbunjeni ovdje...Lak plijen za vas...Iknar je gay wrote:Može bit da ga je to zbunilo.red wolf wrote:Mislim da on misli da si ti Iknar...ja ne bih rekao da si ti Iknar, odnosno onaj koji stoji iza nicka Iknar...Iknar je gay wrote:
Koliko god vama to bilo čudno,i ako imamo neslaganja,ja ipak poštujem ezekiela.
red wolf-
2016-02-10
Vjeruj mi da nije,no nekada si i ti bio lak plijen za nas,jeli se sjećaš ?red wolf wrote:A ne, lak plijen za vas...Iknar je gay wrote:A ne,Leviathan nije kandidat za to i ako koristi znakovito ime,on je ipak razboritiji od većine ovdje i ako se to na prvu baš i ne čini tako.red wolf wrote:Ma oni su svi zbunjeni ovdje...Lak plijen za vas...Iknar je gay wrote:Može bit da ga je to zbunilo.red wolf wrote:
Mislim da on misli da si ti Iknar...ja ne bih rekao da si ti Iknar, odnosno onaj koji stoji iza nicka Iknar...
2015-07-23
Koliko god da sam se odmakao od Krista, uvijek sam se vratio Njemu...Leviathan2 wrote:zanimljivo, ezek inace prodaje ovdje na forumu luciferijanska ucenja, vis, zaboravih kako se zvala ta pisma neke lodze, masona il tako nesto, davno bijase kad citah, a kune se u krista, jos zanimljivije je sto je taj krist bio samo samozvani prorok sa nesto indijskih spiritualistickijeh trikova, i jos bolji stos je da lik nije uopce bio zakucan na kriz, to su kasnije ubacili, negdje oko 200 godina iza
red wolf-
2016-02-10
O, nisam...Iknar je gay wrote:Vjeruj mi da nije,no nekada si i ti bio lak plijen za nas,jeli se sjećaš ?red wolf wrote:A ne, lak plijen za vas...Iknar je gay wrote:A ne,Leviathan nije kandidat za to i ako koristi znakovito ime,on je ipak razboritiji od većine ovdje i ako se to na prvu baš i ne čini tako.red wolf wrote:Ma oni su svi zbunjeni ovdje...Lak plijen za vas...Iknar je gay wrote:
Može bit da ga je to zbunilo.
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Francuska izglasala zakon protiv radikalnog islamizma
» Rusija brana protiv degeneriranog liberalizma i rastućeg islamizma
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
» Rusija brana protiv degeneriranog liberalizma i rastućeg islamizma
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
Page 4 of 6