Republika protiv islamizma
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Republika protiv islamizma
Pa ne bih rekaocassanowa wrote:Zajebo si se; ljude kao "braću i sestre" su kršćani prvi osmislili..red wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Pokušaj opet,pređi na našu stranu.red wolf wrote:Pokušao sam. Nije prošlo.Iknar je gay wrote:A jeli bi ti revidirao svoje trenutne stavove ako bi posumnjao da možda ipak ne treba slijepo vjerovati SZ i NZ ?red wolf wrote:DaIknar je gay wrote:Dobro,a jeli bi ti pročitao nešto što bih ja tebi preporučio ?red wolf wrote:
I Stari...Novi i Stari se nadopunjuju...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne mogu. Duh je snažan i uz Krista je.Iknar je gay wrote:Pokušaj opet,pređi na našu stranu.red wolf wrote:Pokušao sam. Nije prošlo.Iknar je gay wrote:A jeli bi ti revidirao svoje trenutne stavove ako bi posumnjao da možda ipak ne treba slijepo vjerovati SZ i NZ ?red wolf wrote:DaIknar je gay wrote:
Dobro,a jeli bi ti pročitao nešto što bih ja tebi preporučio ?
red wolf-
2016-02-10
pa ti ne reci...ko ti branired wolf wrote:Pa ne bih rekaocassanowa wrote:Zajebo si se; ljude kao "braću i sestre" su kršćani prvi osmislili..red wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'
Guest- Guest
Sve ok...cassanowa wrote:pa ti ne reci...ko ti branired wolf wrote:Pa ne bih rekaocassanowa wrote:Zajebo si se; ljude kao "braću i sestre" su kršćani prvi osmislili..red wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'
red wolf-
2016-02-10
rješeno...red wolf wrote:Sve ok...cassanowa wrote:pa ti ne reci...ko ti branired wolf wrote:Pa ne bih rekaocassanowa wrote:Zajebo si se; ljude kao "braću i sestre" su kršćani prvi osmislili..red wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'
Guest- Guest
Ako ne možeš,onda znači da si zarobljenik,rob,koji nema slobodnu volju nego mora slijepo i bezpogovorno stajati uz gospodari.Vidiš kako ja nisam potpuno lojalan svojoj strani,te je slijepo ne sljedim i ne slušam.red wolf wrote:Ne mogu. Duh je snažan i uz Krista je.Iknar je gay wrote:Pokušaj opet,pređi na našu stranu.red wolf wrote:Pokušao sam. Nije prošlo.Iknar je gay wrote:A jeli bi ti revidirao svoje trenutne stavove ako bi posumnjao da možda ipak ne treba slijepo vjerovati SZ i NZ ?red wolf wrote:
Da
2015-07-23
Ni Kristu se nije svidjelo što će visiti na križu, ali je rekao --> Neka bude Tvoja volja Oče...@Prijatelju, da li te boli što?Iknar je gay wrote:Ako ne možeš,onda znači da si zarobljenik,rob,koji nema slobodnu volju nego mora slijepo i bezpogovorno stajati uz gospodari.Vidiš kako ja nisam potpuno lojalan svojoj strani,te je slijepo ne sljedim i ne slušam.red wolf wrote:Ne mogu. Duh je snažan i uz Krista je.Iknar je gay wrote:Pokušaj opet,pređi na našu stranu.red wolf wrote:Pokušao sam. Nije prošlo.Iknar je gay wrote:
A jeli bi ti revidirao svoje trenutne stavove ako bi posumnjao da možda ipak ne treba slijepo vjerovati SZ i NZ ?
red wolf-
2016-02-10
Ja ne vjerujem u Krista,odnosno,Krist za mene ima potpuno drugi značaj nego tebi.Lucifer ti da slobodnu volju,nemaš nikakvih zabrana i ograničenja,čini što ti je volja.red wolf wrote:Ni Kristu se nije svidjelo što će visiti na križu, ali je rekao --> Neka bude Tvoja volja Oče...@Prijatelju, da li te boli što?Iknar je gay wrote:Ako ne možeš,onda znači da si zarobljenik,rob,koji nema slobodnu volju nego mora slijepo i bezpogovorno stajati uz gospodari.Vidiš kako ja nisam potpuno lojalan svojoj strani,te je slijepo ne sljedim i ne slušam.red wolf wrote:Ne mogu. Duh je snažan i uz Krista je.Iknar je gay wrote:Pokušaj opet,pređi na našu stranu.red wolf wrote:
Pokušao sam. Nije prošlo.
2015-07-23
Sad znaš da smo na različitim stranama i zašto...A sad opet, imaš li problema sa zdravljem?Iknar je gay wrote:Ja ne vjerujem u Krista,odnosno,Krist za mene ima potpuno drugi značaj nego tebi.Lucifer ti da slobodnu volju,nemaš nikakvih zabrana i ograničenja,čini što ti je volja.red wolf wrote:Ni Kristu se nije svidjelo što će visiti na križu, ali je rekao --> Neka bude Tvoja volja Oče...@Prijatelju, da li te boli što?Iknar je gay wrote:Ako ne možeš,onda znači da si zarobljenik,rob,koji nema slobodnu volju nego mora slijepo i bezpogovorno stajati uz gospodari.Vidiš kako ja nisam potpuno lojalan svojoj strani,te je slijepo ne sljedim i ne slušam.red wolf wrote:Ne mogu. Duh je snažan i uz Krista je.Iknar je gay wrote:
Pokušaj opet,pređi na našu stranu.
red wolf-
2016-02-10
,n
Ne.Kad bih ti rekao,ne bi vjerovao,no možda bi onda razumio zašto sam na ovoj strani.red wolf wrote:Sad znaš da smo na različitim stranama i zašto...A sad opet, imaš li problema sa zdravljem?Iknar je gay wrote:Ja ne vjerujem u Krista,odnosno,Krist za mene ima potpuno drugi značaj nego tebi.Lucifer ti da slobodnu volju,nemaš nikakvih zabrana i ograničenja,čini što ti je volja.red wolf wrote:Ni Kristu se nije svidjelo što će visiti na križu, ali je rekao --> Neka bude Tvoja volja Oče...@Prijatelju, da li te boli što?Iknar je gay wrote:Ako ne možeš,onda znači da si zarobljenik,rob,koji nema slobodnu volju nego mora slijepo i bezpogovorno stajati uz gospodari.Vidiš kako ja nisam potpuno lojalan svojoj strani,te je slijepo ne sljedim i ne slušam.red wolf wrote:
Ne mogu. Duh je snažan i uz Krista je.
2015-07-23
Ne zanima me zašto si na suprotnoj strani...Zanima me ako imaš zdravstvenih problema, malih, velikih...Iknar je gay wrote:,nNe.Kad bih ti rekao,ne bi vjerovao,no možda bi onda razumio zašto sam na ovoj strani.red wolf wrote:Sad znaš da smo na različitim stranama i zašto...A sad opet, imaš li problema sa zdravljem?Iknar je gay wrote:Ja ne vjerujem u Krista,odnosno,Krist za mene ima potpuno drugi značaj nego tebi.Lucifer ti da slobodnu volju,nemaš nikakvih zabrana i ograničenja,čini što ti je volja.red wolf wrote:Ni Kristu se nije svidjelo što će visiti na križu, ali je rekao --> Neka bude Tvoja volja Oče...@Prijatelju, da li te boli što?Iknar je gay wrote:
Ako ne možeš,onda znači da si zarobljenik,rob,koji nema slobodnu volju nego mora slijepo i bezpogovorno stajati uz gospodari.Vidiš kako ja nisam potpuno lojalan svojoj strani,te je slijepo ne sljedim i ne slušam.
red wolf-
2016-02-10
Nikakvih.Od kad sam prešao na ovu stranu,osjećam se pun energije,snažniji,zdraviji,čak i neke stvari koje ti ne mogu reći,red wolf wrote:Ne zanima me zašto si na suprotnoj strani...Zanima me ako imaš zdravstvenih problema, malih, velikih...Iknar je gay wrote:Ne.Kad bih ti rekao,ne bi vjerovao,no možda bi onda razumio zašto sam na ovoj strani.red wolf wrote:Sad znaš da smo na različitim stranama i zašto...A sad opet, imaš li problema sa zdravljem?Iknar je gay wrote:Ja ne vjerujem u Krista,odnosno,Krist za mene ima potpuno drugi značaj nego tebi.Lucifer ti da slobodnu volju,nemaš nikakvih zabrana i ograničenja,čini što ti je volja.red wolf wrote:
Ni Kristu se nije svidjelo što će visiti na križu, ali je rekao --> Neka bude Tvoja volja Oče...@Prijatelju, da li te boli što?
2015-07-23
Ok...Ako je bilo zdravstvenih problema u tvojoj obitelji, to je rješeno...Iknar je gay wrote:Nikakvih.Od kad sam prešao na ovu stranu,osjećam se pun energije,snažniji,zdraviji,čak i neke stvari koje ti ne mogu reći,red wolf wrote:Ne zanima me zašto si na suprotnoj strani...Zanima me ako imaš zdravstvenih problema, malih, velikih...Iknar je gay wrote:Ne.Kad bih ti rekao,ne bi vjerovao,no možda bi onda razumio zašto sam na ovoj strani.red wolf wrote:Sad znaš da smo na različitim stranama i zašto...A sad opet, imaš li problema sa zdravljem?Iknar je gay wrote:
Ja ne vjerujem u Krista,odnosno,Krist za mene ima potpuno drugi značaj nego tebi.Lucifer ti da slobodnu volju,nemaš nikakvih zabrana i ograničenja,čini što ti je volja.
red wolf-
2016-02-10
Ne kad,već ako..jer koliko god bila čudesna vaša kršćanska ozdravljenja,luciferijanska su još čudesnija.red wolf wrote:Ok...Kad ih budeš imao, samo mi reci...Iknar je gay wrote:Nikakvih.Od kad sam prešao na ovu stranu,osjećam se pun energije,snažniji,zdraviji,čak i neke stvari koje ti ne mogu reći,red wolf wrote:Ne zanima me zašto si na suprotnoj strani...Zanima me ako imaš zdravstvenih problema, malih, velikih...Iknar je gay wrote:Ne.Kad bih ti rekao,ne bi vjerovao,no možda bi onda razumio zašto sam na ovoj strani.red wolf wrote:
Sad znaš da smo na različitim stranama i zašto...A sad opet, imaš li problema sa zdravljem?
2015-07-23
Tu sam, kad god je to potrebno...Iknar je gay wrote:Ne kad,već ako..jer koliko god bila čudesna vaša kršćanska ozdravljenja,luciferijanska su još čudesnija.red wolf wrote:Ok...Kad ih budeš imao, samo mi reci...Iknar je gay wrote:Nikakvih.Od kad sam prešao na ovu stranu,osjećam se pun energije,snažniji,zdraviji,čak i neke stvari koje ti ne mogu reći,red wolf wrote:Ne zanima me zašto si na suprotnoj strani...Zanima me ako imaš zdravstvenih problema, malih, velikih...Iknar je gay wrote:
Ne.Kad bih ti rekao,ne bi vjerovao,no možda bi onda razumio zašto sam na ovoj strani.
red wolf-
2016-02-10
Ezek,bez obzira na naša neslaganja,ti si za mene ok. te mi se ne sviđa kako te neki drugi forumaši tretiraju,unatoč što nekad sam to isprovociraš.
2015-07-23
Oni me jednostavno ne razumiju...Iknar je gay wrote:Ezek,bez obzira na naša neslaganja,ti si za mene ok. te mi se ne sviđa kako te neki drugi forumaši tretiraju,unatoč što nekad sam to isprovociraš.
red wolf-
2016-02-10
A šta da ti kažem.Ugodno sam iznenađen tvojom susretljivošću.red wolf wrote:Tu sam, kad god je to potrebno...Iknar je gay wrote:Ne kad,već ako..jer koliko god bila čudesna vaša kršćanska ozdravljenja,luciferijanska su još čudesnija.red wolf wrote:Ok...Kad ih budeš imao, samo mi reci...Iknar je gay wrote:Nikakvih.Od kad sam prešao na ovu stranu,osjećam se pun energije,snažniji,zdraviji,čak i neke stvari koje ti ne mogu reći,red wolf wrote:
Ne zanima me zašto si na suprotnoj strani...Zanima me ako imaš zdravstvenih problema, malih, velikih...
2015-07-23
Uvijek...Iknar je gay wrote:A šta da ti kažem.Ugodno sam iznenađen tvojom susretljivošću.red wolf wrote:Tu sam, kad god je to potrebno...Iknar je gay wrote:Ne kad,već ako..jer koliko god bila čudesna vaša kršćanska ozdravljenja,luciferijanska su još čudesnija.red wolf wrote:Ok...Kad ih budeš imao, samo mi reci...Iknar je gay wrote:
Nikakvih.Od kad sam prešao na ovu stranu,osjećam se pun energije,snažniji,zdraviji,čak i neke stvari koje ti ne mogu reći,
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Francuska izglasala zakon protiv radikalnog islamizma
» Rusija brana protiv degeneriranog liberalizma i rastućeg islamizma
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
» Rusija brana protiv degeneriranog liberalizma i rastućeg islamizma
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
Page 3 of 6