Republika protiv islamizma
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Republika protiv islamizma
Kako možeš biti tako siguran,možda imaš krivu predodžbu o meni.red wolf wrote:Nismo, vjeruj mi...Iknar je gay wrote:Možda i nismo,možda smo na istoj,samo što to još ne znamo.red wolf wrote:Šteta što smo na različitim stranama, zar ne?Iknar je gay wrote:Zanimljivo,ali na ovoj temi slično razmišljamo.Slažem se i s ovom konstatacijom.red wolf wrote:Francuska je koljevka prava i sloboda čovjeka i građanina...To su zdravi temelji za ujedinjenje ljudske vrste...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne...Iknar je gay wrote:Kako možeš biti tako siguran,možda imaš krivu predodžbu o meni.red wolf wrote:Nismo, vjeruj mi...Iknar je gay wrote:Možda i nismo,možda smo na istoj,samo što to još ne znamo.red wolf wrote:Šteta što smo na različitim stranama, zar ne?Iknar je gay wrote:
Zanimljivo,ali na ovoj temi slično razmišljamo.Slažem se i s ovom konstatacijom.
Last edited by red wolf on 10/7/2016, 00:19; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Da i ne...Jer je to ograničavajući pojam...Iknar je gay wrote:Jesi li ti antifašist ?
red wolf-
2016-02-10
mislio sam te navućred wolf wrote:Da i ne...Jer je to ograničavajući pojam...Iknar je gay wrote:Jesi li ti antifašist ?
2015-07-23
Mene?...hehehehehehehehehehehehehe...Vi ljudi ste zaista smiješni...Iknar je gay wrote:mislio sam te navućred wolf wrote:Da i ne...Jer je to ograničavajući pojam...Iknar je gay wrote:Jesi li ti antifašist ?
red wolf-
2016-02-10
''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...''Republika '' i njeno dijete --> prava i slobode čovjeka i građanina su nešto univerzalno...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'' Republika '' će biti ostvarena kada preraste u '' Svjetsku Republiku ''...
red wolf-
2016-02-10
duboki naklon za ove riječired wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...''Republika '' i njeno dijete --> prava i slobode čovjeka i građanina su nešto univerzalno...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'' Republika '' će biti ostvarena kada preraste u '' Svjetsku Republiku ''...
2015-07-23
Baš šteta da smo na suprotnim stranama...Iknar je gay wrote:duboki naklon za ove riječired wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...''Republika '' i njeno dijete --> prava i slobode čovjeka i građanina su nešto univerzalno...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'' Republika '' će biti ostvarena kada preraste u '' Svjetsku Republiku ''...
red wolf-
2016-02-10
Da,šteta,osim ako se ne prebacim na tvoju stranu,jeli bi me prihvatili ?red wolf wrote:Baš šteta da smo na suprotnim stranama...Iknar je gay wrote:duboki naklon za ove riječired wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...''Republika '' i njeno dijete --> prava i slobode čovjeka i građanina su nešto univerzalno...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'' Republika '' će biti ostvarena kada preraste u '' Svjetsku Republiku ''...
2015-07-23
hehehehehehehehe...Naš Učitelj je jednom prilikom rekao --> '' Tko nije protiv nas, za nas je ''...Iknar je gay wrote:Da,šteta,osim ako se ne prebacim na tvoju stranu,jeli bi me prihvatili ?red wolf wrote:Baš šteta da smo na suprotnim stranama...Iknar je gay wrote:duboki naklon za ove riječired wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...''Republika '' i njeno dijete --> prava i slobode čovjeka i građanina su nešto univerzalno...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'' Republika '' će biti ostvarena kada preraste u '' Svjetsku Republiku ''...
red wolf-
2016-02-10
A kad bih mogao početi sa učenjem po vašem sistemu ?red wolf wrote:hehehehehehehehe...Naš Učitelj je jednom prilikom rekao --> '' Tko nije protiv nas, za nas je ''...Iknar je gay wrote:Da,šteta,osim ako se ne prebacim na tvoju stranu,jeli bi me prihvatili ?red wolf wrote:Baš šteta da smo na suprotnim stranama...Iknar je gay wrote:duboki naklon za ove riječired wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...''Republika '' i njeno dijete --> prava i slobode čovjeka i građanina su nešto univerzalno...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'' Republika '' će biti ostvarena kada preraste u '' Svjetsku Republiku ''...
2015-07-23
Pa čitaj Novi Zavjet....Iknar je gay wrote:A kad bih mogao početi sa učenjem po vašem sistemu ?red wolf wrote:hehehehehehehehe...Naš Učitelj je jednom prilikom rekao --> '' Tko nije protiv nas, za nas je ''...Iknar je gay wrote:Da,šteta,osim ako se ne prebacim na tvoju stranu,jeli bi me prihvatili ?red wolf wrote:Baš šteta da smo na suprotnim stranama...Iknar je gay wrote:
duboki naklon za ove riječi
red wolf-
2016-02-10
A Stari ?red wolf wrote:Pa čitaj Novi Zavjet....Iknar je gay wrote:A kad bih mogao početi sa učenjem po vašem sistemu ?red wolf wrote:hehehehehehehehe...Naš Učitelj je jednom prilikom rekao --> '' Tko nije protiv nas, za nas je ''...Iknar je gay wrote:Da,šteta,osim ako se ne prebacim na tvoju stranu,jeli bi me prihvatili ?red wolf wrote:
Baš šteta da smo na suprotnim stranama...
2015-07-23
I Stari...Novi i Stari se nadopunjuju...Iknar je gay wrote:A Stari ?red wolf wrote:Pa čitaj Novi Zavjet....Iknar je gay wrote:A kad bih mogao početi sa učenjem po vašem sistemu ?red wolf wrote:hehehehehehehehe...Naš Učitelj je jednom prilikom rekao --> '' Tko nije protiv nas, za nas je ''...Iknar je gay wrote:
Da,šteta,osim ako se ne prebacim na tvoju stranu,jeli bi me prihvatili ?
red wolf-
2016-02-10
Dobro,a jeli bi ti pročitao nešto što bih ja tebi preporučio ?red wolf wrote:I Stari...Novi i Stari se nadopunjuju...Iknar je gay wrote:A Stari ?red wolf wrote:Pa čitaj Novi Zavjet....Iknar je gay wrote:A kad bih mogao početi sa učenjem po vašem sistemu ?red wolf wrote:
hehehehehehehehe...Naš Učitelj je jednom prilikom rekao --> '' Tko nije protiv nas, za nas je ''...
2015-07-23
DaIknar je gay wrote:Dobro,a jeli bi ti pročitao nešto što bih ja tebi preporučio ?red wolf wrote:I Stari...Novi i Stari se nadopunjuju...Iknar je gay wrote:A Stari ?red wolf wrote:Pa čitaj Novi Zavjet....Iknar je gay wrote:
A kad bih mogao početi sa učenjem po vašem sistemu ?
red wolf-
2016-02-10
A jeli bi ti revidirao svoje trenutne stavove ako bi posumnjao da možda ipak ne treba slijepo vjerovati SZ i NZ ?red wolf wrote:DaIknar je gay wrote:Dobro,a jeli bi ti pročitao nešto što bih ja tebi preporučio ?red wolf wrote:I Stari...Novi i Stari se nadopunjuju...Iknar je gay wrote:A Stari ?red wolf wrote:
Pa čitaj Novi Zavjet....
2015-07-23
Zajebo si se; ljude kao "braću i sestre" su kršćani prvi osmislili..red wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'
Guest- Guest
Pokušao sam. Nije prošlo.Iknar je gay wrote:A jeli bi ti revidirao svoje trenutne stavove ako bi posumnjao da možda ipak ne treba slijepo vjerovati SZ i NZ ?red wolf wrote:DaIknar je gay wrote:Dobro,a jeli bi ti pročitao nešto što bih ja tebi preporučio ?red wolf wrote:I Stari...Novi i Stari se nadopunjuju...Iknar je gay wrote:
A Stari ?
red wolf-
2016-02-10
Pa ne bih rekaocassanowa wrote:Zajebo si se; ljude kao "braću i sestre" su kršćani prvi osmislili..red wolf wrote:''Republika '' će uvijek stajati nasuprot religijama...Čovječanstvu daju priliku za bratstvo i sestrinstvo...'
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Francuska izglasala zakon protiv radikalnog islamizma
» Rusija brana protiv degeneriranog liberalizma i rastućeg islamizma
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
» Rusija brana protiv degeneriranog liberalizma i rastućeg islamizma
» Republika Srpska : Za Dayton 2 i protiv njega
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» "Republika Hrvatska je neo-ustaška banana republika i sramota EU"
Page 2 of 6