Hrvatska šalje vojsku na granicu s Rusijom!
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hrvatska šalje vojsku na granicu s Rusijom!
sve si mi pogodio...fina vinatre911 wrote:Onda polusuhi shardonay ili polusuhi traminac, đakovačko vinogorjeNoor wrote:asilovski wrote:za žene vinoNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
da...ali prefino je :)
Guest- Guest
metodom probavanja i eliminacije..hehetre911 wrote:Ja uz svećenike naučio čuda o vinu, gdje si ti svoja slatka iskustva steklaNoor wrote:zamirisalo mi...ahatre911 wrote:Vidi vidi o se šulja čim se vino dobro spomeneNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
uz mog starog
Guest- Guest
Dovedete ludu babu u kucu....i odjednom nema vise ni izbirljivosti ni losih vina :)
Guest- Guest
Vrhunska mada preteška za ljetno doba, traže ipak malo umjerenije doba za konzumacijuNoor wrote:sve si mi pogodio...fina vinatre911 wrote:Onda polusuhi shardonay ili polusuhi traminac, đakovačko vinogorjeNoor wrote:asilovski wrote:za žene vinoNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
Guest- Guest
Uz nekoga se mora učiti, samo treba imati sreće i naći pravog mentora :))Noor wrote:metodom probavanja i eliminacije..hehetre911 wrote:Ja uz svećenike naučio čuda o vinu, gdje si ti svoja slatka iskustva steklaNoor wrote:zamirisalo mi...ahatre911 wrote:Vidi vidi o se šulja čim se vino dobro spomeneNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
uz mog starog
Guest- Guest
jes....sad moze radler grejptre911 wrote:Vrhunska mada preteška za ljetno doba, traže ipak malo umjerenije doba za konzumacijuNoor wrote:sve si mi pogodio...fina vinatre911 wrote:Onda polusuhi shardonay ili polusuhi traminac, đakovačko vinogorjeNoor wrote:asilovski wrote:
za žene vino
Guest- Guest
na koji dio granice sad je pitanje, pošto Ruje imaju par milijuna km granice xD
Moja strina recimo, ta pičkara i jebe sve u 16 i nema šanse da joj neko zamjeri, svima se ladice(doljna vilica) objesi, babi jednostavno psovka stoji kao i alkohol( nije alkoholičarka ali voli se opustiti uz čašicu ponekad). Za mene pojam strineMaximusDecimusMiridije wrote:Dovedete ludu babu u kucu....i odjednom nema vise ni izbirljivosti ni losih vina :)
Guest- Guest
neki ljudi znaju slatko psovat, ali to su uglavnom društveni ljudi, ne moš zamjerit.. pošalješ ga/ju u 3pm i nazdravite :*
Sad si me razočaralaNoor wrote:jes....sad moze radler grejptre911 wrote:Vrhunska mada preteška za ljetno doba, traže ipak malo umjerenije doba za konzumacijuNoor wrote:sve si mi pogodio...fina vinatre911 wrote:Onda polusuhi shardonay ili polusuhi traminac, đakovačko vinogorjeNoor wrote:
Guest- Guest
tre911 wrote:Moja strina recimo, ta pičkara i jebe sve u 16 i nema šanse da joj neko zamjeri, svima se ladice(doljna vilica) objesi, babi jednostavno psovka stoji kao i alkohol( nije alkoholičarka ali voli se opustiti uz čašicu ponekad). Za mene pojam strineMaximusDecimusMiridije wrote:Dovedete ludu babu u kucu....i odjednom nema vise ni izbirljivosti ni losih vina :)
Dosla s mojima zivit od stare stara. Evo ja jos nisam imao priliku osim prevoza "uzivati" u njenom drustvu do danas. Izbacili ju iz starackog doma jer je istukla cimericu. Odkad je dosla broji o parama, kako cemo joj ukrast sve i tako te stvari. Stari je vec zakljucio ako i spali stednjakom ujutro kucu da ce barem i ona izgorit....luda kuca.
Last edited by MaximusDecimusMiridije on 9/7/2016, 01:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma to se ne da opisati, baba kao da bira trenutak i onda kad opali nema joj premca. Valjda godine i poznavanje osobe doprinesu ukupnom dojmu, ne znam ali je hodajuća komedija i to ne samo po psovci nego i načinu na koji ti spusti.kic wrote:neki ljudi znaju slatko psovat, ali to su uglavnom društveni ljudi, ne moš zamjerit.. pošalješ ga/ju u 3pm i nazdravite :*
Guest- Guest
Hahaha barem vam je zabavno i imati će te se čemu nasmijati kad frtutma jednog dana prođe :)))MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Moja strina recimo, ta pičkara i jebe sve u 16 i nema šanse da joj neko zamjeri, svima se ladice(doljna vilica) objesi, babi jednostavno psovka stoji kao i alkohol( nije alkoholičarka ali voli se opustiti uz čašicu ponekad). Za mene pojam strineMaximusDecimusMiridije wrote:Dovedete ludu babu u kucu....i odjednom nema vise ni izbirljivosti ni losih vina :)
Dosla s mojima zivit od stare stara. Evo ja jos nisam imao obicaj osim prevoza uzivati u njenom drustvu do danas. Izbacili ju iz starackog doma jer je istukla cimericu. Odkad je dosla broji o parama, kako cemo joj ukrast sve i tako te stvari. Stari je vec zakljucio ako i spali stednjakom ujutro kucu da ce barem i ona izgorit....luda kuca.
Guest- Guest
Jebiga kad volimo, inače zaboravio si ubaciti i sex da veselje bude potpunokic wrote:Ustaše, alkohol & domestic violence
svaka tema xD
Guest- Guest
a sto mogu...malo mi treba da sam gotova i dok nije vruće...a sad uhhhhtre911 wrote:Sad si me razočaralaNoor wrote:jes....sad moze radler grejptre911 wrote:Vrhunska mada preteška za ljetno doba, traže ipak malo umjerenije doba za konzumacijuNoor wrote:sve si mi pogodio...fina vinatre911 wrote:
Onda polusuhi shardonay ili polusuhi traminac, đakovačko vinogorje
Ajd..popravit cu dojam uz fiš
Last edited by Noor on 9/7/2016, 01:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
oćeš reć kad baba umretre911 wrote:Hahaha barem vam je zabavno i imati će te se čemu nasmijati kad frtutma jednog dana prođe :)))MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Moja strina recimo, ta pičkara i jebe sve u 16 i nema šanse da joj neko zamjeri, svima se ladice(doljna vilica) objesi, babi jednostavno psovka stoji kao i alkohol( nije alkoholičarka ali voli se opustiti uz čašicu ponekad). Za mene pojam strineMaximusDecimusMiridije wrote:Dovedete ludu babu u kucu....i odjednom nema vise ni izbirljivosti ni losih vina :)
Dosla s mojima zivit od stare stara. Evo ja jos nisam imao obicaj osim prevoza uzivati u njenom drustvu do danas. Izbacili ju iz starackog doma jer je istukla cimericu. Odkad je dosla broji o parama, kako cemo joj ukrast sve i tako te stvari. Stari je vec zakljucio ako i spali stednjakom ujutro kucu da ce barem i ona izgorit....luda kuca.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
E tu te čekam ali pazi se, mi nudimo i dobru grašu uz fiš a nađe se uvijek i kulena i kobaje domaće...a i ekipa je uvijek spremna za sve situacije tako da se ti ne iznenadiš što god da se dogodiNoor wrote:a sto mogu...malo mi treba da sam gotova i dok nije vruće...a sad uhhhhtre911 wrote:Sad si me razočaralaNoor wrote:jes....sad moze radler grejptre911 wrote:Vrhunska mada preteška za ljetno doba, traže ipak malo umjerenije doba za konzumacijuNoor wrote:
sve si mi pogodio...fina vina
Guest- Guest
Nekom smrkne nekom osvane :Dprckov wrote:oćeš reć kad baba umretre911 wrote:Hahaha barem vam je zabavno i imati će te se čemu nasmijati kad frtutma jednog dana prođe :)))MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Moja strina recimo, ta pičkara i jebe sve u 16 i nema šanse da joj neko zamjeri, svima se ladice(doljna vilica) objesi, babi jednostavno psovka stoji kao i alkohol( nije alkoholičarka ali voli se opustiti uz čašicu ponekad). Za mene pojam strineMaximusDecimusMiridije wrote:Dovedete ludu babu u kucu....i odjednom nema vise ni izbirljivosti ni losih vina :)
Guest- Guest
u vas tamo smrkne kad meni ovdje svanetre911 wrote:Nekom smrkne nekom osvane :Dprckov wrote:oćeš reć kad baba umretre911 wrote:Hahaha barem vam je zabavno i imati će te se čemu nasmijati kad frtutma jednog dana prođe :)))MaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:
Moja strina recimo, ta pičkara i jebe sve u 16 i nema šanse da joj neko zamjeri, svima se ladice(doljna vilica) objesi, babi jednostavno psovka stoji kao i alkohol( nije alkoholičarka ali voli se opustiti uz čašicu ponekad). Za mene pojam strine
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Dobro da si rekao sve to...pa sad vidim da se i psihicki i fizicki trebam pripremit za "slavonija band"tre911 wrote:E tu te čekam ali pazi se, mi nudimo i dobru grašu uz fiš a nađe se uvijek i kulena i kobaje domaće...a i ekipa je uvijek spremna za sve situacije tako da se ti ne iznenadiš što god da se dogodiNoor wrote:a sto mogu...malo mi treba da sam gotova i dok nije vruće...a sad uhhhhtre911 wrote:Sad si me razočaralaNoor wrote:jes....sad moze radler grejptre911 wrote:
Vrhunska mada preteška za ljetno doba, traže ipak malo umjerenije doba za konzumaciju
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bugarska šalje vojsku na tursku granicu
» Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
» Bugarska šalje još 300 vojnika na granicu
» Putin šalje vojsku u BiH
» Turska šalje vojsku u Katar
» Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
» Bugarska šalje još 300 vojnika na granicu
» Putin šalje vojsku u BiH
» Turska šalje vojsku u Katar
Page 5 of 9