Hrvatska šalje vojsku na granicu s Rusijom!
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hrvatska šalje vojsku na granicu s Rusijom!
Dobro da si rekao sve to...pa sad vidim da se i psihicki i fizicki trebam pripremit za "slavonija band"tre911 wrote:E tu te čekam ali pazi se, mi nudimo i dobru grašu uz fiš a nađe se uvijek i kulena i kobaje domaće...a i ekipa je uvijek spremna za sve situacije tako da se ti ne iznenadiš što god da se dogodiNoor wrote:a sto mogu...malo mi treba da sam gotova i dok nije vruće...a sad uhhhhtre911 wrote:Sad si me razočaralaNoor wrote:jes....sad moze radler grejptre911 wrote:
Vrhunska mada preteška za ljetno doba, traže ipak malo umjerenije doba za konzumaciju
Ajd..popravit cu dojam uz fiš
Guest- Guest
Slušaj ti ako ti dođem tamo u australiju ...ima da te nađem pa da se iznapijamo ko čepovi :DD Ima neka šema da dođem ali izgledi su mali barem za sada ali ako budem išao ima da te nađem pa kom opanci kom obojciprckov wrote:u vas tamo smrkne kad meni ovdje svanetre911 wrote:Nekom smrkne nekom osvane :Dprckov wrote:oćeš reć kad baba umretre911 wrote:Hahaha barem vam je zabavno i imati će te se čemu nasmijati kad frtutma jednog dana prođe :)))MaximusDecimusMiridije wrote:
Dosla s mojima zivit od stare stara. Evo ja jos nisam imao obicaj osim prevoza uzivati u njenom drustvu do danas. Izbacili ju iz starackog doma jer je istukla cimericu. Odkad je dosla broji o parama, kako cemo joj ukrast sve i tako te stvari. Stari je vec zakljucio ako i spali stednjakom ujutro kucu da ce barem i ona izgorit....luda kuca.
Guest- Guest
Ma ima da ti na uvce pjevaju ako bude trebaloNoor wrote:Dobro da si rekao sve to...pa sad vidim da se i psihicki i fizicki trebam pripremit za "slavonija band"tre911 wrote:E tu te čekam ali pazi se, mi nudimo i dobru grašu uz fiš a nađe se uvijek i kulena i kobaje domaće...a i ekipa je uvijek spremna za sve situacije tako da se ti ne iznenadiš što god da se dogodiNoor wrote:a sto mogu...malo mi treba da sam gotova i dok nije vruće...a sad uhhhhtre911 wrote:Sad si me razočaralaNoor wrote:
jes....sad moze radler grejp
Guest- Guest
Naravno da bude...to vec sad znam :)))tre911 wrote:Ma ima da ti na uvce pjevaju ako bude trebaloNoor wrote:Dobro da si rekao sve to...pa sad vidim da se i psihicki i fizicki trebam pripremit za "slavonija band"tre911 wrote:E tu te čekam ali pazi se, mi nudimo i dobru grašu uz fiš a nađe se uvijek i kulena i kobaje domaće...a i ekipa je uvijek spremna za sve situacije tako da se ti ne iznenadiš što god da se dogodiNoor wrote:a sto mogu...malo mi treba da sam gotova i dok nije vruće...a sad uhhhhtre911 wrote:
Sad si me razočarala
A pjevat i ja volim..i znam, pogotovo u terci :D
Last edited by Noor on 9/7/2016, 02:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
super, javi ako budeš dolaziotre911 wrote:Slušaj ti ako ti dođem tamo u australiju ...ima da te nađem pa da se iznapijamo ko čepovi :DD Ima neka šema da dođem ali izgledi su mali barem za sada ali ako budem išao ima da te nađem pa kom opanci kom obojciprckov wrote:u vas tamo smrkne kad meni ovdje svanetre911 wrote:Nekom smrkne nekom osvane :Dprckov wrote:oćeš reć kad baba umretre911 wrote:
Hahaha barem vam je zabavno i imati će te se čemu nasmijati kad frtutma jednog dana prođe :)))
2014-04-19
Bilo bi super, javim ti se sigurno u takvoj situacijiprckov wrote:super, javi ako budeš dolaziotre911 wrote:Slušaj ti ako ti dođem tamo u australiju ...ima da te nađem pa da se iznapijamo ko čepovi :DD Ima neka šema da dođem ali izgledi su mali barem za sada ali ako budem išao ima da te nađem pa kom opanci kom obojciprckov wrote:u vas tamo smrkne kad meni ovdje svanetre911 wrote:Nekom smrkne nekom osvane :Dprckov wrote:
oćeš reć kad baba umre
Guest- Guest
Zamoliću jednog vašeg domaćeg da ponese gitaru i udri :))))Noor wrote:Naravno da bude...to vec sad znam :)))tre911 wrote:Ma ima da ti na uvce pjevaju ako bude trebaloNoor wrote:Dobro da si rekao sve to...pa sad vidim da se i psihicki i fizicki trebam pripremit za "slavonija band"tre911 wrote:E tu te čekam ali pazi se, mi nudimo i dobru grašu uz fiš a nađe se uvijek i kulena i kobaje domaće...a i ekipa je uvijek spremna za sve situacije tako da se ti ne iznenadiš što god da se dogodiNoor wrote:
a sto mogu...malo mi treba da sam gotova i dok nije vruće...a sad uhhhh
Guest- Guest
Opet vas Nemci šalju na istočni front? Istorija je ciklična pojava.
Nasla sam neke slike od prosle godine..ili prije, ima vas poprilicno i prepoznajem neke ljude odavde...tre911 wrote:Zamoliću jednog vašeg domaćeg da ponese gitaru i udri :))))Noor wrote:Naravno da bude...to vec sad znam :)))tre911 wrote:Ma ima da ti na uvce pjevaju ako bude trebaloNoor wrote:Dobro da si rekao sve to...pa sad vidim da se i psihicki i fizicki trebam pripremit za "slavonija band"tre911 wrote:
E tu te čekam ali pazi se, mi nudimo i dobru grašu uz fiš a nađe se uvijek i kulena i kobaje domaće...a i ekipa je uvijek spremna za sve situacije tako da se ti ne iznenadiš što god da se dogodi
Guest- Guest
Ma ajde onda je to bilo izravno naređenje Furera sada o svemu odlučuje lijevi službenik Nato-a i Soroš da je gore ne možedzango wrote:Opet vas Nemci šalju na istočni front? Istorija je ciklična pojava.
Kermit-
2014-04-17
Vinko Čabraja
daj ljudi šta pričate glupsti jebala vas rusija jel jugoslavija bila pod rusijom imam osjećaj da su ovi komentari samo od jugoslovena a kada su momci išli u Afganistan i ostala krizna područja nisam baš vidio takve i toliko komentara koliko sada kada se ide na granicu sa rusijom. Vojnik je vojnik i pod natom smo i gotovo
tipični desničar u Hrvata glup, nepismen i snishodljiva kmetija
daj ljudi šta pričate glupsti jebala vas rusija jel jugoslavija bila pod rusijom imam osjećaj da su ovi komentari samo od jugoslovena a kada su momci išli u Afganistan i ostala krizna područja nisam baš vidio takve i toliko komentara koliko sada kada se ide na granicu sa rusijom. Vojnik je vojnik i pod natom smo i gotovo
Kermit-
2014-04-17
A koji curac taj NATo glumi? Glume majmune i mi u tome sudjelujemo što je prestrašno.
A gdje je to, kad je u pitanju Poljska, krizno područje? U bolesnim lubanjama bolesnih idiota.asilovski wrote:Vinko Čabraja
A eto poučeni sikustvom kada su ih njemačka i rusija podjelile ljudi pušu i na hladno jebiga., Nisu ljudi krivi što su ljevičari u kurcu što se tiče pameti i zaboravljanja povijesnih činjenicaprovocator wrote:A gdje je to, kad je u pitanju Poljska, krizno područje? U bolesnim lubanjama bolesnih idiota.asilovski wrote:Vinko Čabraja
Guest- Guest
Je... fakat Putinu Poljska treba ko i tebi tramvajska prikolica puna penzionera.
Pa ne treba mu to je jasno no isto tako ni staljinu nije trebala pa su je rasturili ko cigo veš mašinu.provocator wrote:Je... fakat Putinu Poljska treba ko i tebi tramvajska prikolica puna penzionera.
Guest- Guest
Ovaj put umjesto da se držimo sa strane opet i to berz ikakve vizije idemo tamo da budemo kusur obični, a ovaj gore je budalaštre911 wrote:A eto poučeni sikustvom kada su ih njemačka i rusija podjelile ljudi pušu i na hladno jebiga., Nisu ljudi krivi što su ljevičari u kurcu što se tiče pameti i zaboravljanja povijesnih činjenicaprovocator wrote:A gdje je to, kad je u pitanju Poljska, krizno područje? U bolesnim lubanjama bolesnih idiota.asilovski wrote:Vinko Čabraja
Kermit-
2014-04-17
To ima veze sa Hillry, Putinom i Sorošem ko svinjokolja i Teherantre911 wrote:Pa ne treba mu to je jasno no isto tako ni staljinu nije trebala pa su je rasturili ko cigo veš mašinu.provocator wrote:Je... fakat Putinu Poljska treba ko i tebi tramvajska prikolica puna penzionera.
Kermit-
2014-04-17
Hrvatska desnica je komplet malouman projekt, apsolutna neukost i manjak znajnaj o bilo čemu suvislom sa kvazi idejama iz 19.st.
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bugarska šalje vojsku na tursku granicu
» Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
» Bugarska šalje još 300 vojnika na granicu
» Putin šalje vojsku u BiH
» Turska šalje vojsku u Katar
» Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
» Bugarska šalje još 300 vojnika na granicu
» Putin šalje vojsku u BiH
» Turska šalje vojsku u Katar
Page 6 of 9