Hrvatska šalje vojsku na granicu s Rusijom!
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hrvatska šalje vojsku na granicu s Rusijom!
Ovoga se sjećam i ne da mi se sada kopati da to potvrdim no čim je izbila afera napisao si da ga USA ruši zbog veze sa rusima i da si to saznao iz pouzdanih izvora što se pokazalo točno.preko_vode_do_slobode wrote:ma dobro je , evo ti sutra tema pa neka ti hdzovci marc, tre i drugi napišu čiji je karamarko igrač.
cijela ljevica tvrdi da je bio ruski igrač, svi liberali tvrde da je bio ruski igrač, većina desnice tvrdi da je bio ruski igrač, većina medija tvrdi da je bio ruski igrač, udruge tvrde da je bio ruski igrač, ja sam preko izvora iz politike još prije konzultantice napisao da će ga USA rušiti jer je Ruski igrač a ti ono misli što hoćeš
Guest- Guest
Ima, graševina + mineralna (jamnica ili sarajevski kiseljak) a kao nabacimo još koju takvu čašu....ni asila ne bi odolio :)))epikur37 wrote:nema do graševine
Guest- Guest
Ja sam rekao da ce ga rusiti jer je nesposobni debil :D
Guest- Guest
tako je 100%tre911 wrote:Ma ne izgleda nego jeste tako, sam si rekao gdje te prst vuče na izborima i bez zajebancije nije mi jasno da se predstavljaš kao konzervativac i pučanin. Ista stvar je i sa orbanom i milanovićem koji je napravio svjetsko sranje sa izbjeglicama umjesto da je sjeo sa njm za stol i dogovorio ono što je HDZ poslje napravo uključivši i makedoniju ali HDZ je zlo a milanović je dobar kao i asili iako je rekao da su mađari i orban barbari i kriminalci i što sve već ne. Mene boli kiki i za amerima i za rusima i ne znam kolio sam puta ponovio zašto ne volim ni jedne ni druge i zašto bi im trebala biti daleko kuća od moje no upravo iz tog razloga smatram da mogu puno bolje vidjeti situaciju nego neko ko je uskogrudno vezan za jednu od te dvije opcije.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ajde neki napredak od tebe, barem nisi napisao da sam pravaš. U svakom slučaju tvoje konstrukcije su za kurac krasni kao i ti sam kada možeš pomiriti milanovićevo vrijeđanje i zavadau na nož sa mađarima i onda to sve poturiti HDZu a milanoviću sve zaboraviti i drukati za njega.epikur37 wrote:tre911 wrote:
Ali zato podržavate milanovića koji je rekao da su orban i mađari barbari i koji se sa njima posvađao na nož, ti si ono jebeno zbrčkan lik, vjeruj da si jednostavno smješan u svojim vrludanjima i pokušaju spajanja onoga gdje te srce vuče a gdje mozak navlači na drugi polaritet. Kako uopće možeš živjeti sa tom zbrkom u glavi
Pa ovu antirusku kampanju provodi HDZ, precjednica i karamarkova postava....šta ne? Bit će da to podržavaš politiku njihovu kao i oštro protivljenje trećem, heblo vas hdz.
Doduše ne mislim ni da bi sdp pokazao konkretniji otpor.
Tjah, znaš i sam da Milanović Zoki slovio kao u dobrim odnosima s Orbanom dok nije došlo do izbjegličke krize.
Duboko sam razočaran HDZ-om i razmjerama njegove izdaje i sluganstva tako da to koji put može izgledati i kao drukanje za zokija.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ima, graševina + mineralna (jamnica ili sarajevski kiseljak) a kao nabacimo još koju takvu čašu....ni asila ne bi odolio :)))epikur37 wrote:nema do graševine
To je to....u metrou bila akcija iločka bag in box 10 litara 100 kuna....amen i gajba mineralne ...vozi :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam rekao da ce ga rusiti jer je nesposobni debil :D
ja isto :D
2015-08-06
malvazije isto tako nije lošaepikur37 wrote:nema do graševine
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:malvazije isto tako nije lošaepikur37 wrote:nema do graševine
nije ni pošip ali nekako za gemišt tanka, blago kiselkasta graševina ide...
2015-08-06
ma bitno je da je domaća i da nije kisela kemijaepikur37 wrote:asilovski wrote:malvazije isto tako nije lošaepikur37 wrote:nema do graševine
nije ni pošip ali nekako za gemišt tanka, blago kiselkasta graševina ide...
Kermit-
2014-04-17
ne ovo slovensko smeće neću ni popiti, ne znam koji je ovo kurac...oni imaju kisela vina sad odjednom ovo kao tulumba
2015-08-06
ma imaju slovenci dobra vina samo slatka nikada, to je glavobolja garantepikur37 wrote:ne ovo slovensko smeće neću ni popiti, ne znam koji je ovo kurac...oni imaju kisela vina sad odjednom ovo kao tulumba
Kermit-
2014-04-17
za žene vinoNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:za žene vinoNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
da...ali prefino je :)
Guest- Guest
Ma ima te graševine iločke smeća kao u priči, eno u kauflandu se prodaje i nije ni za ku*ac, kao da si čarape u njoj oprao pa je poslje piješ. Boxevi u mjehovima su kvalitetniji ali i skuplji. Ja trenutno prašim grašu iz vinarije Knezović(Ilok) i mogu reći da je sasvim pristojna, 13 kn litra đšto nije loše s obzirom na kvalitetu. Ima po 10 kuna ali moraš zaprašiti do iloka a to mi se iskreno ne da po ovakvom vremenu. Tamo u jesen i zimu sa ekipom da, sada mi je prevruće za te akrobacije.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ima, graševina + mineralna (jamnica ili sarajevski kiseljak) a kao nabacimo još koju takvu čašu....ni asila ne bi odolio :)))epikur37 wrote:nema do graševine
To je to....u metrou bila akcija iločka bag in box 10 litara 100 kuna....amen i gajba mineralne ...vozi :D
Guest- Guest
Vidi vidi o se šulja čim se vino dobro spomeneNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
Guest- Guest
zamirisalo mi...ahatre911 wrote:Vidi vidi o se šulja čim se vino dobro spomeneNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
Guest- Guest
Onda polusuhi shardonay ili polusuhi traminac, đakovačko vinogorjeNoor wrote:asilovski wrote:za žene vinoNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
Guest- Guest
Ja uz svećenike naučio čuda o vinu, gdje si ti svoja slatka iskustva steklaNoor wrote:zamirisalo mi...ahatre911 wrote:Vidi vidi o se šulja čim se vino dobro spomeneNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
Guest- Guest
sve si mi pogodio...fina vinatre911 wrote:Onda polusuhi shardonay ili polusuhi traminac, đakovačko vinogorjeNoor wrote:asilovski wrote:za žene vinoNoor wrote:zlatni muškat vi probajte
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bugarska šalje vojsku na tursku granicu
» Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
» Bugarska šalje još 300 vojnika na granicu
» Putin šalje vojsku u BiH
» Turska šalje vojsku u Katar
» Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
» Bugarska šalje još 300 vojnika na granicu
» Putin šalje vojsku u BiH
» Turska šalje vojsku u Katar
Page 4 of 9