Hrvatska šalje vojsku na granicu s Rusijom!
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hrvatska šalje vojsku na granicu s Rusijom!
Hrvatska desnica je komplet malouman projekt, apsolutna neukost i manjak znajnaj o bilo čemu suvislom sa kvazi idejama iz 19.st.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Pa ima pravo na svoje mišljenje i asila vjeruj mi nije svako budalaš ko ne misli kao ti, ljudi su se jednom opekli i pušu na hladno. Neka pušu koliko hoće, još bolje da se ništa ne dogodi. Za mene osobno je to glupost no nisam ja taj koji je relevantan da da dajem ikakav sud o tome niti me iskreno zanima previše u ovom trenutku.asilovski wrote:Ovaj put umjesto da se držimo sa strane opet i to berz ikakve vizije idemo tamo da budemo kusur obični, a ovaj gore je budalaštre911 wrote:A eto poučeni sikustvom kada su ih njemačka i rusija podjelile ljudi pušu i na hladno jebiga., Nisu ljudi krivi što su ljevičari u kurcu što se tiče pameti i zaboravljanja povijesnih činjenicaprovocator wrote:A gdje je to, kad je u pitanju Poljska, krizno područje? U bolesnim lubanjama bolesnih idiota.asilovski wrote:Vinko Čabraja
daj ljudi šta pričate glupsti jebala vas rusija jel jugoslavija bila pod rusijom imam osjećaj da su ovi komentari samo od jugoslovena a kada su momci išli u Afganistan i ostala krizna područja nisam baš vidio takve i toliko komentara koliko sada kada se ide na granicu sa rusijom. Vojnik je vojnik i pod natom smo i gotovo
tipični desničar u Hrvata glup, nepismen i snishodljiva kmetija
Guest- Guest
to što ti ne vidiš poveznice ne znači da ne postoje.asilovski wrote:To ima veze sa Hillry, Putinom i Sorošem ko svinjokolja i Teherantre911 wrote:Pa ne treba mu to je jasno no isto tako ni staljinu nije trebala pa su je rasturili ko cigo veš mašinu.provocator wrote:Je... fakat Putinu Poljska treba ko i tebi tramvajska prikolica puna penzionera.
Guest- Guest
Dočim je ljevica u stanju pojesti i najveće govno samo da ga putin posere i to bez razmišljanja.asilovski wrote:Hrvatska desnica je komplet malouman projekt, apsolutna neukost i manjak znajnaj o bilo čemu suvislom sa kvazi idejama iz 19.st.
Guest- Guest
Bože blagi, s kim ja idem u Europu!?tre911 wrote:Pa ne treba mu to je jasno no isto tako ni staljinu nije trebala pa su je rasturili ko cigo veš mašinu.provocator wrote:Je... fakat Putinu Poljska treba ko i tebi tramvajska prikolica puna penzionera.
Puše na hladno na način da podržava slanje vojske na Rusiju u sklopu ratno huškačkog poduhvata Soroša i klike, ono ništa sa ničim, osim toga je kmettre911 wrote:Pa ima pravo na svoje mišljenje i asila vjeruj mi nije svako budalaš ko ne misli kao ti, ljudi su se jednom opekli i pušu na hladno. Neka pušu koliko hoće, još bolje da se ništa ne dogodi. Za mene osobno je to glupost no nisam ja taj koji je relevantan da da dajem ikakav sud o tome niti me iskreno zanima previše u ovom trenutku.asilovski wrote:Ovaj put umjesto da se držimo sa strane opet i to berz ikakve vizije idemo tamo da budemo kusur obični, a ovaj gore je budalaštre911 wrote:A eto poučeni sikustvom kada su ih njemačka i rusija podjelile ljudi pušu i na hladno jebiga., Nisu ljudi krivi što su ljevičari u kurcu što se tiče pameti i zaboravljanja povijesnih činjenicaprovocator wrote:A gdje je to, kad je u pitanju Poljska, krizno područje? U bolesnim lubanjama bolesnih idiota.asilovski wrote:Vinko Čabraja
daj ljudi šta pričate glupsti jebala vas rusija jel jugoslavija bila pod rusijom imam osjećaj da su ovi komentari samo od jugoslovena a kada su momci išli u Afganistan i ostala krizna područja nisam baš vidio takve i toliko komentara koliko sada kada se ide na granicu sa rusijom. Vojnik je vojnik i pod natom smo i gotovo
tipični desničar u Hrvata glup, nepismen i snishodljiva kmetija
Kermit-
2014-04-17
Lijevica kod nas ne postoji a ako ćemo o nazovi lijevici Radnička akcija podržava umjerene vehabije i mrzi Putina tako da ne znam o čemu ti uopće pišeštre911 wrote:Dočim je ljevica u stanju pojesti i najveće govno samo da ga putin posere i to bez razmišljanja.asilovski wrote:Hrvatska desnica je komplet malouman projekt, apsolutna neukost i manjak znajnaj o bilo čemu suvislom sa kvazi idejama iz 19.st.
Kermit-
2014-04-17
Ti si još u 45oj, koju kurčevu evropu ti spomineš sa takvim stanjem uma???provocator wrote:Bože blagi, s kim ja idem u Europu!?tre911 wrote:Pa ne treba mu to je jasno no isto tako ni staljinu nije trebala pa su je rasturili ko cigo veš mašinu.provocator wrote:Je... fakat Putinu Poljska treba ko i tebi tramvajska prikolica puna penzionera.
Guest- Guest
Da ne šalje tamo slao bi ih negdje drugdje. Danas, ma kako se činilo, je malo onih koji nisu kmetovi.asilovski wrote:Puše na hladno na način da podržava slanje vojske na Rusiju u sklopu ratno huškačkog poduhvata Soroša i klike, ono ništa sa ničim, osim toga je kmettre911 wrote:Pa ima pravo na svoje mišljenje i asila vjeruj mi nije svako budalaš ko ne misli kao ti, ljudi su se jednom opekli i pušu na hladno. Neka pušu koliko hoće, još bolje da se ništa ne dogodi. Za mene osobno je to glupost no nisam ja taj koji je relevantan da da dajem ikakav sud o tome niti me iskreno zanima previše u ovom trenutku.asilovski wrote:Ovaj put umjesto da se držimo sa strane opet i to berz ikakve vizije idemo tamo da budemo kusur obični, a ovaj gore je budalaštre911 wrote:A eto poučeni sikustvom kada su ih njemačka i rusija podjelile ljudi pušu i na hladno jebiga., Nisu ljudi krivi što su ljevičari u kurcu što se tiče pameti i zaboravljanja povijesnih činjenicaprovocator wrote:
A gdje je to, kad je u pitanju Poljska, krizno područje? U bolesnim lubanjama bolesnih idiota.
Guest- Guest
Ti mene piatš za stanje uma a Staljina spominješ? O krvi ti irudove!
Last edited by provocator on 9/7/2016, 13:54; edited 1 time in total
a desnica postoji, eno epikur se izjašnjava kao desničar i konzervativac a to nema veze sa desnicom koliko ni crno ispod nokta.asilovski wrote:Lijevica kod nas ne postoji a ako ćemo o nazovi lijevici Radnička akcija podržava umjerene vehabije i mrzi Putina tako da ne znam o čemu ti uopće pišeštre911 wrote:Dočim je ljevica u stanju pojesti i najveće govno samo da ga putin posere i to bez razmišljanja.asilovski wrote:Hrvatska desnica je komplet malouman projekt, apsolutna neukost i manjak znajnaj o bilo čemu suvislom sa kvazi idejama iz 19.st.
Guest- Guest
Ma tko šalje osim nas, Plenković druka jedini za sankcije Rusiji, a u isto vrijeme ide klečati pred vehabijama u Meki, osim toga koji je cilj slanja vojske na rusku granicu osim poticanja sukoba koji izravno vodi Soroš i neoconsi u Washigtonu, samo nedaj Bože rata sa Rusijom koji planiraju u Nato-utre911 wrote:Da ne šalje tamo slao bi ih negdje drugdje. Danas, ma kako se činilo, je malo onih koji nisu kmetovi.asilovski wrote:Puše na hladno na način da podržava slanje vojske na Rusiju u sklopu ratno huškačkog poduhvata Soroša i klike, ono ništa sa ničim, osim toga je kmettre911 wrote:Pa ima pravo na svoje mišljenje i asila vjeruj mi nije svako budalaš ko ne misli kao ti, ljudi su se jednom opekli i pušu na hladno. Neka pušu koliko hoće, još bolje da se ništa ne dogodi. Za mene osobno je to glupost no nisam ja taj koji je relevantan da da dajem ikakav sud o tome niti me iskreno zanima previše u ovom trenutku.asilovski wrote:Ovaj put umjesto da se držimo sa strane opet i to berz ikakve vizije idemo tamo da budemo kusur obični, a ovaj gore je budalaštre911 wrote:
A eto poučeni sikustvom kada su ih njemačka i rusija podjelile ljudi pušu i na hladno jebiga., Nisu ljudi krivi što su ljevičari u kurcu što se tiče pameti i zaboravljanja povijesnih činjenica
Kermit-
2014-04-17
Naravno da spominjem, nije poljsku rasparčavao bilo ko. Što se ostalog tiče što sam ti pogrešno napisao, viriš titu iz guzice i zaglavio si u 45 i jugoslaviji i ne možeš iz tog stanja ume jer si sam sebe u okove vezao i bacio ključ u marijansku brazdu.provocator wrote:Ti mene piatš za stanje uma a Staljina spominejš? O krvi ti irudove!
Guest- Guest
ne ovo Vaše trabunjanje o 1945. i Srbima ima, pa Bušmani imaju razvijieniji smisao za politiku politiku od togatre911 wrote:a desnica postoji, eno epikur se izjašnjava kao desničar i konzervativac a to nema veze sa desnicom koliko ni crno ispod nokta.asilovski wrote:Lijevica kod nas ne postoji a ako ćemo o nazovi lijevici Radnička akcija podržava umjerene vehabije i mrzi Putina tako da ne znam o čemu ti uopće pišeštre911 wrote:Dočim je ljevica u stanju pojesti i najveće govno samo da ga putin posere i to bez razmišljanja.asilovski wrote:Hrvatska desnica je komplet malouman projekt, apsolutna neukost i manjak znajnaj o bilo čemu suvislom sa kvazi idejama iz 19.st.
Kermit-
2014-04-17
Plenković je klasična kujica no ne šalje on vojsku, to bi radio svako u RH ko je na vlasti od milanovića pa na dalje. Već sam ranije pisao da se ne ponavljam, mi nemamo državnika od smrti FT, nakon njega je mix svega i svačega samo ne dosljednosti u državnom interesu i interesu naroda u RH.asilovski wrote:Ma tko šalje osim nas, Plenković druka jedini za sankcije Rusiji, a u isto vrijeme ide klečati pred vehabijama u Meki, osim toga koji je cilj slanja vojske na rusku granicu osim poticanja sukoba koji izravno vodi Soroš i neoconsi u Washigtonu, samo nedaj Bože rata sa Rusijom koji planiraju u Nato-utre911 wrote:Da ne šalje tamo slao bi ih negdje drugdje. Danas, ma kako se činilo, je malo onih koji nisu kmetovi.asilovski wrote:Puše na hladno na način da podržava slanje vojske na Rusiju u sklopu ratno huškačkog poduhvata Soroša i klike, ono ništa sa ničim, osim toga je kmettre911 wrote:Pa ima pravo na svoje mišljenje i asila vjeruj mi nije svako budalaš ko ne misli kao ti, ljudi su se jednom opekli i pušu na hladno. Neka pušu koliko hoće, još bolje da se ništa ne dogodi. Za mene osobno je to glupost no nisam ja taj koji je relevantan da da dajem ikakav sud o tome niti me iskreno zanima previše u ovom trenutku.asilovski wrote:
Ovaj put umjesto da se držimo sa strane opet i to berz ikakve vizije idemo tamo da budemo kusur obični, a ovaj gore je budalaš
Guest- Guest
A tek trabunjanje o ustašama i antifašistim, to je tek vrhunac idiotizma da se sve pušiasilovski wrote:ne ovo Vaše trabunjanje o 1945. i Srbima ima, pa Bušmani imaju razvijieniji smisao za politiku politiku od togatre911 wrote:a desnica postoji, eno epikur se izjašnjava kao desničar i konzervativac a to nema veze sa desnicom koliko ni crno ispod nokta.asilovski wrote:Lijevica kod nas ne postoji a ako ćemo o nazovi lijevici Radnička akcija podržava umjerene vehabije i mrzi Putina tako da ne znam o čemu ti uopće pišeštre911 wrote:Dočim je ljevica u stanju pojesti i najveće govno samo da ga putin posere i to bez razmišljanja.asilovski wrote:Hrvatska desnica je komplet malouman projekt, apsolutna neukost i manjak znajnaj o bilo čemu suvislom sa kvazi idejama iz 19.st.
Guest- Guest
Nemoj se truditi...Nema koristi. Evo ja radije idem na pivo. Heineken je ZAKON!asilovski wrote:
Ma tko šalje osim nas, Plenković druka jedini za sankcije Rusiji, a u isto vrijeme ide klečati pred vehabijama u Meki, osim toga koji je cilj slanja vojske na rusku granicu osim poticanja sukoba koji izravno vodi Soroš i neoconsi u Washigtonu, samo nedaj Bože rata sa Rusijom koji planiraju u Nato-u
ista stvar, samo su barem artikulirani u svojem jadutre911 wrote:A tek trabunjanje o ustašama i antifašistim, to je tek vrhunac idiotizma da se sve pušiasilovski wrote:ne ovo Vaše trabunjanje o 1945. i Srbima ima, pa Bušmani imaju razvijieniji smisao za politiku politiku od togatre911 wrote:a desnica postoji, eno epikur se izjašnjava kao desničar i konzervativac a to nema veze sa desnicom koliko ni crno ispod nokta.asilovski wrote:Lijevica kod nas ne postoji a ako ćemo o nazovi lijevici Radnička akcija podržava umjerene vehabije i mrzi Putina tako da ne znam o čemu ti uopće pišeštre911 wrote:
Dočim je ljevica u stanju pojesti i najveće govno samo da ga putin posere i to bez razmišljanja.
Kermit-
2014-04-17
Hrvatska desnica je katastrofa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hrvatska desnica je katastrofa
Znamo mi sve. Ne možemo ništa.
Ili oni, ili srbokomunisti.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti reče jučer da si konzervativac i desničarepikur37 wrote:Hrvatska desnica je katastrofa
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bugarska šalje vojsku na tursku granicu
» Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
» Bugarska šalje još 300 vojnika na granicu
» Putin šalje vojsku u BiH
» Turska šalje vojsku u Katar
» Veleposlanik Rusije: Mi ne ugrožavamo Europu i zato nam nije drago što Hrvatska šalje svoje vojnike na našu granicu
» Bugarska šalje još 300 vojnika na granicu
» Putin šalje vojsku u BiH
» Turska šalje vojsku u Katar
Page 7 of 9