Sunce materino (chat)
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Sunce materino (chat)
pa jebote jesam li ja iz sinja ili nisam...nama je megdan u krvi..papak ko ne izađefrakcija wrote:evo vuk izaziva na megdan. :Dvuksadinare wrote:ko ja?..mene strah?....nuije se taj ili ta koja bi meni strah u kosti utjerala ili utjeraoSonikkin wrote:On bi isto ovako ljubovao, ali ga straj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bome upeklo.. čudim se šta ništa ne plamca..da kucnem o drvo..vuksadinare wrote:...lijeno je dobro biti kad upece...a upeklo doli?....frakcija wrote:ja dobro..zeru lijeno..al ono..vanka 36vuksadinare wrote:...razno....recimo....kako si ti?frakcija wrote:šta je vuče? šta grintaš? o čemu bi ti?vuksadinare wrote:...sto ima ovdje...?...ni's
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
odaš li na gljevstock?vuksadinare wrote:pa jebote jesam li ja iz sinja ili nisam...nama je megdan u krvi..papak ko ne izađefrakcija wrote:evo vuk izaziva na megdan. :Dvuksadinare wrote:ko ja?..mene strah?....nuije se taj ili ta koja bi meni strah u kosti utjerala ili utjeraoSonikkin wrote:On bi isto ovako ljubovao, ali ga straj
2016-03-09
nema nas
https://www.youtube.com/watch?v=P6r-b3cycYI
https://www.youtube.com/watch?v=P6r-b3cycYI
2015-09-08
vise radosic,trilj,hrvacefrakcija wrote:odaš li na gljevstock?vuksadinare wrote:pa jebote jesam li ja iz sinja ili nisam...nama je megdan u krvi..papak ko ne izađefrakcija wrote:evo vuk izaziva na megdan. :Dvuksadinare wrote:ko ja?..mene strah?....nuije se taj ili ta koja bi meni strah u kosti utjerala ili utjeraoSonikkin wrote:On bi isto ovako ljubovao, ali ga straj
2015-09-08
Kaki su oni momci iz benda mort.. jesu li iz dobri vamilija? dica mi šnjiman budalakaju?
2016-03-09
vuksadinare wrote:
ko ja?..mene strah?....nuije se taj ili ta koja bi meni strah u kosti utjerala ili utjerao
Pa nebi se reklo, stalno nemoj ovo, nemoj ono, nemoj vako, nemoj nako. Releaxe.
darla- Admin
2015-10-22
a nezna ti ja te moja frakcija..ipak san ti ja malo duze u zg..ko bi sve pamtiofrakcija wrote:Kaki su oni momci iz benda mort.. jesu li iz dobri vamilija? dica mi šnjiman budalakaju?
2015-09-08
..e onda je tvoj zajebSonikkin wrote:vuksadinare wrote:
ko ja?..mene strah?....nuije se taj ili ta koja bi meni strah u kosti utjerala ili utjerao
Pa nebi se reklo, stalno nemoj ovo, nemoj ono, nemoj vako, nemoj nako. Releaxe.
2015-09-08
virusima..to ti je sad izlika da im zabranis pristup svome ;Dfrakcija wrote:imaju oni svoje laptope, al su im kao spori..sad je i ovo sporo..infetali su mi komp nečim.maggie13 wrote:Uzmi ti sebi lap, da imaš komod..'ko će doć'na red od dice..
2014-04-12
di ste junaci
2014-04-19
mort je smrt..udri zescu kontrolu ;Dfrakcija wrote:Kaki su oni momci iz benda mort.. jesu li iz dobri vamilija? dica mi šnjiman budalakaju?
2014-04-12
reko sam junacivuksadinare wrote:evo me..prckov wrote:di ste junaci
a ne junci
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov jedna za tebe...samo nemoj case...lomit
https://www.youtube.com/watch?v=JnOZXVB1jxQ
https://www.youtube.com/watch?v=JnOZXVB1jxQ
2015-09-08
kaj zivceki rade?....opusti seprckov wrote:reko sam junacivuksadinare wrote:evo me..prckov wrote:di ste junaci
a ne junci
2015-09-08
upitno to nije...Sonikkin wrote:Jel idu i junakinje?
2015-09-08
Sonikkin wrote:Jel idu i junakinje?
to može, pošto junkinje još ne postoje....samo da ne ispadnu junice
Guest- Guest
meni se sviđaju ona selakad se od vrgoca krene prma makarskoj pa se skrena lijevo i u jenom momentu se vide neke kuće u daljini skoro u podnožju neke veiike planine.
2014-04-19
Noor wrote:
to može, pošto junkinje još ne postoje....samo da ne ispadnu junice
Pa to ono taman podsjeti na pubertetske dane kad je izlo, kozo, kravo, glupaco, a vamo umire za tobom
darla- Admin
2015-10-22
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50