Sunce materino (chat)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Sunce materino (chat)
prckov wrote:
nema ništa
onaj ima sto ovaca
onaj dvista
i gotovo
a da, masline rodile i tako
Masline su tek zacele, procjenjuje se rod, trisnje i visnje su bile treba vidit kako je to proslo, smokve taman aman, loza se zeleni i to treba procjeniti, a blago ih o tome mozes satima .
darla- Admin
2015-10-22
vidim itebi to ideSonikkin wrote:prckov wrote:
nema ništa
onaj ima sto ovaca
onaj dvista
i gotovo
a da, masline rodile i tako
Masline su tek zacele, procjenjuje se rod, trisnje i visnje su bile treba vidit kako je to proslo, smokve taman aman, loza se zeleni i to treba procjeniti, a blago ih o tome mozes satima .
vas bi dvije možda i rekod oborile
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:
vidim itebi to ide
vas bi dvije možda i rekod oborile
Ja sam rodjena u gradu, ali pradid je bio veliki poljoprivrednik, umro je kopajuci vinograd u 92, on mi usadio tu neku ljubav prema zemlji. A i moj boem je opicen na seosku semu, pa i uz njega po hercegovackim vrletima to sve prakticiram .
darla- Admin
2015-10-22
EVO ME! UMOTANA U KABELE! SISTEM RISTORALA; RUTERE RESETIRALA; PROVAJDERE KONTAKTIRALA; PREGLEDNIKE REINSTALIRALA; KABELE ZAMINILA.. uff.. zapuvala se.. it livzzz
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
sad je njemu 1 ura. biće lega. a štaće
inače i moj je did umra krčeć, al u 85-toj.
inače i moj je did umra krčeć, al u 85-toj.
2016-03-09
Jesam stogod rekao da lazes..nego nisi ni vidjela post..koji sam ti uputio...nije te bilo a sad da ponavljam...vrucinafrakcija wrote:Ne lažen!vuksadinare wrote:A e
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a evo vidim..kod jaše..guglala.. ih dat neb ja u tuđu župu..biž biž..vuksadinare wrote:Jesam stogod rekao da lazes..nego nisi ni vidjela post..koji sam ti uputio...nije te bilo a sad da ponavljam...vrucinafrakcija wrote:Ne lažen!vuksadinare wrote:A e
2016-03-09
sve si rijesila...;Dfrakcija wrote:EVO ME! UMOTANA U KABELE! SISTEM RISTORALA; RUTERE RESETIRALA; PROVAJDERE KONTAKTIRALA; PREGLEDNIKE REINSTALIRALA; KABELE ZAMINILA.. uff.. zapuvala se.. it livzzz
i ja sam oko nekih kabela,ali drugih...stavila klimu na 21..8-)
2014-04-12
nije,pod klimom sam..ali moram vani oko 6..^_^
2014-04-12
ja ju ne palim. čekam kolovoz.maggie13 wrote:nije,pod klimom sam..ali moram vani oko 6..^_^
2014-12-30
mirko,pazi,metak ;Dfrakcija wrote:hehe, ZASJEDA!
2014-04-12
mozes umrijeti do tada..;Dhyperion wrote:ja ju ne palim. čekam kolovoz.maggie13 wrote:nije,pod klimom sam..ali moram vani oko 6..^_^
2014-04-12
hvala slavko, petak..maggie13 wrote:mirko,pazi,metak ;Dfrakcija wrote:hehe, ZASJEDA!
2016-03-09
cicija.. ko ne plati k..limu, plati likaramaggie13 wrote:mozes umrijeti do tada..;Dhyperion wrote:ja ju ne palim. čekam kolovoz.maggie13 wrote:nije,pod klimom sam..ali moram vani oko 6..^_^
2016-03-09
uf,skoro te pogodi8-)frakcija wrote:hvala slavko, petak..maggie13 wrote:mirko,pazi,metak ;Dfrakcija wrote:hehe, ZASJEDA!
2014-04-12
haha,tako nekako...godine idu,srce slabije..;O)frakcija wrote:cicija.. ko ne plati k..limu, plati likaramaggie13 wrote:mozes umrijeti do tada..;Dhyperion wrote:ja ju ne palim. čekam kolovoz.maggie13 wrote:nije,pod klimom sam..ali moram vani oko 6..^_^
2014-04-12
u firmi mi je 45, kada izađem na van obučem vestu jer je 34, a doma vadim poplun jer je 28maggie13 wrote:mozes umrijeti do tada..;Dhyperion wrote:ja ju ne palim. čekam kolovoz.maggie13 wrote:nije,pod klimom sam..ali moram vani oko 6..^_^
2014-12-30
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50