Sunce materino (chat)
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
brzo učim strane jezikeprckov wrote:ma dđi itimni dte pvlimfrakcija wrote:odvijač..a ono drugo izgovori paš znat.prckov wrote:slazem sa sa svime samo ne razumijem šta je kačavidaa ifrakcija wrote:aa.. kako si nježan i suzdržan.. još ako imaš kacavidu il neki alat u ruci.. m dđi dte ..šećeru
ajmo mi pričat o ljubavi.. o izgubljenom sentimentu kod odraslih.. onom koji oplemenjuje.. negdje riču tenkovi i topovi , a svijeta spas je u našem poljupcu ..oni su otupili od grubosti života, podigli štitove.. mi ćemo ih sve ponovo naučit kako se voli.. i bit će cvijeće i duga i sve.
a iono posli
nek ostane tako. pa ću odgonetat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ae, a tako kroz zube zvuči uvjerljivije.prckov wrote:brzo učim strane jezikeprckov wrote:ma dđi itimni dte pvlimfrakcija wrote:odvijač..a ono drugo izgovori paš znat.prckov wrote:slazem sa sa svime samo ne razumijem šta je kačavidaa ifrakcija wrote:aa.. kako si nježan i suzdržan.. još ako imaš kacavidu il neki alat u ruci.. m dđi dte ..šećeru
ajmo mi pričat o ljubavi.. o izgubljenom sentimentu kod odraslih.. onom koji oplemenjuje.. negdje riču tenkovi i topovi , a svijeta spas je u našem poljupcu ..oni su otupili od grubosti života, podigli štitove.. mi ćemo ih sve ponovo naučit kako se voli.. i bit će cvijeće i duga i sve.
a iono posli
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
al će se načitat ovi naši frumašifrakcija wrote:ae, a tako kroz zube zvuči uvjerljivije.prckov wrote:brzo učim strane jezikeprckov wrote:ma dđi itimni dte pvlimfrakcija wrote:odvijač..a ono drugo izgovori paš znat.prckov wrote:
slazem sa sa svime samo ne razumijem šta je kačavidaa i
a iono posli
a tek smo počeli
joj kkobtevlo haha
2014-04-19
nisam ništa jeo
umrću od ljbv
uskoro će bit gotova večera pa ću brzo jest i odma nazad
umrću od ljbv
uskoro će bit gotova večera pa ću brzo jest i odma nazad
2014-04-19
ok kad je takva situacija, ja ću razgirnit onu robu dok se nije utufinavila i izvest pasa.
2016-03-09
kad ćeš doć nazadfrakcija wrote:ok kad je takva situacija, ja ću razgirnit onu robu dok se nije utufinavila i izvest pasa.
2014-04-19
evo me već nazad..krenula, pa mi lijeno.. a saću..evo..a mala sila za komp..prckov wrote:kad ćeš doć nazadfrakcija wrote:ok kad je takva situacija, ja ću razgirnit onu robu dok se nije utufinavila i izvest pasa.
nego sam se sitila epizode s onim seoskim donžuanom..kad je došla njegova mater mojoj babi protestirat da nek ne huhčem u šake sa stine u vrime ručka, jerbo da se mali skoči od stola ko oparen , ostavi sve i poleti na stine.. da jon je bidno dite došlo ka šćikadenta...inače smo se dozivali huktanjem ko sove..
2016-03-09
Uzmi ti sebi lap, da imaš komod..'ko će doć'na red od dice..
2014-04-12
haha jesu vasindijanci opčinilifrakcija wrote:evo me već nazad..krenula, pa mi lijeno.. a saću..evo..a mala sila za komp..prckov wrote:kad ćeš doć nazadfrakcija wrote:ok kad je takva situacija, ja ću razgirnit onu robu dok se nije utufinavila i izvest pasa.
nego sam se sitila epizode s onim seoskim donžuanom..kad je došla njegova mater mojoj babi protestirat da nek ne huhčem u šake sa stine u vrime ručka, jerbo da se mali skoči od stola ko oparen , ostavi sve i poleti na stine.. da jon je bidno dite došlo ka šćikadenta...inače smo se dozivali huktanjem ko sove..
2014-04-19
megi, jesi ono t bila na avu prijemaggie13 wrote:Uzmi ti sebi lap, da imaš komod..'ko će doć'na red od dice..
2014-04-19
imaju oni svoje laptope, al su im kao spori..sad je i ovo sporo..infetali su mi komp nečim.maggie13 wrote:Uzmi ti sebi lap, da imaš komod..'ko će doć'na red od dice..
2016-03-09
vuksadinare wrote:...sto ima ovdje...?...ni's
Prestani zapomagat, to je tako ne muski
darla- Admin
2015-10-22
šta je vuče? šta grintaš? o čemu bi ti?vuksadinare wrote:...sto ima ovdje...?...ni's
2016-03-09
...razno....recimo....kako si ti?frakcija wrote:šta je vuče? šta grintaš? o čemu bi ti?vuksadinare wrote:...sto ima ovdje...?...ni's
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ko ja?..mene strah?....nuije se taj ili ta koja bi meni strah u kosti utjerala ili utjeraoSonikkin wrote:On bi isto ovako ljubovao, ali ga straj
2015-09-08
ja dobro..zeru lijeno..al ono..vanka 36vuksadinare wrote:...razno....recimo....kako si ti?frakcija wrote:šta je vuče? šta grintaš? o čemu bi ti?vuksadinare wrote:...sto ima ovdje...?...ni's
2016-03-09
evo vuk izaziva na megdan. :Dvuksadinare wrote:ko ja?..mene strah?....nuije se taj ili ta koja bi meni strah u kosti utjerala ili utjeraoSonikkin wrote:On bi isto ovako ljubovao, ali ga straj
2016-03-09
...lijeno je dobro biti kad upece...a upeklo doli?....frakcija wrote:ja dobro..zeru lijeno..al ono..vanka 36vuksadinare wrote:...razno....recimo....kako si ti?frakcija wrote:šta je vuče? šta grintaš? o čemu bi ti?vuksadinare wrote:...sto ima ovdje...?...ni's
2015-09-08
pa jebote jesam li ja iz sinja ili nisam...nama je megdan u krvi..papak ko ne izađefrakcija wrote:evo vuk izaziva na megdan. :Dvuksadinare wrote:ko ja?..mene strah?....nuije se taj ili ta koja bi meni strah u kosti utjerala ili utjeraoSonikkin wrote:On bi isto ovako ljubovao, ali ga straj
2015-09-08
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50