Sunce materino (chat)
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha haprckov wrote:nemoj plakaćeVedenemo wrote:onda ću ubacit u sprint mood/mode..prckov wrote:saće veber da te loviVedenemo wrote:malo švrljala..čituckala vas, ali ne detaljno..znam da sam puno propustila, ali nadoknadit ću..prckov wrote:
di si ti bila do sad, što te nema
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jab čupo vrača za kikiceprckov wrote:a onda ok, nisi znalafrakcija wrote:imala sam 22 miseca.. sjećanja mi sežu daleko, ko da sam pod hipnozom.prckov wrote:hahaha jadna ta dica stobomfrakcija wrote:ne! pa žensko san..kad se rodija krešimir, on je bija poglavica.. ima je među nogan istoga slonića-tonića ka i ja..samo šta njegov nije bija gumeni ka moj..to san skužila kad san potegla pa je plaka.prckov wrote:
a veliš bila sii poglavica
a znala si ti da nije gumeni i prije lopove
nego štab ja bi u toj vašoj igri
2014-04-19
aha, on to puca okolo pa šta pogodi pogodiVedenemo wrote:neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha haprckov wrote:nemoj plakaćeVedenemo wrote:onda ću ubacit u sprint mood/mode..prckov wrote:saće veber da te loviVedenemo wrote:
malo švrljala..čituckala vas, ali ne detaljno..znam da sam puno propustila, ali nadoknadit ću..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
možda na njima trenira ulete megi..to sam znala i ja radit kad sam bila malo veća :(prckov wrote:aha, on to puca okolo pa šta pogodi pogodiVedenemo wrote:neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha haprckov wrote:nemoj plakaćeVedenemo wrote:onda ću ubacit u sprint mood/mode..prckov wrote:
saće veber da te lovi
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
da, da..sve si shvatioprckov wrote:aha, on to puca okolo pa šta pogodi pogodiVedenemo wrote:neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha haprckov wrote:nemoj plakaćeVedenemo wrote:onda ću ubacit u sprint mood/mode..prckov wrote:
saće veber da te lovi
2014-04-12
ma šta si znalafrakcija wrote:možda na njima trenira ulete megi..to sam znala i ja radit kad sam bila malo veća :(prckov wrote:aha, on to puca okolo pa šta pogodi pogodiVedenemo wrote:neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha haprckov wrote:nemoj plakaćeVedenemo wrote:
onda ću ubacit u sprint mood/mode..
pa ti si pravi bandit haha
kako si to radila ajd
2014-04-19
i mene baš zanima..prckov wrote:ma šta si znalafrakcija wrote:možda na njima trenira ulete megi..to sam znala i ja radit kad sam bila malo veća :(prckov wrote:aha, on to puca okolo pa šta pogodi pogodiVedenemo wrote:neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha haprckov wrote:
nemoj plakaće
kako si to radila ajd
2014-04-12
kompromitiro se jebigaVedenemo wrote:da, da..sve si shvatioprckov wrote:aha, on to puca okolo pa šta pogodi pogodiVedenemo wrote:neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha haprckov wrote:nemoj plakaćeVedenemo wrote:
onda ću ubacit u sprint mood/mode..
možda se ustabili
2014-04-19
pa sebi bi bildala samopouzdanje na probnim nesretnicima..doduše uvijek sam bila raja..ono za pomoć zaštitit..al bi zavođenje trenirala na onima kojih se ne bojim..prckov wrote:ma šta si znalafrakcija wrote:možda na njima trenira ulete megi..to sam znala i ja radit kad sam bila malo veća :(prckov wrote:aha, on to puca okolo pa šta pogodi pogodiVedenemo wrote:neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha haprckov wrote:
nemoj plakaće
kako si to radila ajd
2016-03-09
kakva je ona sad, jel opasnaVedenemo wrote:i mene baš zanima..prckov wrote:ma šta si znalafrakcija wrote:možda na njima trenira ulete megi..to sam znala i ja radit kad sam bila malo veća :(prckov wrote:aha, on to puca okolo pa šta pogodi pogodiVedenemo wrote:
neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha ha
kako si to radila ajd
čupa kite,uleće momcima, gura ruši i lomi
2014-04-19
posli sam razvila drugačiju strategiju.. svak kad tad dođe u fazu malodušja i niskog samopoštovanja..tad je lak plijen..:P
2016-03-09
probni nesretnici hahafrakcija wrote:pa sebi bi bildala samopouzdanje na probnim nesretnicima..doduše uvijek sam bila raja..ono za pomoć zaštitit..al bi zavođenje trenirala na onima kojih se ne bojim..prckov wrote:ma šta si znalafrakcija wrote:možda na njima trenira ulete megi..to sam znala i ja radit kad sam bila malo veća :(prckov wrote:aha, on to puca okolo pa šta pogodi pogodiVedenemo wrote:
neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha ha
kako si to radila ajd
pa jel se jadni zaljube
bome moram ja stobom oprezno
da me ne zgazi tramval
2014-04-19
kad bi skužila da se zaljubljuju, brže bi proširila krug raje..organizirala goleme tulume..dozivala egzotične djeve..ostavljala im prigušena svjetla i jazz..prckov wrote:probni nesretnici hahafrakcija wrote:pa sebi bi bildala samopouzdanje na probnim nesretnicima..doduše uvijek sam bila raja..ono za pomoć zaštitit..al bi zavođenje trenirala na onima kojih se ne bojim..prckov wrote:ma šta si znalafrakcija wrote:možda na njima trenira ulete megi..to sam znala i ja radit kad sam bila malo veća :(prckov wrote:
aha, on to puca okolo pa šta pogodi pogodi
kako si to radila ajd
pa jel se jadni zaljube
da me ne zgazi tramval
2016-03-09
ojebote pa ti si savrsena predatorkafrakcija wrote:posli sam razvila drugačiju strategiju.. svak kad tad dođe u fazu malodušja i niskog samopoštovanja..tad je lak plijen..:P
2014-04-19
JA SAM DOBRRA!prckov wrote:ojebote pa ti si savrsena predatorkafrakcija wrote:posli sam razvila drugačiju strategiju.. svak kad tad dođe u fazu malodušja i niskog samopoštovanja..tad je lak plijen..:P
2016-03-09
jadni momcifrakcija wrote:kad bi skužila da se zaljubljuju, brže bi proširila krug raje..organizirala goleme tulume..dozivala egzotične djeve..ostavljala im prigušena svjetla i jazz..prckov wrote:probni nesretnici hahafrakcija wrote:pa sebi bi bildala samopouzdanje na probnim nesretnicima..doduše uvijek sam bila raja..ono za pomoć zaštitit..al bi zavođenje trenirala na onima kojih se ne bojim..prckov wrote:ma šta si znalafrakcija wrote:
možda na njima trenira ulete megi..to sam znala i ja radit kad sam bila malo veća :(
kako si to radila ajd
pa jel se jadni zaljube
da me ne zgazi tramval
2014-04-19
is..ko da bi se poženili da in nije mene i kreiranja podobnih situacija.. ebote sad se sama sebe bojin..prckov wrote:jadni momcifrakcija wrote:kad bi skužila da se zaljubljuju, brže bi proširila krug raje..organizirala goleme tulume..dozivala egzotične djeve..ostavljala im prigušena svjetla i jazz..prckov wrote:probni nesretnici hahafrakcija wrote:pa sebi bi bildala samopouzdanje na probnim nesretnicima..doduše uvijek sam bila raja..ono za pomoć zaštitit..al bi zavođenje trenirala na onima kojih se ne bojim..prckov wrote:
ma šta si znala
kako si to radila ajd
pa jel se jadni zaljube
da me ne zgazi tramval
2016-03-09
znam, ja u split ne dolazimfrakcija wrote:JA SAM DOBRRA!prckov wrote:ojebote pa ti si savrsena predatorkafrakcija wrote:posli sam razvila drugačiju strategiju.. svak kad tad dođe u fazu malodušja i niskog samopoštovanja..tad je lak plijen..:P
da me đava ne odnese
2014-04-19
hahahafrakcija wrote:is..ko da bi se poženili da in nije mene i kreiranja podobnih situacija.. ebote sad se sama sebe bojin..prckov wrote:jadni momcifrakcija wrote:kad bi skužila da se zaljubljuju, brže bi proširila krug raje..organizirala goleme tulume..dozivala egzotične djeve..ostavljala im prigušena svjetla i jazz..prckov wrote:probni nesretnici hahafrakcija wrote:
pa sebi bi bildala samopouzdanje na probnim nesretnicima..doduše uvijek sam bila raja..ono za pomoć zaštitit..al bi zavođenje trenirala na onima kojih se ne bojim..
pa jel se jadni zaljube
da me ne zgazi tramval
2014-04-19
samo ti prijeti a ja ću opreznofrakcija wrote:
2014-04-19
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50