Sunce materino (chat)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
ma meni je u selu bilo for gas.. otimali se za me tamošnji tinejđeri..učili me svakakve budalaštine..stalno sam im nekakve predstave izvodila i bila u centru pažnje.prckov wrote:jojfrakcija wrote:a srinjine je moje selo..al pošto su mi materi otkazali bubrizi, ćaću satralo auto pa bija u komi, baba umrla zibajući me..puno san se gojila i u materinu hippie selu svinišće..otamo je i ćaćina mater i cilo selo me gojilo..bila im maskota..a na južnim padinama u mimicama iman zemlje. sićan se kako san se stidila matere kad je izašla iz bolnice i cilo selo došlo vidit moju reakciju.prckov wrote:a u kojem si ti selu živila
žao mi je
žao mi je puno
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ko je brino o tebi
2014-04-19
kolko si imala godnafrakcija wrote:ma meni je u selu bilo for gas.. otimali se za me tamošnji tinejđeri..učili me svakakve budalaštine..stalno sam im nekakve predstave izvodila i bila u centru pažnje.prckov wrote:jojfrakcija wrote:a srinjine je moje selo..al pošto su mi materi otkazali bubrizi, ćaću satralo auto pa bija u komi, baba umrla zibajući me..puno san se gojila i u materinu hippie selu svinišće..otamo je i ćaćina mater i cilo selo me gojilo..bila im maskota..a na južnim padinama u mimicama iman zemlje. sićan se kako san se stidila matere kad je izašla iz bolnice i cilo selo došlo vidit moju reakciju.prckov wrote:a u kojem si ti selu živila
žao mi je
žao mi je puno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa negdi do treće-četvrte sam puno bila tamo..posli me uvik vuklo tamo..u srinjinama sam se prva rodila i postalo je zabavno kad su počeli stizat ostali, pogotovo kad su prohodali pa smo mogli poć osvajat klance tj..obližnje kamenjareprckov wrote:kolko si imala godnafrakcija wrote:ma meni je u selu bilo for gas.. otimali se za me tamošnji tinejđeri..učili me svakakve budalaštine..stalno sam im nekakve predstave izvodila i bila u centru pažnje.prckov wrote:jojfrakcija wrote:a srinjine je moje selo..al pošto su mi materi otkazali bubrizi, ćaću satralo auto pa bija u komi, baba umrla zibajući me..puno san se gojila i u materinu hippie selu svinišće..otamo je i ćaćina mater i cilo selo me gojilo..bila im maskota..a na južnim padinama u mimicama iman zemlje. sićan se kako san se stidila matere kad je izašla iz bolnice i cilo selo došlo vidit moju reakciju.prckov wrote:a u kojem si ti selu živila
žao mi je
žao mi je puno
2016-03-09
Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2014-04-12
ko ostali, ostala djecafrakcija wrote:pa negdi do treće-četvrte sam puno bila tamo..posli me uvik vuklo tamo..u srinjinama sam se prva rodila i postalo je zabavno kad su počeli stizat ostali, pogotovo kad su prohodali pa smo mogli poć osvajat klance tj..obližnje kamenjareprckov wrote:kolko si imala godnafrakcija wrote:ma meni je u selu bilo for gas.. otimali se za me tamošnji tinejđeri..učili me svakakve budalaštine..stalno sam im nekakve predstave izvodila i bila u centru pažnje.prckov wrote:jojfrakcija wrote:
a srinjine je moje selo..al pošto su mi materi otkazali bubrizi, ćaću satralo auto pa bija u komi, baba umrla zibajući me..puno san se gojila i u materinu hippie selu svinišće..otamo je i ćaćina mater i cilo selo me gojilo..bila im maskota..a na južnim padinama u mimicama iman zemlje. sićan se kako san se stidila matere kad je izašla iz bolnice i cilo selo došlo vidit moju reakciju.
žao mi je
žao mi je puno
2014-04-19
di si ti bila do sad, što te nemaVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2014-04-19
haha, kako znaš?..prepustila sam status poglavice rođaku, nastavku kraljevske loze..ja sam obično bila vrač-savjetnik..siva eminencija :DVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2016-03-09
Rođaci..svi smo rođaci..prckov wrote:
ko ostali, ostala djeca
2016-03-09
malo švrljala..čituckala vas, ali ne detaljno..znam da sam puno propustila, ali nadoknadit ću..prckov wrote:di si ti bila do sad, što te nemaVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2014-04-12
sve ja znam.. to se zove urođena plemenitostfrakcija wrote:haha, kako znaš?..prepustila sam status poglavice rođaku, nastavku kraljevske loze..ja sam obično bila vrač-savjetnik..siva eminencija :DVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2014-04-12
a veliš bila sii poglavicafrakcija wrote:haha, kako znaš?..prepustila sam status poglavice rođaku, nastavku kraljevske loze..ja sam obično bila vrač-savjetnik..siva eminencija :DVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2014-04-19
ne! pa žensko san..kad se rodija krešimir, on je bija poglavica.. ima je među nogan istoga slonića-tonića ka i ja..samo šta njegov nije bija gumeni ka moj..to san skužila kad san potegla pa je plaka.prckov wrote:a veliš bila sii poglavicafrakcija wrote:haha, kako znaš?..prepustila sam status poglavice rođaku, nastavku kraljevske loze..ja sam obično bila vrač-savjetnik..siva eminencija :DVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2016-03-09
ha ha ha ha ha, luđakinjo..frakcija wrote:ne! pa žensko san..kad se rodija krešimir, on je bija poglavica.. ima je među nogan istoga slonića-tonića ka i ja..samo šta njegov nije bija gumeni ka moj..to san skužila kad san potegla pa je plaka.prckov wrote:a veliš bila sii poglavicafrakcija wrote:haha, kako znaš?..prepustila sam status poglavice rođaku, nastavku kraljevske loze..ja sam obično bila vrač-savjetnik..siva eminencija :DVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2014-04-12
saće veber da te loviVedenemo wrote:malo švrljala..čituckala vas, ali ne detaljno..znam da sam puno propustila, ali nadoknadit ću..prckov wrote:di si ti bila do sad, što te nemaVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2014-04-19
onda ću ubacit u sprint mood/mode..prckov wrote:saće veber da te loviVedenemo wrote:malo švrljala..čituckala vas, ali ne detaljno..znam da sam puno propustila, ali nadoknadit ću..prckov wrote:di si ti bila do sad, što te nemaVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2014-04-12
hahaha jadna ta dica stobomfrakcija wrote:ne! pa žensko san..kad se rodija krešimir, on je bija poglavica.. ima je među nogan istoga slonića-tonića ka i ja..samo šta njegov nije bija gumeni ka moj..to san skužila kad san potegla pa je plaka.prckov wrote:a veliš bila sii poglavicafrakcija wrote:haha, kako znaš?..prepustila sam status poglavice rođaku, nastavku kraljevske loze..ja sam obično bila vrač-savjetnik..siva eminencija :DVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
a znala si ti da nije gumeni i prije lopove
2014-04-19
imala sam 22 miseca.. sjećanja mi sežu daleko, ko da sam pod hipnozom. to je zbog puno naglih promjena u ranom djetinjstvu pa sam stalno uspoređivala gdje sam sad, a gdje sam bila jučer.prckov wrote:hahaha jadna ta dica stobomfrakcija wrote:ne! pa žensko san..kad se rodija krešimir, on je bija poglavica.. ima je među nogan istoga slonića-tonića ka i ja..samo šta njegov nije bija gumeni ka moj..to san skužila kad san potegla pa je plaka.prckov wrote:a veliš bila sii poglavicafrakcija wrote:haha, kako znaš?..prepustila sam status poglavice rođaku, nastavku kraljevske loze..ja sam obično bila vrač-savjetnik..siva eminencija :DVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2016-03-09
a onda ok, nisi znalafrakcija wrote:imala sam 22 miseca.. sjećanja mi sežu daleko, ko da sam pod hipnozom.prckov wrote:hahaha jadna ta dica stobomfrakcija wrote:ne! pa žensko san..kad se rodija krešimir, on je bija poglavica.. ima je među nogan istoga slonića-tonića ka i ja..samo šta njegov nije bija gumeni ka moj..to san skužila kad san potegla pa je plaka.prckov wrote:a veliš bila sii poglavicafrakcija wrote:
haha, kako znaš?..prepustila sam status poglavice rođaku, nastavku kraljevske loze..ja sam obično bila vrač-savjetnik..siva eminencija :D
nego štab ja bi u toj vašoj igri
2014-04-19
nemoj plakaćeVedenemo wrote:onda ću ubacit u sprint mood/mode..prckov wrote:saće veber da te loviVedenemo wrote:malo švrljala..čituckala vas, ali ne detaljno..znam da sam puno propustila, ali nadoknadit ću..prckov wrote:di si ti bila do sad, što te nemaVedenemo wrote:Frakcija,nasa vinetuica 8-) ;D
2014-04-19
neće, samo zeza ..glumčina..ima ih 5 koje tako pozdravlja..samo lukavo, svaku na drugom pdf-u..ha ha haprckov wrote:nemoj plakaćeVedenemo wrote:onda ću ubacit u sprint mood/mode..prckov wrote:saće veber da te loviVedenemo wrote:malo švrljala..čituckala vas, ali ne detaljno..znam da sam puno propustila, ali nadoknadit ću..prckov wrote:
di si ti bila do sad, što te nema
2014-04-12
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50