Sunce materino (chat)
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
samo ti prijeti a ja ću opreznofrakcija wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a šta kad se ti zaljubiš..a momk te voza
a?
a?
2014-04-19
rano mi je,frakcija wrote:poj spat. :)
ti poj spat
2014-04-19
E sa san se sitila kad sam prekopala po šufitu.. kad bi se ja zaljubila ko klinka ja bi momka kopirala..ko da je zvijezda..trenirala osmjeh da mi bude ko njegov..frizura isto.. i slušala bi istu muziku..onda sam se ja sjetila da sam takvom ja trebala bit probna nesretnica.. on 17, ja 12..al nikad nisam popustila, iako zaljubljena preko ušiju..uvijek bi dobio batine.. on se ne sjeća danas da sam bila zaljubljena u njega, nego se samo sjeća batina koje je od mene primio i sl.. ja grabin vodu iz gustirne, on me s leđa zagrli.. ja sić vode i po njemu i po sebi po glavi.. onda njemu drago zbog wet tišrt kontesta.. onda udri dračon.. i tako..prckov wrote:a šta kad se ti zaljubiš..a momk te voza
a?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Dovela san u selo onu sa 102 ovna i instantno se zaljubila u njega.. posli nan je sla pisma pisana na INDIGO..
2016-03-09
a još samo da rečen da njegova žena obožava te pripovjetke iz davnina.. umire od smijeha kad prepričavam svoja unutarnja prelamanja iz onih vremena i dolijeva domaćice..
2016-03-09
jel to taj što je nestašan pa ga žena prielafrakcija wrote:E sa san se sitila kad sam prekopala po šufitu.. kad bi se ja zaljubila ko klinka ja bi momka kopirala..ko da je zvijezda..trenirala osmjeh da mi bude ko njegov..frizura isto.. i slušala bi istu muziku..onda sam se ja sjetila da sam takvom ja trebala bit probna nesretnica.. on 17, ja 12..al nikad nisam popustila, iako zaljubljena preko ušiju..uvijek bi dobio batine.. on se ne sjeća danas da sam bila zaljubljena u njega, nego se samo sjeća batina koje je od mene primio i sl.. ja grabin vodu iz gustirne, on me s leđa zagrli.. ja sić vode i po njemu i po sebi po glavi.. onda njemu drago zbog wet tišrt kontesta.. onda udri dračon.. i tako..prckov wrote:a šta kad se ti zaljubiš..a momk te voza
a?
2014-04-19
nije to je drugi, al ima veze s onon ženon jer se i ona zacopala u nj ondakarce.prckov wrote:jel to taj što je nestašan pa ga žena prielafrakcija wrote:E sa san se sitila kad sam prekopala po šufitu.. kad bi se ja zaljubila ko klinka ja bi momka kopirala..ko da je zvijezda..trenirala osmjeh da mi bude ko njegov..frizura isto.. i slušala bi istu muziku..onda sam se ja sjetila da sam takvom ja trebala bit probna nesretnica.. on 17, ja 12..al nikad nisam popustila, iako zaljubljena preko ušiju..uvijek bi dobio batine.. on se ne sjeća danas da sam bila zaljubljena u njega, nego se samo sjeća batina koje je od mene primio i sl.. ja grabin vodu iz gustirne, on me s leđa zagrli.. ja sić vode i po njemu i po sebi po glavi.. onda njemu drago zbog wet tišrt kontesta.. onda udri dračon.. i tako..prckov wrote:a šta kad se ti zaljubiš..a momk te voza
a?
2016-03-09
to vam je dakle bio glavni srcolomacfrakcija wrote:nije to je drugi, al ima veze s onon ženon jer se i ona zacopala u nj ondakarce.prckov wrote:jel to taj što je nestašan pa ga žena prielafrakcija wrote:E sa san se sitila kad sam prekopala po šufitu.. kad bi se ja zaljubila ko klinka ja bi momka kopirala..ko da je zvijezda..trenirala osmjeh da mi bude ko njegov..frizura isto.. i slušala bi istu muziku..onda sam se ja sjetila da sam takvom ja trebala bit probna nesretnica.. on 17, ja 12..al nikad nisam popustila, iako zaljubljena preko ušiju..uvijek bi dobio batine.. on se ne sjeća danas da sam bila zaljubljena u njega, nego se samo sjeća batina koje je od mene primio i sl.. ja grabin vodu iz gustirne, on me s leđa zagrli.. ja sić vode i po njemu i po sebi po glavi.. onda njemu drago zbog wet tišrt kontesta.. onda udri dračon.. i tako..prckov wrote:a šta kad se ti zaljubiš..a momk te voza
a?
2014-04-19
okei..on 17, tamnoput, dugokos mišićav, visok.. mi šestašice.. i on baca parangal.. prepisuje poeziju na indigo..onda smo gledale koja ima kopiju, a koja original..prckov wrote:to vam je dakle bio glavni srcolomacfrakcija wrote:nije to je drugi, al ima veze s onon ženon jer se i ona zacopala u nj ondakarce.prckov wrote:jel to taj što je nestašan pa ga žena prielafrakcija wrote:E sa san se sitila kad sam prekopala po šufitu.. kad bi se ja zaljubila ko klinka ja bi momka kopirala..ko da je zvijezda..trenirala osmjeh da mi bude ko njegov..frizura isto.. i slušala bi istu muziku..onda sam se ja sjetila da sam takvom ja trebala bit probna nesretnica.. on 17, ja 12..al nikad nisam popustila, iako zaljubljena preko ušiju..uvijek bi dobio batine.. on se ne sjeća danas da sam bila zaljubljena u njega, nego se samo sjeća batina koje je od mene primio i sl.. ja grabin vodu iz gustirne, on me s leđa zagrli.. ja sić vode i po njemu i po sebi po glavi.. onda njemu drago zbog wet tišrt kontesta.. onda udri dračon.. i tako..prckov wrote:a šta kad se ti zaljubiš..a momk te voza
a?
2016-03-09
oš da ti pričam kako sam naletio na jednu kad smo izbjegli iz bih i čekali za au?
2014-04-19
ajde. :)prckov wrote:oš da ti pričam kako sam naletio na jednu kad smo izbjegli iz bih i čekali za au?
2016-03-09
haha, i na kraju koju je oženio, tu śto ti sipa domaćice?frakcija wrote:okei..on 17, tamnoput, dugokos mišićav, visok.. mi šestašice.. i on baca parangal.. prepisuje poeziju na indigo..onda smo gledale koja ima kopiju, a koja original..prckov wrote:to vam je dakle bio glavni srcolomacfrakcija wrote:nije to je drugi, al ima veze s onon ženon jer se i ona zacopala u nj ondakarce.prckov wrote:jel to taj što je nestašan pa ga žena prielafrakcija wrote:
E sa san se sitila kad sam prekopala po šufitu.. kad bi se ja zaljubila ko klinka ja bi momka kopirala..ko da je zvijezda..trenirala osmjeh da mi bude ko njegov..frizura isto.. i slušala bi istu muziku..onda sam se ja sjetila da sam takvom ja trebala bit probna nesretnica.. on 17, ja 12..al nikad nisam popustila, iako zaljubljena preko ušiju..uvijek bi dobio batine.. on se ne sjeća danas da sam bila zaljubljena u njega, nego se samo sjeća batina koje je od mene primio i sl.. ja grabin vodu iz gustirne, on me s leđa zagrli.. ja sić vode i po njemu i po sebi po glavi.. onda njemu drago zbog wet tišrt kontesta.. onda udri dračon.. i tako..
jel ti se i sad sviđa
2014-04-19
neću drugi putfrakcija wrote:ajde. :)prckov wrote:oš da ti pričam kako sam naletio na jednu kad smo izbjegli iz bih i čekali za au?
2014-04-19
on sad drži lanac kafića u vrankvurtu..zaljudio..hehe mom mužu imponiralo kad je doša po me za vanka u bijesnoj mečki.. odma mi je skočila cijena međ zidićarima :D.. ta što mi sipa je njegova žena dosta starija od njega, al se odlično drži.. ne sviđa mi se sad kad više nije jumfer..izgubio je sjaj u oku..kurbarčina stara podbuhla :p .. a u ono vrijeme je dok smo mi ratovale sofisticirano oko njega krenuo s trećom koja je isto slučajno završila na mom selu, a išla s nama dvima na vjeronauk.. ona je sve tiho promatrala i smijuljila se našim viteškim igrama..mi pojma nismo znale nit da je bila na mom selu nit da oni hodaju..prckov wrote:haha, i na kraju koju je oženio, tu śto ti sipa domaćice?frakcija wrote:okei..on 17, tamnoput, dugokos mišićav, visok.. mi šestašice.. i on baca parangal.. prepisuje poeziju na indigo..onda smo gledale koja ima kopiju, a koja original..prckov wrote:to vam je dakle bio glavni srcolomacfrakcija wrote:nije to je drugi, al ima veze s onon ženon jer se i ona zacopala u nj ondakarce.prckov wrote:
jel to taj što je nestašan pa ga žena priela
jel ti se i sad sviđa
Last edited by frakcija on 11/7/2016, 16:32; edited 1 time in total
2016-03-09
onda spavajprckov wrote:neću drugi putfrakcija wrote:ajde. :)prckov wrote:oš da ti pričam kako sam naletio na jednu kad smo izbjegli iz bih i čekali za au?
2016-03-09
hahaha a ne piše više ni pjesme na indigufrakcija wrote:on sad drži lanac kafića u vrankvurtu..zaljudio..hehe mom mužu imponiralo kad je doša po me za vanka u bijesnoj mečki.. odma mi je skočila cijena međ zidićarima :D.. ta što mi sipa je njegova žena dosta starija od njega, al se odlično drži.. ne sviđa mi se sad kad više nije jumfer..izgubio je sjaj u oku..kurbarčina stara podbuhla :pprckov wrote:haha, i na kraju koju je oženio, tu śto ti sipa domaćice?frakcija wrote:okei..on 17, tamnoput, dugokos mišićav, visok.. mi šestašice.. i on baca parangal.. prepisuje poeziju na indigo..onda smo gledale koja ima kopiju, a koja original..prckov wrote:to vam je dakle bio glavni srcolomacfrakcija wrote:
nije to je drugi, al ima veze s onon ženon jer se i ona zacopala u nj ondakarce.
jel ti se i sad sviđa
2014-04-19
dug se mora tipkat a ovo mi sve izmješa pa moram popravljatfrakcija wrote:onda spavajprckov wrote:neću drugi putfrakcija wrote:ajde. :)prckov wrote:oš da ti pričam kako sam naletio na jednu kad smo izbjegli iz bih i čekali za au?
2014-04-19
heh..ma dopisivali smo se mi godinama.. pogotovo dok je bio u vojsci..onda sam mu slala pismo dnevno..pa bi mu stiglo po 5 odjednom..potukao sve rekorde po broju pisama u kasarni zbog mene.. kaže da se i dan danas smije kad čita moja pisma.. a nismo se bili vidjeli 25 godinaprckov wrote:hahaha a ne piše više ni pjesme na indigufrakcija wrote:on sad drži lanac kafića u vrankvurtu..zaljudio..hehe mom mužu imponiralo kad je doša po me za vanka u bijesnoj mečki.. odma mi je skočila cijena međ zidićarima :D.. ta što mi sipa je njegova žena dosta starija od njega, al se odlično drži.. ne sviđa mi se sad kad više nije jumfer..izgubio je sjaj u oku..kurbarčina stara podbuhla :pprckov wrote:haha, i na kraju koju je oženio, tu śto ti sipa domaćice?frakcija wrote:okei..on 17, tamnoput, dugokos mišićav, visok.. mi šestašice.. i on baca parangal.. prepisuje poeziju na indigo..onda smo gledale koja ima kopiju, a koja original..prckov wrote:
to vam je dakle bio glavni srcolomac
jel ti se i sad sviđa
2016-03-09
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50