Sunce materino (chat)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
Zašto san ja mislila da si se nikidan spušća doli i da se nisi još snaša?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a ne znamfrakcija wrote:Zašto san ja mislila da si se nikidan spušća doli i da se nisi još snaša?
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
biće zato jer nemaš flat rate.. pa svako koliko obično dolaziš amo i jel ti kuća u sućurju?prckov wrote:a ne znamfrakcija wrote:Zašto san ja mislila da si se nikidan spušća doli i da se nisi još snaša?
2016-03-09
bio sam se vratio skoro 2 goine tu, prvo frankfurt pa zgreb pa hvar
vamo sam sad oko 10 mjseci
2014-04-18
dolazio sa skoro svake godinefrakcija wrote:biće zato jer nemaš flat rate.. pa svako koliko obično dolaziš amo i jel ti kuća u sućurju?prckov wrote:a ne znamfrakcija wrote:Zašto san ja mislila da si se nikidan spušća doli i da se nisi još snaša?
nije u sućurju
2014-04-18
a je mi smišno..vama australcima je sve to tu kad dođete..ono idem do londona, pariza, frankfurta skoknut kad sam već tu jelte..prckov wrote:bio sam se vratio skoro 2 goine tu, prvo frankfurt pa zgreb pa hvar
2016-03-09
mislila zbog makarske koju često spominješ..ono drvenik-sućuraj..viš kako ja sama sve iskonstruiram bez da išta propitkujem.prckov wrote:dolazio sa skoro svake godinefrakcija wrote:biće zato jer nemaš flat rate.. pa svako koliko obično dolaziš amo i jel ti kuća u sućurju?prckov wrote:a ne znamfrakcija wrote:Zašto san ja mislila da si se nikidan spušća doli i da se nisi još snaša?
nije u sućurju
2016-03-09
da, jednom kad se otkineš onda plovišfrakcija wrote:a je mi smišno..vama australcima je sve to tu kad dođete..ono idem do londona, pariza, frankfurta skoknut kad sam već tu jelte..prckov wrote:bio sam se vratio skoro 2 goine tu, prvo frankfurt pa zgreb pa hvar
nemaš mira
2014-04-18
ja san ka dite prominila boravište, udaljila se 8 km od ognjišta i bila 8 god u dubokoj depri.. kad bi pošla u zg na par dana parilo mi se ko da zadržavam dah..onda udahneš tek kad pukne split pod klisom..prckov wrote:da, jednom kad se otkineš onda plovišfrakcija wrote:a je mi smišno..vama australcima je sve to tu kad dođete..ono idem do londona, pariza, frankfurta skoknut kad sam već tu jelte..prckov wrote:bio sam se vratio skoro 2 goine tu, prvo frankfurt pa zgreb pa hvar
nemaš mira
Last edited by frakcija on Mon 11 Jul - 10:16; edited 1 time in total
2016-03-09
u makarskoj mi rodica ima apartman i uvjek je prazanfrakcija wrote:mislila zbog makarske koju često spominješ..ono drvenik-sućuraj..viš kako ja sama sve iskonstruiram bez da išta propitkujem.prckov wrote:dolazio sa skoro svake godinefrakcija wrote:biće zato jer nemaš flat rate.. pa svako koliko obično dolaziš amo i jel ti kuća u sućurju?prckov wrote:a ne znamfrakcija wrote:Zašto san ja mislila da si se nikidan spušća doli i da se nisi još snaša?
nije u sućurju
ja ga popunim povremeno
a i sviđa mi se makarska
2014-04-18
moram pitat dr fila šta on kažena tofrakcija wrote:ja san ka dite prominila boravište, udaljila se 8 km od ognjišta i bila 8 god u dubokoj depri.. kad bi pošla u zg na par dana parilo mi se ko da zadržavam dah..onda udahneš tek kad pukne split pod klisom..prckov wrote:da, jednom kad se otkineš onda plovišfrakcija wrote:a je mi smišno..vama australcima je sve to tu kad dođete..ono idem do londona, pariza, frankfurta skoknut kad sam već tu jelte..prckov wrote:bio sam se vratio skoro 2 goine tu, prvo frankfurt pa zgreb pa hvar
nemaš mira
šalim se i ja sam prilićno orjentiran na uski dio di se osjećam liepo
2014-04-18
haha..biće neka sorta autizma.. oni ne podnose promjene okoline. ja se vežem i uz stabla i uz kamenje..mene naša stara murva zibala i čuvala u krošnji. a i dida sakrila od njemaca.prckov wrote:moram pitat dr fila šta on kažena tofrakcija wrote:ja san ka dite prominila boravište, udaljila se 8 km od ognjišta i bila 8 god u dubokoj depri.. kad bi pošla u zg na par dana parilo mi se ko da zadržavam dah..onda udahneš tek kad pukne split pod klisom..prckov wrote:da, jednom kad se otkineš onda plovišfrakcija wrote:a je mi smišno..vama australcima je sve to tu kad dođete..ono idem do londona, pariza, frankfurta skoknut kad sam već tu jelte..prckov wrote:bio sam se vratio skoro 2 goine tu, prvo frankfurt pa zgreb pa hvar
nemaš mira
2016-03-09
tu smo isti, to i mene tjera nazad iz australijefrakcija wrote:haha..biće neka sorta autizma.. oni ne podnose promjene okoline. ja se vežem i uz stabla i uz kamenje..mene naša stara murva zibala i čuvala u krošnji. a i dida sakrila od njemaca.prckov wrote:moram pitat dr fila šta on kažena tofrakcija wrote:ja san ka dite prominila boravište, udaljila se 8 km od ognjišta i bila 8 god u dubokoj depri.. kad bi pošla u zg na par dana parilo mi se ko da zadržavam dah..onda udahneš tek kad pukne split pod klisom..prckov wrote:da, jednom kad se otkineš onda plovišfrakcija wrote:
a je mi smišno..vama australcima je sve to tu kad dođete..ono idem do londona, pariza, frankfurta skoknut kad sam već tu jelte..
nemaš mira
to ti je umjetnička crta
2014-04-18
prckov wrote:
u makarskoj mi rodica ima apartman
Što ti je to rodica? Mala roda?
crvenkasti-
2014-04-17
kocrvenkasti wrote:prckov wrote:
u makarskoj mi rodica ima apartman
Što ti je to rodica? Mala roda?
2014-04-18
a u kojem si ti selu živila
2014-04-18
a srinjine je moje selo..al pošto su mi materi otkazali bubrizi, ćaću satralo auto pa bija u komi, baba umrla zibajući me..puno san se gojila i u materinu hippie selu svinišće..otamo je i ćaćina mater i cilo selo me gojilo..bila im maskota..a na južnim padinama u mimicama iman zemlje. sićan se kako san se stidila matere kad je izašla iz bolnice i cilo selo došlo vidit moju reakciju. svi su doli u omišu saziđali konobe i dućane za prodavat sir ulje mliko vino i med..to je onaj stari dio pod mirabelon.prckov wrote:a u kojem si ti selu živila
Last edited by frakcija on Mon 11 Jul - 11:02; edited 1 time in total
2016-03-09
jojfrakcija wrote:a srinjine je moje selo..al pošto su mi materi otkazali bubrizi, ćaću satralo auto pa bija u komi, baba umrla zibajući me..puno san se gojila i u materinu hippie selu svinišće..otamo je i ćaćina mater i cilo selo me gojilo..bila im maskota..a na južnim padinama u mimicama iman zemlje. sićan se kako san se stidila matere kad je izašla iz bolnice i cilo selo došlo vidit moju reakciju.prckov wrote:a u kojem si ti selu živila
žao mi je
žao mi je puno
2014-04-18
ma meni je u selu bilo for gas.. otimali se za me tamošnji tinejđeri..učili me svakakve budalaštine..stalno sam im nekakve predstave izvodila i bila u centru pažnje.prckov wrote:jojfrakcija wrote:a srinjine je moje selo..al pošto su mi materi otkazali bubrizi, ćaću satralo auto pa bija u komi, baba umrla zibajući me..puno san se gojila i u materinu hippie selu svinišće..otamo je i ćaćina mater i cilo selo me gojilo..bila im maskota..a na južnim padinama u mimicama iman zemlje. sićan se kako san se stidila matere kad je izašla iz bolnice i cilo selo došlo vidit moju reakciju.prckov wrote:a u kojem si ti selu živila
žao mi je
žao mi je puno
2016-03-09
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50