Sunce materino (chat)
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
izgleida da se njoj zalipi što god vidi onim pogledomSonikkin wrote:prckov wrote:
možda gleda neke serije pa ih uči napamt
Bogami tu je jaka, izbacuje cijele scenarije zajedno sa didaskalijama ko od sale
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:
izgleida da se njoj zalipi što god vidi onim pogledom
Sve fotografski memorira
Idem probati malo ubiti oko, da ja ne kukam ujutro i jaucem.
darla- Admin
2015-10-22
ajd laku noćSonikkin wrote:prckov wrote:
izgleida da se njoj zalipi što god vidi onim pogledom
Sve fotografski memorira
Idem probati malo ubiti oko, da ja ne kukam ujutro i jaucem.
2014-04-19
Preko jednog poznanika nađemo kuću na Čiovu. 200 maraka plus struja. Žena napustila poso u banci a ja ga nisam nikad ni imo. Smjestim njih u kuću a ja u potragu za lovom. Tako sam sreo nju. Ušo u jedan ured na koji sam prvi naletio da pitam za neke info. Ženska sjedi sama u uredu iza kompjutera, ja pitam bla bla bla, a ona ne zna o tome ništa i gleda u mene ko da je vidila gospu. Ja se okrenem da vidim ima li neko iza mene, majke mi nema niko. Kroz glavu mi proleti možda mi viri nešto iz nosa ili je frljava pa u stvari i ne gleda ume.Ja njoj fala lijepa, najljepśa, ne more bit ljepša a ona me sve zagovara pa ima tamo pa ima ovo ono i polako ustaje iza stola.....a farmerke....joj majko koje farmerke. Ko ti je pomogo to sve ugurat u te farmerke!
Izađem ja odatle malo zbunjukast i zaboravim di mi je rekla da pitam, i šta ću kuću ja sjednem odma tu u kafić. Tako mi bosanci rješavamo sve probleme. Eto ti nje ide preko ceste do trafike.
Ja pasem kad sam već tu a i besplatno je, ali pasu i svi ostali. A ima se šta i past, mogo bi danima i opet bi osto gladan.
Ona se vraća a ja čitam menu. Ko kad sam pun love. Kratko bacim jedan brzinski al bacila i ona i uvati me na djelu. E jebiga. Ne volim kad me uvatu, ispane....vid ga manijak, a nisam. Nisam ni zagorio pa opet zinem ko peš. Žene kad pasu one nikad ne ispadnu manijaci. Mogu past kad hoće, koga hoće i kolko hoće. Ne gledaju one u muške zato što hoće da ih povale, gledaju da vide ko njih gleda. E to je razlika. Zato one mogu. Enivej, sve ja to zaboravim čim sam završio kavu. Valja meni ženi na oči.a ni njene ne gledaju zato što oće da me povale. Uglavnom gledaju kad hoće da me kazne, ukore ili zaprijete. Povalit me hoće iznenada i to uvjek kad nešto majstorišem. Ne znam jel me prije toga gledala jer sam taman uvatio mali šarafćić koji tražim zadnjih sto godina negdje u okviru kompjutera, kad bum....navali ona kad se najmanje nadaš, ode šarafćić nazad u tri... i obori me sa male stolic. Ja na jednu a komp na drugu stranu. Jebem ja sve al ne smijem naglas. Kad ona oće moraš i moraš bit oduševljen. inače bog zna kaš dobit. Ajd to, al ni pričat neće i u kući odjednom ledeno. Ne moš je omekšat ni omekšivačem. Vremenom shvatiš da je najbolje da se prilagodiš, pa kad te napadne kad zavrćem neki kurac ja se pustim jebiga, glumim da sam jedva dočeko a ona se natovari...dolazi vamo slatkišu...čupa, gura, vrat mi zabaci...ma. Da se mene pita jab volio romantike, ili bar laganije, pa neću uteć zaboga...polako, a bome ispod nje ne bi moga uteć ni puno veći muškardin nego ća san ja. Al ne pita se mene.
Elem,
prošlo par dana a ja tu blizu tog kafića startam svoj mali biznis, tolko je mali da kad bi bio manji ne bi ga ni soko vidio sa dva metra udaljenosti. Al pravi marone.
Eto ti nje sa dvije kolegice....ej ćao, jesi li našo bla bla...m jesam skupo...odakle sam...kad i one iz bosne, rade tu...fino ti to itd itd.
Radi sa njima i jedan muski iz Sarajeva...dođi na kavu i tako.
Ojećam ja neku toplinu i brigu al mi ne dolazi do mozga.
Pretvori s to u svakodnevne kave ili u njihovom uredu ili u kafiću ispred ureda. Tri ženske i jedan muški i svi fini. Ona pogotovo.
Prošli su mjeseci dok je meni došlo iz guzice u glavu da joj se sviđam, pa je to ispalo ko taktika kao nisam laka roba, koja je nju još više palila. Ono kao ja špricer...ko da sam osnovo Ledu. Ej ja joj se sviđam, kontam da nije luda! Vrte se oko nje momčine, imaju auta, kuće sve,
a ja ništa osim žene i djeteta i drugog na putu. Nisam čak ni pušćenac. A i nisam neki, što je je, zato se i ne gledam u ogledalo. Da jesam možda bi danas i selfije puco. Ma dobro, ne bi. A ona, sve se u njoj skupilo, sve što sam sanjo a znao da neću nikad imat. Ko nekad davno banane.
elem, možda nastavim ako mi ne bude mrsko a dosta i ovo..hehe
Izađem ja odatle malo zbunjukast i zaboravim di mi je rekla da pitam, i šta ću kuću ja sjednem odma tu u kafić. Tako mi bosanci rješavamo sve probleme. Eto ti nje ide preko ceste do trafike.
Ja pasem kad sam već tu a i besplatno je, ali pasu i svi ostali. A ima se šta i past, mogo bi danima i opet bi osto gladan.
Ona se vraća a ja čitam menu. Ko kad sam pun love. Kratko bacim jedan brzinski al bacila i ona i uvati me na djelu. E jebiga. Ne volim kad me uvatu, ispane....vid ga manijak, a nisam. Nisam ni zagorio pa opet zinem ko peš. Žene kad pasu one nikad ne ispadnu manijaci. Mogu past kad hoće, koga hoće i kolko hoće. Ne gledaju one u muške zato što hoće da ih povale, gledaju da vide ko njih gleda. E to je razlika. Zato one mogu. Enivej, sve ja to zaboravim čim sam završio kavu. Valja meni ženi na oči.a ni njene ne gledaju zato što oće da me povale. Uglavnom gledaju kad hoće da me kazne, ukore ili zaprijete. Povalit me hoće iznenada i to uvjek kad nešto majstorišem. Ne znam jel me prije toga gledala jer sam taman uvatio mali šarafćić koji tražim zadnjih sto godina negdje u okviru kompjutera, kad bum....navali ona kad se najmanje nadaš, ode šarafćić nazad u tri... i obori me sa male stolic. Ja na jednu a komp na drugu stranu. Jebem ja sve al ne smijem naglas. Kad ona oće moraš i moraš bit oduševljen. inače bog zna kaš dobit. Ajd to, al ni pričat neće i u kući odjednom ledeno. Ne moš je omekšat ni omekšivačem. Vremenom shvatiš da je najbolje da se prilagodiš, pa kad te napadne kad zavrćem neki kurac ja se pustim jebiga, glumim da sam jedva dočeko a ona se natovari...dolazi vamo slatkišu...čupa, gura, vrat mi zabaci...ma. Da se mene pita jab volio romantike, ili bar laganije, pa neću uteć zaboga...polako, a bome ispod nje ne bi moga uteć ni puno veći muškardin nego ća san ja. Al ne pita se mene.
Elem,
prošlo par dana a ja tu blizu tog kafića startam svoj mali biznis, tolko je mali da kad bi bio manji ne bi ga ni soko vidio sa dva metra udaljenosti. Al pravi marone.
Eto ti nje sa dvije kolegice....ej ćao, jesi li našo bla bla...m jesam skupo...odakle sam...kad i one iz bosne, rade tu...fino ti to itd itd.
Radi sa njima i jedan muski iz Sarajeva...dođi na kavu i tako.
Ojećam ja neku toplinu i brigu al mi ne dolazi do mozga.
Pretvori s to u svakodnevne kave ili u njihovom uredu ili u kafiću ispred ureda. Tri ženske i jedan muški i svi fini. Ona pogotovo.
Prošli su mjeseci dok je meni došlo iz guzice u glavu da joj se sviđam, pa je to ispalo ko taktika kao nisam laka roba, koja je nju još više palila. Ono kao ja špricer...ko da sam osnovo Ledu. Ej ja joj se sviđam, kontam da nije luda! Vrte se oko nje momčine, imaju auta, kuće sve,
a ja ništa osim žene i djeteta i drugog na putu. Nisam čak ni pušćenac. A i nisam neki, što je je, zato se i ne gledam u ogledalo. Da jesam možda bi danas i selfije puco. Ma dobro, ne bi. A ona, sve se u njoj skupilo, sve što sam sanjo a znao da neću nikad imat. Ko nekad davno banane.
elem, možda nastavim ako mi ne bude mrsko a dosta i ovo..hehe
2014-04-19
Prci,od cega ti zivis? Ne moras odgovorit. Pitam ako nije od pisanja,da bi mogao pocet..B-)
2014-04-12
ma ne, to se ja malo zezam, nisam ja za toVedenemo wrote:Prci,od cega ti zivis? Ne moras odgovorit. Pitam ako nije od pisanja,da bi mogao pocet..B-)
2014-04-19
2014-04-19
2014-04-19
2014-04-19
ahahaha.. smišno .ima mi tu puno živopisnih vrloprepoznatljivih scena, al neću ji imentovat..
pričaj, pričaj..još..
pričaj, pričaj..još..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ne mogu više, ne mogu danas, možda poslijefrakcija wrote:ahahaha.. smišno .ima mi tu puno živopisnih vrloprepoznatljivih scena, al neću ji imentovat..
pričaj, pričaj..još..
a znan ja te vaše ženske........ i da ne imenuješ
disi mi bila zadnjih punoooo dana i sati
2014-04-19
zna san da je tofrakcija wrote:...dolazi vamo slatkišu... nastavi pisat :D
sve ste vi iste
2014-04-19
navraćala sam par puta u polusnu, al nisam bila u stanju tipkat ..ko ti kad se puno rano digneš. :)prckov wrote:ne mogu više, ne mogu danas, možda poslijefrakcija wrote:ahahaha.. smišno .ima mi tu puno živopisnih vrloprepoznatljivih scena, al neću ji imentovat..
pričaj, pričaj..još..
a znan ja te vaše ženske........ i da ne imenuješ
disi mi bila zadnjih punoooo dana i sati
2016-03-09
nije samo to, sve je komično..baš sam se ismijalaprckov wrote:zna san da je tofrakcija wrote:...dolazi vamo slatkišu... nastavi pisat :D
sve ste vi iste
nisi napisao kako si se zaljubio il te i ona jednostavno zaskočila?
2016-03-09
jebia, nisam se zaljubiofrakcija wrote:nije samo to, sve je komično..baš sam se ismijalaprckov wrote:zna san da je tofrakcija wrote:...dolazi vamo slatkišu... nastavi pisat :D
sve ste vi iste
nisam smio ni pomislt kad mi na pamet padne trudna žena i nemoćna i dijete mi
bila su to u stvari vrlo teška vremena
a da me ova probala zaskočt......
2014-04-19
bravo. Nije te zaskočila? onda se razvijala romansa?prckov wrote:jebia, nisam se zaljubiofrakcija wrote:nije samo to, sve je komično..baš sam se ismijalaprckov wrote:zna san da je tofrakcija wrote:...dolazi vamo slatkišu... nastavi pisat :D
sve ste vi iste
2016-03-09
jest me probala zaskočit ali ja nisam htio da joj poslie bude još teže jer sam dobio papire za au i odlazim,frakcija wrote:bravo. Nije te zaskočila? onda se razvijala romansa?prckov wrote:jebia, nisam se zaljubiofrakcija wrote:nije samo to, sve je komično..baš sam se ismijalaprckov wrote:zna san da je tofrakcija wrote:...dolazi vamo slatkišu... nastavi pisat :D
sve ste vi iste
bia kod nas i ja je išo otpratit jer je bilo vrlo kasno
2014-04-19
ispod nje ne bi moga uteć ni puno veći muškardin nego ća san ja. :D
moj muž jednom cvate samozadovoljan kako je trafikantica zurila u njega. A na nosu mu govance ko maslina. aa to ga je ubilo.. i on misli kojoj se on sviđa = ta je luda.
moj muž jednom cvate samozadovoljan kako je trafikantica zurila u njega. A na nosu mu govance ko maslina. aa to ga je ubilo.. i on misli kojoj se on sviđa = ta je luda.
2016-03-09
prcko duša.prckov wrote:jest me probala zaskočit ali ja nisam htio da joj poslie bude još teže jer sam dobio papire za au i odlazim,frakcija wrote:bravo. Nije te zaskočila? onda se razvijala romansa?prckov wrote:jebia, nisam se zaljubiofrakcija wrote:nije samo to, sve je komično..baš sam se ismijalaprckov wrote:
zna san da je to
sve ste vi iste
bia kod nas i ja je išo otpratit jer je bilo vrlo kasno
2016-03-09
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50