Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
tre911 wrote:Malo sam doradio da se bolje vidiRegoč wrote:Stranka Dokazanih Prevaranatah.v_vlado wrote:Stranka dokazanih lažljivaca i lopova..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
pekrasan fotos...svakako ulazi u izbor za jedan od najboljih ovog stolećatre911 wrote:vuksadinare wrote:..e bas bi volio vidjeti to suceljavanje
2014-04-15
Meni? Ne, čak mi je nepoćudan predsjednik. Nije tu stvar u njegovu svjetonazoru, koliko u činjenici da nije iskaz željah stranačkoga članstva, već ga je oktroirala bab-Anđa, kao što je Koli instalirala Amerika. Opet nemamo vladara svoga jezika! Najviše se bojim da Plenkijeva ekipa neće imati hrabrosti šutnuti džihadiste dalje, nego će ih po bab-Anđinu nalogu sve primiti.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ovisi o čem će se sučeljavati. Plenkiću je važno ne dati se uvući u kurčenje, tu Zokiju nema premca, mora se držati argumenatah i tu će Zoki završiti u knock-outu.
cutim da plenky lagano prirasta srcu
jos da zapiva koju borbenu ...
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» ovrha nad milanovićem
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» ovrha nad milanovićem
Page 3 of 3