Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
Stranka Dokazanih Prevaranatah.v_vlado wrote:Stranka dokazanih lažljivaca i lopova..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ovisi o čem će se sučeljavati. Plenkiću je važno ne dati se uvući u kurčenje, tu Zokiju nema premca, mora se držati argumenatah i tu će Zoki završiti u knock-outu.
Horda Domojebnih ZgubidanaRegoč wrote:Stranka Dokazanih Prevaranatah.v_vlado wrote:Stranka dokazanih lažljivaca i lopova..
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:..e bas bi volio vidjeti to suceljavanje
Guest- Guest
Malo sam doradio da se bolje vidiRegoč wrote:Stranka Dokazanih Prevaranatah.v_vlado wrote:Stranka dokazanih lažljivaca i lopova..
Guest- Guest
S druge strane ako dodju na vlast.....ti i prijatelji cete lijepo opet logorovanje,sator,misice spizu donose....ovo-ono. :) boli vas qrac.
Guest- Guest
Vidi se da nikada nisi bio ni blizu istome inače ne bi pisao ovakve pizdarije :)MaximusDecimusMiridije wrote:S druge strane ako dodju na vlast.....ti i prijatelji cete lijepo opet logorovanje,sator,misice spizu donose....ovo-ono. :) boli vas qrac.
Guest- Guest
tre911 wrote:Malo sam doradio da se bolje vidiRegoč wrote:Stranka Dokazanih Prevaranatah.v_vlado wrote:Stranka dokazanih lažljivaca i lopova..
Ja sam glup.
Gle! Naučio sam!
crvenkasti-
2014-04-17
tre911 wrote:Vidi se da nikada nisi bio ni blizu istome inače ne bi pisao ovakve pizdarije :)MaximusDecimusMiridije wrote:S druge strane ako dodju na vlast.....ti i prijatelji cete lijepo opet logorovanje,sator,misice spizu donose....ovo-ono. :) boli vas qrac.
Napisem ti nesto lijepo i ti opet neke agresiva reakcije....tc tc tc :)
Guest- Guest
Di ti vidiš agresivu, samo sam ti rekao da pišeš pizdarije i ništa drugo, otišo si u kurac ali ono baš skrozMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Vidi se da nikada nisi bio ni blizu istome inače ne bi pisao ovakve pizdarije :)MaximusDecimusMiridije wrote:S druge strane ako dodju na vlast.....ti i prijatelji cete lijepo opet logorovanje,sator,misice spizu donose....ovo-ono. :) boli vas qrac.
Napisem ti nesto lijepo i ti opet neke agresiva reakcije....tc tc tc :)
Guest- Guest
Hahaha, nikad dosta smijeha kada ovo vidim.tre911 wrote:vuksadinare wrote:..e bas bi volio vidjeti to suceljavanje
Guest- Guest
Mene plenki i milanče jednostavno u nekoj debati podsjećaju na ovaj događaj pa sam izvadio sliju sa jubitaFénix wrote:Hahaha, nikad dosta smijeha kada ovo vidim.tre911 wrote:vuksadinare wrote:..e bas bi volio vidjeti to suceljavanje
Guest- Guest
kaja_333 wrote:A sto ce pričati , kome je tata bolje kotirao u udbi? Ili kako bilo u Londonu za vrijeme rata? A tko ce uopće izaći na sljedece na izbore, kom se to uopće da...
ne znam oko čega bi se oni sučelili, u čemu se to oni uopće ne slažu da bi se imali oko čega sučeliti
Tako je bilo dramatično titansko sučeljavanje Srećka Horvata i Frljića oko toga mijenja li umjetnost svijet.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Neki koji također nemaju o čemu zapravo raspravljati.bogomdani wrote:A koji su sad ti??
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ajde,da imate Krfi u venama,sve bi to spakirali i poslali meni,a ja fino rasporedio po montaznim halama,fali nam driftera na linijama za novu Audi liniju...frakcija wrote:Neki koji također nemaju o čemu zapravo raspravljati.bogomdani wrote:A koji su sad ti??
Guest- Guest
Regoč wrote:Ovisi o čem će se sučeljavati. Plenkiću je važno ne dati se uvući u kurčenje, tu Zokiju nema premca, mora se držati argumenatah i tu će Zoki završiti u knock-outu.
cutim da plenky lagano prirasta srcu
jos da zapiva koju borbenu ...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mogu si zamisliti kako bi to izgledalo, Milanović kaže "meni je tada hadezeovac slao mjesečno pet tisuća maraka da mogu devesprve u londonu odlaziti u klubove gdje idu celebrityiji" a onda plenković kaže "meni je tata udbaš devesprve slao deset tisuća maraka svaki mjesec u Pariz da mogu ići po večerama u restorane s mišlenovim zvjezdicama".
Da, gdje si bio devesprve je jako uvredljivo pitanje u zemlji kojom vladaju dezerteri i izdajice
Da, gdje si bio devesprve je jako uvredljivo pitanje u zemlji kojom vladaju dezerteri i izdajice
marcellus wrote:mogu si zamisliti kako bi to izgledalo, Milanović kaže "meni je tada hadezeovac slao mjesečno pet tisuća maraka da mogu devesprve u londonu odlaziti u klubove gdje idu celebrityiji" a onda plenković kaže "meni je tata udbaš devesprve slao deset tisuća maraka svaki mjesec u Pariz da mogu ići po večerama u restorane s mišlenovim zvjezdicama".
'De si bre, marc, stari namćore? Zadocnio si i mi napravili džumbus.
crvenkasti-
2014-04-17
tre911 wrote:Malo sam doradio da se bolje vidiRegoč wrote:Stranka Dokazanih Prevaranatah.v_vlado wrote:Stranka dokazanih lažljivaca i lopova..
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» ovrha nad milanovićem
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» ovrha nad milanovićem
Page 2 of 3