Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
http://www.net.hr/danas/plenkovic-predstavlja-program-moja-glavna-misija-je-vratiti-povjerenje-biraca/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenković:Spremam sam za sučeljavanje sa Milanovićem
..e bas bi volio vidjeti to suceljavanje
2015-09-08
ima tema na kojoj si posta. Čemu sad ovo?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Stranka dokazanih lažljivaca i lopova..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Milanović će ga pomesti sam tak. Karamarko je to znao,pa je zato i izbjegao sučeljavanje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:..e bas bi volio vidjeti to suceljavanje
neće ga biti.
nema potrebe da Milanović spašava poziciju malog Sanadera Plenkovića u hdz-u i daje mu šansu za promociju.
Plenković je sam skočio u hdz, sam neka pliva...
sitting_bull-
2015-09-28
....da..da..sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..e bas bi volio vidjeti to suceljavanje
neće ga biti.
nema potrebe da Milanović spašava poziciju malog Sanadera Plenkovića u hdz-u i daje mu šansu za promociju.
Plenković je sam skočio u hdz, sam neka pliva...
2015-09-08
sto ti mislis da je milanovic supermen...lako se qurtzit i pametovat 0d 2012jastreb wrote:Milanović će ga pomesti sam tak. Karamarko je to znao,pa je zato i izbjegao sučeljavanje.
2015-09-08
Za tupavog Karamarka je pojam. Zato se ovaj nije ni usudio doći mu na megdan.vuksadinare wrote:sto ti mislis da je milanovic supermen..jastreb wrote:Milanović će ga pomesti sam tak. Karamarko je to znao,pa je zato i izbjegao sučeljavanje.
2014-04-22
A sto ce pričati , kome je tata bolje kotirao u udbi? Ili kako bilo u Londonu za vrijeme rata? A tko ce uopće izaći na sljedece na izbore, kom se to uopće da...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zoka je seljober kakvog nema. Nije htio doći s Ljubom Jurčićem protiv Sanadera, onda kao traži sučeljavanje s Karamarkom a sad opet neće protiv malog Sanadera. Mali čmarzoka, pacijent.jastreb wrote:Milanović će ga pomesti sam tak. Karamarko je to znao,pa je zato i izbjegao sučeljavanje.
Guest- Guest
To gdje je ko bio za vrijeme rata sad je potpuno nevažno. Mladim ljudima je to čak i smiješno. Prema tome prestanite s time opterećivati ljude.kaja_333 wrote:A sto ce pričati , kome je tata bolje kotirao u udbi? Ili kako bilo u Londonu za vrijeme rata?
Onom studentu koji traži vezu za Njemačku je vrlo bitno gdje je 1991. bio Milanović ,a gdje Karamarko.
Na takvim osnovama više se neće dobivati izbori.
2014-04-22
kaja_333 wrote:A sto ce pričati , kome je tata bolje kotirao u udbi? Ili kako bilo u Londonu za vrijeme rata? A tko ce uopće izaći na sljedece na izbore, kom se to uopće da...
manolić demantira domoljubne optužbe za Milanovića sr. i tvrdi kako je isti bio proljećar i blizak miki Tripalu.
domoljubi postaju gori od braće iz Beograda...
sitting_bull-
2015-09-28
kaja_333 wrote:A sto ce pričati , kome je tata bolje kotirao u udbi? Ili kako bilo u Londonu za vrijeme rata? A tko ce uopće izaći na sljedece na izbore, kom se to uopće da...
baš
sitting_bull wrote:kaja_333 wrote:A sto ce pričati , kome je tata bolje kotirao u udbi? Ili kako bilo u Londonu za vrijeme rata? A tko ce uopće izaći na sljedece na izbore, kom se to uopće da...
manolić demantira domoljubne optužbe za Milanovića sr. i tvrdi kako je isti bio proljećar i blizak miki Tripalu.
da, a manolić isto tako tvrdi da je karamarko bio udbaš
manolić je inače vrlo vjerodostojan, kao bivši šef organizacije zadužene za širenje dezinformacija i spinova
marcellus wrote:sitting_bull wrote:kaja_333 wrote:A sto ce pričati , kome je tata bolje kotirao u udbi? Ili kako bilo u Londonu za vrijeme rata? A tko ce uopće izaći na sljedece na izbore, kom se to uopće da...
da, a manolić isto tako tvrdi da je karamarko bio udbaš
manolić je inače vrlo vjerodostojan, kao bivši šef organizacije zadužene za širenje dezinformacija i spinova
zajeb je kaj se manolićeve "spinove" ne može osporiti. čak niti sudski...
sitting_bull-
2015-09-28
jastreb wrote:Milanović će ga pomesti sam tak. Karamarko je to znao,pa je zato i izbjegao sučeljavanje.
red wolf-
2016-02-10
pazi što narcisoidni mali Sanader Plenković kaže za javnu dalekovidnicu:
Plenković je istaknuo kako su "Zoran Milanović i SDP već viđeno za hrvatske birače, a ja dolazim kao osvježenje ne samo u HDZ-u nego i na hrvatskoj političkoj sceni".
mali Sanader Plenković umišlja kako dr.ivo Sanader nije postojao...
Plenković je istaknuo kako su "Zoran Milanović i SDP već viđeno za hrvatske birače, a ja dolazim kao osvježenje ne samo u HDZ-u nego i na hrvatskoj političkoj sceni".
mali Sanader Plenković umišlja kako dr.ivo Sanader nije postojao...
sitting_bull-
2015-09-28
što više Plenković priča sve više se oslikava kao rigidnija verzija dr.ive Sanadera...
sitting_bull-
2015-09-28
Stranka Dokazanih Prevaranatah.v_vlado wrote:Stranka dokazanih lažljivaca i lopova..
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» '' KARAMARKO NE ŽELI SUČELJAVANJE S MILANOVIĆEM 'Nemam volje ni vremena... Bolje da premijer građanima objasni svoj nerad' ''
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» ovrha nad milanovićem
» Škoro matirao Koli i Zokija:Nadam se da će KGK dobiti dozvolu za sučeljavanje od Plenkovića i da će sučeljavanje biti iza podneva kad se Zoki razbudi
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» ovrha nad milanovićem
Page 1 of 3